Mijn eigen kledinglijn

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR VIA FAVOREES.COM

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Mode Personal Life Video | 22 november 2016 | 56 reacties

Reacties

Door Linda op 22 november 2016 11:08

Gefeliciteerd met je eigen kledinglijn, wat een enorme droom die uitkomt! De items zijn echt op en top Vera, heel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 22 november 2016 11:17

Wat een toffe stijl! Gefeliciteerd met je kledinglijn! En nu trots als een pauw flaneren in je eigen kleren :)

[Beantwoorden]


Door Eef op 22 november 2016 11:18

Gefeliciteerd echt leuk Vera veel succes ermee ????

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 november 2016 11:26

Wauw wat leuk Vera, hier mag je echt trots op zijn! Ik denk dat ik voor de grijze trui ga!

[Beantwoorden]


Door Meryem op 22 november 2016 11:32

Supper leuk

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 22 november 2016 11:33

Wat leuk, die behind the scenes beelden van de shoot! Echt top dat je gewoon je EIGEN kledinglijn hebt nu, top echt, voelt allemaal very Vera Camilla aan :-) De lipjes ook :-)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 22 november 2016 11:57

WAUW VERA! Wat een toffe collectie, het staat je echt goed!

[Beantwoorden]


Door Xiang op 22 november 2016 12:02

SUPER LEUK VERA! Echt heel vet, ik vroeg me al af wat die foto’s op je instagram waren! Heel leuk dat je ons ook mee achter de schermen laat kijken. Prints zijn zelf niet zo mijn ding, maar het is natuurlijk te gek dat je nu een eigen kledinglijn hebt! Het is ook helemaal Vera, vooral die rode lippen!

[Beantwoorden]


Door Esther op 22 november 2016 12:06

Wat leuk! De kleding ziet er erg mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 november 2016 12:14

Wat ontzettend gaaf zeg! Ik vind vooral de laatste super leuk. Veel succes ermee

[Beantwoorden]


Door anne op 22 november 2016 13:00

Je bent echt een top wijf daar niet van maar als je gaat filmen en je doet iets met beauty vind ik ook wel dat je iets meer mag opletten op wat je eet enzo want je bovenbenen en kont steken er echt uit, niet lullig bedoeld ofzo maar je ziet het gewoon donders goed, een klein beetje moeite en tips zoeken ofzo kan geen kwaad.

Ps. je beauty filmpjes zijn echt heel leuk, je bent echt een voorbeeld voor de meeste meiden, ik hoop dat je dit nog heel lang doet xxxxxx

[Beantwoorden]

jose antwoordt op 22 november 2016 om 13:14:

Ik weet niet of het zo slecht is als je kont uitsteekt, hoor ;). Van mij hoeft Vera niet te veranderen als ze blij is met zichzelf. Dat is belangrijker dan een maatje 34! :) Niet alle beautybloggers hoeven er hetzelfde uit te zien.

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 22 november 2016 om 13:26:

Beste Anne,

Wat jammer dat deze mening jouw beeld van beauty blijkt te zijn. Wat ik zo fijn vindt aan Vera, is dat ze laat zien dat elke lichaamsvorm mooi kan zijn. Ik hoop dat jij dit ook snel in ziet. En bovenal hoop ik dat je je er bewust van wordt hoe vervelend het is om opmerkingen als die van jou te lezen.

Kortom, blijf Vera’s filmpjes kijken en zie hoe mooi ze is zoals ze is!

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 22 november 2016 om 14:00:

Volgens mij heeft Vera best een normaal figuur… als mensen dat eens stilaan zouden inzien! En als je zelf gelukkig bent met hoe je eruit ziet en je bent gezond, waarom zou je in godsnaam anders gaan eten/leven! Hoog tijd dat het ideaalbeeld van deze wereld eens wat bijgesteld wordt want het gaat echt de verkeerde kant op met sommigen van ons. Niet lullig bedoeld ofzo.

[Beantwoorden]

Ingeborg antwoordt op 22 november 2016 om 16:54:

Wauw…meen je dit serieus? Dus alleen mensen met maatje HNTM mogen zichzelf laten zien en trots zijn op zijn/haar lichaam? Wie denk je wel niet dat je bent om iemand anders te vertellen wat ze zou moeten doen? Vera heeft een prachtig figuur. Ja ze heeft een kont. Nou en? De gemiddelde maat in Nederland voor vrouwen is maat 42. Misschien moeten we eens stoppen met doen alsof maatje 34/36 doorsnee is. Als je die maat hebt: Good for you! Maar niet iedereen hoeft dat te hebben. Ik word serieus pissig van dit soort berichtjes. Lekker makkelijk om online mensen af te kraken. Zou je het ook recht in haar gezucht durven zeggen? Misschien moet je eerst eens kijken naar wat je aan jezelf zou kunnen verbeteren en eens nadenken voordat je zo’n reactie ergens plaatst. Je hebt geen idee hoe kwetsend dit over kan komen.

Vera trek je vooral niks aan van dit soort idiote reacties. Je bent prachtig zoals je bent! En natuurlijk gefeliciteerd met je prachtige kleding!

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 22 november 2016 om 20:33:

Vera heeft prachtige curves die gezien mogen worden!
Ik vind Vera heel mooi in verhouding. Dit soort dingen kan je beter voor je houden, vera heeft er namelijk niks aan! Dan kan je beter niet reageren, of alleen reageren dat ze echt een voorbeeld is.

[Beantwoorden]

Paula antwoordt op 22 november 2016 om 21:00:

Sorry maar wie ben jij?
Ben je zo dom of ben je stiekem jaloers op Vera?

Liever een gezonde leuke meid met wat kleine rondingen
dan mensen die dun en ongezond zijn.
Er zijn al teveel jonge meisjes die anorexia hebben omdat men
vind dat maatje 34 / 36 gezond en mooi is!
Weet je wat mooi en gezond is?
Iemand met zelfvertrouwen en een gezond BMI.

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 22 november 2016 om 22:39:

Jeetje, ik schrik echt van deze reactie. Waarschijnlijk bedoel je het nog niet eens zo slecht maar zoiets kan echt heel hard aankomen hoor.
Ieder mens is anders en ik ben juist weer jaloers op Vera haar prachtige vrouwelijke vormen.

[Beantwoorden]

Hanan antwoordt op 23 november 2016 om 00:01:

Los van je onbeschofte reactie vraag ik mij echt werkelijk af: waarom boeit het jou of zij maat 34 of 52 heeft? SERIOUSLY levenloos zulke types,alleen bezig met vingerwijzing en kritiek. Like who cares welke figuur of maat iemand heeft

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 23 november 2016 om 00:50:

Vera lijkt mij een perfect voorbeeld voor jonge meiden. Dat je gelukkig bent met jezelf zoals je bent zonder naar het “standaardplaatje” te streven…
Kijk eerst wat voor voorbeeld je zelf bent met het plaatsen van zulke reacties ipv oordelen over een ander.

[Beantwoorden]

Tina antwoordt op 23 november 2016 om 18:30:

Ik vind je opmerkingen ronduit kwetsend.. ik heb een eetstoornis en wou dat ik zo gelukkig kon zijn met mijn lichaam. Dit soort opmerkingen kunnen heel hard aankomen en ervoor zorgen dat iemand onzeker wordt. Het gaat btw over haar eigen kledinglijn, als ze advies had willen hebben over haar rondingen dan had ze er zelf wel om gevraagd toch?

[Beantwoorden]

lalalala antwoordt op 23 november 2016 om 19:13:

Aan jouw reactie en schrijfwijze te zien ben je nog een heel jong meisje. Ik hoop voor jou dat je er over 10 jaar een andere mening op nahoudt. Ik wijt het maar aan je leeftijd. Vera, je hebt een lekkere kont! Houden zo!

[Beantwoorden]


Door ish op 22 november 2016 13:02

wat ontzettend leuk vera ! ik vind de shirts en truien echt heel erg typisch vera en ik vind ze ook echt heel erg mooi! veel succes toegewenst met de collectie
xx Ish

[Beantwoorden]


Door jose op 22 november 2016 13:08

Oh zo leuk dat je een eigen kledinglijn hebt! Het ziet er heerlijk uit, ik vind het vooral fijn dat de truien wat langer zijn. Want zelfs als je geen enkele vetrolletjes hebt, of klein van stuk bent, dan nog zijn te korte truien niet zo fijn. De grijze trui is mijn favoriet denk ik :) die print is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Demi op 22 november 2016 13:41

Super leuk! Waar hebje die oorbellen vandaan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 november 2016 om 09:01:

Céline!

[Beantwoorden]


Door Fenna op 22 november 2016 14:10

Hoe leuk is dit?!!! Je mag echt super trots zijn op jezelf!!! ????

[Beantwoorden]


Door anna op 22 november 2016 14:11

Wauwww wat een gaaf nieuws! Zelf ben ik dol op prints en minder dol op tekst, dus de grijze trui met de koffie mok is helemaal mijn ding. Die is ook perfect voor de herfst! Super leuk en lief ook dat je moeder meeging met de shoot! <3

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 22 november 2016 14:28

Wauw, super leuk! En ik vind de stukken echt heel mooi! Helemaal mijn stijl :D

[Beantwoorden]


Door Nora op 22 november 2016 15:39

Yaaas, girl! Wat ontzettend vét voor je, en wat een leuke items! <3

[Beantwoorden]


Door Marloes - GLAMOURMOES op 22 november 2016 15:42

Aaah heel tof en gaaf Vera!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 22 november 2016 16:59

Waw super voor je Vera! De prints passen inderdaad erg bij jou en je stijl :)

[Beantwoorden]


Door Seren op 22 november 2016 17:19

Valt het model van de zwarte sweater met make-up letters anders dan de grijze?
Ik ben zo benieuwd hoe het mij zal staan en of ik de juiste maat heb :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 november 2016 om 09:01:

Nee, ze vallen allemaal hetzelfde. En ik ook! Super leuk dat je besteld hebt Seren <3

[Beantwoorden]


Door manon op 22 november 2016 17:34

Wat leuk Vera, hier mag je echt trots op zijn! De shirts zijn heel leuk geworden!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 22 november 2016 17:41

Oh wauw wat gaaf Vera. Echt een kledinglijn om trots op te zijn! Ook erg fijn dat alle kledingstukken lekker lang zijn, daar heb ik met mijn 1 meter 80 altijd struggles mee ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 november 2016 om 09:01:

Dankjewel Teddy!

[Beantwoorden]


Door Syl op 22 november 2016 17:53

Wat leuk! Gefeliciteerd! Ik vind vooral de zwarte sweater met die lipstick en bungelde make-up heel leuk.
Het is dat het met de dure feestmaand niet meer binnen het budget past…hihi
Ik weet zeker dat deze lijn goed gaat lopen omdat het speelse tijdloze ontwerpen zijn. En niet inderdaad geen merchandise

[Beantwoorden]


Door Syl op 22 november 2016 17:54

P.s. leuk dat je in de leukste stad van Nederland was. Haha

[Beantwoorden]


Door Marlies Callens op 22 november 2016 19:35

Waaaaauw! Eindelijk een sweater die flatteert EN Lang genoeg is!!! Woohooow, goed gedaan! Ook leuk dat we vanuit Belgie kunnen bestellen . Ik heb alvast de zwarte sweater met lipstick besteld. Ik kan niet wachten tot ie er is! Dikke proficiat Vera!!!!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 22 november 2016 19:45

Wauuw, gaaf hoor! Gefeliciteerd met al dat moois :D
Die grijze sweater is echt te gek, wat een leukerd. En ook het logo, heeeeul mooi <3 Complimenten!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 22 november 2016 20:38

Wauw! Wat super tof! Hekel gaaf!

[Beantwoorden]


Door winston -ikstavoorjeklaar op 22 november 2016 22:24

Lieve Vera,

Vanaf het begin dat je ben begonnen met bloggen en Youtube, volgde ik jouw al trouw. Volgens mij studeerde je nog en opgegeven moment was je ermee gestopt. Het is zo leuk om te zien waar jij tot op heden sta. Ingeschreven bij KVK, op jezelf wonen in Amsterdam, relatie met Jeffrey en nu dit.

Het is jouw echt gegund. Je bent echt een inspiratie voor velen! Maar ook voor mij. Jouw enthousiasme en dat keihard werken zonder geklaag en alles is te zien op Youtube maar ook op je blogs. Je bent echt één van de weinig die niet klaag maar draagt. Het is ook echt te zien, althans voor mij en dat bedoel ik als een compliment. Dat is echt wel één van de reden waarom jij zo’n fijne blogster en Youtuber bent.

Ik wens jou heel erg veel succes.

Liefs één van jouw trouwe volger =)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 november 2016 om 09:02:

Heel erg dankjewel Winston, super lief!

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 november 2016 22:34

Wow, wat een nieuws! Ziet er goed uit hoor, vooral die grijze trui. En wat fijn dat de truien en shirtjes wat langer zijn.

[Beantwoorden]


Door Hanan op 22 november 2016 23:59

Vera zo leuk! Gefeliciteerd.
En ik vind je prachtig zoals je bent,met al je curves. Die heb ik ook namelijk.
Iederen moet gelukkig met hoe die is.

[Beantwoorden]


Door Nina op 23 november 2016 01:11

Hoi Vera, Gefeliciteerd met je kleding lijn. Mooie ontwerpen! Mag ik vragen waar je oorbellen van zijn?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 november 2016 om 09:01:

Dankjewel! Die zijn van Céline.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 november 2016 11:58

Wat ontzettend gaaf zeg dat je je eigen kledinglijn hebt! De items zijn echt helemaal fijn stijl. Vooral de grijze trui vind ik zo ontzettend mooi en het witte t-shirt met de rode lipstick. Echt heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door jessica op 23 november 2016 16:13

Wat gaaf Vera! Echt hele leuke items, die echt ‘Vera’ zijn, super! Leuk ook dat je de foto-shoot liet zien, ik kan me voorstellen dat dit best wel heel spannend is geweest!

[Beantwoorden]


Door Julie op 23 november 2016 18:40

Wauw, echt geweldig nieuws dit! Ik kan me denk ik maar half voorstellen hoe trots je moet zijn! :-) Ik volg je nu al een aantal jaren en jij bent echt mijn favoriet van de ‘grote’ bloggers. :-) Je blijft zo lekker jezelf en je ziet er fantastisch uit! Top dat je nu een kledinglijn op de markt brengt die niet enkel voor maatje 34 is en die lang genoeg valt. Ik heb alvast het zwarte shirt en de grijze trui besteld! :-D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2016 om 10:29:

Super tof en lief, dankjewel Julie!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 24 november 2016 18:40

Waw wat leuk! En ze zien er ook mooi uit :) Ik denk dat ik dit jaar ook een Sintlijstje maak hihi.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 24 november 2016 19:11

Wat een leuk nieuws zeg, gefeliciteerd. Maar helaas als ik de borstomvang meet zou het net niet passen. Helaas voor mij anders had ik zeker dingen gekocht. Wie weet de volgende keer? Liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door Kim op 26 november 2016 11:58

Dayumnnn gurlll ik ben echt jaloerssss op jouw ass en zandloperfiguur! Ik heb zelf een maat 36 maar man man wat zou ik die toch graag ruilen voor meer rondingen! Ik vind je echt een voorbeeld voor jongere en of onzekere meiden Vera. Size doesnt matter! Keep up the good work

[Beantwoorden]


Door Meryem op 3 oktober 2017 12:38

ik wilde ze dit jaar kopen als ik nu op de link klikt zie je dat de site te koop staat.

[Beantwoorden]