Mijn eerste Cherry Culture bestelling!

Image Hosted by ImageShack.us

Gister heb ik wat fijne make-upjes bij Cherry Culture besteld. Ik kijk altijd wat ik qua make-up ‘nodig’ heb: en dat heeft dan ongeveer 2 maanden mijn voorkeur als ik wat bestel, totdat ik vind dat ik genoeg heb. Eerst heb ik dat met oogschaduw en kwasten gedaan, en nu zijn nagellakjes en blushes aan de beurt. Maar omdat mijn Max Factor False Lash Effect Mascara bijna op is, en omdat mijn huid een stuk roder (including puistjes) is, hadden een nieuwe mascara en een groene concealer even voorrang op een nieuwe blush. Die koop ik volgende maand wel. En omdat Cherry Culture een mooie aanbieding had waarmee je 20% korting op alles kreeg, bestelde ik bovenstaande spulletjes van het merk NYX, bij Cherry Culture.

Mijn bestelling:

Als eerst bestelde ik een stel nagellakjes. Ze zijn maar $1.50!!!! per stuk, en ik heb er 6 besteld. Helaas zijn er online geen swatches te vinden (behalve van het laatste lakje), dus het is een verrassing hoe ze in real life eruit zullen zien!

Image Hosted by ImageShack.us

vlnr: Candy Peach, Amore, Dolly Pink, Purple Dream, Show Girl, Hot Pink Glitter

Doll Eye Mascara Length. Ik heb vrij volle wimpers van mezelf, dus koos ik een mascara die mijn wimpers hopelijk meer lengte zal geven! Deze was $7

Image Hosted by ImageShack.us

Een groene ‘concealer in a jar’. Ik heb veel goede verhalen over deze concealer gehoord. Kostte $5

Image Hosted by ImageShack.us

De verzendkosten waren ongeveer 15 dollar, wat ik vrij veel vindt. Uiteindelijk was ik 21 euro kwijt voor dit alles, dus dat is best te doen!
Als het goed is komen de spulletjes over 7 – 14 dagen hier aan, en dan kunnen jullie reviews en swatches verwachten!

Als je nog wat bij Cherry Culture wilt bestellen, er is nog tot vanavond 20% korting met de korting code: HS2009!

Lots Of Love,
Vera Camilla.


Reacties

Door marjolein op 15 december 2009 08:06

Wow, die lakjes zijn heel goedkoop!! & leuke kleurtjes ook! Over die concealer van NYX heb ik idd ook goede dingen gehoord. Ik mag van mezelf even niks meer bestellen. Na kerst ga ik bestellen bij NPB denk ik :P Dusseh, ik probeer webshops even te vermijden (a)

[Beantwoorden]


Door Esther op 15 december 2009 10:25

wow, 1,50 voor nagellak. =D
lekkkkkkkkker
bedoel je met 30% niet 20% ? :P gezien je eerst 20 zei.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 15 december 2009 10:32

@Esther: Het is 20! had even een typefoutje gemaakt (A)

[Beantwoorden]


Door Beitjuh op 15 december 2009 11:44

dannkkkuuu dat had ik ook nog nodig , nog meer korting en shopdingetjes xD ik ga even kijken

[Beantwoorden]


Door MvrtjKelly op 15 december 2009 12:14

Ik heb de NYX concealer ook en ik gebruik de huidskleurige elke dag! Ben ik echt super tevreden over :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 december 2009 13:12

Die lakjes zijn mooi!

[Beantwoorden]


Door Jessica S op 15 december 2009 14:02

Super leuke dingetjes allemaal =D die nagellak wil ik ook maar bestellen maar ik vind de verzend kosten zo veel :S want op de site waar ik normaal mijn nagelak bestel zijn de verzend kosten maar 1.50 voor pakket post en voor brievenbus post nog goedkoper maar dat weet ik even zo snel niet hoe duur dat ook al weer was ;D

xoxo Jessica

[Beantwoorden]


Door Josephine op 15 december 2009 15:01

Leuke dingetjes! Waaat! Maar 1.50 voor nagellakjes, I want them! Ben benieuwd hoe ze in real life uitzien, haha!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 december 2009 15:36

oh, is ook niet echt duur :) zijn de verzendkosten hoog?

[Beantwoorden]


Door Jeske op 15 december 2009 16:39

Ik hoop voor je dat alles goed gaat met je spulletjes, want ik heb daar eens besteld en het duurde ontzettend lang voor we onze spullen kregen (meer als een maand enzo) en ze waren ook niet echt aardig qua service ofzo.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 15 december 2009 17:11

Inderdaad die verzendkosten zijn wel heel hoog, dat vind ik eigenlijk een beetje zonde, ondanks dat de spulletjes zo goedkoop zijn.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 15 december 2009 18:04

Woohw die lakjes zijn mooi en godkoop!
Die mascara heb ik in de volume variant en is erg fijn!
Jammer van de verzendkosten maar bij elkaar valt het nog wel mee.

[Beantwoorden]


Door Lola op 15 december 2009 19:56

Super mooie spullen, tenminste als ze net zo goed werken als dat ze eruit zien!
Op welke site heb je ze gekocht?

x

[Beantwoorden]


Door Esmee op 15 december 2009 22:26

Mijn bestelling is al onderweg! Van zo’n actie moet ik gebruik maken ;-)

De verzendkosten zijn trouwens niet zo hoog, als je het omrekent naar euro’s is het maar een klein beetje duurder dan wat je voor pakketpost binnen Nederland zou moeten betalen!

Ik heb bij Cherry Culture altijd snelle en goede service gehad. Maar dat kan verschillen. Zo hoor ik altijd hele goede dingen over Make-up Masala, maar ik zit nu al bijna twee maanden op mijn pakje te wachten… Er kan altijd iets mis gaan!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 16 december 2009 16:09

Ik heb die concealer ook besteld, maar dan bij boozyshop :)

[Beantwoorden]


Door Debby op 17 december 2009 19:11

Ik heb die NYX concealer ook en ben d’r erg tevreden over! Brengt goed aan en smeert ook goed uit vind ik! NYX is sowieso een erg goed merk op gebied van make-up =D

[Beantwoorden]


Door Debby op 17 december 2009 19:15

Edit: ojeee ik kijk op de site en er is zoveel moois wat ik nodig heb. Wat doe je me aan haha :P Ik ken deze website nog niet zo goed trouwens. Ziet er goed uit, de producten en de prijzen ook btw.. Ga ik wat bestellen, dan meld ik jou website link er wel bij, want ben immers via de jouwe erop gekomen ;) Maar ik mag niet meer zoveel bestellen boehoe haha. Naja, ik zie wel (a)

[Beantwoorden]


Door Milou op 19 december 2009 19:28

Ondanks die hoge verzendkosten is het zeker waard, die producten schijnen echt goed te zijn!

[Beantwoorden]