Boys About Girls #3

Image Hosted by ImageShack.us

Het is alweer tijd voor het derde deel van Boys About Girls! Hier kan je de voorgaande delen + het artikel waar de jongens zicht voorstellen, terug lezen. Ook deze week hebben de jongens weer 4 van jullie vragen beantwoord.


Even over de toekomst: willen jullie later ook een vrouw en kinderen?

Thijs: Een vrouw? Oké. Maar kinderen? Nee. :$
Ivar: Het lijkt me wel leuk om later een gezinnetje te hebben. Ik zie mezelf in de toekomst wel met een leuke vrouw en 2 kinderen. Een zoontje om mee te voetballen en te stoeien en een meisje om af en toe mee te winkelen (;
David: Ja, dat wil ik wel.
Kevin: Pfffff, dat is wel meteen goeie vraag. Ik roep echt al jaren dat ik geen kinderen wil, want stel je voor dat ik zo’n energiek kind krijg dat de hele dag rond rent en nooit slaapt als het moet. Ik moet er niet aan denken …. Maar een vrouw overleef ik nog wel.. (;

Hoe belangrijk is uiterlijk voor jullie? Niet alleen bij jezelf, maar ook bij meisjes.

Thijs: Ik ben eerlijk, ik wil niet zo’n onverzorgd meisje. Ze moet er gewoon verzorgd en netjes uitzien, dan vind ik het goed.
Ivar: Nou ja, ik vind het wel belangrijk dat ik er zelf verzorgd uit zie. Ik doe tenminste wel altijd mijn best om leuke kleren te dragen met leuke accessoires zoals een mooi horloge. Persoonlijk val ik niet op meisjes die net halve kerels lijken en er niet verzorgd uitzien. Het moet wel echt een meisje meisje zijn, een beetje make up, leuke kleren, mooie accessoires… Dat vind ik wel belangrijk.
David: Dat is een vrij brede vraag.. Ik zorg er meestal gewoon voor dat ik er (voor hetgeen wat ik ga doen) “normaal”(Maar ja, wat is normaal?) uitzie. Dat geeft mij namelijk wel een gevoel van zelfvertrouwen. Bij vrouwen doet uiterlijk me niet zo heel heel veel, ik val meer op charisma. Hoe je je karakter een verpakking geeft, dat mag je zelf weten!
Kevin: Nou uiterlijk vind ik best belangrijk, het is immers je visitekaartje. Hoe ik eruit zie vind ik ook belangrijk, maar ik steek er niet heel veel tijd in. Zolang m’n haar maar niet te lang wordt en ik geen bolletje pret-vet word, vind ik het wel best. ;P. Als je een meisje bekijkt is dat toch het enige wat je ziet. Dus als een chick eruitziet als een monster, is dat wel een beetje minder om het netjes te zeggen… Maar ik wil er wel bij zeggen dat, hoe leuk een meisje er ook uit kan zien, als blijkt dat haar binnenkant een stuk minder mooi is, mag ze van mij bij het grofvuil (;

Stel: je hebt met een meisje gezoend op een feestje. Hoe maak je haar dan duidelijk dat het eenmalig was, of dat je denkt dat er meer inzit? (daten, etc.)

Thijs: Als ik meer van haar wil zal ik haar daarna nog toevoegen op msn of hyves. Maar ik zou nooit zomaar met een meisje zoenen, terwijl ik dan verder niets van haar wil.

Ivar: Nou ja, is dat nou zo moeilijk? Het lijkt mij duidelijk dat als je daarna niks meer van je laat horen, dat je dan verder niets wilt. Als je haar wel leuk vind, sms je haar en zeg je bijvoorbeeld iets als: Ik vond het echt super leuk met je afgelopen weekend en ik zou je graag nog een keer willen zien. Heb je zin om een keer ergens met mij te gaan eten ofzo?
David: Als ik zoen zit er altijd wel een date-idee achter (zegt hij zogenaamd heel stoer). Ik zoen niet zo snel domweg in het rond eigenlijk. Ik zou haar na het zoenen dan ook gewoon vragen of we een keer wat leuks zullen gaan doen.

Kevin: Op deze vraag heb ik eigenlijk geen antwoord, omdat het nogal varieert hoe ik zoiets duidelijk maak. Maar meestal merk je vanzelf wel hoe het loopt, dan merk je ook aan het meisje wat zij wilt. Het is in ieder geval nooit mijn bedoeling om achteraf iemand te kwetsen…

Vinden jullie lengte bij een meisje ook belangrijk? Wat vinden jullie ervan als ze klein is (150 cm) of langer als jou?

Thijs: Nou, een klein meisje lijkt me niet zo handig aangezien ik al erg lang ben. Mijn voorkeur ligt dan toch bij een wat langer meisje, ongeveer 175 lijkt mij wel ideaal.
Ivar: Kleine meisjes vind ik echt een afknapper (ze komen altijd zo irritant over). Niet lullig bedoeld voor de kleinere onder jullie, maar zo zie ik het gewoon.
David: Kleine meisjes kunnen ook leuk zijn. Als ik een meisje echt leuk vind, dan ga ik toch niet moeilijk doen over haar lengte?
Kevin: Nou 150 cm vind ik best wel kort, maar ik weet niet of een meisje die langer als mij is, nou echt leuk is. Mocht het desbetreffende meisje nou heel erg lekker, lief, aardig en gewoon perfect, of in de buurt van perfect zijn, dan is het geen bezwaar. Ze zeggen niet voor niks: liefde maakt blind… Ook al klinkt dat wel echt afgezaagd.

En dat was BAG voor deze week. De jongens zelf zullen ook de comments checken voor leuke nieuwe vragen, dus stel ze nu! Vraag wat jij altijd al wilde weten van de jongens. Hoe zij denken over uiterlijk, innerlijk, de toekomst, daten, etcetera. Je mag alles vragen, en wie weet word jouw vraag volgende week door de jongens beantwoord!


Reacties

Door joy op 28 januari 2010 15:18

he niks tegen lengte! shakira, kylie minoque, eva longoria allemaal kleine mooie vrouwen.

[Beantwoorden]


Door Ivar op 28 januari 2010 15:20

hmm smaken verschillen:)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 28 januari 2010 15:20

vraag: hoe laat je weten dat je een meisje leuk vind?
vraag: op feestjes zie je altijd dat jongens er met het hoerigste meisje er van door gaan, waarom is dat?

[Beantwoorden]


Door Naomi op 28 januari 2010 15:33

Pick-up line, Do or Don’t?

[Beantwoorden]


Door Yara op 28 januari 2010 16:03

Nou ik vind lengte ook belangrijk hoor! Ik ben 1.80? Ik weet niet hoe groot ik ben, maar ik ben een lang meisje, en een kleine jongen is zo’n afknapper. Als je met ‘m wil knuffelen ofzo knuffelt ie je tieten.. nooo.

[Beantwoorden]


Door Demi op 28 januari 2010 16:06

Vinden jullie het erg als een meisje een buikje heeft?

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 28 januari 2010 16:07

Whahaha geweldige antwoorden weer!

Oke stel… Je hebt een vriendin, alles leuk en wel, en ze besluit dat ze moet afvallen. Diëten. Maar jij vind dat ze absoluut niet hoeft af te vallen. Zou je daar wat aan doen? En als ze dan alsnog besluit af te vallen? Keep her or leave her?

[Beantwoorden]


Door Marion op 28 januari 2010 16:21

Ik voel me diep beledigd,
kleine meisjes irritant?
wat heeft lengte te maken met karakter.
echt onzin!
1 tip aan jullie: kijk verder dan uiterlijk!

[Beantwoorden]


Door Vera op 28 januari 2010 16:31

Haha en bedankt Ivar over je lengte uitspraak ;)

Mijn vraag: Wat doen jullie als je merkt dat een meisje je leuk vind?

[Beantwoorden]


Door Mariska op 28 januari 2010 16:32

Leuk stukje!

Ik weet niet of deze al gesteld is: Vind je het belangrijk dat een meisje gelijkenissen met jou vertoont? Dus bijvoorbeeld dezelfde muzieksmaak. Of dezelfde mening over bepaalde dingen heeft. Of moet dat juist zo veel mogelijk van elkaar afwijken?

[Beantwoorden]


Door Janneke op 28 januari 2010 16:37

Childish hoor Ivar ;) Net alsof je zelf kunt bepalen hoe lang je wordt :L WHAHA.

[Beantwoorden]


Door Lara op 28 januari 2010 16:44

haha
ik lijk wel perfect voor jou broertje :P

[Beantwoorden]


Door sparkels op 28 januari 2010 16:58

hahaha ivar krijgt veel commentaar, maar dames kom op, je wilt zelf toch ook geen jongen die 20cm kleiner is dan jij? (nou ligt dat natuurlijk ook aan je eigen lengte…)
Vraag: Zijn jongens net zo onzeker als meisjes?
Vraag: Zijn ‘hard to get meisjes’ nou echt interessanter dan andere meisjes?

[Beantwoorden]


Door Fleur op 28 januari 2010 17:11

waar blijft dat filmpje?? :D

[Beantwoorden]


Door Regina op 28 januari 2010 17:17

altijd leuk om te lezen, ik heb geen vraag.

[Beantwoorden]


Door Yara op 28 januari 2010 17:18

Oh, ( ik lees waar blijft dat filmpje)
dat lijkt me een leuk idee,
als je inplaats van een artikel, eens een filmpje opneemt terwijl je de vragen stelt, dan zie je ook hoe ze reageren
dat komt altijd anders over dan op papier

maar leuk stukje btw!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 28 januari 2010 17:36

Jeeeeeeej langere vrouwen zijn dus helemaal niet zo monsterlijk!

[Beantwoorden]


Door Tinka op 28 januari 2010 17:37

Leuke vragen, en antwoorden ;)
Maar: Wat vinden jullie van dronken meisjes? bijvoorbeeld bij het uitgaan.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 28 januari 2010 18:01

Ivar: Kleine meisjes vind ik echt een afknapper (ze komen altijd zo irritant over). Niet lullig bedoeld voor de kleinere onder jullie, maar zo zie ik het gewoon.

Oke, dat is dus echt de grootste onzin die ik ooit heb gelezen!!

[Beantwoorden]


Door Elke op 28 januari 2010 18:13

Watnou kleine meisjes irritant?? Okeeokee, ik kan af entoe best irritant zijn.. maar om dat nou meteen met mn lengte te associëren? nee dat lijkt me een soort van verkeerde vergelijking!.. Hetzelfde als, alle blonde meiden zijn dom.. klopt ook geen zak van!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 28 januari 2010 18:16

Haha, dit vind ik altijd zo’n leuke posten!:)

Vraag: Wat vinden jullie van meisjes met een bril of beugel? Aangezien dat vooral een bril bij vele volgens mij echt een afknapper is.
Vraag: Wat vinden jullie van meisjes die niet goed kunnen sporten? En wat van meisjes die goed kunnen leren?

[Beantwoorden]


Door lola op 28 januari 2010 18:19

Ik hou van deze artikels :D
Okee, question:
– Hoe reageren/doen/praten/zijn jongens als ze een meisje leuk vinden?

[Beantwoorden]


Door aniek op 28 januari 2010 18:36

zouden jullie een meisje zoenen als het gaat om geld met een weddenschap met je vrienden, ookal vind je het meisje dus niet leuk ?

[Beantwoorden]


Door ik op 28 januari 2010 18:45

Merken je het op als een meisje jou leuk vind? & Wat doe als je er achter komt dat een meisje jou leuk vind?

leuk artikel :D

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 28 januari 2010 19:24

Dames, ik snap dat jullie het antwoord van Ivar niet erg kunnen waarderen, maar hij bedoeld er alleen maar mee te zeggen dat hij niet op kleine meisjes valt. En ik zou zeggen, kleinere meiden, bewijs hem het tegendeel!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 januari 2010 20:17

Oeh Kevin is leuk ;)!

Mijn vraag aan jullie: Wat vinden jullie echt een afknapper qua kleding bij meiden?
(Weet niet of zo’n soort vraag al gesteld is btw..)

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 januari 2010 20:36

naja, kleine chicks irritant =(
kom ik aan met mijn 1,55. =’)

Misschien een rare vraag: knappe jullie af als je een leuk meisje spreekt, en dat ze dan bv op msn of hyves compleet typt met allemaal spelfouten,etc.

:’) ik vind het namelijk best een afknapper als iemand dingen schrijft als ik vindt of vondt enzo. :”)

[Beantwoorden]


Door charlotte op 28 januari 2010 20:40

Hahah ik ben blijkbaar irritant..

[Beantwoorden]


Door Patricia op 28 januari 2010 21:45

Superleuk weer!
Lengte vind ik ook wel belangrijk! Ik ben zelf 1m75 maar veel jongens bij mij in de buurt zijn heel klein en dat vind ik ook zeker een afknapper bij jongens!
Vraag: Hoe laten jullie merken dat je een meisje niet leuk vind terwijl je weet dat zij jou wel leuk vind?

[Beantwoorden]


Door Daphne op 28 januari 2010 22:56

haha ik ben zelf ook klein maarja boeien kunt er niks aan doen heh! miss kent hij gewoon veel irritante kleine meisje.

Maar wat vinden jullie er van als jou vriendin ook erg klef naar jou vrienden doet?

[Beantwoorden]


Door As op 29 januari 2010 02:11

Hahahaha, go Ivar! Ik ben zelf een meisje en vrij lang (1.78 m) en ik vind kleine meisjes ook vaak irritant. Heb ook geen een vriendin onder de 1.70 m, want de verhouding ligt gewoon scheef, ik voel me dan net haar moeder, veel wijzer enzo, en heb de neiging om haar te aaien en op te tillen hahaha.
En jullie willen toch ook geen jongen die 15-20 cm kleiner is? Nou dan!

[Beantwoorden]


Door Elke op 29 januari 2010 07:05

@ As, wat heeft je lengte met je wijsheid te maken? Dat is net zn rare vergelijking als die Ivar maakt.. En de verhouding kleine jongen-lang meisje ligt iets anders dan klein meisje-lange jongen…

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 29 januari 2010 08:30

@As @Elke: Ik ben niet lang, ik ben ongever 1.73 maar op de middelbare school had ik ook vriendinnen die kleiner waren en dan voelde ik me al snel ‘die lange’ en zo’n moeder. Je weet je opeens geen houding aan te geven, heel apart. Ik weet niet of jullie kleinere meiden daar last van hebben, dat je anders praat tegen een langer meisje?

[Beantwoorden]


Door esmee op 29 januari 2010 08:42

hahah nou ik vind ivar door die uitspraak alleen maar leuker worden :)

[Beantwoorden]


Door daimy op 29 januari 2010 09:09

haha ik ben zelf 1,65 of zo maar groei nog klein beetje. ongeveer tot 1,72 of zo. Maar een vriendin van mij is echt meeeega groot, ze is echt 1,85 of zo denk ik. dus als ik dan langs haar loop voel ik me net n kabouter. :’)

[Beantwoorden]


Door Suanne op 29 januari 2010 11:18

Bedankt Ivar voor die boost van zelf vertrouwen die ik weer heb gekregen. ;l

[Beantwoorden]


Door Ivar op 29 januari 2010 12:15

haha @ daphne idd;) ken 3 kleine meisjes en ze zijn zo irritant:P dus vandaar:) speelt ook zeker mee:) en voel je niet aangevallen als je klein bent:) want er zijn natuurlijk ook leuke kleine meisjes;)

x

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 29 januari 2010 17:09

damn je kiest toch niet voor je lengte, zelf ben ik 1.56 wou graag ook wel groter zijn maar helaas dat zal niet gebeuren. maar heb wel genoeg vriendjes gehad die 1.80 waren sowhat!? en dan nog iets, een van mijn vriendinnen is 1.85 en zij heeft het gevoel echt niet dat ze moedert ofzo. :s

[Beantwoorden]


Door Nicol op 29 januari 2010 17:27

Ik houd ook niet van kleine jongens, haha.

Maar ik heb nog wel een vraag;
– Waarom laten jongens in het begin altijd veel van zich horen, en wordt dit na verloop van tijd meestal minder?
– Ivar mag ik je telefoonnummer? =]

X.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 29 januari 2010 20:52

Oeeeh weer leuk om te lezen!
Haha die vraag van Nicole :P

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 29 januari 2010 22:34

Dit vind ik heel erg mooi gezegt van David: Dat is een vrij brede vraag.. Ik zorg er meestal gewoon voor dat ik er (voor hetgeen wat ik ga doen) “normaal”(Maar ja, wat is normaal?) uitzie. Dat geeft mij namelijk wel een gevoel van zelfvertrouwen. Bij vrouwen doet val meer op charisma. Hoe je je karakter een verpakking geeft, dat mag uiterlijk me niet zo heel heel veel, ik je zelf weten!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 30 januari 2010 00:16

als je klein bent moet je toch op een bepaalde manier de aandacht trekken he haha ;) volgens mij ben ik daarom zo druk

maar we gaan er maar even vanuit dat toevallig de kleine meisjes die jij kent irritant zijn en dat dat niet voor iedereen geld ;)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 31 januari 2010 09:52

Weer super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 januari 2010 19:10

Pfieuw, gelukkig niet de enige kleine. Als ik uitga, zie ik zoveel hoge mensen…;p
Maare, wel triest als je naar de lengte kijkt. Ik denk juist dat kleine vrouwen veel verleidelijker zijn.

[Beantwoorden]


Door Simone op 31 januari 2010 20:39

Wat vinden jullie leuker bij een meisje, hakken of sneakers?

[Beantwoorden]


Door Aafke op 3 februari 2010 12:01

Vraag: Wat zou je doen als een meisje +/- 5 maanden wil wachten met naar bed gaan? Wacht je dan of maak je het uit?

[Beantwoorden]


Door Linsie op 28 februari 2010 14:34

Dat hele gedoe over kleine meisjes en dat ze irritant zijn en dat het een afknapper is; typish een geval van onvolwassenheid. Als je nou smoorverliefd bent, niet vanwege het uiterlijk van ’t meisje maar vanwege de binnenkant; who the fck cares hoe lang ze is? Just grow up…

[Beantwoorden]


Door Anouk op 16 augustus 2010 16:38

Hoe groot is Thijs dan? =o

[Beantwoorden]