Home makeover

Iets later online dan normaal omdat ik vandaag nog bezig ben geweest met mijn ‘home makeover’ en bijbehorende video! Ik laat je zien wat ik aan mijn interieur heb veranderd, welke meubels ik heb gekocht en meer. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 18 januari 2018 | 30 reacties

Reacties

Door Amanda op 18 januari 2018 17:02

De bananen olant waar je het over heb is geen bananenplant maar een monstrera ik werk in het tuincentrum een bananen plant heeft een ander blad ?

[Beantwoorden]


Door Nanda op 18 januari 2018 17:48

ik vind je bank en de poef héél tof!
het kleed snap ik, maar ik denk dat het er mooier uit ziet zonder kleed. Het ziet er nu allemaal nogal uit als een vierkant eiland. een postzegel. Iets wat je niet wilde, toch? en ook zonde van je ruime woonkamer. Vind ik dan.

[Beantwoorden]


Door Robinn op 18 januari 2018 18:04

Super leuke video! Echt half uurtje aangezet tijdens koken echt heerlijk. Prachtige poef en mooie kleur, leuke plantjes ook!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 18 januari 2018 18:23

Ik vind het kleed (qua afmeting, stijl en kleur) je mooie pronkstukken tekort doen!! Prachtige bank. Waarom koop je niet een mooie fauteuil ipv dat stoeltje? Past er niet heel mooi bij. De kleur van de poef is geweldig maar een poef (bovenop de hocker) zit niet zo geweldig lekker. Thanks voor de video, leuk!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 18 januari 2018 18:30

Ik ben verliefd op jou bank btw?

[Beantwoorden]


Door Samira op 18 januari 2018 18:50

Ziet er leuk uit!

Ik wil je een tip geven: verf de muur wit i.p.v. van de beige kleur de muur nu heeft. Er komt veel mooi licht door je raam.

Sammie

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 januari 2018 19:04

woah love zulke video’s :D

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 18 januari 2018 19:16

Jaaaa, zo mooi! Nu kriebelen mijn handen ook…

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 januari 2018 23:24

Wat een leuke video, ik krijg helemaal zin om de boel hier weer aan te pakken. En wat mooi dat groene kussentje op de roze bank, past heel goed bij elkaar. Je bank en poef vind ik prachtig maar het kleed vind ik wat minder passen bij het geheel.
En een veertjes lamp voor Veertje ;-) Ik ga ervan uit dat je deze bijnaam kent!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 19 januari 2018 00:12

Toffe bank!

Tip: als er gaten onder in je terracotta pot zitten, zet er dan een schaal onder.
Mocht er water uit de pot lopen, dan beschadigt je vloer daar niet door.

Benieuwd naar hoe het uiteindelijk wordt!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 19 januari 2018 00:33

Leuke video! De bank en poef vind ik echt prachtig! Ook de ixxi en planten vind ik heel mooi.
De stoel is niet mijn smaak, maar snap de keuze wel. Ik snap dat je twijfelt over het kleed, vind dit kleed eerlijk gezegd je andere mooie spullen een beetje tekort doen. Te nietszeggend ofzo? Als je besluit dit kleed te houden, kun je misschien ook eens proberen het ook voor een gedeelte of geheel onder de bank te leggen en juist de poef en stoel er voor de helft op bijvoorbeeld.

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 19 januari 2018 08:05

Je bank is echt te leuk! Mooie poef ook! Je heb me geinspireerd om mijn lampenkap te veranderen door een kap met een andere kleur. Hij is nu wit tegen een lichte muur dus dat vind ik wat saai. Ik ga zeker even kijken! Thanks voor het delen! <3

[Beantwoorden]


Door J op 19 januari 2018 09:12

Je bank en je poef zijn erg mooi. Ik vind je kleed niet zo bij passen. Misschien is het mooier als je voor een kleed gaat met roze of blauwe tinten erin zodat de meubelstukken beter tot hun recht komen.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 19 januari 2018 09:14

Super gaaf zeg ben verliefd op je bank! Voor wat betreft he kleed… ik zou de bank er iets op zetten op de lengte als de breedte dan word het meer 1 geheel. En tips hmmm misschien 1 of 2 dichte niet transparante eetkamer stoelen in een kleurtje (ze hebben leuke roze bij ikea) om ook wat kleur aan die kant van de woonkamer toe te voegen

[Beantwoorden]


Door Loes op 19 januari 2018 10:25

Ik vind je bank echt mega mooi en de poef ook, hele toffe kleurencombinatie! En die hoge cactus, hoe vet!

[Beantwoorden]


Door Saar op 19 januari 2018 11:25

Je bank en poef zijn prachtig en de planten maken het echt af, <3 planten! Je hebt een goede smaak, echt ook mijn stijl. Echter vind ik het kleed er niet zo bij passen. Misschien is een cosy kleedje (of meerdere) leuk voor onder de poef of onder de stoel, bijv. zoiets: https://i.pinimg.com/736x/bd/4d/97/bd4d97874baf357d335b72018fc8f972–circle-rug-natural-living.jpg

Waar is je salontafel van trouwens? :-)

[Beantwoorden]


Door Em op 19 januari 2018 12:26

Ik vind de vank en de poef ontzettend mooi. Je kunt een eenheid krijgen in de woonkamer door kleuren te laten terugkomen. Het is nu een roze bank, blauwe poef, een grijze lamp en een oker kleurige muur. Wellicht door een stoel met een bekleding van stof te nemen of kleedje waarin het blauw of roze terugkomt? Mooi zou zijn een grijze muur (past goed bij roze bank, matcht met lamp) en leisteen vloer.
Als je begint om kleuren te wijzigen, dan zet het je er vaak toe aan om nog meer te wijzigen om het matchend te krijgen?

[Beantwoorden]


Door Suus op 19 januari 2018 13:51

Wat leuk dat je allew zo laat zien! Ik vind de bank en poef prachtig! Matcht ook super met je salontafel, heeft een hele luxe uitstraling. Die stoel van gaas vind ik er niet mooi bij staan, bijv. een donkergroene/smaragdgroene stoel in net zo’n stof als bank en poef lijkt me mooier.
Het kleed vind ik niets toevoegen en het eigenlijk omlaag halen, die luxe sfeer. Ik denk dat dat groene bladerkleed wat je eerst liet zien er mooier bij zou staan maar kan me voorstellen dat je die heftig vindt.

[Beantwoorden]

Suus antwoordt op 19 januari 2018 om 13:52:

Of een mooi perzisch tapijt waar roze en blauw in terugkomen

[Beantwoorden]

Suus antwoordt op 19 januari 2018 om 14:00:

Of zo’n draadstoel van goud, dan matcht het denk ik ook meer bij de rest.

[Beantwoorden]


Door Marjan op 19 januari 2018 15:04

Heel tof! Maar die vage gaasstoel zou ik gauw terugbrengen (want voor mijn gevoel past het nergens echt goed bij) en dat kleed wat half nederland heeft (het patroon dan toch) vind ik zo zonde! En ik vind eigenlijk ook dat de blauw poef de “thunder” van de gave roze bank steelt… maak die de eyecatcher, want dat doet echt niet idereen je na :) maar hele leuke vlog !

[Beantwoorden]


Door Fatima op 19 januari 2018 16:02

Mooi Vera! De bank is echt prachtig en zou wellicht ook mooi staan met donker groene details.

Ik voel je struggles by the way. Ik ben ook bezig met een make over thuis en ik heb al een beschadigde eettafel binnen gekregen, een hoekbank waarbij ik een deel van mis en een vloerkleed dat duidelijk een andere kleir is dan op de website staat aangegeven.

Zucht. Maar alles gaat terug en gewoon weer verder gaan haha.

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 januari 2018 19:01

Als ik mijn vriend toch eens zo ver kon krijgen een roze bank te nemen, überhaupt iets van kleur in huis. Alles is zwart wit bij ons, ik hou van strak maar toch mis ik kleur hoor! Ik vind je planten, bank en poef prachtig! Maar de stoel en het kleed vind ik niet zo. Ik zou toch verder kijken voor een ander soort kleed. Verder vind ik ook dat je net iets teveel stylen probeert te combineren. Wat al heel snel gaat hoor! Alles is gewoon leuk! Dus ik zou je als tip meegeven kies maximaal twee stijlen en hou het hierbij. Ik vind de bank en poef heel chique, de planten heel urban, en je gaasstoel en eettafel heel industrieel. Verder zou ik denk ik ook dat je bruine muur vervangen door misschien heeel zacht pastel roze? Of misschien groen? Of grijsblauw? Nog een tip: je boekenkast iets meer pinterest inrichten? Stapel ze ook eens op elkaar, zet er dan een kaarsje op of een lijstje naast zodat er meer een verdeling is en meer ruimte tussen alle boeken en lijstjes, nu oogt het zo rommelig!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 januari 2018 19:04

Ziet er geweldig uit! En die bank! Ik zag bij Sissy Boy ook hele mooie kleine stoeltjes wel ook in fluweel, dat zou ook mooi staan ipv de stoel die je zo vond wiebelen.

En die cactus geweldig!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 19 januari 2018 19:17

Prachtig! Is dit misschien nog wat voor jullie? Zou best kunnen passen bij de bank en poef? https://www.boer-staphorst.nl/bloemenprints/

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 19 januari 2018 20:46

Zeker een hometour laten zien als alles af is! De bank en de poef zijn erg mooi maar het stoeltje en het kleed doen afbreuk aan de chique uitstraling.

[Beantwoorden]


Door Indira op 19 januari 2018 20:54

Dit was zooo en leuke video om te kijken! love it, en je hebt ook zo’n goed gevoel voor interieur! je huiskamer heeft echt veel ‘stof’ nu; suede bank, poef en een kleed. Staat heel gezellig en alsnog stijlvol!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 19 januari 2018 21:59

love love love je bank!
Kleed ziet er niet zo lekker luxe uit. Misschien twee kleinere kleden deels overlappen?

[Beantwoorden]


Door Esther op 20 januari 2018 18:05

Mooie makeover!

Het kleed staat denk ik mooier als je het tot onder de poten van de bank legt.

Het stoeltje hoort niet te wiebelen, dus ik zou ‘m zeker niet houden :).

Verder vind ik je eetkamerstoelen er nu niet meer zo mooi bijpassen maar dat is een kwestie van smaak.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 25 januari 2018 16:58

wat een leuke bank, maar je poef wint het toch wel hoor. En de lamp in de slaapkamer is helemaal geweldig hoor. Liefs Soraya

[Beantwoorden]