Oral-B 3D White Luxe 2-stappen plan

Naast douchen, scheren, het in model brengen van mijn haar en opmaken, is het poetsen van mijn tanden ook vast onderdeel van mijn beautyroutine. Onlangs ben ik begonnen met testen van de vernieuwde Oral-B 3D White Luxe producten, een 2-stappen plan voor wittere tanden. Al na drie dagen! Dat wilde ik wel eens zien.

Ik ben elke ochtend en avond mijn tanden gaan poetsen met de Oral-B 3D White Luxe tandpasta, whitening versneller en de Oral-B Genius 9000 elektrische tandenborstel.

Oral-B Genius 9000 elektrische tandenborstel

De tandenborstel heeft verschillende standen. Ik gebruik een hele zachte borstelkop en poets op de diamant stand. Er is ook een speciale whitening borstel, die zie je op de tweede foto.

Ik poets al jaren met elektrische tandenborstels van Oral-B, maar de Genius 9000 heb ik net nieuw.

Oral-B 3D White Luxe tandpasta

Het poetsen met tandpasta: opzich niet zo heel erg bijzonder. Ook deze whitening tandpasta gebruik je net zoals iedere andere tandpasta. Heel makkelijk dus, maar wel met meer effect.

“De tandpasta breekt tot 100% van de oppervlakkige verkleuringen af in drie dagen met behulp van het revolutionaire, gepatenteerde dual silica systeem en verbeterde polyfosfaat technologie. Daarnaast bevat het product ook oplosbare natriumfluoride die het glazuur versnelt en de vorming van tandsteen tegen gaat om je glimlach gezond, wit en mooi te houden.”

Oral-B 3D White whitening versneller

Maar… na het poetsen ben je nog niet klaar. Het is tijd voor de tweede en laatste stap. Poetsen met de whitening versneller! Je kunt dit product zien als een soort conditioner voor je tanden. Ik vind het ook wel een beetje aanvoelen als polijst-pasta. Dit product versnelt de verwijdering van verkleuringen en beschermt tegen nieuwe vlekjes, net zoals een gezichtscrème met SPF je beschermt tegen UV-straling.

“De Whitening Versneller bevat de grootste concentratie van Oral-B’s beproefde polyfosfaat technologie en een dual silica systeem. Zelfs de verkleuringen op het tandoppervlak die een borstel niet kan bereiken, worden bestreden door de verfijnde structuur van de oplossende polijstende microkristallen.”

Voor – Na

Thuis whitening is een stuk makkelijker en eenvoudiger dan een behandeling bij een specialist, en ik vind het resultaat helemaal niet verkeerd. Ik zie duidelijk dat mijn tanden net wat witter en stralender zijn. En dat na drie dagen! Dat vind ik verrassend goed.

Ik heb nooit hele witte tanden gehad en daar schaam ik me niet voor. Ik lach graag voluit! Wel vind ik het heel belangrijk goed voor mijn tanden te zorgen en ze twee keer per dag te poetsen. Om mijn gebit schoon te maken, maar ook ter bescherming. Met gepoetste tanden voel ik me zelfverzekerder. Ik vond het leuk het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem te proberen en het resultaat te zien. Dat mijn tanden nu toch net iets witter zijn, dat had ik niet verwacht en vind ik leuk om te zien.

Oral-B 3D White Luxe Tandpasta € 4,41
Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller € 4,99

Oral-B’s verbeterde 3D White producten zijn vanaf 23 januari verkrijgbaar bij Kruidvat en vanaf begin maart bij de overige drogisten.

Winactie

Wil jij kans maken op een Oral-B 3D White verrassingspakket en een FUJIFILM Instax mini 8 camera?

Laat met het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem de beste #nofilter versie van jezelf zien. Plaats uiterlijk 1 maart 2017 een foto van je mooiste glimlach op Instagram of Facebook, met de hashtags #oralb #3DWhite #nofilter.

De winnaars worden op 8 maart bekend gemaakt via de Oral-B NL Facebook pagina.

Deze blogpost is gesponsord door Oral-B.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 23 januari 2017 | 18 reacties

Reacties

Door Irina op 23 januari 2017 06:53

Wat grappig dat het ook echt daadwerkelijk werkt! Zo veel tandpasta belooft wittere tanden maar vrijwel nooit is dat waar.

[Beantwoorden]


Door Amy op 23 januari 2017 08:12

Ik gebruik de Genius 9000 borstel ook in combinatie met de versneller maar dan met de Oral-B Glamorous tandpasta. Het werkt inderdaad goed, dit is zeker de beste combinatie die ik al gevonden heb qua tanden poetsen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 januari 2017 08:44

Ik heb de producten ook ontvangen & ik ben onwijs benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Mijn vriend is ze nu twee dagen aan het testen en ik zie nu al verschil! :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 januari 2017 09:15

Wat leuk dat het ook echt werkt! Ik ben er wel nieuwsgierig naar geworden.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 23 januari 2017 09:16

De na-foto is sowieso lichter, dat kun je zien als je kijkt naar je huid.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2017 om 09:48:

Is niet zo, komt omdat het de eerste dag bewolkt was en de derde dag zonnig. Heb met de nabewerking juist geprobeerd die twee zo dicht mogelijk naar elkaar te krijgen. Bovendien zie je duidelijk minder geel en dat wordt niet beïnvloed door het licht.

[Beantwoorden]


Door ingrid op 23 januari 2017 12:47

Ik vind het verrassend dat deze tandpasta’s pas vanaf vandaag te verkrijgen zijn. aangezien ik ze al maanden geleden eens geprobeerd heb. Echter vond ik het helemaal niets, zeker die ‘whitening’ die je erna gebruikt. ik heb die ook na 3 weken weggegooid. Van het effect merkte ik niets. Maar fijn dat het bij jou wel werkt :)

[Beantwoorden]


Door Nancy op 23 januari 2017 13:09

Dit klinkt goed, misschien dat ik wel even wacht op een kortingsactie!

[Beantwoorden]

Taraa antwoordt op 25 januari 2017 om 22:57:

Jaa er is nu bij de Etos een 1+1 actie, ik heb gelijk wat ingeslagen;)

[Beantwoorden]


Door Amina op 24 januari 2017 10:37

Fijn dat er nu ook een poijst-pasta op de markt is! Hoeven we niet meer te wachten tot die ene keer in het half jaar bij de mondhygiëniste! :-)

[Beantwoorden]


Door Y op 24 januari 2017 11:37

Woow! Ook eens proberen.
Jammer dat ik niet mee kan doen aan de win actie door dat ik niet op social media zit :(

[Beantwoorden]

Sara antwoordt op 24 januari 2017 om 16:31:

Hetzelfde! ik zou ook mee willen doen maar ik heb geen social media..

[Beantwoorden]


Door Denise op 24 januari 2017 19:46

wat een mooie lipstick. welke lipstick is dat?

Ik zou graag een pakket willen winnen. Het is lastig om een foto van mezelf op social media te zetten. Dan weet iedereen wie ik ben haha.

[Beantwoorden]


Door K op 24 januari 2017 22:52

Super fijn dat het werkt ! Dit moet ik ook eens proberen. Hoe duur is de borstel?

Liefs,

[Beantwoorden]


Door Marieke van den Heuvel op 25 januari 2017 15:24

Grappig want in de Consumentengids van februari 2017 staat dat het allemaal klinklare onzin is deze ‘whitening’ tandpasta’s.

[Beantwoorden]

Yvonne antwoordt op 31 januari 2017 om 11:55:

Is het ook, maar ja dit wordt gesponsord…
ALS je al ziet dat het na 3 dagen witter wordt is het optisch. Niet dat je tanden echt witter zijn geworden.

[Beantwoorden]


Door Fatima op 28 januari 2017 00:38

Dus ik sta laatst in de kruidvat want m’n tandpasta was op.. ‘he! OralB is in de aanbieding, en ze hebben weer een nieuwe van de whitening versie!’ ‘Ja maar ze hebben er 2, neem die duurste van de 2 dat zal vast wel de beste en meest whitening zijn’ ‘ja idd, goed idee’.
Volgende ochtend sta ik m’n tanden te poetsen en zie ik op de tube staan: use in addition to toothpaste –,– … zat ik dus alsnog zonder tandpasta.

[Beantwoorden]


Door Fatima op 28 januari 2017 00:39

Ben overigens de volgende dag terug gegaan om alsnog de tandpasta erbij te kopen en ben zeer tevreden spreken over het resultaat, het werkt alleen niet zo handig met die 2 stappen vind ik.. ik kom zelf altijd tijd tekort en dan is een alles in 1 whitening tandpasta toch fijner!

[Beantwoorden]