De fijnste & vervelendste shapewear | Met voor & na

De afgelopen tijd kreeg ik vooral op instagram en op mijn blog veel vragen over shapewear, of ik het droeg, en zo ja, wat voor shapewear ik dan precies aan had. In de video van vandaag laat ik je de shapewear zien die ik de afgelopen maanden gekocht en geprobeerd heb en vertel ik je mijn aan- en afraders. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 18 december 2016 | 28 reacties

Reacties

Door Susan op 18 december 2016 07:23

Wat een leuke originele video! Helemaal zo voor de feestdagen :)

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 18 december 2016 09:20

Super leuke video! Ik vraag me alleen nog 1 ding af. Ik draag eigenlijk nooit shapewear, omdat het bij mij buik en benen altijd om gaat rollen. :( Heb jij daar nooit last van en heb je misschien tips? :). Wat een super mooi jurkje heb je aan trouwens!

[Beantwoorden]

Ingeborg antwoordt op 18 december 2016 om 09:25:

Mijn buik en benen bedoel ik natuurlijk ‘:)

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 18 december 2016 09:37

Leuke video!
Ik wist niet dat het allemaal zo netjes weggewerkt is met deze speciale ondergoed.

Xoxo

[Beantwoorden]


Door Hanan op 18 december 2016 10:09

Hier nog een rondingen lijf. Ben er blij mee,ik houd wel van wat vormingen hier en daar. Enige shapeware die ik gebruik heb ik ooit bij miss etam gekocht maar gebruik het zelden want ook ik krijg het benauwd erin na het eten,verschrikkelijk gevoel.

Ik ben zo blij met deze post, echt thumbs up voor jou Vera dat je gewoon zo transparent erover bent in deze tijd van het verheerlijken van altijd maar heel slank moeten zijn. Van mij mogen er meer van zulke artikelen komen. You rock!
Vraagje: heb je verkooppunten of link van wolford?

[Beantwoorden]


Door Vienna op 18 december 2016 10:46

Handige video! Enige vraag die ik nog heb: wat voor maat koop je van shapeware. Gewoon je eigen maat of bijvoorbeeld een maat groter? Met shapeware panty’s doe ik dat meestal wel omdat je anders niet kan ademen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 december 2016 om 20:40:

Ik koop het eigenlijk altijd in mijn eigen maat.

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 december 2016 11:03

ik draag het zelf echt nooit, maar zal deze video in gedachte houden wanneer ik het wel een keertje ga proberen :D

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 18 december 2016 11:07

Ik draag zelf geen shapewear want daar heb ik nog geen behoefte aan, maar als je je daar prettiger bij voelt dan moet je het zeker wel doen :) Interessante video!

[Beantwoorden]


Door Inge op 18 december 2016 11:20

Supergoeie tips!!!!! :))) ik draag graag shareware meestal gewoon van de action, ook prima hemdjes en broekjes daar. Maar t is wel warm zo strak op de huid! Die tips van jou ga ik proberen!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 18 december 2016 11:26

Heb nog nooit shapewear gedragen, heb het ook niet direct nodig. Buiten dan misschien iets dat mijn kont wat meer vorm en lift kan geven ;-) Kan me wel inbeelden dat zo’n broekje handig is als je benen tegen elkaar schuren.

[Beantwoorden]


Door AL op 18 december 2016 11:27

Super leuke video Vera, en stoer dat je dit zo doet! Ik gebruik ook shapewear, de panty zijn echt beter van kwaliteit en in de zomer vind ik het prettig onder korte rokjes een broekje te dragen. Dan kan ik me ten miste bewegen zonder me zorgen te maken dat ik iemand mn ondergoed flash of mn benen irriteer als ik lang loop of fiets. Ik kocht ze in eerste instantie voor het fatsoen, qua rokjes op de fiets in de zomer, maar ze zijn een van meest favoriete aankopen dit jaar.

Tegenwoordig draag ik die broekjes over mn panty heen en man wat een uitvinding! Want nu kan ik een flinke boswandeling maken zonder steeds mn panty op te hoeven hijsen en het is ook nog eens lekker warm echt ideaal! En ja om de een of andere reden kan de stof van mn jurken en rokken vrijer bewegen ofzo en daardoor vallen ze mooier, ook als je zoals ik meer van klokkende rokken en jurken houd een aanrader.

[Beantwoorden]


Door AL op 18 december 2016 11:34

panty’s van de hema :) en broekjes van het kruidvat alles in zwart zonder naden, ze werken super, zitten prettig en zijn goedkoop, tip :)

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 18 december 2016 13:22

Wat een goeie video! Zelf draag ik geen shapewear, maar ik denk dat heel wat vrouwen hier wat aan hebben. Fijn dat je die zaken over het lichaam ook zo open bespreekt :)

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 18 december 2016 13:26

Ik zweer bij de correctie maillots van de H&M! Awesome!

[Beantwoorden]


Door Annemie op 18 december 2016 17:11

Fijne video, ik kijk er al naar uit om meer te zien en lezen rond het thema ‘lichaam’! Heel erg boeiend en je brengt je inhoud het ook altijd zo vlot :) kudos, Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 december 2016 om 20:40:

Dankjewel Annemie!

[Beantwoorden]


Door Rosan op 18 december 2016 18:17

Leuke video! Ik draag zelf altijd de body shapewear van de hema, zitten niet te strak en het is erg fijne kwaliteit

[Beantwoorden]


Door Vivian op 18 december 2016 18:26

Ik had ooit een broekje zonder pijpen die de buik platter moest maken van de Hema. Heb ik nu net het probleem dat mijn benen dus in verhouding echt een stuk flinker zijn dan de rest van mijn lichaam en zag je onder mijn gala jurk precies waar het ophield en in mijn vetjes sneed hahaha. Daarna nooit meer aangehad vanwege het pijnlijke effect

[Beantwoorden]


Door Aude op 18 december 2016 22:57

Wat praat je op een toffe en open manier over dit onderwerp, respect! Heel leuk ook dat zo’n onderwerp eens aan bod komt. Dat mag je zeker vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 19 december 2016 10:08

Wat een leuke video! Ik heb toevallig vandaag ook een review online staan over die shaping panty’s van de Hema. Ze zitten onwijs lekker, zorgt ervoor dat je panty’s niet afzakken en geven je ook nog eens een mooi silhouet, ik kan niet meer zonder haha :)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 19 december 2016 11:51

Hele leuke video!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 19 december 2016 17:13

Dat ene merk van Woldorf ken ik niet. Wat een leuke tip voor de panty’s van de Hema!

[Beantwoorden]


Door Fenna op 19 december 2016 20:46

Hele leuke video Vera!!!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 20 december 2016 18:16

Leuke video Vera. Er zijn ook shapewear jurkjes hè. Dat zit mooier onder een jurkje, dan zo’n broekje vind ik persoonlijk. De shapewear jurkjes van Hunkermoller en Bijenkorf zijn fijn! :)

[Beantwoorden]


Door Evelyne op 22 december 2016 10:27

Ik vond het een leuke video, eerlijk en leuk zoals je bent!

[Beantwoorden]


Door Mariadelmar op 26 december 2016 19:19

Hoi Vera,

Erg leuk dat je het ook eens over shapewear hebt.
Ikzelf heb een Colombiaans soortig korset maar bah wat zit dat ding naar, kan er bijna niet mee zitten…
Misschien raar vraagje maar draag je die shapewear broekjes van Wolford met of zonder slipje?
Groetjes,

Maria

[Beantwoorden]


Door Bianca op 7 september 2017 20:40

Hi Vera,

Dankjewel voor je review: ik ben op zoek naar lichte shapewear die ademt. Ik herken die Hunkemöller nachtmerrie helemaal: 1 keer maar nooit meer! Te strak, te warm en een verademing om weer uit te trekken.

Ik ben iemand die snel kan gaan zweten en daarvoor was ik echt op zoek naar shapewear met zoveel mogelijk katoen. Op basis van jouw review net Wolford besteld en ik ben heel benieuwd!

Groetjes!

[Beantwoorden]