Harder, Harder Pina Colada!

Laatst kreeg ik toch zo’n leuk item in de bus, vanaf het moment dat ik dit product in handen had, kon ik niet wachten om het met jullie te delen. Heel bijzonder is het product misschien niet, maar persoonlijk kreeg ik er wel echt een happy feeling van!

Image Hosted by ImageShack.us

Het pakje kwam van KKBB af. KKBB, voluit Kiss Kiss Bang Bang is een hele leuke webshop waar ze ontzettend veel fijne spulletjes voor je lippen verkopen. Lipgloss, lipbutter, lipscrub… You name it, and they have it. Veel van de items die KKBB verkoopt zijn niet in de Nederlandse winkels verkrijgbaar, maar dus wel bij hun. En omdat KKBB in nederland zit, heb je je spulletjes binnen 3 dagen in huis. Ook als je lippen bijna openbarsten in deze koude wintermaanden kun je bij KKBB terecht voor bijvoorbeeld een fijne Rosebud Salve of een tinnetje Blistex.

Van KKBB kreeg ik een zonniger item. Vorige week lag er bij mij een Fruity Lipgloss van het merk Anatomicals in de bus!

Image Hosted by ImageShack.us

Anatomicals heeft een heleboel fijne lipglossjes, maar ik kreeg Harder, Harder Pina Colada. Serieus, wat een naam! Alleen om de naam al, vond ik de lipgloss meteen geweldig. Andere lipglossjes die ze verkopen hebben namen als: Super Randy Cherry Brandy en Pinch My Bum Damson Plum. Haha, geweldig toch?

Image Hosted by ImageShack.us

Ook de verpakking zelf vond ik erg leuk. Hij is niet heel bijzonder, maar de vrolijke kleurtjes, het speelse lettertype en de leuke zinnetjes geven me een happy feeling!

Image Hosted by ImageShack.us

Ook op de achterkant staat een grappig tekstje, met daaronder de slogan van Anatomicals. ‘We only want you for your body’. Je snapt dat na het aanbrengen van deze lipgloss de mannen achter aan mijn lippen hingen… (;

Image Hosted by ImageShack.us

De lipgloss zelf zit in een vrolijke oranje tubetje. Zo’n tube werkt prima, en is lekker compact om mee te nemen. Het uiterlijk van de tube vind ik weer heel leuk, simpel en lekker zomers. De gloss an sich smeert fijn en ruikt lekker zoet. De gloss sheer, dus doorzichtig en zie je hem niet zo heel goed zitten. Hij had van mij ook wel wat dikker gemogen, persoonlijk vind ik de gloss te waterig.

Image Hosted by ImageShack.us

De gloss op mijn lippen. Zoals je ziet is hij doorzichtig. Het voordeel is dat je daar nooit de fout mee kan in gaan, het staat iedereen. Maar ik vind het zelf iet wat saai, er had van mij wel een leuk kleurtje aan mogen zitten.

Conclusie: Ik word helemaal happy van de leuke tekstjes en de vrolijke kleurtjes op de verpakking en op de tube zelf. Het geeft me een fijn zomers gevoel, en dat kan ik zeker wel gebruiken tijdens sombere winterdagen. De lipgloss zelf ruikt heerlijk zoet, maar is helaas een beetje waterig en heeft ook geen booming kleurtje. Toch denk ik dat ik de lipgloss vaak ga gebruiken. Een sheer gloss komt altijd van pas en staat iedereen (: Handig op dagen als ik het even niet meer weet.

Anatomicals lipgloss is bij KKBB verkrijgbaar voor €4.99 per tube. Hier bestel je Harder, Harder Pina Colada. Maar deze week heeft KKBB een leuke deal: alle 4 de Anatomicals glossjes voor maar €14,49 ipv. €19,96! Dat is nou nog eens leuk.

Lots Of Love,
Vera Camilla.


Reacties

Door Lizzy op 29 december 2009 14:14

Die namen, echt geweldig. Ziet er goed uit, ook die verpakking enzo. Goed gereviewed ;)!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 29 december 2009 14:36

Die namen :P Is echt zo’n glossje dat je koopt omdat ie er goed uitziet en niet omwille van het pigment ofzo :P Zo heb ik r ook een paar :) xx

[Beantwoorden]


Door Lydia op 29 december 2009 14:38

Ik vind anatomicals echt een leuk merk, klinkt ook als een fijne gloss. :)

[Beantwoorden]


Door alice op 29 december 2009 15:26

Leuke review!!
Lijkt me een goede lipgloss ;-)
xx

[Beantwoorden]


Door Patricia op 29 december 2009 15:28

Echt een grappige naam! Toen ik het eerst las dacht ik dat het over het drankje pina colada ging =P
Hij ziet er inderdaad wel leuk uit! En grappig met zo een tekstje is weer eens wat anders!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Eline op 29 december 2009 16:08

ziet er inderdaad heel leuk uit!!!

[Beantwoorden]


Door Pleun op 29 december 2009 16:36

Die heb ik ook! Ik heb ongeveer een jaar geleden 3 van die dingen gekocht bij de bijenkorf in de Chill Out voor ongeveer 2,50 euro! Ik heb ze nu niet meer, want ik vond ze niet zo spetterend. (:

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 29 december 2009 16:47

Wauw Super, ik ga de website zeker bekijken.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 29 december 2009 17:46

Oeeh de verpakking ziet er erg leuk uit! Ik vond je titel maar raar, maar nu snap ik hem, haha!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 29 december 2009 17:51

Wat leeeeuk! Geweldige namen en slogan :D

[Beantwoorden]


Door Jenny op 29 december 2009 17:58

De verpakking ziet er leuk uit
maar volgens mij is de inhoud bagger (:
De namen zijn wel grappig

[Beantwoorden]


Door Michelle op 29 december 2009 19:08

haha leuke naam!!
& geniale site heb je!!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 29 december 2009 19:33

Wat een leuke naam en die lipgloss is erg mooi op je lippen!

x

[Beantwoorden]


Door Annigje op 4 januari 2010 14:50

Haha wat een naam!
Ik ben gek op Pina Colada, dus alles waar de naam in zit, zou ik wel willen proberen. ;)

Ik wil je trouwens even laten weten dat ik je site er erg mooi uit vind zien!

[Beantwoorden]


Door Anna op 8 juli 2012 16:42

Ik was even aan het googlen op ‘veracamilla 2009’, toen je net begonnen was. Nu heb je zo mega veel reacties (en dus ook bezoekers), maar dit ‘oude’ bericht telt 14 (nu 15) reacties! Je bent dus echt mega gegroeid met je blog!! Ik ga steeds op Older Posts blijven klikken tot ik bij je eerste bericht kom. Daar ben ik echt mega benieuwd naar!
xx Anna

[Beantwoorden]