Mega 150 ml Miss Dior Eau de Parfum

Miss_dior_eau_de_parfum_150ml01

Vind ik iets fijn, goed of lekker, dan wil ik er zoveel mogelijk van. Dan koop ik de grootverpakking, sla ik back-ups in en doe ik er zuinig mee, omdat ik het niet op wil maken. Dat Dior besloot een 150 ml variant van de populaire Miss Dior Eau de Parfum uit te brengen, vond ik dan ook een van de beste beslissingen van dit jaar tot nu toe.

Miss_dior_eau_de_parfum_150ml02

Miss_dior_eau_de_parfum_150ml04

De flacon links op de foto heb ik al een aantal jaar. Het is 30 ml Miss Dior, die – zoals je kunt zien – bijna op is. Ik ben dan ook heel blij met de nieuwe 150 ml variant, waarin ik kan verdrinken. 150 ml is enorm! De fles is gigantisch en hiermee kan ik dus dan ook lekker royaal gaan sprayen. Ik wil me transformeren naar Miss Dior. Hmmm….

Miss_dior_eau_de_parfum_150ml03

Er zijn verschillende Miss Dior parfums. De Eau de Parfum is mijn persoonlijke favoriet. De geur ruikt zoetig, fruitig en prikkelend. Super lekker. Ik ruik hem bijna de hele dag, alleen ’s avonds werk ik hem nog even bij.

Topnoten: mandarijn, bloedsinaasappel, bergamot
Hartnoten: jasmijn, damascenaroos, oranjebloesem
Basisnoten: patchoeli, vetiver, sandelhout

De klassieke flacon vind ik heel mooi en goed bij Dior passen, maar Miss Dior Eau de Parfum vind ik niet perse een hele klassieke geur. Tijdloos vind ik beter passen. Ook denk ik dat dit parfum alle leeftijden aan zal spreken, de geur is veelzijdig.

Miss_dior_eau_de_parfum_150ml05

150 ml, dat kost wel wat. De vraagprijs bedraagt maar liefst € 171. Slik. Is dit echt jouw lijfgeur, dan is het kopen van één grote flacon wel voordeliger dan steeds een nieuwe 30 ml (€ 69,00), 50 ml (€ 95,50) of (€ 137,00).

Miss Dior Eau de Parfum is te koop bij de parfumerie.

Twitter Facebook
Categorie: Parfum | 26 maart 2016 | 26 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Femke op 26 maart 2016 06:27

Weer een hele boel super mooie foto’s genomen Vera! Deze parfum staat al een tijdje op mijn wishlist maar het is er nog nooit van gekomen hem te kopen.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 26 maart 2016 07:02

Oeh ja, ik ben ook zo gek op grote flacons! Ik heb dan het gevoel dat ik inderdaad niet zo zuinig hoef te zijn, maar best een spuitje meer kan gebruiken, haha :) Deze geur heb ik nog nooit geroken, ik ben best benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 maart 2016 07:28

‘Even’ € 171,- is natuurlijk veel.. maar zoals je zegt, als het echt jouw geur is dan is dit goedkoper.. Daarnaast zijn er inmiddels zo ontzettend veel leuke en fijne tasverstuivers op de markt.. Zo’n grote fles is natuurlijk wel een echte eyecatcher!

[Beantwoorden]


Door Storia Dolce op 26 maart 2016 08:00

Lijkt me een fijne parfum! xoxo

[Beantwoorden]


Door Anna gerrie - Beautyonthefarm op 26 maart 2016 08:16

Heerlijk! Miss Dior Blooming Bouquet is mijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door Demi op 26 maart 2016 09:09

Ik vind de geuren in de Miss Dior lijn echt heerlijk! Ze staan ook zeker op mijn wishlist. Mooie foto’s weer Vera!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 maart 2016 09:16

Heerlijke parfum! Leuk dat dit echt jouw geur is.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 maart 2016 09:23

Ik heb hier de 30 ml variant van en die is heerlijk. Zo’n grote flacon is wel handig idd als je de geur heel vaak draagt, maar ondanks dat ik hem heel lekker vind, is het niet mijn go to geur. Dus ik hou het lekker bij een klein flaconnetje.

[Beantwoorden]


Door Wies op 26 maart 2016 11:08

Ahh ik vind Miss Dior zo lekker! Mijn flesje is helaas een jaar geleden op gegaan. Nu heb ik op het moment teveel parfum dus ik wil niet zomaar er eentje bij kopen. Maar als er weer eentje op is ga ik denk ik deze weer is kopen!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 26 maart 2016 11:18

Dit parfum is echt top!

[Beantwoorden]


Door Roos op 26 maart 2016 11:19

En nu maar hopen dat je hem binnen 1,5 a 2 jaar op hebt haha ;-) veel succes!

[Beantwoorden]


Door Denise op 26 maart 2016 11:22

Wow dit zouden ze bij elke geur moeten doen! Het is inderdaad een smak geld, maar als je bijvoorbeeld elke maand wat opzij zet kan je hem later zonder schuldgevoel kopen en je doet er waarschijnlijk ook erg lang mee! 30 ml vind ik altijd te weinig, ik ben dan zo bang dat hij snel op gaat dat ik de geur vrijwel nooit draag.. Dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling haha!

[Beantwoorden]


Door Minke op 26 maart 2016 11:34

Miss Dior is zooo lekker!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 26 maart 2016 11:54

Omdat ik graag afwissel met parfum zou ik wel héél lang met zo’n fles doen haha! Maar als je het elke dag gebruikt snap ik het concept wel.
Ik zou wel aanraden de flacon goed te bewaren op een koele plek zodat de geur mooi intact blijft, vermits je er lang mee zal doen ^^)

[Beantwoorden]


Door Demi op 26 maart 2016 11:55

Die geurtjes van Dior zijn zo ontzettend lekker, ik heb zelf de chérie variant. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 26 maart 2016 12:18

Wat een prijs! Maar ik vind hem ook heerlijk, dus ik zou het er ook voor over hebben =D

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 26 maart 2016 13:06

Het parfum van mijn moeder ging onlangs op en ze wou er een nieuw. Ik ging met haar mee en in de parfumerie kwam ik deze ook tegen! Heerlijke geur!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 26 maart 2016 14:42

Hele dure prijs vind ik voor parfum maar de geur is wel onwijs lekker!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 26 maart 2016 15:13

Wow dat is veel geld, maar als je er lange tijd mee vooruit kunt dan is dat wel fijn. Hoef je ook niet iedere keer een nieuwe fles te kopen.

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 maart 2016 15:46

Miss dior is echt mijn favoriete geur!

[Beantwoorden]


Door Denise op 26 maart 2016 19:55

Wow. Slik… inderdaad. Wel een hele lekkere geur <3

[Beantwoorden]


Door Julia op 26 maart 2016 21:53

Zou je de Clinique Lid Pops willen reviewen? Ze zien er alleen al super leuk uit met het gerbera motiefje.

[Beantwoorden]


Door femketje op 27 maart 2016 00:21

super pretty flacon alleen al :D

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 27 maart 2016 08:39

Als je het geld op dat moment kunt missen…….why not?!
Z’on grote fles staat super chic en je hebt (voorlopig) geen back up’s nodig.
Ik zou ‘m alleen wel beu raken op een gegeven moment, afwisselen met andere geuren vind ik altijd wel belangrijk.
Zo blijf je ‘m zelf ook beter ruiken.
Want hoewel z’on grote fles je sneller aanzet tot rijkelijker om te gaan met je parfum, je omgeving ruikt een paar pufjes vaak al.
Mijn ervaring is, hoe groter de fles hoe vorser mijn parfum wolk ;-)
Niet altijd positief…….behalve voor mijzelf dan.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 29 maart 2016 13:50

wat een mooie foto’s, en als ik de parfum zoooo lekker vind is het geld het zeker waard. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 29 maart 2016 21:42

Al jaren mijn favoriet! (love)

[Beantwoorden]