Essence …All I Need Concealer Palette

essence_all_i_need_concealer_palette01

De concealer paletten zijn een comeback aan het maken. Niet zo gek ook, contouring paletten zijn heel populair en concealer paletten passen daar goed bij. Essence heeft een nieuw palette met creamy concealers, het …All I Need Concealer Palette uitgebracht. Ik reviewde de groene, roze, huidskleurige en gele tinten.

essence_all_i_need_concealer_palette02

essence_all_i_need_concealer_palette03

Met vijf verschillende kleuren en effecten in het concealer palette, moet elke oneffenheid gecamoufleerd kunnen worden. Mix en combineer ze, voor het resultaat dat het beste bij je huid(skleur) past.

De vormgeving vind ik leuk. Fris, helder en compact.

Essence …All I Need Concealer Palette € 3,59

essence_all_i_need_concealer_palette04

essence_all_i_need_concealer_palette05

Groen is voor roodheden, roze en geel voor donkere kringen en met de twee huidskleuren kun je verder neutraliseren, maar eventueel ook wat highlighten en contouren.

De concealers hebben een prima smeerbare textuur die veel kleur afgeeft.

essence_all_i_need_concealer_palette06

Foto 1: geen make-up
Foto 2: concealers aangebracht
Foto 3: gezicht met de concealers + foundation

Groene concealer blijkt vaak lastig in te blenden, het risico is groot dat je een groene waas blijft zien. Deze groene concealer vond ik in gebruik toch wat stugger en stroever dan verwacht, waardoor ik hem hem meer weg smeerde dan egaal inblendde.

Het effect van de huidskleurige concealers (neus en kin) vind ik het mooist. De dekking is het beste, maar helaas is de lichtste tint wel wat te donker en te geel voor mijn huidskleur en ondertoon.

essence_all_i_need_concealer_palette07

Vooral onder mijn ogen zie ik dat de dekking van de concealers niet volledig is. En de pukkel midden op mijn voorhoofd (prachtig) is ook nog goed zichtbaar.

essence_all_i_need_concealer_palette08

Ookal zitten er vijf verschillende kleuren in het palette, is het matchen bij je huidskleur toch lastig. Ben je heel bleek, of juist getint, dan kun je de huidskleurige concealers al niet gebruiken. En dat terwijl ik die tinten juist het mooiste effect vind geven. De roze en gele tint neutraliseren niet genoeg en de groene concealer krijg ik ook niet mooi aangebracht.

Ik hou het toch maar gewoon bij één kleur vloeibare concealer van Collection of L.A. Girl.

Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en online hier te bestellen.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 8 april 2016 | 40 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 8 april 2016 06:18

Ik weet dat veel meiden fan zijn van concealer paletten, zelf heb ik er nog geen één gehad die ik echt heel fijn vind. Doe mij maar een creamy concealer van bijv. Paula’s Choice!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 8 april 2016 om 06:42:

Ik moet het zelf ook nog maar eens gaan testen. Ik vind het toch altijd lastig om dit soort producten aan te schaffen, omdat het resultaat heel verschillend kan uitpakken.

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn | STYLEDWAY op 8 april 2016 06:44

Toevallig! Hahha heb ik net mijn allround concealer palette weg gedaan tijdens mijn makeup stash opruimvideo en zie ik dat nu essence ook zo’n pallette heeft uitgebracht. Ook dit palette klinkt voor mij niet zo aantrekkelijk, ik houd het toch liever bij liquid concealer all over the place haha! Liefs

[Beantwoorden]


Door Anniek op 8 april 2016 07:02

Oeh, ik ben echt nog op zoek naar dé perfecte concealer, dus fijne review dit! :) Wel jammer dat het niet echt een geweldig paletje is… Sowieso houd ik het zelf trouwens liever bij vloeibare concealers, dus ik ga eens kijken of ik die twee concealers die je tipt ergens kan vinden!

[Beantwoorden]


Door Elles op 8 april 2016 07:15

Het palette ziet er leuk uit, maar ik vind het ook wel weer goedkoop ogen. Ik kan het niet zo goed plaatsen. Ik ben niet verbaasd dat de concealers tegenvallen, zoiets had ik eigenlijk wel verwacht. Maar dat is alsnog wel jammer.
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 april 2016 07:37

Ah zo jammer dit. Doet Catrice deze nog? Ik weet dat een aantal jaar geleden iedereen daar zot op was. Zelf hou ik niet zo van de concealer paletten. Ik vind het zo zonde dat er altijd maar 1 of 2 kleuren zijn die je echt gebruikt en de rest nooit opkrijgt.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 8 april 2016 07:44

Ik heb ooit nog zo’n grote groene pot concealer gekocht in de webshop van Mascha. Maar sinds ik mijn huid twee keer per dag reinig met olijfolie, heb ik eigenlijk alleen nog maar een dun laagje foundation op. ^^)

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 8 april 2016 om 07:49:

Ik ben heel benieuwd naar deze. Die van catrice werkt bij mij helemaal niet zo goed.

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 10 april 2016 om 15:13:

Wauw! werkt dat echt je gezicht reinigen met olijfolie??
Ik heb namelijk last van wat puistjes dus dat zou echt handig zijn!
Hopelijk antwoord je hier op!
xxx

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 10 april 2016 om 15:15:

Ja, voor mij werkt het. Ik heb erover geschreven: http://freelennse.nl/2015/08/je-huid-reinigen-met-olijfolie/

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 8 april 2016 08:28

fijne review! Zelf gebruik ik alleen maar een iets lichtere concealer om de boel onder mijn ogen wat op te frissen.. op pukkeltjes vind ik het persoonlijk vaak niet zo….

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 8 april 2016 08:34

Mmm ik ben niet overtuigd, die kleurtjes gebruik ik eigenlijk ook nooit!

[Beantwoorden]


Door Diana op 8 april 2016 08:44

Wat een super mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Irina op 8 april 2016 08:57

Jammer dat het palette zo tegenvalt, ik hoorde van andere bloggers en youtubers juist zo veel goede verhalen erover!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 april 2016 09:21

Oeh, jammer dat hij niet zo goed matcht met je huidskleur… En omdat hij niet zo goed dekt ga ik hem denk ik ook niet halen. Hoewel hij er wel lekker fris uitziet, het paletje!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 8 april 2016 09:36

Hmm dit is niet zo’n mijn ding. Ik heb ook niet echt veel last van roodheden dus ik gebruik concealer vooral om te highlighten onder de ogen. Op dit moment is mijn NYX concealer in Porcelain mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door anna op 8 april 2016 09:43

Hmm, ik weet niet of dit wat voor mij is! Overigens heb ik vaak ook alleen last van wallen en zou ik dus ook niet alle kleuren in het palette gebruiken. Ik zal ook nog eens kijken naar het concealer palette van Catrice, wellicht lijkt me die wel wat?

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 8 april 2016 09:50

Jammer dat de concealers niet zo goed dekken. Van de verpakking ben ik eerlijk gezegd ook niet zo’n fan. Een beetje te simpel naar mijn mening.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 april 2016 10:20

Hmm het overtuigd mij niet helemaal. Ik heb zelf zo’n palette van Etos (wat goed werkt) maar ik vind het gewoon lastig. Doe mij maar een vloeibare.

[Beantwoorden]


Door Demi op 8 april 2016 10:33

Ik houd zelf toch meer van liquid concealer, maar fijne review Vera!

[Beantwoorden]


Door Tine op 8 april 2016 11:19

Eigenlijk had ik wel verwacht dat dit een tegenvaller ging zijn, het allround concealer palette van Catrice ligt ook nog steeds in mijn schuif te verstoffen…

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 8 april 2016 11:43

De dekking is inderdaad niet wat het zou moeten zijn…

[Beantwoorden]


Door San op 8 april 2016 11:43

Voor meiden die zoeken naar een fijn concealer palet is die van Make-up studio heel fijn! Die gebruik ik nu bij mijn visagie opleiding :love: let er wel op als je de groene gebruikt dat je hem mengt met een concealer in huidskleur die twee tot vier tinten lichter is, zo blijft er geen groene waas achter als je je foundation hebt aangebracht!

[Beantwoorden]


Door Linda op 8 april 2016 12:00

Goed om te weten dat we dit palette beter kunnen laten liggen!

[Beantwoorden]


Door Kim van 't Hof op 8 april 2016 12:47

Ik vind de concealers inderdaad niet zo mooi. Ik vind concealer pallets vaak niet fijn. Ze zijn niet goed aan te brengen etc. Maar toch vind ik het fijn dat je er een review over geschreven hebben. Weten we ook weer dat we deze beter niet kunnen kopen!

[Beantwoorden]


Door DisneyChicks.nl op 8 april 2016 12:55

Neuh, dit is niet ons palette. Wij zijn te bleek ervoor, helaas. En je bent ook niet heel enthousiast over de groene kleur, wat eventueel nog een optie zou zijn, dus laten we hem lekker liggen. :)

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 8 april 2016 13:00

Ik overweeg zelf om zo’n palette te gebruiken. Waarschijnlijk door deze palette eens te proberen en dan kom je er achter hoe het is. Bij iedereen is het toch weer anders.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 8 april 2016 13:27

Nee deze sla ik toch over, ik heb van Bobbi Brown corrector en deze vind ik ideaal. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Northflix op 8 april 2016 13:30

Fijne, duidelijke review, vooral ook door je prachtige foto’s.
Voor mijn bleke teint kan ik deze dus beter overslaan.

[Beantwoorden]


Door Chantalle op 8 april 2016 14:38

Fijn review, toch zou ik niet snel voor dit palette gaan!

[Beantwoorden]


Door inaya op 8 april 2016 15:15

Niet echt waauwie hé! nee niks voor mij ik hou van dekking! :cool:

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 april 2016 19:05

Ik vind het er heel erg goed uitzien voor die prijs!

[Beantwoorden]


Door souraya beuty op 8 april 2016 22:06

hele mooie kleuren echt voor de lente :cool:

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 9 april 2016 08:10

Ik zou deze overslaan.
Liever eentje die in 1X alles dekt wat nodig is ipv dat gegoogel met allerlei kleurtjes.
Wel handig meenemen in z’on palletje.

[Beantwoorden]


Door Beyza op 9 april 2016 10:42

De concealer palette van Catrice blijft voor mij de BESTE concealer palette. Heb er al een stuk of 3 gebruikt en hij is waanzinnig <3

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 9 april 2016 14:28

Ik had eerder ook het concealer palette van Catrice, maar inderdaad ik gebruik toch liever één kleur concealer.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 9 april 2016 19:53

Ik had er veel van verwacht, maar het lijkt me toch geen aanrader. Ik ben vooral nog steeds op zoek naar een goeie roze budget corrector, maar deze wordt het dus ook niet.
xx

[Beantwoorden]


Door Romy op 10 april 2016 19:10

Zelf gebruik ik haast alleen de huidskleur tint die bij mijn huid past. Beetje zonde om daar een heel palette voor te kopen ;)

[Beantwoorden]


Door m op 11 april 2016 11:50

de roze concealer moet onder je wallen…

[Beantwoorden]


Door Lisaa op 4 december 2016 22:24

Hallo Vera,

Ik heb het palette thuis ook en hij werkt perfect. Ik ben Marokkaans en de donkere huidskleur is heel fijn. Ik denk dat je bent vergeten om eerst olie toe te voegen aan de kleur die je wilt gebruiken. Het kunnen verschillende oliën zijn. Ik gebruik zelf haar olie. Hij is makkelijk aan te brengen met een dun kwastje en ik blend het uit met mijn beautyblender. Ik hoop dat je deze tip kan gebruiken.

Met vriendlijke groet.

Lisa

[Beantwoorden]