La Femme oogschaduw

Al een tijdje heb ik 4 oogschaduws in het bezit van La Femme. La wie? Inderdaad, zelf had ik ook nog nooit van het merk gehoord, maar La Femme was een tijdje terug bij Makeup Masala te koop.

Veel lezeressen vroegen om swatches en een review van de oogschaduws, dus bij deze!

Image Hosted by ImageShack.us
De oogschaduws in 01, 02, 04 en 05

Ik ben niet zo te spreken over de oogschaduws, vooral de groene en de blauwe quattro hebben weinig pigment. De bruine heeft best veel en ook bij de rode oogschaduw is het te doen. Maarja, rode oogschaduw? Tenzij ik voor een vampier ga, zal ik niet zo snel rode oogschaduw dragen.

Image Hosted by ImageShack.us
Swatches 02 en 01

Image Hosted by ImageShack.us
Swatches 05 en 04. Excuses voor de bewogen foto!

Deze palettes doen me niet zo veel. Ze ogen nogal cheap, de kleuren zijn niet denderend en veel pigment hebben de oogschaduws ook niet. Geen aanraders als je het mij vraagt.

Ik had eigenlijk geen spullen in mijn stash waar ik ontevreden over was. Oogschaduwpalettes die ik nooit mooi vond, of slecht gepigmenteerd zijn. Maar sinds een paar maanden heb ik best wel wat spulletjes in mijn stash die ik niet gebruik! Zonde toch? Dus om het nieuwe jaar goed in te gaan heb ik mijn stash goed uitgezocht en geef ik een paar dingen aan mijn nichtje van 14. (Als ze ze wilt tenminste)

Heb jij dingen in je stash die je eigenlijk nooit gebruikt? Zo ja, wat voor producten zijn het, en waarom gebruik je ze niet?

Lots Of Love,
Vera Camilla

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 23 december 2009 | 18 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Frauke op 23 december 2009 15:10

Ah jammer. Ik heb eigelijk niets wat ik niet gebruik, het beetje dat ik heb gebruik ik wel :) Als ik op je site kom verschijnt er trouwens altijd een pop-up met de vraag naar mijn twitter naam/wachtwoord, is dat normaal? xx

[Beantwoorden]


Door Josephine op 23 december 2009 15:14

Jammer zeg! Het leken wel mooie kleuren! Ik heb best wel veel lipglossjes die ik niet gebruik

[Beantwoorden]


Door daimy op 23 december 2009 15:20

jammer,
ik gebruik sommige nagellakjes niet en sommige lipgloss niet.

[Beantwoorden]


Door carmen op 23 december 2009 16:22

Ik heb ook twee palletjes van La Femme, maar deze zijn wel goed gepigmenteerd. Het zit in een recht hoekig doosje met 5 kleuren oogschaduw erin. Het is te koop bij de op=op winkel, voor drie euro.

[Beantwoorden]


Door tessa op 23 december 2009 16:43

Ik had al van dit merk gehoord. ’t Klinkt misschien gek, maar ik had het bij de Op=Op voordeelshop in mijn woonplaats gezien!

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 december 2009 16:49

Beetje jammer :(

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 december 2009 17:11

Jammer zeg! Eeehm, ik gebruik denk ik alles wel. Ik hou sowieso 1 keer in de zoveel tijd een opruiming en gooi ik dingetjes weg.

[Beantwoorden]


Door kersss1 op 23 december 2009 17:13

geef slechte make-up aan mn zusjes

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 23 december 2009 18:10

Die wilde ik ook eerst bestellen! Ik heb het toch niet gedaan toen, ik weeet eigenlijk niet meer waarom.. Ben blij dat ik het toch niet gedaan heb, pigmentatie valt idd een beetje tegen zo te zien :P

[Beantwoorden]


Door A* op 23 december 2009 18:28

Heheh mijn stash zit vol met dingen die ik niet gebruik maar niet omdat ik ze niet goed vind. Pak gewoon meestal de basic dingen en laat de rest links liggen. Soms zoek ik het uit en geef ik het ook weg.

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherise) op 23 december 2009 21:48

Die bruine heb ik ook! Heel bijzonder is het inderdaad niet, al vind ik de donkerste kleur wel goed werken.
De lichtste zou je als een hele subtiele highlighter kunnen gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Suanne op 23 december 2009 22:38

Jammer van de oogschaduws.. Ik gebruik eigenlijk mn Juicy Tube nooit.. en de effect powders van gosh, en de oogschaduws van Miss Sporty die ik een keer gratis heb gekregen bij een Hitkrant abonnement .. :P

[Beantwoorden]


Door Elmira op 24 december 2009 07:34

ik heb erg veel eyeliner ( potloden stiften etc. ) maar helaas kan ik er niet tegen. Mijn ogen raken er erg geirriteerd aan. en oogschaduw gebruik ik ook nauwelijks

[Beantwoorden]


Door Anouk op 24 december 2009 08:04

de dingen die ik niet gebruik zijn meestal van jaaaaren geleden. Dus nog een beetje kindermake-up haha.

[Beantwoorden]


Door martine op 24 december 2009 12:11

hoe duur zijn die ongeveer?
k zag een mooi pallet in de winkel…
Ga k ff zelf ook kijken hoe die werkt…
leek mij namelijk wel mooi :?

[Beantwoorden]


Door Iris op 25 december 2009 12:15

La Femme is ook te koop bij de Big Bazar ;) Ik had laatst surprise en toen kreeg ik daar een lakje & palette van, en hij -jawel een hij die make-up koopt, haha- had het bij de Big Bazar gekocht ;) Dat palette is nog vrij gepigmenteerd voor de 2 euro die het kost ;)

[Beantwoorden]


Door Milou op 26 december 2009 18:25

Ze ogen inderdaad niet erg gepigmenteerd, nou ja kan niet altijd MAC kwaliteit zijn ;-). Ik zelf heb een concealer van L’oreal die ik nooit gebruik en een foundation van het zelfde merk, daarnaast een oogschaduw van Bodyshop en wat oude troep ;-).

[Beantwoorden]


Door danielle op 27 augustus 2011 21:55

ik heb hier nagellak van, en die is echt supergoedd! gekocht bij op=op winkel , echt heel goedkoop :)

[Beantwoorden]