Fake lashes!

Nog nooit had ik ze gebruikt, nep wimpers. Ik had al wel een tijdje 2 paar nepperds in mijn stash liggen, maar gebruiken? Dat durfde ik niet. Vroeger bewaarde ik mijn mooiste stickers al, omdat het zonde was ze te gebruiken. De meeste stickers heb ik nog steeds, maar inmiddels vind ik er niets meer aan. Ik loop niet meer warm voor een sticker van Britney Spears, met heel klein HITkrant in de hoek.

Dus besloot ik afgelopen kerst, vrijdag 25 december om 14.15 mijn nep wimpers uit te proberen. Eerst bekeek ik twee filmpjes, van 2 YouTube goeroe’s, die ik alle meiden die op het punt staan voor de eerste keer nep wimpers te gaan gebruiken, aan kan raden! (of natuurlijk voor de meiden die het al 100 keer geproberd hebben, maar die het steeds niet lukte)

Eerst keek ik een vrij korte simpele tutorial van xsparkage:

En daarna was het te beurt aan een wat uitgebreidere versie van Kandee Johnson:

En na een paar keer de wimpers eraf halen, en er weer opdoen was ik verkocht. Woooow, wat maken nep wimpers een verschil, ik kon niet stoppen met naar mijn ogen kijken! Dit wil ik wel elke dag. Trots twitterde ik een iet wat onscherpe foto van mijn ogen met de wimpers.

Image Hosted by ImageShack.us

En omdat ik gehoord had dat je je lashes makkelijk nog een paar keer kan hergebruiken deed ik ze 2de kerstdag weer op!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Maar helaas zagen ze er na 2de kerstdag niet meer uit, dit komt omdat ik na het aanbrengen van de wimpers nog wat eyeliner en wat extra mascara opdeed, zodat het meer leek alsof de wimpers echt waren. Dit is echter geen goed idee als je, je nep wimpers mooi wilt houden. Je kan de restjes mascara en eyeliner proberen te verwijderen met wat sla olie en water, maar bij mij zit alles zo erg aangekoekt, dat daar geen beginnen aan is.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik heb heel veel plezier van mijn wimpers gehad, en ga nog eens goed opzoek naar een (wellicht online) shop waar ik een heleboel nepperds voor weinig geld kan kopen. En op alle aankomende feestjes zal Vera komen opdraven met een fles passoa/apfelkorn/safari en booming lashes. Hee wacht, ik bedenk me net dat ik ook nog wat nep nagels heb liggen…

Heb jij ervaring met nep wimpers? En zo ja, wat vind je ervan? Zijn er nog problemen waar je tegenaan liep? En vind je het mooi, of is het niets voor jou?

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Sharon op 28 december 2009 14:07

Wow, mooi! Ik denk dan zelf altijd dat ik mn eigen meetrek, maar ik heb het nog niet geprobeerd :p
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 december 2009 14:16

Wow inderdaad mooi! En ik vind jouw VeraCamilla schrijfstijl/verhaal weer zo leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Devina op 28 december 2009 14:52

Ah, het staat je wel erg goed! Heb zelf nog nooit nepwimpers gebruikt, maar dat gaat snel wel gebeuren, want met een mooi paar staat het echt wel leuk bij iedereen! (:

[Beantwoorden]


Door Mariska op 28 december 2009 15:57

Wow mooi, ik heb het zelf nog nooit gebruikt maar nu ik het bij jou heb gezien, wil ik het ook wel!!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 28 december 2009 16:03

niets voor mij, omdat ik heel weinig make-up draag en van mezelf lange en volle zwarte wimpers heb. Bij jou staan ze wel prachtig!

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 28 december 2009 16:09

Van welk merk waren die? :) Ik heb wel eens van die wimperstukjes gehad, maar dat was echt niks.

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 28 december 2009 16:43

Ik wil ze al zo lang een keer gebruiken maar heb ze nog nooit gekocht, maar ik heb wel heel lange wimpers van mezelf maar meer om het wat voller te maken het lijkt me heel mooi staan. Dat staat het bij jou trouwens ook :D En dat met die stickers haha ik heb nog zoveel van vroeger dat je zonde vind om te gebruiken en nu heb je er niks meer aan

[Beantwoorden]


Door Marloes op 28 december 2009 16:51

Nice! Ik heb ook 9 paar fake lashes, voor 80 cent per 3 stuks bij de action!
Dus dat was zeker een koopje. Mooi opgebracht trouwens! Xo

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 december 2009 17:01

Heel goed gelukt, en inderdaad bij de Action zijn ze cheap!

[Beantwoorden]


Door Ynes op 28 december 2009 17:29

Heey, ik stuurde elf net een mail over een vraag en ze vertelden mij dat er maart 2010 een eyeslipsface.nl site komt :)
misschien leuk voor jou om te weten
x

[Beantwoorden]


Door Alice op 28 december 2009 17:49

Ik heb er nog geen gekocht ;-)
x

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 december 2009 18:03

Ik wil het ook al lang eens proberen maar weet niet zo goed welke lashes nu betaalbaar en degelijk zijn. Ik wil geen 20 euro uitgeven aan plastic haartjes voor twee dagen :D

[Beantwoorden]


Door Marleen op 28 december 2009 18:19

Staat leuk! Bij mij bleef het niet goed zitten, omdat ik er niet veel lijm op durfde te doen, hihi.

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 december 2009 18:37

HAH, bij mij was het een ramp, maar staat je tof,

ik heb juist vandaag bij de mac wimperlijm gekocht,want het lag echt aan de lijm dat het niet werkte xD
*heeft nog35 paar nepwimpers hier liggen*

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 28 december 2009 18:39

Waauw staat je heel mooi! Bij mij is het altijd een hellll om die dingen op te krijgen. Ik ga die filmpjes maar eens bekijken. :P

[Beantwoorden]


Door Frauke op 28 december 2009 18:58

Staat je heel goed! Ik heb er zelf 1 keer opgedaan toen we een party hadden en vooraf make-up avond hielden, moet zeggen dat dat aardig lukte. Ik hou van je schrijfstijl trouwens :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 december 2009 19:08

Leuk voor een feestje inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 december 2009 19:17

ja, heb ze wel eens op gehad. best wel een gedoe allemaal maar wel super mooi!

[Beantwoorden]


Door Sharony op 28 december 2009 20:43

Leuk geschreven!

Dit ga ik ook een keer proberen,
maar eerst nog nepwimpers kopen haha.

[Beantwoorden]


Door lis. op 28 december 2009 20:47

echt super cool! ik wil het al heel lang proberen maar doe het telkens toch niet. nu ga ik het écht eens proberen!ik ga morgen gelijk nepwimpers kopen haha ;p doet het trouwens erg pijn om ze er af te halen?

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 28 december 2009 21:24

Staat je goed, ik vind het altijd mooi staan. Behalve die overdreven, die vind ik alleen leuk voor carnaval ofzo. Ik doe er ook altijd allemaal mascara overheen en dan is het dag dag wimpers haha.

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 28 december 2009 22:02

Hihi, ik zag het op Twitter! ’t Ziet er heeeel erg tof uit!

[Beantwoorden]


Door Felicia op 28 december 2009 23:38

Ik had ook nog nooit eerder nepwimpers op gehad, al had ik wel 4 paar liggen. Die had ik gekregen van mijn moeder met Sinterklaas :).
Heel toevallig heb ik ze ook voor het eerst deze kerst uitgeprobeerd en ook ik ben verkocht :D!
Alleen heb ik de wimpers doorgeknipt, zodat je die aan de buitenkant van je wimperrand plakt. Een hele wimper”strip” vond ik niet fijn zitten, zag steeds een soort zwarte waas ofzo.
Maar ik ga zeker vaker nepwimpers dragen!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 29 december 2009 10:48

Wow! Wat een effect! Ziet er heel gaaf uit,

x

[Beantwoorden]


Door Beitjuh op 29 december 2009 12:45

ik zeg ebay :D en herbruiken is nooit echt superverstandig als je het wel doet maak ze dan na afloop goed schoon voordat je weer opdoet ivm bactieren. En ik mag niet spammen I know maar je weet wat ik getwitterd heb, deze komt nog voor oud en nieuw

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 29 december 2009 13:40

als je ze in een klein bakje legt net oog make-up reiniger kun je ze daarna met een watje makkelijk schoon maken en de lijm restjes trek ik er altijd af met een pincet maar je hebt ook lijm remover :p

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 29 december 2009 14:20

Niccee! Ik vind ze zelf ook erg leuk voor naar een feestje oid! Ook ik heb ze trouwens bij de Action vandaan gehaald maar makeupmasala verkoopt ze ook redelijk goedkoop geloof ik!

[Beantwoorden]


Door Beitjuh op 29 december 2009 16:17

oew and you look fabbbuullouus

[Beantwoorden]


Door Anny op 29 december 2009 18:06

Laatst kreeg ik een tip voor mooie en zeer goedkope lashes via de ebay:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140363149583&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Degene verkoopt ook elk model afzonderlijk hoor. ;)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 29 december 2009 19:13

Ik heb vandaag speciaal door jou artikel nepwimpers gehaald hahah!
leuk!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 29 december 2009 22:35

Ze staan je echt mooi! Ik vind nepwimpers wel mooi, maar ik kan ze dus echt niet opdoen.. ;p

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherise) op 30 december 2009 23:12

Staat je goed! Zelf gebruik ik nepwimpers bij dansen, als we een wedstrijd of show hebben. Aangezien het publiek dan toch wat verder weg zit, kunnen ze toch zien dat je opgemaakt bent. En van zo’n afstand zie je meestal toch niet dat ze nep zijn :-)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 4 januari 2010 02:42

Gaaaf zeg! Ik wil het ook al zolang maar ik durf echt niet, mijn ogen zijn niet al te best waardoor ik bang ben dat ik het ook niet goed zie en de boel verpruts, maar het geeft wel een smashing resultaat!

[Beantwoorden]


Door Lola op 13 augustus 2010 22:23

Ja, ik heb ervaringen met nepwimpers. Geen goeie, helaas. Ik heb toen ik 8 was een keer super dikke lange donkere nepwimpers opgeplakt. een cm boven mijn wimperrand met Pritt. Dat werd huilen en voor gek staan. Wel grappig als ik het zo bedenk…

[Beantwoorden]