Collection Couture Rouge Dior Precious Rocks

Momenteel vind ik vrijwel alles wat Dior maakt prachtig, vooral voor de tassen en accessoires zou ik een lening willen afsluiten. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik de Collection Couture Rouge Dior uit de Precious Rocks collectie voor de feestdagen ontving. Een prachtige clutch mét inhoud. Je krijgt één ‘bijou’ lipstick + vijf andere kleuren als navulling. De prijs? Een fractie van wat een Dior tas of clutch kost.

Is het geen beauty? De clutch is vormgegeven in imitatieleer en afgewerkt met metalen details. Het design past helemaal in de huidige stijl van Dior. De cosmetica vind ik soms nog wat tuttig vormgegeven, maar de clutch heeft duidelijk een stoere uitstraling. Een prachtig collector’s item om te hebben en tentoon te stellen.

Ik kan deze set momenteel alleen vinden op de Dior website, ik heb het vermoeden dat hij daar exclusief te bestellen is. De lipsticks in de set zitten wel in de vaste collectie, mocht je ze eerst even willen swatchen. Dat kun je bij elk Dior cosmetica verkooppunt doen.

Collection Couture Rouge Dior Precious Rocks € 167,50

De binnenkant! Die is felrood. Prachtig!

In de bijou lipstick zit de kleur 999 Matte (die is ook los te koop). De signatuur rode lipstickkleur van Dior, in een matte uitvoering. Vind je dat niks? Dan kun je de lipstick heel makkelijk vervangen door een van de andere kleuren uit de set.

De lipstick haal je uit de verpakking door er zachtjes aan te trekken.

En je ‘klikt’ er weer net zo makkelijk een andere kleur in! Voila.

999 Matte – 964 Ambitious Matte – 772 Classic Matte – 962 Poison Matte
743 Rouge Zinnia – 434 Promenade

999 Matte

Deze kleur had ik al als Rouge Dior Liquid Lipstick, maar de matte lipstick stond stiekem ook nog op mijn wensenlijstje. Ik vind dit een prachtige matte rode lipkleur. Voor mij de perfecte klassieke ‘altijd goed’ rood.

964 Ambitious Matte

Deze kersenrode lipstick vind ik ook wel erg mooi. Net even wat koeler, maar ook erg chic. Maakt elke basic make-uplook meteen een stuk interessanter.

772 Classic Matte

Ook erg stijlvol vind ik deze lipstick: Classic Matte. Klassiek, maar zeker niet saai.

962 Poison Matte

Ik schrok een beetje toen ik de foto van mijn lippen zag, want toen ik Poison Matte op had, vond ik hem helemaal niet zo ongelijk dekken als ik hier zie. Maar dit soort tinten zijn lastig en de dekking is duidelijk niet optimaal.

743 Rouge Zinnia

De laatste twee lipsticks in de set hebben een klassieke glanzende finish. Zo ook Rouge Zinnia, een heerlijke frisse roodtint.

434 Promenade

En tot slot de kleur Promenade, die is heel neutraal en een goede afsluiter.

Ik ben dol op Dior, op mooie tassen en accessoires en op lipstick. Je kunt daarom vast wel begrijpen dat ik deze Collection Couture Rouge Dior uit de Precious Rocks collectie fantastisch vind. Ik vind hem prachtig uitgevoerd, onwijs leuk bedacht dat je de bijou lipstick kunt vullen met een lipstickkleur naar keuze én het is echt weer even wat anders.

Ik hoop dan ook dat we komende tijd meer van de catwalk in de cosmetica van Dior gaan terugzien. Dit is in ieder geval al een heel goed begin.

Collection Couture Rouge Dior Precious Rocks koop je online exclusief hier.


Reacties

Door Femke op 7 november 2017 06:30

Jammer dat Poison Matte niet helemaal mooi en gelijkmatig dekt. De andere kleuren
vind ik allemaal erg mooi. Leuk gedaan dat je de lipsticks makkelijk in de mooie, grote lipstick kunt klikken :-).

[Beantwoorden]


Door Vera op 7 november 2017 06:54

Wat een mooie kleuren, wow!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 november 2017 08:41

Het ziet er wel echt prachtig en chique uit, wow! ♥ ik vind de eerste twee kleuren het mooiste.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 7 november 2017 09:16

Ik weet wel wat ik ga kopen als ik met nog eens lekker wil verwennen ;) Poison Matte is mijn minst favoriete kleur, maar de rest vind ik wel heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 7 november 2017 09:32

Wauw, heel mooi en chique! Dat tasje alleen al. Ik vind de eerste twee kleuren het mooiste :) Jammer dan de Poison Matte niet heel goed dekt, anders had ik die ook mooi gevonden.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 7 november 2017 09:54

Wat een super mooi setje is het! Ik ben altijd dol geweest op de collecties van Dior, ze maken het altijd zo super hebberig. Promenade is wel een kleur die elke dag zou kunnen dragen, de finish ziet er ook heel goed uit. Ook de Classic Matte is 1 van mijn favoriet, wat een mooie kleur is het toch en zoals je zegt totaal niet saai!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 7 november 2017 09:57

Wauw, Wauw en nog eens Wauw!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 november 2017 12:37

Rouge zinnia staat je gorgeous!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 november 2017 om 09:41:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 7 november 2017 12:38

Wauw, wat een mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 7 november 2017 12:42

Erg mooie lipsticks!! Ambitious matte is mijn favoriet, vind dat die jou ook erg goed staat!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 november 2017 om 09:41:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Merel op 7 november 2017 13:19

Mooie lipsticks! Hoelang blijven ze zitten?

[Beantwoorden]


Door Loes op 7 november 2017 14:08

Wauw, wat een prachtige collectie! Vind alle kleuren ontzettend goed bij je passen!

[Beantwoorden]


Door AnnaHayli op 7 november 2017 15:31

Oef, wauw… Alleen de prijs.. :(

[Beantwoorden]


Door Hilde op 7 november 2017 16:38

Mooie set! Kun je dat inzetstuk voor de lipsticks ook uit de clitch halen of niet? Als in; kun je hem ook voor andere dingen gebruiken?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 november 2017 om 09:42:

Het zit wel vast in de clutch, maar ik ga na de Kerst wel kijken of ik het er toch uit kan krijgen.

[Beantwoorden]


Door Britt op 7 november 2017 17:09

Er zitten zeker mooie kleuren tussen!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 9 november 2017 16:37

wat een prachtige set is dat zeg, en wat een mooie kleuren zitten erbij ook. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 november 2017 08:37

Wat een ontzettend gaaf kitje is dit zeg! De enige kleur die ik wat minder vind is Poison matte maar de rest van de kleuren vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 november 2017 19:44

Wat een super mooi setje! Echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Florentine op 13 november 2017 01:06

Wauw! Super bijzondere kleuren ❁
Dat etuitje waar ze inzitten is ook helemaal leuk:-)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 23 november 2017 11:34

De kleuren staan je echt super mooi! Ik vind het wel heel jammer dat poison zo ongelijk dekt, want ik houd heel erg van dit soort donkere, paarse kleuren.

[Beantwoorden]