Kledingkast makeover | Voor & Na

Een à twee keer per jaar gaat de bezem door mijn kledingkast. Toch moet ik toegeven dat ik vaak mijn kleding niet écht heel goed uitzoek. Teveel dingen met een mooie herinneringen of andere redenen om iets toch weer in mijn kast te laten hangen. Maar nu was ik het zat: ik wilde meer ruimte en overzicht en dus kreeg mijn kledingkast een grote makeover. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 22 september 2016 | 28 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Anna op 22 september 2016 07:41

Zo heerlijk om dit af en toe te doen! Ik heb toevallig ook pas een grote schoonmaak in mijn kast gehouden – wat een rust en overzicht! <3

[Beantwoorden]


Door noa op 22 september 2016 07:55

Lever je oude kleren in bij de h&m, want dan krijg je een voucher van 15% korting. Die kan je per artikel inleveren.

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 22 september 2016 08:22

Wat een ontzettend toffe video :)! Je hebt echt een kast om bij weg te dromen, heerlijk dat je zoveel mooie kleding hebt.
Ik vind echt dat je zulke leuke video’s maakt. Ik ben eigenlijk helemaal niet van de beauty, reviews etc. sla ik dan ook altijd over, maar ik vind je zo’n leuk mens dat ik je video’s altijd kijk! Ik denk dit al maanden en dacht: ik moet dit compliment gewoon eens maken ;-)! Dus bij deze.

Veel liefs, Rosanne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 september 2016 om 12:12:

Dankjewel!!! Super lief dat je het zegt.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 22 september 2016 08:41

Heerlijk om zo’n grote opruiming door je kast heen te houden. Nu hangt er tenminste alleen maar kleding die je ook daadwerkelijk gaat dragen en zo ben je weer klaar voor de herfst! Ik ga dit weekend ook maar eens mijn kast een opruimbeurt geven :).

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 22 september 2016 08:41

Wat een leuke originele video Vera! love it! <3

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 22 september 2016 08:52

Leuke en inspirerende video! De voor en na is zeker geslaagd. Je kledingkast ziet er zo mooi uit. En haha, wat moest ik lachen toen al die kledinghangers op de grond vielen, zo herkenbaar! Ik heb laatst mijn bovenkleding opgeruimd, nu nog mijn ondergoed en sokken. Ik zie er altijd tegenop maar achteraf geeft het toch een fijn en rustig gevoel vind ik.

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 september 2016 09:12

super netjes zeg :D ik moet dat ook echt nog eens doen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 september 2016 09:28

Oeh ik houd altijd heel erg van opruimvideo’s! Heerlijk om naar te kijken.

[Beantwoorden]


Door Marilla op 22 september 2016 10:51

Wat een leuke video om te kijken en wat heb je leuke kleding!
Ik vind het shirtje die je aan hebt ook heel erg leuk, waar is die van? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 september 2016 om 12:12:

Dankjewel! Shirt is van H&M.

[Beantwoorden]


Door nicole op 22 september 2016 11:34

Ik vind het heerlijk om dit te doen, zelf doe ik het ook twee keer per jaar. De zomer en winterkleren opruimen

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 22 september 2016 11:35

oh wat netjes weer om te zien zeg je kast, hier kan je na afloop echt voldoening uithalen. zelf vind ik het ook altijd een enorme klus om te doen. liefs soraya

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 september 2016 om 12:13:

Ja, heerlijk! Ben er helemaal happy mee :D

[Beantwoorden]


Door Amy op 22 september 2016 13:39

Hele herkenbare video! Vorige week mijn kasten goed opgeruimd, daarna de kleding die ii niet meer draag te koop gezet op FaceBook. Dit gaat dan weg voor prijsjes als €1! Kan je iemand anders weer blij mee maken, en als ik over hou gaat het naar de kringloopwinkel. Make-Up, nagellak etc ging naar mijn beste vriendin toe. Ik kijk weer uit naar je volgende video!

[Beantwoorden]


Door Jaimy op 22 september 2016 14:38

Wauw serieus! Jij bent goed! Ik kan niks weggooien of misschien 3 dingen maar dan zie je nog geen verschil tussen voor en na! Hoe doe je dat? Hoe bepaal je wat weg mag? Ik ben echt n sucker voor basics en heb er dan ook 101 (zeg maar gerust 1001 :D) ik wil ook zon cleane kledingkast! Help me out! Liefs x

[Beantwoorden]


Door Arlet op 22 september 2016 14:40

Super leuke video,
Maar ik vraag me nu zoo erg af wat er in de 3e kast zit hahaha
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2016 om 16:32:

Tassen en schoenen!

[Beantwoorden]


Door Christel op 22 september 2016 16:33

Wat een leuke video! Ik hou van opruim-video’s. Ik ga binnenkort ook mijn kledingkast eens aanpakken. Mijn zomerkleren verhuizen dan weer naar zolder en de herfst-winterkleding mag weer naar beneden, naar mijn kledingkast. Ook bij mij moet de bezem er eens flink door. Ik bewaar ook dingen vanwege de herinneringen maar dragen doe ik ze niet meer. En idd, je stijl verandert door de jaren heen. Je hebt trouwens ook een handige kledingkast, is die van Ikea?
Hoe dan ook, leuke video :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2016 om 16:33:

Dankjewel! De kast is inderdaad een PAX van Ikea.

[Beantwoorden]


Door Esther op 22 september 2016 16:50

Leuke video! Ik krijg hierdoor ook zin om mijn eigen kledingkast op te ruimen :)

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoria op 22 september 2016 21:59

Door jou krijg ik gelijk zin om ook mijn kledingkast eens een flinke schoonmaakbeurt te geven ha! En daarnaast vind ik je intro’s altijd zo gezellig en vlot overkomen, ik word er helemaal vrolijk van :D

[Beantwoorden]


Door Iris op 22 september 2016 22:04

Tof, ik vind dit soort video’s altijd leuk om te zien. Je hebt ook echt veel weggedaan zeg! Ik heb een tijd geleden heel veel weggedaan, maar ik heb nog steeds wel eens twijfels bij dingen. Ach wanneer het een keer goed voelt ga ik ook weer aan de slag :)

[Beantwoorden]


Door Lin op 23 september 2016 06:43

Het heeft echt helemaal niks met de inhoud van de video te maken, maar: wat zie je er ontzettend goed uit Vera!
Dat moest ik even kwijt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2016 om 16:33:

Dankjewel :D

[Beantwoorden]


Door Andréa op 24 september 2016 20:58

Superleuke video! :)

[Beantwoorden]


Door Eveline op 25 september 2016 12:29

Ik vind t knap dat je zoveel kan weg doen
Bij mij is het zo ik moet 10/15 kilo afvallen en dan denk ik dan pas ik t allemaal weer
Dus toch maar niet weggooien zonde .
maar het filmpje is erg leuk om te zien ????

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 3 oktober 2016 10:30

Erg leuk om te zien! Hoe moeilijk het soms ook is om dingen weg te doen, het is veel leuker om een kast te hebben met dingen die je wel veel draagt, dan dat er random dingen tussen liggen die je eigenlijk nooit pakt. Ikzelf heb in de zomervakantie mijn kledingzooi ook maar eens uitgemest en ik stak mijn moeder daarmee aan, want toen ik eenmaal klaar was begon zij er ook mee haha! Doordat mijn lichaam een beetje is gaan veranderen (iets met vrouw worden en heupen krijgen), had ik veel in de kast liggen wat niet meer zo goed paste bij mijn figuur of wat uberhaupt te klein was geworden. Ik heb dus ook aardig wat weg gedaan. Mijn zus heeft er het een en ander tussenuit gezocht, dus die heb ik al blij kunnen maken met wat kleding van mij. De rest probeer ik te verkopen en als het niet lukt doneer ik het alsnog, dat heb ik vorig jaar ook gedaan.

[Beantwoorden]