E.l.f Minerale Make-up

Een tijdje terug bestelde ik al een minerale oogschaduwbasis van e.l.f, en 2 weken geleden kreeg ik weer 2 minerale producten van e.l.f binnen! (waarom? lees dat hier) Jullie hebben waarschijnlijk allemaal wel eens van minerale oogschaduw, foundation en blush gehoord, maar persoonlijk had ik nog nooit minerale oogschaduwbasis, lipgloss en eyeliner gezien.

Image Hosted by ImageShack.us

Een Eyeshadow Primer in sheer $3
Eye Liner in Coffee $3
en Lip Gloss in Trophy Wife $3

Image Hosted by ImageShack.us

Swatches van de eyeliner, de oogschaduwbasis en de lipgloss. De eyeliner is een soort krijtje/potloodje. Deze heb ik in de kleur ‘coffee’ een hele mooie donkerbruin! De eyeliner is makkelijk te vervagen/smudgen. Dat kan een pluspunt, maar ook een minpunt zijn. Als je de eyeliner op een naakt ooglid zonder oogschaduw gebruikt, vervaagt deze heel erg snel. Na een uurtje is de eyeliner vrijwel volledig uitgelopen. Erg jammer! Maar gebruik je de eyeliner op een ooglid waar wel oogschaduw op zit, dan blijft hij de hele dag op zijn plek zitten.

De oogschaduwbasis lijkt gekleurd, maar dat is hij niet. Zodra je hem uitsmeert is hij doorzichtig. Het is een fijne oogschaduwbasis, maar hij is wel erg vloeibaar. Hij had van mij wel wat dikker gemogen, dat vind ik persoonlijk fijner. Hij kost, net zoals de andere minerale producten geen fluit. Je bent maar $3, dat is ongeveer 2 euro kwijt, en je oogschaduw blijft de hele dag zitten.

Image Hosted by ImageShack.us

De verpakking van die lipgloss doet me erg aan de MAC lipglasses denken! De lipgloss is vrij dik, maar hij plakt niet. Fijn! De gloss is geurloos, en dat vind ik best jammer. Een lekker geurtje was fijn geweest, maar voor meiden die zich altijd storen aan sterk geurende lipgloss, is deze gloss perfect! De kleur van de lipgloss is niet bijzonder. De gloss is erg sheer met een paar glittertjes, nothing special. Ik hou persoonlijk meer van glosses met een mooi kleurtje en veel glitters, maar als ik een keer gewoon heel simpel wil, is deze lipgloss uitermate geschikt. Check btw de moedervlek linksboven, die is nieuw. Ook boven mijn rechter lipboog (dat woord bestaat inderdaad niet) zit een nieuw moedervlekje, hij is inimini, en ik dacht telkens dat het een vuiltje was. Funny, hah?

Minerale make-up is ‘beter’ als gewone make-up, en vaak erg geschikt voor meiden die allergisch zijn. Minerale make-up verstopt de poriën niet, en bevat geen geparfumeerde, chemische conserveringsmiddelen en/of kleurstoffen.


Hebben jullie zelf minerale make-up? Zo ja, wat vind je ervan, heb je het liever als ‘gewone’ cosmetica, of maakt het je niet veel uit?

De minerale make-up van e.l.f is verkrijbaar bij de UK en de BE webshop.

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Romy op 28 november 2009 15:28

‘leuke spulletjes!
& die lipgloss heeft idd wel iets weg van ’n mac lipglass !
‘xx Romy

[Beantwoorden]


Door Britt op 28 november 2009 15:30

Die eyeliner ziet er echt mooi uit! Een tijdje geleden vond ik EDM echt helemaal Tha Bomb XD Maar nu gebruik ik het echt nooit meer. Het was wel heel fijn btw!

[Beantwoorden]


Door Fiorellaflora op 28 november 2009 15:31

ik heb een moedervlekje op mijn lip! dat is zo vervelend

[Beantwoorden]


Door Melissa op 28 november 2009 15:35

Die eyeliner ziet er mooi uit, alleen jammer dat hij zo snel uitloopt zonder oogschaduw. (dat heb ik met een potlood van de Hema).

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 november 2009 15:37

Nice, wat voor applicator heeft de lipgloss? Een borsteltje of echt zo’n sponsachtig ding? Ik heb zelf minerale foudation en ik ben er heel tevreden over, ik heb namelijk niet echt enorme dekking nodig, gewoon om mijn huid iets egaler te maken en er wat kleur aan te geven heb ik het. Ik vind het erg fijn en ik krijg er ook nooit last van, ik krijg bij ‘gewone’ foundation in ieder geval altijd last van jeuk en rode vlekken :O, not so pretty!

Xxx Manon

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 november 2009 15:45

Moedervlekje naast je lip, 1 van de zeven schoonheden!
al ziet er meer uit als een sproet, ahhahahaha.

ik vind lipgloss trouwens niet echt opmac lijken, maar goed.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 28 november 2009 16:52

Ik heb ook zo’n moedervlek, maar die is groter en zat er altijd al.
Maar een “nieuwe” moedervlek is niet altijd een goed teken. Mijn stiefvader had dat ook en dat bleek huidkanker te zijn.
Maar dat hoeft natuurlijk niet :P

[Beantwoorden]


Door Patricia op 28 november 2009 17:28

De eyeliner ziet er echt mooi uit! Ik heb zelf helemaal geen minerale make-up voor zover ik weet =P
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Rosa op 28 november 2009 17:28

ik had er inderdaad nooit van gehoord, minerale lipgloss xD

x

[Beantwoorden]


Door Miriam op 28 november 2009 19:33

Leuk =)

Minerale lipgloss.. klinkt wel beetje raar xD Maarja, ik kende het ook niet:P
Wel leuk, die eyeliner is echt mooi =D

xx

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherise) op 28 november 2009 22:16

Het ziet er allemaal wel leuk uit.
Heb zelf mineral powder van Essence. Telt die ook mee als ”minerale make-up” ;-)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 november 2009 22:37

LeukLeuk! De kleur van de eyeliner is mooi!

[Beantwoorden]


Door Milou op 29 november 2009 17:15

Wauwie de eyeliner! Die wil ik :-)!

[Beantwoorden]