MAC Star Trek

mac_star_trek01

Toen ik hoorde dat MAC een Star Trek collectie uit ging brengen, stond ik niet gelijk te springen (lees: ik heb nog nooit een Star Trek film gezien en verwar het altijd met Star Wars). Toen ik de producten zag daarentegen, raakte ik toch enthousiast. Een gemêleerde poeder, glanzende lipstick, glitterende eyeliner… Dat zag er mooi uit!

mac_star_trek02

mac_star_trek03

Het is een grote collectie met verschillende kleuren poeder, oogschaduw, lipstick, eyeliner, lipglass, nagellak en een aantal kwasten. Het Star Trek logo is te vinden op alle producten, in een glimmende zilverkleur.

Superslick Liquid Eye Liner Pure Show € 22,00
Trip The Light Fantastic Powder Strange New Worlds € 34,00
Lipstick LLAP € 21,50

mac_star_trek04

Superslick Liquid Eye Liner – Trip The Light Fantastic Powder – Lipstick

Ik ben vooral onder de indruk van de gouden eyeliner, die is enorm intens.

mac_star_trek05

mac_star_trek06

De Superslick Liquid Eye Liner Pure Show is een felle geelgouden eyeliner, gevuld met heel veel glitter. De eyeliner zit tevens in een zilveren en zwarte variant in de collectie.

mac_star_trek07

De applicator is stevig en flexibel. Ik twijfel of het een vilten of plastic stiftje is, maar ik denk eerder dat tweede.

mac_star_trek08

Superslick Liquid Eye Liner Pure Show

Ik heb de gouden eyeliner aangebracht langs de zwarte wing op het bewegend ooglid, maar ook langs de onderste wimperrand en een beetje op mijn wimpers. Deze eyeliner zit echt bomvol glitter en dat maakt me heel erg blij. Glitter eyeliners zijn toch vaak ook wat waterig, maar dat gaat niet op voor dit exemplaar van MAC.

De eyeliner brengt makkelijk aan het en resultaat mag er ook zeker zijn. Droogt snel op en blijft de hele dag zitten.

mac_star_trek09

mac_star_trek10

De Trip The Light Fantastic Powder Strange New Worlds heeft een prachtig gemêleerd patroon. Een mix van oranje en geel, het geheel ziet er warm uit.

mac_star_trek11

Op het eerste gezicht lijkt de poeder misschien mat, maar zoals je hierboven bij de swatches al hebt kunnen zien, is hij dat niet. Alle kleuren gemixt geeft de poeder een glanzende oranje tint af.

mac_star_trek12

Trip The Light Fantastic Powder Strange New Worlds

Ik was er al een beetje bang voor. Heel glanzend was de oranje poeder nou ook weer niet, het oogde eerder een beetje flets. Op mijn gezicht komt de poeder niet best uit. Flets en vlekkerig. Het staat niet mooi en dekt niet mooi. Ik mis iets meer kleur en iets meer glans.

mac_star_trek13

mac_star_trek14

Ik heb een lipstick in de kleur LLAP. Je ziet gelijk dat dit een metallic lipstick is. Metallic lipkleuren zie ik steeds meer en ik was dan ook heel benieuwd naar deze variant.

mac_star_trek15

mac_star_trek16

Lipstick LLAP

De kleur van deze lipstick vind ik lastig te omschrijven. Is het nou bruin, of toch roze? Laten we het houden op een mix. Ik vind het wel wat hebben, dat champagne metallic effect. De dekking van deze lipstick met frost finish is subtiel, je kunt hem daardoor ook over een andere kleur lipstick dragen.

mac_star_trek17

Make-uplook met de drie MAC Star Trek producten

mac_star_trek18

De eyeliner vind ik erg mooi en ook de lipstick bevalt me goed. Alleen de Trip The Light Fantastic Powder Strange New Worlds (wat een naam!) ziet er in de verpakking zo mooi uit, maar viel me in gebruik tegen. Ik denk wel dat dit een collectie is waar je even naar wilt gaan kijken in september, mocht je langs een MAC counter lopen. Zoveel producten met veel bijzondere effecten en finishes. Of je nou groot Star Trek fan bent, of niet!

De MAC Star Trek collectie is vanaf 10 september 2016 verkrijgbaar bij MAC verkooppunten.


Reacties

Door Femke op 26 augustus 2016 06:29

Ik verwar Star Trek en Star Wars ook altijd met elkaar, ik heb van beide dan ook nog nooit een film gezien. Ik vind de producten qua vormgeving tof, toch is dit absoluut niet mijn collectie. Ik vind de eyeliner wel tof, maar zie mezelf niet zo snel een gouden eyeliner dragen. De lipstick vind ik ook een tof effect geven, maar ook deze zou ik niet zo snel dragen. Fijne review :-).

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 26 augustus 2016 om 10:34:

Star Wars is in het verleden, Star Trek in de toekomst.

Star Trek focust zich op de pure wetenschap (in theorie zou het oooooit werkelijkheid kunnen worden, en sommige dingen zijn dat al). Dat is bij Star Wars absoluut niet het geval.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 augustus 2016 06:29

De lipstick vind ik mooi maar zou ik niet snel aanschaffen denk ik. Ben wel benieuwd naar de andere producten in deze collectie.

[Beantwoorden]


Door Charile op 26 augustus 2016 06:30

Fijne review :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 26 augustus 2016 07:06

De lipstick vind ik heel mooi, net even anders dan anders. Misschien dat ik die nog wel koop.

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 26 augustus 2016 07:28

Ik vind het met die vlekkerigheid van het poeder op de foto’s juist erg meevallen. Ik zou hem verkiezen boven laguna voor een natuurlijk effect. Het is zo makkelijk om te overdrijven met kleur, zeker als je zelf zo flets bent. Is tegenwoordig geen gangbaar standpunt geloof ik maar goes,ieder z’n ding :-)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 26 augustus 2016 07:39

De lipstick vind ik mooi maar de rest spreekt me niet zo aan helaas.

[Beantwoorden]


Door Linda op 26 augustus 2016 07:40

Wow! Die eyeliner is echt gaaf! Dat had ik zeker niet verwacht.

[Beantwoorden]


Door Ilona Wielinga op 26 augustus 2016 08:08

Oh wauw het lijkt echt een bijzondere en mooie collectie!
Erg fijne review heb je ook geschreven :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 26 augustus 2016 08:10

Die eyeliner ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 augustus 2016 08:39

Vooral de eyeliner trekt mijn aandacht en de andere twee producten vind ik een beetje tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door Anke op 26 augustus 2016 09:11

Fijne review, die lipstick is echt heel gaaf! Jammer dat de poeder je tegenvalt. Xx

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 26 augustus 2016 09:31

Fijne review! Dit is niet helemaal mijn collectie!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 26 augustus 2016 09:55

Jammer dat MAC nog steeds op dieren test, anders zou ik heel de collectie kopen aangezien ik echt een trekkie ben!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 26 augustus 2016 10:07

Er zitten een aantal mooie producten tussen! Vooral de gouden eyeliner vind ik heel pretty. Maar ik wordt niet zo enthousiast van deze collectie als van andere MAC collecties.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 augustus 2016 10:18

Die lipstick vind ik best wel gaaf! Die eyeliner ook, maar die zal ik denk ik nooit echt dragen

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 augustus 2016 10:36

Ik vind het alle drie erg mooie producten jammer dat de poeder tegen viel in gebruikt..

[Beantwoorden]


Door Roos op 26 augustus 2016 10:37

Wow, echt weer mooie producten!! Love it. Staat je mooi die kleuren Vera.
Liefs, Roos

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 26 augustus 2016 10:45

De lipstick is echt supermooi!

[Beantwoorden]


Door Jonna@Burgertrutjes op 26 augustus 2016 12:01

De gouden eyeliner vind ik erg mooi, de rest van de collectie zijn niet helemaal mijn kleuren…

[Beantwoorden]


Door Demi op 26 augustus 2016 12:12

Wow, die eyeliner is echt prachtig! :D

[Beantwoorden]


Door Melike op 26 augustus 2016 12:49

Uhhhh jeetje how pretty is die eyeliner, super mooi!! Ik vind goud ook echt heel goed staan bij bruine ogen, happy me.

[Beantwoorden]


Door Milou op 26 augustus 2016 13:19

Hoewel ik het wel heel mooi vind allemaal is dit niet echt mijn ding. Ik vind die eyeliner super gaaf maar wanneer draag je nou zoiets… Of ligt dat aan mij?! Ben echt altijd mega fan van de vormgeving van mac!

[Beantwoorden]


Door Yvet op 26 augustus 2016 13:22

Wauw wat een bijzondere collectie!

[Beantwoorden]


Door Styleteen op 26 augustus 2016 13:39

Wat een geweldige producten!

[Beantwoorden]


Door Catherine op 26 augustus 2016 14:14

Ik mocht de LLAP lipstick en de Kling-It-On lipstick uit de collectie testen en die vond ik allebei heel erg gaaf! Super origineel en die champagne tint staat jou ook heel goed :) Jammer van dat poeder, daar was ik super benieuwd naar. Wel echt een gave collectie!

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 26 augustus 2016 14:36

jaaa, weer een keer wat anders. Dit is wel lekker shiny :) :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 augustus 2016 15:32

die liner is gaaf :D

[Beantwoorden]


Door Daphne op 26 augustus 2016 15:41

Wauw! Ik ben echt verliefd op die eyeliner…. Die ga ik in september zeker toevoegen aan mijn collectie!

[Beantwoorden]


Door Harriette op 26 augustus 2016 15:43

Ik vind die eyeliner supervet! Ik zou hem wel ergens anders voor gebruiken, in teken/verfprojectjes haha.. Die lipstick staat je enorm goed!

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoria op 26 augustus 2016 17:19

Je reviews zijn altijd zo fijn om te lezen, zo uitgebreid! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2016 om 11:32:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 26 augustus 2016 17:38

Deze collectie ziet er echt prachtig uit zeg. Jammer dat de poeder je tegenvalt, hij ziet er wel heel erg mooi uit. De lipstick vind ik ontzettend tof en gaat op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 26 augustus 2016 17:48

Wat een prachtige collectie! Vind vooral de lippenstift echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Fashionista op 26 augustus 2016 21:21

Je kan de collectie al online kopen,ik heb de lipstick besteld gister???? hij is zoo mooi!!!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 26 augustus 2016 22:05

Ik weet ook nooit het verschil, maar toen ik mijn vriend vertelde over deze collectie stond die mooi vooraan. Ik ben benieuwd of ik wat kan scoren. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Roos | Soitsrose op 26 augustus 2016 23:05

Die eyeliner vind ik ook erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door laura op 27 augustus 2016 11:50

Ik had me zo verheugd op deze collectie omdat ik dol ben op star trek (en star wars haha) maar helaas vind ik de producten een beetje tegen vallen :(

[Beantwoorden]


Door Diana op 27 augustus 2016 11:57

Het valt me opeens op dat ik ook reclame te zien krijg tussen jouw foto’s midden in een artikel. Dit is me wel erg veel reclame én afleidend.

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 27 augustus 2016 16:14

Ik vind de eyeliner erg gaaf, maar ik denk dat ik dat nooit zal dragen. De lipstick vind ik wel erg mooi van kleur!

[Beantwoorden]


Door anne op 27 augustus 2016 18:32

Wow wat een mooie producten! Ik vind de eyeliner en de lipstick je zo goed staan! De poeder vind ik er ook niet heel mooi uitzien, maar misschien ziet het er op een andere huidskleur er wel mooi uit..?

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 augustus 2016 22:36

Sinds de Sephora weg is uit NL, ben ik al jaren opzoek naar zo’n gouden eyeliner. Meestal zijn ze wat aan de dure kant (destijds was die van Sephora in de aanbieding) of liggen ze alleen met kerst (limited edition en ook prijzig) in de winkel. Weet iemand een goedkopere variant?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 augustus 2016 16:22

De lipstick vind ik erg bijzonder, het heeft echt iets!

[Beantwoorden]