Q&A | mei ’16

Q&A time! Vorige week kon je je vragen stellen op instagram en in de video van vandaag heb ik er een aantal uitgezocht die ik voor je ga beantwoorden. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 8 mei 2016 | 19 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Femke op 8 mei 2016 07:51

Wauw, als ik die foto van je naast Katty Perry zie met je lange haar, dan vind ik die korte haar je echt zo leuk staan! Je lange haar stond je ook heel mooi, maar dit vind ik nog veeeeeeeeel mooier. Dus mooi dat je geen spijt hebt van je korte haren :-)!

[Beantwoorden]


Door Demi op 8 mei 2016 10:00

Ik snap dat je je focus meer legt op YouTube. Om eerlijk te zijn vind ik het ook leuker om je filmpjes te kijken, al hoewel ik je artikelen ook met heel veel plezier lees! :)

[Beantwoorden]


Door Florence Vlogt op 8 mei 2016 10:03

Wat een leuke video heb je ervan gemaakt! Fijn dat je nu energie kunt halen uit je youtube kanaal!
Liefs xx

[Beantwoorden]


Door Demi op 8 mei 2016 10:38

Leuke Q&A met goeie vragen! Fijn dat je meer energie uit YT haalt, je moet gewoon vooral doen wat jij leuk vindt!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 mei 2016 10:42

Je filmpjes zijn altijd leuk om te zien, maar ik vind je artikelen ook heel leuk. Dit kan ik ’s ochtends vroeg of even tussendoor in de trein makkelijk lezen. Een video moet ik toch echt voor gaan zitten.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 8 mei 2016 10:46

Leuke Q&A! Doordat je vaker upload op Youtube had ik al wel een beetje het idee dat je daar nu meer van geniet, het valt mij op dat dit bij best veel bloggers zou aan het veranderen is.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 8 mei 2016 10:51

Leuk Vera! Stiekem vind ik video’s ook nog leuker dan het lezen van blogposts. Dus ik ben blij met de verschuiving. Het blijft een mooi mengelmoesje. :)

[Beantwoorden]


Door Sanne | Pencils & Parties op 8 mei 2016 11:18

Heel leuk gedaan. Ik ben ook altijd fan van een combinatie tussen geschreven artikelen en filmpjes. Heel leuk!

Liefs, Sanne

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 8 mei 2016 11:23

Bij veel beautyblogs volg ik liever de geschreven blogposts dan de video’s maar bij jou heb ik altijd het gevoel dat je heel gezellig en natuurlijk overkomt in je filmpjes, daarom kijk ik ze ook met plezier :)

[Beantwoorden]


Door Ilona Wielinga op 8 mei 2016 12:01

Wat een leuke Q&A!
ik merk zelf dat ik vroeger heel veel youtube video’s keek en nauwelijks blogs las, tegenwoordig is t wel in evenwicht. Maar ik denk dat dit ook komt doordat ik zelf ben gaan bloggen

[Beantwoorden]


Door Renske op 8 mei 2016 12:08

Leuke Q&A :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 8 mei 2016 12:29

Leuke Q&A Vera! Ik vind je korte haar heel mooi, het laat je gezicht inderdaad meer spreken. Als tiener ging ik ook veel uit, maar nu vind ik het fijn om gewoon een avondje thuis te zijn en bijvoorbeeld Netflix te kijken. Superleuk dat je een foto met Katy Perry hebt!

[Beantwoorden]


Door Adyss op 8 mei 2016 12:55

Hele leuke video weer, Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 8 mei 2016 15:04

Gelukkig ben je nog steeds blij met je kortere kapsel. Katy ziet er inderdaad flawless uit op die foto. Goeie make-up artist denk ik, want haar huid is normaal toch niet zo perfect eh?

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 mei 2016 21:37

Ook weer zo’n leuke video! Ik zie dat je goed bezig bent met Youtube en dat je video’s ook steeds net een beetje beter worden :) keek ze altijd al met veel plezier, maar je ziet dat je er nu meer werk van maakt en dat maakt het weer een mooier geheel.

[Beantwoorden]


Door Janneke | Crafty Time op 8 mei 2016 23:20

Wat een leuke Q&A! Je korte haar staat je zo leuk, ik zit zelf ook erg te twijfelen of ik er een stukje af moet doen. Aan de andere kant ben ik bang dat het me niet staat of dat ik er snel spijt van zal krijgen..

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 9 mei 2016 09:35

Ik vind de blogs erg leuk om te lezen vooral even tussen door op het werk in de pauzes. Helaas gaat dat met filmpjes wat moeilijker. Dit was weer een leuke q&a. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 22 mei 2016 18:45

Ook weer zo’n leuke video! Echt waar! Ik zie dat je goed bezig bent met Youtube en dat je video’s ook steeds net een beetje beter worden :) keek ze altijd al met veel plezier, maar je ziet dat je er nu meer werk van maakt en dat maakt het weer een mooier geheel!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 24 mei 2016 09:58

Ik merk zelf inderdaad ook de verschuiving! Hoewel ik inderdaad in het begin het video’s maken erbij deed als verlenging van mijn blog, merk ik nu heel erg dat het toch twee losstaande dingen zijn geworden. Het publiek is anders en groter op mijn youtubekanaal dan op mijn blog. Desondanks vind ik het af en toe nog heerlijk om een artikel te schrijven, omdat ik met sommige dingen schrijven makkelijker vind dan hardop praten. De overeenkomst qua publiek is wel dat beide dezelfde doelgroep hebben gekregen qua leeftijd haha, dat vind ik dan toch weer knap gedaan van mezelf :p

[Beantwoorden]