Max Factor Masterpiece Max Mascara

Mijn alleralleralleralleraller lievelings mascara is zonder twijfel de Masterpiece Max mascara van Max Factor.
Ik gebruik hem in al mijn filmpjes en hij is ronduit ge-wel-dig. Een paar jaar terug had Merel hem, en ik vond hem na 1 keer gebruiken al fijn. Alleen had ik toen geen geld over voor deze mascara, en gebruikte ik gewoon Etos mascaraatjes. (Die zijn misschien prima, maar doen weinig voor mijn wimpers) Toen ik wat meer into make-up raakte, moest ik die mascara gewoon kopen. Want ik was benieuwd, was hij echt nou zo geweldig als het leek?

Ja. Dat is hij. Hij heeft alles wat een mascara moet hebben. En geef toe, als je mij met naked eyes ziet, en daarna met mascara, dan zie je toch een wereld van verschil?

GOSH_perfect_liftn_shape_mascara MF_max_factor_masterpiece_max_mascara_02

De mascara van Max Factor kost 16 euro, en ik vind 16 euro toch vrij veel. Zeker als je zoveel mascara als mij gebruikt. Eens in de 2 a 3 maanden moet ik wel weer een nieuwe kopen, want ik ben gewoon gek op mascara! Het doet zoveel voor je gezicht. Een likje mascara en je ziet er al gelijk een stuk wakkerder uit.

Hij is weer eens op. Yep, mijn mascara is weer eens op. Maar mijn geld is ook op, en aangezien ik nog 2 mascara’s van de GOSH actie had liggen, dacht ik: what the heck, hier moet het ook wel mee lukken.

Maar nee, sorry, ik vind de GOSH mascara niet fijn. Misschien zie je aan de buitenkant niet veel verschil, maar ik moet echt 100 met het borsteltje over mijn wimpers voor het gewenste resultaat. Met de mascara van Max Factor hoefde dit maar een paar keer, en deze bleef ook de hele dag op zijn plek zitten. De Lif t ’n Shape mascara van GOSH brokkelt naarmate de dag vordert, steeds meer van je wimpers af…

Maar wat is het dan precies?

Gosh_lift_and_shape_mascara_brush Max_factor_masterpiece_max_brown_black

Kijk naar het vieze borsteltje van de GOSH mascara links! Dikke klonters, en het borsteltje is groot!
Het borsteltje van de Masterpiece Max mascara is een stuk kleiner, hij is van rubber, en zie jij klontjes? Ik niet.

IMG_4612

Ogen na het gebruik van de GOSH Lift N Shape mascara.

IMG_3821

Ogen na het gebruik van de Max Factor Masterpiece Max Mascara

De Masterpiece Max mascara is de beste die ik ooit heb gehad. Er bestaat zoiets als een mooie blush, of fijne lipgloss. Maar deze mascara is gewoon ontzettend mooi en vreselijk fijn! Misschien zie je bij de FOTD’s weinig verschil, maar om het resultaat te bereiken, dat ik er mee bereik, ben je erg lang bezig. Het borsteltje moet je echt heel vaak over je wimpers halen. En het gaat ook gewoon een beetje om het gevoel dat je erbij hebt!

Heb jij ook een onwijs fijn en goed beautyproduct, dat eigenlijk onvervangbaar is? En zo ja, welk product dan?

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Justine op 12 oktober 2009 15:52

Ja! Mijn L’oreal volume shocking mascara.. alleen ik vind hem niet meer. Hijs de enige mascara die als ik mn wimpers krul, de krul houdt. De ENIGE! Terwijl ik er serieus 20 heb ofzo, van supergoedkoop tot superduur.. pff, en wat denk je? Ik vind hem niet meer. Hij is in geen enkele kruidvat meer te vinden.. Nu moet ik opzoek naar een betere. Houdt die Max Masterpiece je (gekrulde) wimpers vast?

[Beantwoorden]


Door Josephine op 12 oktober 2009 15:53

Inderdaad veel verschil! Ik gebruik ook geen mascara, maar ik weet niet of het ook zo nodig is…
x

[Beantwoorden]


Door YoLin op 12 oktober 2009 16:04

De Lash Stylist mascara van Maybelline. Het is voor mij de enige mascara die mijn wimpers écht zwart maakt! Hij is ook -klinkt heel vreemd- veel vloeibaarder dan andere mascara’s. Gewoon een supermascara :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 12 oktober 2009 16:05

Jammer dat je niet van beide ook een foto met het resultaat erbij doet.. Ehhhhm, ik vind de mascara van Maybelline wel fijn, the collosal ofzoiets :p
Liefs.

[Beantwoorden]


Door LS op 12 oktober 2009 16:25

Ik kan echt niet zonder Rimmel Volume Flash, een heel goed alternatief is Max Factor False Lash Effect, ik gebruik ze beiden.

[Beantwoorden]


Door xx.Y. op 12 oktober 2009 16:27

ik ga voor mijn volume expres mascara’s van maybelline… sinds ik die mascara’s heb, gebruik ik niks anders meer:P
xx.

[Beantwoorden]


Door ; MELISSA op 12 oktober 2009 16:34

Nu ben ik wel naar een foto van je ogen zonder mascara van Max Factor en eentje met. :) Ik heb op dit moment nog 3 mascara’s (1 zelfgekocht, de rest gekregen) dus ik moet die eerst even opmaken van mezelf. Dan wil ik de False Lash Effect mascara kopen van MF.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 oktober 2009 17:51

nou wat echt een wondermiddel is is het haarmasker van sassoon, maar die zal ook wel vrij duur zijn in de winkel. geen idee, want ik heb het gratis gekregen als haarmodel, maar daarna heb ik altijd zó’n zacht haar, echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 12 oktober 2009 18:01

Ik kan écht niet zonder mijn e.funkhouser mascara, maar die gaat helaas uit ut assortiment :(. Btw, bij t kruidvat heb je al een paar weken & komende week ook nog, 25 % korting op max factor… Misschien toch maar je favo mascara weer kopen? :P

[Beantwoorden]


Door Martine op 12 oktober 2009 18:20

Wauw, je ziet inderdaad wel verschil ja! Ik heb die van Gosh ook, van de actie :P.

Hmm…, van Essence heb ik de Mineral Compact Powder al een jaar ofzo, in de kleur Matt Cashmere. Jammer genoeg zie ik ‘m bijna nooit in de Kruidvat dus als ik ‘m een keertje zie koop ik ‘m meteen. Hij is echt super, ik heb ook een keer een soortgelijke van Maybelline gehad maar die is gewoon slechter! Dusse, een super product en ook onder de 3 euro!

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door anna op 12 oktober 2009 18:26

Deze week 25% korting op alle Max Factor produkten bij de Kruidvat… :D

[Beantwoorden]


Door Butterfly op 12 oktober 2009 18:36

Ik heb ook een mascara van max factor eentje van 11 euro en ik vind hem echt super fijn!!

[Beantwoorden]


Door Esther op 12 oktober 2009 18:43

haha, ik heb dat mijn mijn true match foundation van l’oreal, die heb ik al zo vaak opnieuw gekocht 8)

[Beantwoorden]


Door Lizzy - Our Favorites op 12 oktober 2009 18:59

Ik vind sexy curves van Rimmel superfijn. Heel veel mensen vinden hem niet fijn maar ik wel!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 12 oktober 2009 19:03

Ik heb niet één product die ik super fijn vind eigenlijk. Niet dat ik de producten niet fijn vind, maar ik heb niets wat ik per se van een bepaald merk moet hebben ofzo!

[Beantwoorden]


Door Jeske op 12 oktober 2009 19:15

Ik heb nu een mascara met weer een gewoon borsteltje en ik merkte echt meteen hoeveel fijner ik dat vind als zo’n plastic borsteltje, al moet ik zeggen dat masterpiece max ook best fijn is.

[Beantwoorden]


Door Jen op 12 oktober 2009 19:16

Zou je een foto kunnen maken met het resultaat van de mascara’s?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 12 oktober 2009 19:20

@Justine: Kan ik je helaas niet vertellen, want ik krul ze nooit. Mijn wimpers zijn al vrij gekruld van hunzelf…

@Josephine: gebruik je geen mascara? Je weet niet wat je mist! :O

Ik plaats even foto’s erbij!

[Beantwoorden]


Door Losanne op 12 oktober 2009 19:25

Oeh, zeker Maxfactor False lash effect :)!

[Beantwoorden]


Door Milou op 12 oktober 2009 19:30

Precies zoals die van jou: Max Factor Masterpiece Max Mascara! Ik kan niet zonder die mascara en moet hem dringend weer halen. Hij is weer op :-(!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 12 oktober 2009 19:38

Ik ken niet zonder Mac ZoomBlack mascara
zoooo fijne mascara ! wel 18 euro ..
ik had eerst die paarse van essensce ( even de naam kwijt )
dat was echt mijn favoriet der favorieten, maar die is helaas uit d collectie, beetje balen.

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 12 oktober 2009 19:39

nee hij heet niet zoom black
hij heet zoom effect

nu ben ik aan het twijfelen want dat klinkt raar ..
zoom effect ! dat is m toch wel ;d

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 12 oktober 2009 19:39

Precies dezelfde mascara!
Al gebruik ik nu al weer een tijdje een nieuwe van bourjois
De effet liner effect ofzo.
Heel apart borsteltje, ook rubber, ene kant lange ‘haartjes’ en aan de andere kant korte.
Vond het zo apart dat ik het moest proberen, en moet zeggen dat hij echt super is!
(Bijna) net zo super als die maxfactor mascara ;)

[Beantwoorden]


Door A* op 12 oktober 2009 20:57

Ik vind die mascara ook super fijn! Mijn favo´s zijn de CoverGirl Lash Blast en Loreal Voluminous mascara.

[Beantwoorden]


Door Trui op 12 oktober 2009 23:18

ik kan niet zonder me telescopic clean defenition en zonder de essence eyeliner pen, ik wil die eyeliner pen van maxfactor ook een keer proberen want die van essence dan wordt dat puntje zo snel zacht,

maar vera jouw wimpers zijn echt super mooi gekruld!! (L)

[Beantwoorden]


Door Linda op 13 oktober 2009 11:08

Ik kan echt niet zonder m’n Maybelline Mineral Concealer!
Voor mij is dit de concealer die het beste werkt, en als ik haast heb is een paar stipjes van de concealer genoeg om je huid er fris en clean uit te laten zien :D

[Beantwoorden]


Door elena op 13 oktober 2009 11:14

Mijn lievelings is Clinique High Definition lashes! Echt een geweldige mascara die mijn wimpers mooi krult, goed separeert en gewoon geweldig is! :D
Ik vind de GOSH mascara eigenlijk ook wel mooi…

[Beantwoorden]


Door Seline op 13 oktober 2009 11:42

Je kunt ook mascara’s via ebay kopen, isvaak veel voordeliger.
Heb ik ook gedaan met de MF en betaalde toen 10 euro per mascara.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 oktober 2009 13:17

Mijn Rimmel exaggerate oogpotlood!

[Beantwoorden]


Door Max Factor op 19 oktober 2009 13:26

[…] Max Factor Masterpiece Max Mascara veracamilla.nl – PeopleRank: 1 – 12 okt. 2009 Max Factor. Ik gebruik hem in al mijn filmpjes en hij is ronduit ge-wel-dig. Een paar jaar terug had Merel hem, en ik vond hem na 1 keer gebruiken al fijn. Alleen had ik toen geen geld over voor deze mascara, en gebruikte ik gewoon Etos mascaraatjes…. alle 2 nieuwsartikelen » + stemmen […]


Door Veerle op 14 september 2010 19:40

Een jaartje geleden kocht ik een Mini Bourjois Eyeshadow, een roze metallic in poedervorm. Supermooi als lichte, subtiele dag oogschaduw, maar ook supermooi als highlighter voor een wat heftigere look. My fave…

[Beantwoorden]