It's like a tank top…

Wil je een 17jarig meisje zien met TE veel kleren? Helaas heb ik het niet over mezelf (hoewel mn IKEA kastje onderhand ook wel begint uit te puilen..)

Noooo I’m talking about our beloved Miley Cyrus. In onderstaande filmpje kun je genieten van de onwijs goede humor die zij en dr vriendin Mandy delen (even mn keel schrapen hoor) terwijl ze Miley’s kast uitmesten, maar ook krijg je een kijkje in haar walk-in-closet (waar mijn kamer 4 keer in past), en kun je zelf een oordeel vellen over Miley’s kledingstijl.Ruik ik jaloezie? Sympathie? Wat vind jij ervan dat Miley Cyrus zoveel kleding heeft? En wat vind je van haar kledingsmaak?

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door lisa op 5 november 2009 13:53

aah jaloezie!!

[Beantwoorden]


Door janita op 5 november 2009 13:54

jeetje!! niet normaal zo veel kleren.. ze gooit gewoon kleren weg met het kaartje er nog aan :O ik zou niet eens zoveel kleren willen hebben geloof ik….

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 5 november 2009 13:56

Zooooveel kleren! *jaloers* Maarja, dat zou ik waarschijnlijk ook hebben als ik zoveel geld als haar had haha :P

[Beantwoorden]

julia antwoordt op 3 januari 2011 om 20:51:

Inderdaad, dan zou ik ook heel veel kleren hebben! Dus ik vind het niet raar ofzo

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 november 2009 14:08

Hee erg jaloers! Maar als ik veel geld had, zou ik ook denk ik zo veel kleren hebben. haha, alleen weet ik ook zeker dat ze de helft nooit draagt.

[Beantwoorden]


Door channah op 5 november 2009 14:12

Ik heb een inloopkast, dus ik heb opzich ook wel veel kleren. Maar als ik nieuwe kleren heb draag ik ze sowieso.

[Beantwoorden]


Door Ais op 5 november 2009 14:21

Ik zou niét zoveel kleren hebben als ik zoveel geld had. Er is voor mij een grens en die ligt ver beneden het hebben van kleding met kaartjes er nog aan. Maargoed miley krijgt natuurlijk de helft van wat ze heeft toegestuurd door merken. Neemt niet weg dat ik veel kleren heb voor-mijn-doen, is ook niks mis mee, maar op het moment dat je talloze ongedragen items in je kast heb hangen met kaartjes eraan dan denk ik: had je echt niks beters met je geld kunnen doen? Goed, lekker onsamenhangend verhaal maar je begrijpt me punt vast wel :-)

[Beantwoorden]


Door Emma op 5 november 2009 14:26

OMG je zou maar naar 1 bepaald topje op zoek zijn *drama*. Té veel kleren voor mij, ik zou altijd alles kwijt zijn ^^

[Beantwoorden]


Door Marloes op 5 november 2009 14:27

*schraapt keel ook even*

Duuuuus…. ik kon niet eens het filmpje afkijken…

Als mijn dochter ooit zo ondankbaar spullen op een ‘weggooiberg’ zou gooien (als in: een halve blik er op werpen en dan het voorwerp met het prijskaartje er nog aan op een berg gooien!!), dan zou ik haar een weekje in haar inloopkast opsluiten.

Kom óp zeg… ik snap dat het kind stinkend rijk is, maar hier word ik een beetje naar van. Ze snapt zelf niet eens hoe goed ze het heeft, geloof ik. En dan nog op YT plaatsen ook. Pff.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 5 november 2009 14:30

WOW :| Zij heeft echt TE veel kinderen, ze gaat er ook echt mee om alsof het niets is.. schokkend!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 5 november 2009 14:35

Hahah lieke, te veel kinderen ? =P
nou bij mij is het zeker jaloesie, alleen de meeste dingen die ze omhoog houd, vind ik niet zo mooi, maar het gaat om het idee ..

Gaat ze trouwens die hele stapel weg gooien :| ZIEK.

[Beantwoorden]


Door Maaikee op 5 november 2009 14:47

Nouja, ik wou precies hetzelfde zeggen als degenen boven mij, ze heeft zo veel kleren, en je gaat toch niet kleding met kaartjes weggooien?!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 5 november 2009 14:49

Woooow….. 0_0 Voor hoeveel geld zou ze nu weggooien. Als ze echt nodig van het geld af wil, mag ze het ook wel gewoon aan mij geven. Ik geef het wel uit aan nuttige dingen.

Ik zal wel zo’n kledingkamer (inloopkast kun je het niet meer noemen) hebben, maar dan had ik toch wel meer broeken, jurkjes en rokjes gehad in plaats van zoveel topjes!

[Beantwoorden]


Door Bloem op 5 november 2009 15:13

Een vriendin van mij die heeft ook zo’n mega kast, (oke, ietsjes kleiner, maar nog steeds 2X zo groot als mijn slaapkamer), ik zelf heb alleen een schattig inloopkastje en daar ben ik blij mee :D

[Beantwoorden]


Door Danique op 5 november 2009 15:14

Ugh, ik ga niet eens kijken, ik heb zo’n hekel aan dat wijf. Sowieso aan al die Disney-sterren troep. Zij&the Jonas Brothers mogen wat mij betreft geboycot worden. Heb je haar ”Rap” al gezien waarom ze dr Twitters verwijderd heeft? Jaja, dat rápt ze namelijk! Als je even zin hebt om plaatsvervangende schaamte te hebben/je dood te lachen, zoek dat filmpje dan maar eens op op youtube.
Super chill dat ze een inloopkast heeft, dat wel. Ik mag toch trouwens hopen dat die kleding niet rechtsstreeks de vuilnisbak ingaat, maar naar een goed doel ofzo?

[Beantwoorden]


Door Bloem op 5 november 2009 15:17

@Danique: Ik vind haar ook niet zo leuk maar de Jonas Brothers vind ik niet onaardig om te zien (als je begrijpt wat ik bedoel)

[Beantwoorden]


Door Olga op 5 november 2009 15:20

Ik snap die humor ook niet helemaal. Maar het zal wel grappig zijn.. Ze heeft inderdaad echt te veel kleding, maar ach: daar heeft ze ook wel iets voor moeten doen en iets voor moeten laten… Ik ga er in ieder geval van uit dat die kleding niet in een container wordt ggooid, maar naar iets om te hergebruiken gaat ;) Zou anders wel een beetje zonde zijn, niet?

[Beantwoorden]


Door Esmee op 5 november 2009 15:38

haha daarbij valt mijn inloopkast echt in het niet!!!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 5 november 2009 15:39

Okay, dit vind ik echt onzin. Ze gooit zoveel kleren weg met zelf het kaartje er nog aan :O. En wat doet ze dan met die kleren? Gewoon weggooien? Ze kan die kleren veel beter aan een goed doel geven ofso. Misschien dat ze dat ook wel doet weet ik veel ;) Maar ik vind ook dat er totaal geen humor in zit, en ik had al moeite om het hele filmpje af te kijken! Achja, Ik wou ook wel zo rijk zijn als haar!

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 november 2009 16:03

Ze gooit meer kleding weg dan ik heb.. o__O Ze doet wel erg ondankbaar zeg. Volgens mij denkt ze niet eens na over wat ze koopt ‘ja dat is best leuk, misschien draag ik het, misschien gooi ik het over een tijdje wel ongedragen weg met prijskaartje en al, achja boeieeend’ ielgh ik heb zo’n haat aan haar =’]

[Beantwoorden]


Door xx.Y. op 5 november 2009 16:25

gaaf dat ze zo’n grote kast heeft met zoveel kleren, maar OMG ze gooit gewoon kleren weg waar het kaartje nog aanhangt!!
ik hoop dat ze nog iets nuttigs met die kleren doet en bijvoorbeeld aan een goed doel geeft.
Ik ben zelf wel tevreden met mijn kledingkast, al mogen er natuurlijk altijd wel meer leuek truitjes of jurkjes bij:P

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 november 2009 16:37

Niet normaal. Kleding en tasjes weggooien met de kaartjes er nog aan. En wat betreft de humor: not my cup of tea.

[Beantwoorden]


Door Milou op 5 november 2009 16:52

Ik jaloers? Welnee hoe kom je der bij, haha! Ik wil nog altijd een inloopkast, maar zoveel is misschien lastig: Als je net dat leuke jurkje zoekt, is het zoeken naar de speld in de hooiberg ;).

[Beantwoorden]


Door annie op 5 november 2009 17:47

jealous. {L} en haar kledingstijl is zeer leuk ;d.

[Beantwoorden]


Door sha op 5 november 2009 18:19

wow.. wat een inloopkast! :)
heb persoonlijk nix met Miley Cyrus haar stem is zooo irritant, en natuurlijk is ze rijk maar vergeet niet dat ze er ook gwn heel hard voor werkt! beroemd worden gaat niet zomaar..
ook krijg je als “celebirty” veel kleding en spullen gesponsord,gratis dus!
k hoop wel dat ze het aan een goed doel schenkt kan ze in iedergval andere mensen bly maken:) :)

[Beantwoorden]


Door MvrtjKelly op 5 november 2009 18:44

Ik ben hier op geen enkele manier jaloers op! Zij heeft geen idee meer wat de waarde is van die spullen, er zouden 10 meiden n jaar kunnen rondlopen in die kleren en er nog blij mee zijn ook. Zij pleurt gewoon n kwart zo niet nog meer op n berg, zonder er maar een fatsoenlijke blik naar t werpen. Mag hopen dat ze het naar een goed doel doet.

[Beantwoorden]


Door pluiss op 5 november 2009 18:50

hahahhaa miley sounds like a tranny ))
nee ik ben niet jaloers, maar ik vind het belachelijk dat ze er zo makkelijk mee omgaat. hup deze weg hup andere weg :( poor clothes.

[Beantwoorden]


Door Lore op 5 november 2009 18:59

Aaaah, wat kan ik mij aan ahar ergeren :’) Haar stem is zeikerig en ze doet mij gewoon aan een bever denken. Iedere keer wanneer ik een foto/filmpje van haar zie kan ik mij ZO inbeelden dat ze plotseling op een houtblok kan beginnen kauwen.
Ik ben hier toch al te oud voor aan het komen, denk ik. :’) Net zoals de Jonas Brothers en ander Disney-crap. Dan vind ik haar nog een slet door al haar foto’s waar ze in haar ondergoed staat. Een klein meisje hier in de straat is onwijze fan van haar, het is echt haar idool. Wat moet zij wel niet denken als zij die foto’s zou zien?
Ik ben geen fan van Miley.

[Beantwoorden]


Door Tess op 5 november 2009 19:29

fack miley cyrus, i hate her.

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 november 2009 20:48

hahaha, .. ik vrees dat ik vannacht wakker ga worden en heeeuwwl hard moet lachen omdat ik denk aan ‘ it’s like a tank top’ ..
buiten dat, vind ik miley ook verschrikkelijk, bleegh.. laatst stond nog in een interview dat ze niet was veranderd door haar roem en dat ze helemaal niet zo rijk is, nou dit filmpje laat wat anders zien..
maar ach, laat dr ervan genieten.. was ik haar maar :p

xoxo

[Beantwoorden]


Door Patricia op 5 november 2009 21:01

Jaloersheid! Maar aan de andere kant, Waarom koop je het als je het weggooit met het kaartje eraan?? Vind ik wel een beetje apart!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door channah op 5 november 2009 21:32

Ik zou inderdaad ook even boos worden als ik haar moeder/vader was. Dat ze leuke dingen van haar geld wil kopen OK. Maar dat ze het dan zomaar na een beoordeling van haar beste vriendin op een bult gooit om weg te gooien gaat me écht íets te ver.

[Beantwoorden]


Door Esther op 5 november 2009 21:38

Bleh, verschrikkelijk mens

[Beantwoorden]


Door Daphne op 5 november 2009 21:49

En die vader was toch zo streng….

Maargoed ik vind Miley Cyrus echt vreselijk

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 5 november 2009 21:52

wauw! echt veel kleding, niet normaal. en ik dacht dat ik veel had, haha.
Volgens mij geeft ze die kleding allemaal aan die vriendin, ze zei in ieder geval een paar keer van; you can have it. dusja ;). ik wou dat ik al die kleding van haar kreeg, haha.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 november 2009 23:27

jaloezie in the house natuurlijk, en ik heb het filmpje niet eens gekeken :$

[Beantwoorden]


Door Iris op 6 november 2009 07:22

bah.
dr geld kan beter naar een goed doel ofzo,
als ze die kleren toch niet draagt.
echt egoïstisch.

[Beantwoorden]


Door Martine op 6 november 2009 07:46

Om eerlijk te zijn ben ik bést wel jaloers! Veel meiden zouden echt denken dit is TE veel. Maar ik zou het GEWELDIG vinden! Ik zou eigenlijk niets kwijt zijn want ik vergeet nú al wat ik allemaal heb haha. En je kan zoooo veel combineren! :D :D

Ik vind het filmpje wel een beetje dom hoor..

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Katrien op 6 november 2009 12:55

Fuck, die gooit meer kleren weg dan ik in mijn kleerkast heb!
Ik vind de dingen die ze weggooit vaak wel mooier dan degene de ze houdt :D

[Beantwoorden]


Door sofia op 6 november 2009 13:30

triest materialistisch kind, doe dan iets nuttigs met je geld.. best triest dat zo veel meisjes fan van dr zijn.

[Beantwoorden]


Door LiL op 6 november 2009 14:28

Ik hoef niet zoveel kleren als ik in de stad loop en mn moeders vriend of moeder enz. vraagt zullen we die kleding winkel in dan zeg ik eerlijk waar nee hoeft niet ik heb genoeg kleding en echt niet meega veel maargoed ik ben een meisje die met weinig tevreden is en ik kan t wel kopen maargoed als ik t niet nodig heb hoeft dat van mij niet.Maar ja als je kleding opgestuurd krijgt zou je gek zijn om t niet aan te nemen haha.En bovendien ben ik een groot fan van miley cyrus:D

[Beantwoorden]


Door A* op 6 november 2009 16:11

Whahah erg grappig te lezen dat iedereen het zo erg vind dat die kleren op een hoop gegooid worden. Ook ik heb kledingstukken in mn kast met prijskaartjes eraan als ik het nog niet gedragen heb (dan kun je het nog terug brengen) en als ik mn kast uitmest gooi ik het ook op een bult en gaat het naar familie of leger des heils. Niks mis mee. Als jullie zoveel geld zouden verdienen zouden jullie dat toch ook spenderen aan dit soort spul als je de rest (auto,huis,enz) al hebt? Toch heeft ze een irritante stem :p

[Beantwoorden]


Door Josephine op 6 november 2009 16:18

Ik ben eigenlijk best wel jaloers… ik iwl ook een inloopkast!

[Beantwoorden]


Door Renée op 6 november 2009 16:20

okj, sorry hoor gaat ze dat nou werkrlijk wegooien?
Zóveel kleren en het meeste wat ze omhoog houd is gwn lelijk..
kweenie ik vind het maar n dom kind met een mannenstem.. sorry miley fans

[Beantwoorden]


Door Anouk op 6 november 2009 17:06

Ik vind het wel grappig dat iedereen hier reageert ‘zo gooit het zomaar weg’ en ‘ze is materialistisch’

als ze dingen kan weggooien makkelijk vind ik dr juist niet materialistisch, dan hecht je er juist GEEN waarde aan.

eens in de zoveel tijd hou ik ook een opruiming en dat gaat ook wel op die manier. je hoeft echt niet alles te passen om te weten of je het houdt of niet, dat weet je van te voren al.

en ik kan me voorstellen dat ze veel kleding krijgt, kleding uit de Hannah Montana serie, kleding voor clips etcetc. dus een grootte kledingkast is niet zo vreemd.

[Beantwoorden]


Door Milou op 6 november 2009 17:33

omfg IK WIL DAT OOK en ze heeft kei leuke kledingsmaak ( vind ik dan :P) maar ze gooit gwoon dingen weg met de kaartjes er nog aan :O ik wil die kleren well :D (A) JALOERZZZZZZZZZZZZ

[Beantwoorden]


Door Frauke op 7 november 2009 08:50

Hoe kan je d’r nu een verschrikkelijk mens noemen, ze woont de andere kant van Amerika, je hebt haar waarschijnlijk nog nooit in real life (of van dichtbij) gezien, laat staan gesproken!

Vergeet niet dat ze voor al die dingen gewérkt heeft (want beroemd zijn is denk ik ook wel niet zo fantastisch altijd, hoe zou jij het vinden als je non-stop in de spotlights staat?) en ze krijgt natuurlijk ook heel veel gratis als reclame (hállo, miley cyrus heeft dit topje gedragen, nu wil vast iedereen er zo eentje)…

En ze gooit die kleren heus niet weg hoor, zo erg kan ze niet zijn.

Moest ik zo’n kast hebben… (begint te fantaseren)

[Beantwoorden]

julia antwoordt op 3 januari 2011 om 20:54:

Helemaal met je eens! Wordt altijd een beetje moe van dat negatieve gedoe..

[Beantwoorden]


Door Frauke op 7 november 2009 08:50

Ik bedoel natuurlijk aan de andere kant van de wereld :)

[Beantwoorden]


Door Maudy op 8 november 2009 13:23

.. Ik. wil. haar. kledingkast!
Maar kleren weggooien met kaartje er nog aan? Jeeez.

En ze heeft wel humor zeg! Haaaa wat is ze grappig! -__-

maar die kledingkast zou ik wel willen
en dan met mn eigen kleding volgooien. :3

xx

[Beantwoorden]


Door Dara op 8 november 2009 16:15

ik vind haar daar een beetje/ontzettend/f*cking irritant, al zal ik niet veel minder irritant zijn als ik weer eens lol heb om niets (A) voor de rest vind ik haar kleding sóms leuk en sóms iets minder verschild per keer. Al zou ik graaaag zo’n kledingkast hebben! :)

[Beantwoorden]


Door Liennnn op 5 januari 2011 19:43

vanaf 0:57 minuut heeft ze echt een dude stem die miley hahah xd

[Beantwoorden]


Door Sara op 29 januari 2011 21:12

Wow, die kast is gewoon net zo groot als een kleine kledingwinkel! Wil ik ook, mijn kast puilt uit! Maar ze gooit echt mooie dingen weg en lelijke dingen hangt ze soms weer terug! En al die clutches (?) gooit ze weg in hopen, terwijl de kaartjes er nog aan hangen! Waat?? k Ben iig wel heel jaloers op de grootte van haar kast!

[Beantwoorden]


Door merel op 29 maart 2012 20:50

jeeeeetje! er hangen ook nog gewoon prijskaartjes aan!

[Beantwoorden]