Ik maak schaamteloos reclame voor mezelf.

Volgens mij was het Ingelise die zei dat ik gewoon schaamteloos reclame voor mezelf durf te maken. Dit was nadat ik heel enthousiast twitterde dat ik een nieuwe profielfoto had. Een beetje gelijk heeft ze wel, maar ik maak alleen maar schaamteloos reclame voor mezelf, als het met betrekking tot mijn site is. (mijn profielfoto had toen der tijd ook iets met mijn site te maken. Wat precies? Al-sla-je-me-dood)

Nu heb ik heel schaamteloos een hyves aangemaakt voor mijn site. Eerst heette de hyve gewoon Vera Camilla, maar omdat het toen meer leek als een soort fan-hyves voor mezelf (dat gaat me dan weer een stapje te ver!), heet hij nu gewoon VeraCamilla.nl

Jaaa je voelt hem aankomen! Check de officiele VeraCamilla.nl hyves hier, hier, of hier. En als je door wat voor reden dan ook niet op de links kunt klikken (je weet niet hoe het moet, of je virusscanner laat het niet toe, hehe) tik dan gewoon VeraCamilla.hyves.nl op de adresbalk bovenin! Je kan me ook gewoon vinden op hyves door via het zoekvakje VeraCamilla.nl in te typen!

Dus alle hyvers, nu ga ik jullie heel schaamteloos vertellen dat je lid moet worden van de VeraCamilla.nl hyve! Post berichtjes, foto’s en stem op de poll!

En oh, als je me toevoegt als vriend, en ik heel droog jouw krabbel met de vraag, wie je in godsnaam dan wel mag zijn (Ik ken helemaal geen Anouk uit Amsterdam van 14 jaar?) denk dan niet gelijk, ohneeeeeee ze wil me niet als vriend! Wat een kutwijf! Meestal weet ik gewoon niet dat je een lezeres/fan/groupie bent.

Oke, nou het lijkt me duidelijk. Amen!

Twitter Facebook
Categorie: Anders Site | 10 oktober 2009 | 13 reacties

Reacties

Door Anouk op 10 oktober 2009 19:30

Als je een Anouk van 18 uit Zoetemeer ziet dan ben ik het ;) hahaha. Ik ga je toevoegen^^

[Beantwoorden]


Door YoLin op 10 oktober 2009 19:33

Ha-haaa.

[Beantwoorden]


Door Danique op 10 oktober 2009 20:22

haha leuk stukje!

Helaas ben ik geen hyver.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 10 oktober 2009 22:19

Yay, heb je toegevoegd.
Xoxo

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 10 oktober 2009 22:41

Haha YES ik ben een groupie! :D

[Beantwoorden]


Door pluiss op 11 oktober 2009 03:36

jupp ik ben lid! (pluisjee)

[Beantwoorden]


Door Marion op 11 oktober 2009 12:45

leuk stukje

[Beantwoorden]


Door Dajana op 11 oktober 2009 12:59

En het werkt, xD ik denk dat je er wel weer een paar leden erbij hebt. ;)

xx

[Beantwoorden]


Door Josephine op 11 oktober 2009 14:34

Ik was al lid!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 11 oktober 2009 20:24

Dan ga ik je zo gelijk even toevoegen hoor =)

[Beantwoorden]


Door Jelle op 12 oktober 2009 10:01

Volgens mij ben ik al bevriend met je op hyves toen mussen nog roofvogels waren…

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 12 oktober 2009 18:16

Ik was al lid. :D

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 13 oktober 2009 10:39

Dat was ik! :D Wat overigens niet betekent dat je geen schaamteloze reclame voor jezelf mag maken. Pure projectie, ik durf het niet namelijk. Maar, als we toch bezig zijn, maak mijn naam dan op z’n minst klikbaar (http://www.ingelisedevries.nl). ;)

En ehm… Je had rode lippenstift! En toen twitterde je iets van ‘Kijk mijn nieuwe profielfoto!’ En toen had je een stuk geschreven over rode lippenstift.

Ik vind je trouwens wel hip dat je mijn naam noemt.

Liefs, Ingelise
http://www.ingelisedevries.nl (SCHAAMTELOZE RECLAME!)

[Beantwoorden]