Clinique airbrush concealer

Een week geleden kwam mijn moeder terug met een aantal nieuwe clinique verzorgingsspulletjes, en ook had ze voor mij een free sample van een concealer meegenomen. De concealer zit niet in een zakje of in een potje, maar echt in een soort stift! Wat ik zelf echt chic vind voor een gratis concealer.

Image Hosted by ImageShack.us

De stick zelf. Hij weegt bijna niks en heeft dezelfde kleur groen als een boel Clinique producten.

Image Hosted by ImageShack.us

Clinique airbrush concealer. illuminates, perfects. Zoals de verpakking zegt. Ik heb hem in de kleur 04 ‘Neutral Fair’

Image Hosted by ImageShack.us

Het is zo’n stick waarbij je aan de achterkant moet draaien, en dan komt er uit het ‘kwastje’ concealer. Bij deze concealer moet je echt wel een aantal keren draaien voordat er wat uitkomt, en vervolgens komt er véél te veel concealer uit. Handig is anders!

Image Hosted by ImageShack.us

De concealer verdeeld over mijn hand. Helaas is de concealer wat te donker voor me.

De concealer is vrij vloeibaar, en dekt ook niet geweldig. Dit is vaak zo met vloeibare concealer, maar bij mijn de concealer die ik normal gebruik, Maybelline Mineral Concealer, valt dat erg mee. In mijn FOTD van gister heb ik de Clinique concealer gebruikt en zoals je ziet zijn mijn pukkeltjes daar nog vrij goed zichtbaar, vooral op de eerste foto (zonder flits). Voor mijn probleemhuid heb ik een beter dekkende foundation nodig. Verder ruikt de concealer raar. Hij heeft een beetje een chemisch geurtje, die je na het intrekken van de concealer gelukkig niet meer ruikt, maar prettig is anders.

Het is een prima concealer, maar ik vind hem persoonlijk niet beter als mijn essence concealer, die ook in zo’n stiftvorm zit, maar die wél een stukje goedkoper is. Een fullsize Clinique airbrush concealer kost 21 euro.

Welke concealer gebruik jij, waar gebruik je hem het meeste voor (wallen, puistjes?) en ben je er tevreden over?

Edit: ik heb nog wat extra research gedaan, en deze concealer is bedoeld om lijntje en rimpels te verdoezelen. En dus NIET voor het camoufleren van puistjes! Sorry voor de verwarring, de vrouw aan de Clinique counter had mijn moeder deze concealer gegeven, nadat zij om een concealer vroeg die puistjes bedekte, dus vandaar!
Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Anouk op 18 december 2009 14:37

áls ik concealer gebruik, die van essence inderdaad. maar dat heb ik volgens mij ook van jou haha

[Beantwoorden]


Door Sharon op 18 december 2009 14:41

Ik vind die verpakkingen altijd zo onhandig! Dan komt er altijd veelsteveel uit enzo :P Jammer dat hij niet jouw kleur is en dat hij niet heel great is. Ik heb dezelfde als jij (Maybelline Pure mineral ofzo) en ik ben er heel tevreden over. Dekt goed, smeert fijn, blijft goed zitten enzo. Maar ik denk dat je dat al weet haha :P
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Esther op 18 december 2009 14:43

ik vind dat trouwens ook ZO onhygiënisch, zo had ik ook een foundation van Yves saint laurent in zo’n vorm, zo ranzig. XD

en dan voor dat geld… laatmaar, haha.

[Beantwoorden]


Door Martine op 18 december 2009 14:49

Hmm, leuk als free gift maar ik zou ‘m niet kopen. Als ie te donker is kun je ‘m misschien van de zomer gebruiken als je huid wat getinter is door de zon. (Of word je niet bruin?)

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 18 december 2009 14:56

@Martine: ik word nauwelijks bruin, haha :P

[Beantwoorden]


Door Danique op 18 december 2009 14:57

Deze dingen zijn gewoon prut. De enige in stickvorm die ik nog redelijk dekkend vond, was die van de Etos.
Maar volgens mij zijn ze ook meer bedoeld voor wallen en blauwe kringen onder je ogen. Tenminste, dat las ik een keer.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 18 december 2009 15:19

Het lijkt mij best irritant als je steeds veel te veel krijgt uit zo een kwastje! ik heb ook de maybelline en zou die voor geen goud willen verwisselen :D

x

[Beantwoorden]


Door Josephine op 18 december 2009 15:44

Lijkt me irritant zo’n kwastje, denk hetzelfde effect als die click en colour dingen nagellak van Essence. Maar ik vind hem er wel leuk uit zien!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 december 2009 16:56

wat voor concealer heb je dan die niet vloeibaar is, want ik ken eigenlijk alleen maar vloeibare…
ik heb zelf ook zo’n soort stift van essence

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 december 2009 18:38

Jammer dat hij niet jou kleur is en niet zo goed werkt, het is dan maar goed dat je hem niet als full-size product had gekocht! Ik gebruik trouwens de foundation soort van de concealer die jij normaal gebruikt, die minerale van Maybelinne :P. Ik heb gewoon het Catrise allround concealer palette en ik gebruik hem alleen voor mijn wallen (ik heb gelukkig (nog :S??) niet zo’n last van puistjes :)!)

Xxx Manon

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 18 december 2009 19:45

Nope, gebruik ik niet. Ik ga gewoon voor de foundation. Overigens, misschien kun je eens een stukje schrijven over hoe je de juiste kleur foundation koopt. Ik voel me nu oranje.

[Beantwoorden]


Door steffi op 18 december 2009 21:20

Ik wil niet vervelend doen, maar dit is geen concealer om puistjes mee te verdoezelen maar wel donkere kringen en walletjes. Wellicht zal hij voor deze specifieke probleemzone beter werken. Voor de rest, handig review.

[Beantwoorden]


Door kersss1 op 18 december 2009 21:35

deze is voor onder de ogen, heb er zelf ook zo een vd sephora en die dekt wel goed. alleen het mechanisme is niet heel handig idd

[Beantwoorden]


Door Patricia op 18 december 2009 21:48

Ik zou hem niet kopen! Sowieso gebruik ik geen concealer! =P
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Frauke op 19 december 2009 09:56

Ik gebruik enkel voor het blauw onder mijn ogen een concealer, al heb ik nog niet de idealer gevonden. Nu werk ik met een iets te oranje Yves Rocher of een vloeibare van Deborah Milano.

[Beantwoorden]


Door daimy op 19 december 2009 10:03

mijn favoriete concealer is de mac studio sculpt concealer. maar die van maybelline is ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 19 december 2009 10:26

Volgens mij is deze concealer voor onder je ogen bedoeld..

[Beantwoorden]


Door elisa op 19 december 2009 12:41

ik gebruik de ”Touch Up” concealer van Gosh en die vind ik zelf echt super fijn!
hij dekt fijn, geeft geen cakey effect, de substantie is prima, hij brengt fijn aan en je doet er volgens mij super lang mee! ik gebruik hem trouwens vooral voor wallen en soms wanneer het nodig is voor andere onzuiverheden.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 december 2009 14:17

Ik gebruik ook de mineral concealer van maybelline en heel af en toe de allround concealer van catrice. Maar dat komt omdat daar ook een groene en een roze kleur in zitten!
Ik ben overigens ook geen fan van zulk soort verpakkingen als die van clinique… daar kan ik echt niet meer over weg hihi!

XO

[Beantwoorden]


Door Milou op 19 december 2009 19:40

Haha van die EDIT kan gebeuren. Nou over’t algemeen vind ik clinque wel goed merk en essence ook wel, maar ik gebruik essence niet veel.

Als concealer gebruik ik L’oreal infalible en MAC, die eerste is SLECHT dekt voor geen meter, maar ik wil hem perse opmaken! En dan de MAC: die is geweldig goed en brengt goed aan.

Ik gebruik concealer voor wallen en oneffenheden.

P.s.: Zo’n brush aanbreng- ‘ding’ heb ik ook bij een lipgloss van Estee Lauder. Dat vind ik echt zo grappig om te doen elke keer.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 20 december 2009 21:48

Ik heb deze dus ook, en ik vind hem dus wel heel goed om donkere kringen te bedekken!

[Beantwoorden]


Door l op 29 januari 2010 15:16

Ik gebruik zelf de brightning concealer van etos (stiftvorm) … opzich wel fijn, maar voor mijn wallen niet echt dekkend genoeg :P

[Beantwoorden]