Nooit gereviewde favoriete producten

favoriete_producten01

Soms belandt er een product in mijn stash die ik niet gereviewd heb of ooit zal reviewen (foto’s maken voor een review van producten die gebruikt zijn: the horror!). Het product is niet meer te koop, of ik verwacht er niet zoveel van om er een hele review van te maken. Ik kán ook gewoon niet alles reviewen. Vandaag laat ik je een aantal nooit gereviewde favoriete producten zien.

favoriete_producten03

All About Matt! Fixing Compact Powder van Essence

Ik koop steeds als de poeder op is, weer een nieuwe van Essence en/of Catrice. Ik heb er een aantal in mijn collectie die ik afwissel. All About Matt! van Essence heb ik net voor de tweede keer gekocht, die vind ik echt heel fijn. Matterend, onzichtbaar en toch effectief. Én heel betaalbaar. Echt een aanrader.

favoriete_producten08

favoriete_producten09

favoriete_producten10

MAC Eyebrow pencil fling

Dit potlood gebruik ik al jaren en heb ik al eens als dislike laten zien in een likes/dislikes video. Huh? Niet omdat ik het een slecht potlood vind, ik vind hem heel fijn, maar hij gaat erg snel op. In het begin had ik daar vooral last van, tegenwoordig doe ik er langer mee omdat ik hem anders gebruik.

Ik teken mijn wenkbrauwen er niet meer volledig mee in, dat doe ik met de Eyebrow Set van Catrice. Het potlood van MAC gebruik ik daarbij nog voor de scherpe lijn onder mijn wenkbrauwen, iets wat met poeder me niet goed lukt. Fling is een perfecte kleur voor mij, het potlood is goed gepigmenteerd, romig en blijft de hele dag zitten.

favoriete_producten07

MAC 24-Hour Extend Eye Base

De oogschaduwbasis van MAC gebruik ik nog niet zo heel lang, maar bevalt erg goed. Het is een kleurloze basis in een tube. De basis is vrij stug, minder vloeibaar dan bijvoorbeeld de Primer Potion van Urban Decay. Maar dat stugge vind ik juist wel fijn, daardoor gebruik ik niet snel teveel en het smeert verder nog wel goed uit. Mijn oogschaduwlooks blijven de hele dag op zijn plaats.

favoriete_producten04

favoriete_producten05

favoriete_producten06

Tom Ford Eye Color Quad 06 Burnished Amber

Dit palette van Tom Ford kocht ik een aantal jaar geleden, volgens mij in Parijs. Het is zo’n prachtig luxe palette, met intense oogschaduws in het goud, brons en bordeaux. Ik vind dit zo’n ontzettend mooi palette, ik gebruik hem heel graag.

Ik vraag me af waarom ik hem destijds niet gereviewd heb, maar ik denk dat dat met de slechte verkrijgbaarheid te maken heeft gehad. Tegenwoordig is Tom Ford make-up wel in Nederland te koop, maar dit palette was een LE en is helaas niet meer te koop.

favoriete_producten11

favoriete_producten12

favoriete_producten13

Giorgio Armani Rouge d’Armani 401

Deze rode lipstick heb ik ook al weer een paar jaar, als ik me niet vergis kocht ik deze bij Sephora in Parijs. Het was de eerste lipstick die ik had met magnetische sluiting. Super luxe verpakt, maar de lipstick zelf is ook erg chic. Het is een intense, warme rode tint. De lipstick heeft een stevige, maar ook zachte textuur. Hij blijft uren zitten en wordt met verloop van de tijd ook ietsje matter. Erg mooi.

favoriete_producten02


Reacties

Door Kelly op 8 april 2016 15:04

Wat een tof palette!

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 april 2016 15:05

Dat palette van Tom Ford ziet er echt super mooi uit. Je hebt er ook echt een hele mooie look mee gemaakt Vera!

[Beantwoorden]


Door Denise op 8 april 2016 15:07

Wat een leuk en origineel artikel, erg tof om deze producten alsnog te zien!

[Beantwoorden]


Door Anna op 8 april 2016 15:08

Leuk artikel! Heel leuk om nog favoriete producten van jou te zien die je nog niet op je blog hebt laten zien. Dat wenkbrauw potlood lijkt me ook fijn. Ik gebruik zelf altijd poeder, maar voor dat randje net onder je wenkbrauw is een potlood net iets preciezer.

[Beantwoorden]


Door Minke op 8 april 2016 15:09

Leuk om ze zo alsnog in een artikel te zien!

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 8 april 2016 15:22

Wauw wat een prachtige kleur die lipstick, just love it! en dat palette is ook mooi!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 8 april 2016 15:44

Wat een leuk artikel. Leuk dat je deze producten toch nog een plaatsje geeft op je blog.

[Beantwoorden]


Door Tine op 8 april 2016 15:46

Oei, ik vind die poeder van Essence helemaal niet fijn! Hij korrelt bij mij heel fel, misschien een slecht doosje dan. Dat wenkbrauwpotlood ga ik eens bekijken, dat lijkt net mijn kleur te zijn.

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 april 2016 16:22

Leuk artikel, moet je vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 april 2016 16:33

Dat palette van Tom Ford is echt heel erg mooi. Zo jammer dat die LE was. Ik zou graag nog eens iets van Tom Ford aanschaffen, alleen is het zo duur en dan wil ik mijn geld wel goed uitgeven natuurlijk. Uiteindelijk sta ik dan zo erg te twijfelen dat ik denk: laat maar.

[Beantwoorden]


Door Catherine op 8 april 2016 16:43

Wow dat Tom Ford palletje vind ik ook echt een beauty! Tom Ford blijft altijd een van mijn favoriete merken. Kan je bijna niet mis mee gaan. Dat poeder van Essence ga ik snel aanschaffen. Ik gebruik er nu een van NYC, maar die is bijna op! Wel heel gaaf dat je deze producten nog eventjes laat zien, zou zonde zijn als deze niet gereviewd werden!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 8 april 2016 17:12

Oe, de All About Matt! van Essence is ook zeker een favorietje van mij! En na het lezen en zien van deze blog post wil ik ook het Tom Ford palette, haha! Wat een prachtige kleuren zitten daarin.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 8 april 2016 18:47

Wat een prachtige producten. En een super leuk artikel.

[Beantwoorden]


Door Storia Dolce op 8 april 2016 19:55

Leuke producten allemaal! Liefs

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 april 2016 20:15

Wat ben je toch een geweldige beautyblogger! Je bent altijd zo origineel en geeft hele goede reviews. Altijd als ik een review van een product zoek, zoek ik als eerste naar een review van jou.
Ook dit artikel vind ik weer helemaal top!
Dat wilde ik gewoon even zeggen :-).

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 8 april 2016 21:14

Oohh dat Tom Ford palette, wat een beauty <3

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 8 april 2016 21:22

Dat palette van Tom Ford is echt wauw!

[Beantwoorden]


Door Laura J op 8 april 2016 22:26

Leuk en origineel artikel weer Vera!

Ik ben ook wel benieuwd wat je van de Catrice Multi Talent poeder vindt die op de foto staat bij het Essence poeder. Heb je daar eerder een review over geschreven?

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 9 april 2016 00:07

Het pallet van Tom Ford ziet er prachtig uit. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 9 april 2016 08:15

oeeeeehhh TOM FORD wat heb ik een liefde voor zijn (make up) produckten !
Als ik nog maar 1 merk mocht kiezen………TF……zonder te hoeven twijfelen :-)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 9 april 2016 08:15

JEUUUUMIG, die lippenstift! :O (love)

[Beantwoorden]


Door priscilla op 9 april 2016 09:41

Wat leuk dat je de producten op deze manier laat zien. Het palette van Tom Ford, OH MY GOD. Pretty!

[Beantwoorden]


Door anna op 9 april 2016 09:44

Wat een prachtige producten! Die lipstick is zo goed gepigmenteerd, wauw! En die poeder van Essence is bij mij ook favoriet, die heb ik al zo vaak opnieuw gekocht.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 9 april 2016 09:55

Leuk artikel! Ik koop al mijn hele leven poeders van Essence en Catrice en ik blijf er bij hihi!

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 9 april 2016 11:24

De lipstick van Armani is echt WOW (love)

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 9 april 2016 12:09

Dat oogschaduw pallet lijkt me erg tof!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 april 2016 14:16

Oeh dat Tom Ford palette is echt prachtig. Hele mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 april 2016 15:51

Ik moet bijna wenen omdat dat Tom Ford palette een limited edition was. Het is zo mooi en uniek! Ben je toevallig geen dupe tegengekomen?

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 april 2016 18:13

die essence poeder is zeker fijn :D

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 9 april 2016 19:55

Wat een mooie producten! Die lipstick is echt de perfecte kleur rood :)
xx

[Beantwoorden]


Door souraya beuty op 9 april 2016 20:15

leuk hoor maar waar heb je hem gekocht echt leuk (love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 11 april 2016 16:23

Supermooi palette!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 26 april 2016 20:15

Oh wauw, die lipstick .. prachtig!

[Beantwoorden]


Door MARYLIN op 28 april 2016 14:46

Je kan zo goed schrijven en als ik een keer over een make-up product twijfel dat review jij altijd precies op tijd zodat ik weer inspiratie heb!❤️

[Beantwoorden]