Nieuwe Rimmel mascara + (stempel) eyeliner

What a wonderful world, die met de nieuwe Rimmel Wonder’fully Real en Wonder Wing Eyeliner hopelijk nog even iets mooier wordt. De mascara belooft je wimpers langer en voller te maken, terwijl de eyeliner waarmee je een fijn lijntje kunt zetten, ook een wing op je oogleden kan ‘stempelen’! Dat moest ik proberen.

De producten zijn net uit. De eyeliner is stijlvol vormgegeven in het zwart met goud, de mascara zit in een felroze verpakking. Leuk!

Rimmel Wonder Wing Eyeliner € 7,99
Rimmel Wonder’fully Real Mascara € 14,99

Winged eyeliner maakt al jaren deel uit van mijn ‘signature’ look. De laatste maanden zag ik al vaker eyeliner stempels voorbij komen, daarom vind ik het erg tof dat Rimmel op deze trend inspringt. Het kan het zetten van de toch wel ingewikkelde winged eyeliner hopelijk net even wat makkelijker maken.

Op het eerste gezicht heeft de eyeliner een gewone stift, maar als je goed kijkt zie je dat één kant afgesneden is. Deze kant gebruik je als stempel!

Een strak lijntje zetten…

…en stempelen!

Een fijn, dun lijntje zetten gaat makkelijk. De punt van de eyeliner tekent heel precies. Maar wil je de eyeliner wat dikker aanzetten, dan is dat ook geen probleem. Draai de eyeliner naar de zijkant en druk de stempel tegen je huid. Een klein beetje bijtekenen om het lijntje langs de wimpperrand en de wing te verbinden en je bent klaar! De winged eyeliner zit er perfect op. Zo gepiept.

Rimmel Wonder Wing Eyeliner € 7,99

De Wonder’fully Real Mascara is Rimmel’s nieuwste aanwinst. De verpakking vind ik leuk, het metallic roze knalt er vanaf. De mascara moet je wimpers langer en voller maken en in de mascara zit keratine, wat je wimpers beschermt en verzorgt.

De borstel is groot en subtiel kegelvormig. Boven is hij net wat breder dan onder. De haren zijn van rubber, wat ze flexibel maakt.

Voor & Na

Het is een stevige mascara, met een lichte aanraking zet hij de wimpers al lekker intens aan. Een beetje voorzichtig mee zijn dus. Ik vind wel dat mijn wimpers duidelijk een stuk langer zijn. Ook zijn ze voller en lekker zwart! De Wonder’fully Real Mascara blijft de hele dag zitten en vlekt niet.

Rimmel Wonder’fully Real Mascara € 14,99

Full-face met de Rimmel The Only 1 Matte Lipstick in 200 Salute. Nog steeds een favoriet!

Leuk om te zien dat Rimmel blijft innoveren en nieuwe dingen probeert. Ik heb de eyeliner en mascara hier in een vrij naturelle look gebruikt, zodat je ze duidelijk in werking kunt zien. Maar je kunt ze natuurlijk in elke gelegenheid en make-uplook toepassen.

Je kunt de Rimmel Wonder’fully Real Mascara en Wonder Wing Eyeliner in de drogist vinden, maar bijvoorbeeld ook hier bestellen bij Kruidvat.

Deze blogpost is gesponsord door Rimmel.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 3 november 2017 | 26 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Sharon - Choose to Shine op 3 november 2017 07:56

Die mascara ziet er super fijn uit! Sowieso zijn de mascara’s van Rimmel eigenlijk altijd mijn favoriet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 november 2017 om 08:56:

Mee eens, vind dat Rimmel erg fijne mascara’s maakt.

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 november 2017 08:00

die liner zou ik nog wel eens willen proberen :D

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 3 november 2017 08:31

De mascara ziet er heel goed uit! Van de eyeliner ben ik minder fan, omdat ik mijn ‘wing’ toch graag wat strakker en fijner heb.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 november 2017 09:35

Hé grappig, de review van de mascara staat vandaag ook op mijn blog online. Ik deel je mening en vind hem heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 3 november 2017 10:14

Ik ben persoonlijk nooit een fan geweest van de Rimmel mascaras en eyeliners. Ik weet niet wat het is maar het werkt nooit voor mijn wimpers. Het geeft vaak een verzwaard gevoel waardoor mijn haartjes juist naar beneden gaan hangen. Misschien moet ik toch maar weer eens iets van Rimmel uitproberen na al die jaren. Een eyeliner is altijd fijn om te hebben, mooie intense zwart is het.

[Beantwoorden]


Door AnnaHayli op 3 november 2017 11:14

Ik ben heel benieuwd naar de eyeliner!

[Beantwoorden]


Door isabel op 3 november 2017 12:14

Ik vind de eyeliner op zich wel een leuk idee, maar als ik het zo zie heb ik toch gewoon het gevoel alsof er iets mist. Niet helemaal m’n ding dus.

[Beantwoorden]


Door Loes op 3 november 2017 12:30

Ik vind beide producten er goed uit zien! Ze werken prima zo te zien en voor een drogisterijproduct vind ik het resultaat hartstikke goed. Ik wil graag de eyeliner zelf eens gaan proberen!

[Beantwoorden]


Door Britt op 3 november 2017 13:52

De mascara ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Doro op 3 november 2017 15:11

Goh, ik zou zò naar de winkel rennen voor die eyeliner! Maar aan de andere kant… Jij kunt volgens mij met een steen nog een perfecte eyeliner zetten, het wordt voor mij toch nog wel oefenen vrees ik ;)

[Beantwoorden]

Marit antwoordt op 3 november 2017 om 19:52:

Hahaha precies dit ;)

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 3 november 2017 15:24

Heel mooi zeg! Die eyeliner ziet er ook echt fijn uit. Ik heb altijd ruzie met mijn eyeliner als ik een wing wil zetten. Bij het ene oog lukt het dan perfect en bij het andere oog ben ik dan een half uur bezig om het te corrigeren met tien wattenstaafjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 november 2017 om 08:56:

Ah ja, dat is ook echt balen. blijf je bezig :(

[Beantwoorden]


Door Renate op 3 november 2017 18:39

Ik ben geen fan van de eyeliner, vooral het wisselen van kant is voor mij zo’n puzzel haha! En hij droogt snel uit, jammer. De mascara ziet er wel prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 3 november 2017 22:18

Die eyeliner is wel heel gelijk dik en aanwezig; mijn ogen zitten wat dichter waardoor ik uberhaupt steeds minder eyeliner ben gaan dragen. Maar bij jou vind ik het dan wel weer heel mooi. Die mascara is wel heel mooi!

Liefs

[Beantwoorden]


Door anna op 3 november 2017 22:19

Wauw die eyeliner! Ik heb er al wat goede dingen over gehoord, ik denk dat ik die ook maar ga proberen. Ik kan echt geen wing zetten dus het lijkt me ideaal.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 november 2017 om 08:57:

Ben benieuwd wat je ervan vindt!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 3 november 2017 22:26

Die eyeliner lijkt me echt vet handig, ik ben namelijk echt een kluns met wings zetten hihi

[Beantwoorden]


Door Roos | Soitsrose op 4 november 2017 09:59

Wow die eyeliner werkt echt heel handig!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 november 2017 19:00

De eerste keer dat ik die mascara van rimmel gebruikte had ik echt klonten tot aan het plafond, haha! Nu gaat ie wel als ik hem voorzichtig gebruik.

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 november 2017 22:49

Best wel leuk ding die eyeliner! Ik struggle nog wel eens met de wing. Heb het lijntje zelf misschien nog iets smaller. Mascara geeft ook veel lengte zeg, wel bijna spinnenpootachtig.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 6 november 2017 10:06

Ik ben altijd aan het stuntelen met eyeliner dus ben naar deze wel heel erg benieuwd! Binnenkort maar eens proberen of ik er dan wat beter in word haha. De mascara ziet er trouwens ook erg fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Carla op 12 november 2017 18:31

Het concept is zo goed en ik vind de liner ook echt wel goed werken maar hij is totaal niet waterproof. Een klein beetje tranende ogen en hij zit over je hele ooglid. Zo zonde! Ik hoop echt op een waterproof variant.

[Beantwoorden]


Door Yaduhh op 20 november 2017 17:16

Deze eyeliner is perfect voor mensen zoals mij die gewoon geen eyeliner kunnen zetten

[Beantwoorden]


Door Laura Grothues op 22 februari 2018 07:26

De mascara heb ik ook geprobeerd.. wat een ramp! Op de een of andere manier kreeg ik gigantische spinnepoten omdat de mascara heel nat is.. meer mensen dat probleem gehad of ben ik de enige?

[Beantwoorden]