Life is expensive…

En dat begin ik steeds meer te merken. Waaraan? Bijvoorbeeld aan het feit, dat mijn site er gister ongeveer 2 uur uitlag, omdat ik het dataverkeer heb overschreden. Ik mag 7 gb aan dataverkeer per maand gebruiken, ik zit nu al bijna op het dubbele!

Aan de ene kant vind ik dat geweldig. Waarom? Omdat het eigenlijk betekend dat ik veel bezoekers heb, meer bezoekers als verwacht. En ’t is natuurlijk fantastisch als het goed gaat met je site, waar je zo veel moeite voor doet, en zo veel tijd in steekt!

Maar aan de andere kant betekend het paytime! Want veel bezoekers betekend veel betalen. Begrijp me niet verkeerd, ik betaal graag wat voor mijn site, als dat betekend dat ik daar veel mensen mee bereik. Alleen heb ik niet veel geld, en nu begint het bedrag toch wel erg op te lopen…

Daarom ben ik op zoek naar een manier om mijn site te financieren. Advertenties? Sponsors? Ik weet het niet, maar ik moet iets verzinnen.
Als jullie ideeën hebben, zet ze in de comments, of mail me! Bent u van een bedrijf en zou u graag een ad van uw site/producten op mijn blog zien, ook dan kun je me mailen: info@veracamilla.nl

Even voor de duidelijkheid: veracamilla.nl gaat sowieso door. En ik ben ontzettend blij dat ik zoveel bezoekers heb! Dus geen paniek, blijf vooral elke dag de site (meerdere keren) checken! Dit berichtje is alleen maar om jullie op de hoogte te stellen, zodat ALS de site er weer een keer uit ligt, je weet waardoor het waarschijnlijk komt.

Lots Of Love,
Vera Camilla

Twitter Facebook
Categorie: Anders Site | 15 oktober 2009 | 18 reacties

Reacties

Door Emma op 15 oktober 2009 11:48

Mijn tip is om plaatjes niet meer te gaan uploaden bij wordpress. Waarschijnlijk zijn er mensen die jou plaatjes hotlinken, moeilijke term voor jou link gebruiken op hun site. Hierdoor wordt jou server belast. Erg gemeen want jij betaald ervoor. Door niets meer te uploaden op jou server kan dit ook niet meer gebeuren. Dus maak een photobucket account aan of ga naar imageshack en hopelijk wordt het hiernaar minder.

[Beantwoorden]


Door Elena op 15 oktober 2009 11:50

Meid,
ik weet zeker dat er wel iemand is die een advertentie wil plaatsen.
Anders veil je toch gewoon oude make-upspulletjes? Cremes waar je allergisch voor bent kun j overpotten:D
Niet het beste idee, en veel zal je er niet aan verdienen, maar alle beetjes helpen, toch?
Heel veel succes!

x

[Beantwoorden]


Door Esther op 15 oktober 2009 12:25

LULLIG :(
Betaal je VEEL meer ineens dan?
Ik heb eigenlijk nergens last van, ( heb ook niet zoveel bezoekers als jij denk ik :’))
Maar ik load alle plaatjes via tinypic op, en niks via wordpress.

[Beantwoorden]


Door Dajana op 15 oktober 2009 12:35

Probeer GoogleAds, mijn broer had ook ooit een site en verdiende daar ook veel geld mee ;) Als je eenmaal 100 euro hebt verzameld krijg je het automatisch opgestuurd ofzo. Ik zat maar even informatie zoeken..

xx

[Beantwoorden]


Door Fleur op 15 oktober 2009 14:14

Als ik jou was zou ik advertenties zetten. Okay, het ziet er wat lelijker uit ;). Maar daardoor hoef je misschien niet te betalen?
Maakt niet uit, veel succes!
x

[Beantwoorden]


Door Kim op 15 oktober 2009 14:59

Ooit had ik ook een blog op het internet, maar dan ging het puur en alleen op fashion. Ik was eerst niet zó serieus ermee bezig maar ik werd er steeds serieuzer mee wat leidde tot een eigen website. Ik had ook hetzelfde probleem als jij. Helaas heb ik de blog moeten stoppen want het koste echt wel veel. Bezoekers zijn idd fijn, maar qua geld niet. Dus ik wil je niet bang maken ofzo, maar je moet inderdaad advertenties plaatsen enzo. Als je die van Rituals plaatst en mensen klikken erop en gaan via jouw website iets op hun website bestellen door die banner, dan vang jij ook wat geld!

’t is maar een tip!

bye

[Beantwoorden]


Door Linda op 15 oktober 2009 16:21

Aah meid, dat is balen :(!
Ik zou als ik jou was gaan voor advertenties plaatsen.
Je lay-out wordt er iets minder door, maar hé.. beter wat ‘lelijke’ adds dan dat je elke keer moet bijbetalen toch ;)
& idd je foto’s niet op je eigen server uploaden kan ook al veel schelen qua balast op je server als andere jou foto’s gaan gebruiken.

Succes :)

[Beantwoorden]


Door Milou op 15 oktober 2009 16:34

Ai dat is balen! Maar als je veel bezoekers hebt dan willen bedrijven vast wel adverteren o.i.d. Gebruik anders M4N daar kan je gemakkelijk aan advertenties e.d. komen. Succes!

[Beantwoorden]


Door Butterfly op 15 oktober 2009 16:37

Advertenties!

[Beantwoorden]


Door marjolein op 15 oktober 2009 17:22

advertenties is denk ik de beste oplossing.

[Beantwoorden]


Door mywaytoloveyou op 15 oktober 2009 17:30

advertenties idd

[Beantwoorden]


Door Evi (lovetomakeup) op 15 oktober 2009 20:28

Hey Vera!
Oh wat erg dat je meer moet betalen, lijkt me erg vervelend. Zeker omdat je het als student het niet zo breed hebt denk ik.
Ik zou zelf ook voor advertentieruimte gaan, al weet ik daar zelf ook niets van.
Ik betaal gelukkig niets voor mijn site, hij wordt gehost door Sofie, maar ik verdien er ook niets op :)
Heb wel sinds kort een banner, cool eh :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 16 oktober 2009 00:44

Vervelend zeg! Pfoe ik weet niet zo goed wat je kunt doen eigenlijk.

Ik weet dat je het erg druk hebt en volgens mij daarom ook niet werkt, toch? Misschien is het een optie om toch te gaan werken? Al is het maar 3 uurtjes in de week. Heb je toch een klein beetje meer geld, waar je vast je site wel mee kunt financieëren!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 oktober 2009 15:43

Vervelend! Ik heb hier echt geen verstand van!
x

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 oktober 2009 09:43

Ik zie dat je advertenties hebt geplaatst, wanneer krijg je daar geld voor? Gewoon doordat ze erstaan of een paar cent voor iedereen die erop heeft geklikt? Want alos het dat laatste is dan ga ik voortaan de reclames aabnklikken voor je ;).

Xxx Manon

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 oktober 2009 22:18

Vera, even een vraagje aan jou: Heb jij een eyeko ambassador code? Want ik wil daar dus wat gaan bestellen alleen ik wil niet zo’n ambassador code gebruiken van iemand waar ik óf nog nooit van heb gehoord of van iemand die zelf alleen maar beautyspullen koopt van rond de 20 a 30 euro (die hebben al genoeg xD). En toen dacht ik dus ineens aan jou! Jij hebt geldnood (naja, kindof, voor zover ik dat uit dit bericht kan opmaken :P) en als jij nou zo’n ambassador code zou hebben, dan ben ik blij omdat ik iemand help (waarvan ik vind dat diegene het verdient) en ik krijg dan een cadeautje en dan krijg jij (volgens mij was het) 15% van het bedrag dat ik besteed heb omdat je mij dan naar hun toe ‘gelinkt’ zou hebben :P.

Maargoed, ik zou dat wel graag willen weten. En het liefts zo snel mogelijk :P, want ik moet zo snel mogelijk bestellen :P. Maarja, anders dan koop ik het de volgende keer wel met een eventuele code van jou :).

Maargoed, ik weet zeker dat er veel meer meiden zijn hier, die hiermee jou zouden willen helpen:D.

Xxx Manon

[Beantwoorden]


Door Romanaa op 21 november 2009 21:50

Ik zou zeggen,
infomeer bij alle ”leuke” winkels
enzovoort. Wie weet, of misschien iets met google?
Ik weet ook niet, je kan natuurlijk
ook jou make-upjes dingen verkopen
die je niet gebruikt
(Dan wil ik je 88 matte palette kopen haha ;p)
Succes ermee !

[Beantwoorden]


Door Romanaa op 21 november 2009 21:51

Of een sponser VeraCamilla actie
(denk aan sponserloop, of langs de deuren?)
hahahah heel dom maarja.

[Beantwoorden]