In het make-uptasje van… Romy

make-uptasje_romy07

Ze doet een musicalopleiding en op de bühne is make-up anders dan daarbuiten. Ik was dan ook heel benieuwd welke producten er in haar make-uptasje zouden zitten. We kijken in het make-uptasje van… Romy!

make-uptasje_romy02

make-uptasje_romy01

Romy is 20 jaar, woont bij haar ouders en studeert aan de musicalopleiding in Amsterdam. “Ik dans, zing en acteer veel en moet me ook vaak opmaken voor shows. Zo is mijn liefde voor makeup begonnen, omdat ik beter wilde worden in shapen en strakke eyeliners zetten!

Ik heb al heel wat make-uptasjes versleten, maar deze van Hema gebruik ik momenteel. Hij is eigenlijk te klein, dus ik ben nog op zoek naar een andere leuke. De tekst die erop staat doet me altijd goed!”

make-uptasje_romy03

“Ik probeer altijd zo min mogelijk mee te slepen, maar een goede basis vind ik wel belangrijk.

De BB Cream van Garnier gebruik ik al jaren, dekt prima maar mijn sproeten zijn nog wel zichtbaar! De Catrice concealer heb ik nieuw, die moet ik nog testen. De MAC Studio Fix gebruik ik om tussendoor te poederen. De Bobbi Brown shimmerbrick in de kleur Bronze is echt geweldig en gebruik ik elke dag voor een mooie glow.

De kwasten zijn van Hema, e.l.f en Real Techniques.”

make-uptasje_romy04

“Het oogschaduwpalette van MUA vind ik echt fijn. Ik gebruik hem elke dag, ook voor donkere showmake-up. De bovenste MAC oogschaduw is Coquette, die gebruik ik voor mijn wenkbrauwen. Daaronder Quarry, die gebruik ik standaard in m’n arcadeboog. Daaronder weer MAC Fluidline in Blacktrack. De mascara is van Maybelline, al jaren favoriet.

Kwasten van boven naar onder: dubbelzijdige kwast uit het Naked 2 palette, MAC 266 voor eyeliner, Hema wenkbrauwborsteltje en als laatste een kwastje uit een reissetje van de Forever 21 voor mijn wenkbrauwen.”

make-uptasje_romy05

“Het leukste gedeelte, de lipproducten. Daar ben ik gek op! Van links naar rechts: Too Faced Melted lipstick in de kleur Melted Violet, echt een prachtige knalkleur! MAC All Fired Up heb ik op de gok gekocht, maar staat supergoed dus daar ben ik ook heel blij mee!

De Bobbi Brown Art Stick in de kleur Rose Brown zag ik op Vera’s site en is ook prachtig! Een echte budget topper is Essence lipliner in Satin Mauve, die breng ik aan over mn hele lippen voor een nude look (draag ik ook op de foto). En tot slot de oldschool Blistex voor kissable lips.”

♡ ♡ ♡

Romy, bedankt dat we in je make-uptasje mochten kijken! Je hebt prachtige producten, voor zowel on stage als backstage ;)

Wil jij ook kans maken om je make-uptasje in deze rubriek voorbij te zien komen? Stuur dan een ligende foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 23 maart 2016 | 35 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Bianca op 23 maart 2016 15:06

Mooie producten en Romy’s haar is mooi gekleurd zo. Er kan wel erg veel in dat tasje zeg :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 maart 2016 15:28

Wat een mooie producten ! Dat tasje lijkt me echt heel handig :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 maart 2016 15:29

Rose Brown is inderdaad prachtig en toevallig heb ik hem ook al gekocht naar aanleiding van je artikel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 maart 2016 15:37

Mooie producten zeg!!

[Beantwoorden]


Door Sylvana op 23 maart 2016 15:43

Quotes op tasjes zijn altijd wel fijn.
Ik heb een keer met nagellak een quote op een make-up tasje gezet. En met glitterlak accenten gelegd.

Ik wil eigenlijk pas mijn tasje insturen als mijn JeffreeStar bestelling binnenkomt.

[Beantwoorden]


Door Denise op 23 maart 2016 15:56

Wat een mooi meisje! Erg leuke inhoud van het tasje :-)

[Beantwoorden]


Door Denise op 23 maart 2016 16:41

Wat een mooie producten heeft ze in haar tasje! De sproeten staan haar goed dus dan zou het alleen maar zonde zijn als ze die wegwerkt met foundation!

[Beantwoorden]


Door Edith Sofia op 23 maart 2016 16:50

Wat een beauty & leuk om te zien wat ze in haar make-up tasje heeft, fijne producten <3

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 23 maart 2016 17:35

Oee, ik zou zelf de Bobbi Brown shimmerbrick in de kleur Bronze ook nog wel willen! Ik vind dat echt een prachtig product!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 23 maart 2016 18:04

De Bobbi Brown Shimmerbrick in Bronze staat nog op m’n wishlist, momenteel doe ik het met een dupe van DA waar ik heel blij mee ben :) Die Essence lipliner heb ik ook maar vind ik bij mezelf helaas te koel, bij Romy staat hij echter prachtig! En wat leuk, Blistex is ook mijn go to lippenbalsem ^^)
Fijne producten en wat een knappe dame!

[Beantwoorden]


Door Emma op 23 maart 2016 18:50

Kan je misschien de nieuwe foundation revieuwen van catrice? Ze hebben een hele lichte kleur!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 maart 2016 19:07

Die bb cream van Garnier lijkt me onwijs fijn! Heb hem nog nooit geprobeerd, maar ben nog steeds benieuwd

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 23 maart 2016 19:57

Wat een mooie producten !

[Beantwoorden]


Door Jana op 23 maart 2016 19:58

Leuke make-up producten zitten er in je make-up tasje. Ik ga dat lippotlood van Essence ook is op die manier proberen gebruiken x

[Beantwoorden]


Door Saraya op 23 maart 2016 19:59

Wat een mooi meisje, mooie inhoud en ik ben benieuwd naar de BBcream van Garnier want ik heb de BBcream nog nooit uitgeprobeerd :)
X

[Beantwoorden]


Door Sara op 23 maart 2016 20:41

Mooie make-up producten gebruikt deze knappen meid zeg! Ik blijf deze posts zo ontzettend leuk vinden. Misschien dat ik ook maar eens een bijdrage ga leveren aan deze reeks door mijn make-up tasje te fotograferen en in te sturen.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 23 maart 2016 21:10

lief nichtje! superleuk dat je op Vera haar blog terecht komt!! super trots op jou! xxxx Michelle (love)

[Beantwoorden]


Door Eva op 23 maart 2016 21:21

Leuk zo’n kijkje in een make-up tasje!

[Beantwoorden]


Door AL op 23 maart 2016 21:22

Ha! Dat tasje gebruik ik ook om mn make-up mee te slepen, is inderdaad wat krap. Maar wel tof!

[Beantwoorden]


Door AL op 23 maart 2016 21:23

LOL en die concealer zit dr bij mij ook in, vandaag voor de tweede keer gekocht trouwens, ik ben er tevreden mee.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 maart 2016 06:32

Het toilettasje heb ik inderdaad ook, erg handig. Mooie producten gebruik je.

[Beantwoorden]


Door Sina op 24 maart 2016 13:33

Wat een prachtig meisje! En mooie producten :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 24 maart 2016 15:47

Leuk make-up tasje! Die MAC lipstick ziet er zo mooi uit <3

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 maart 2016 16:56

Leuk tasje heb je daar & fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 maart 2016 13:45

Wat een knap meisje! Ik gebruik zelf ook de bb cream van garnier en all fired up heb ik ook! De shimmerbrick van Bobbi Brown wil ik ook nog graag.

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 25 maart 2016 14:08

Ik zie een hoop fijne basics die ik zelf ook gebruik. Go Romy!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 25 maart 2016 15:37

Wat een leuke inhoud! Too Faced Melted Violet vind ik zelf ook supermooi :D
x

[Beantwoorden]


Door Jana op 26 maart 2016 13:17

De Art Stick in Rose Brown wil ik zelf ook nog erg graag. Zo’n mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Kelsy op 26 maart 2016 16:29

Jeetje Romy, wat ben jij een mooi meisje! :wow:
Trouwens ook zeer jaloers op de Bobbi Brown Shimmerbrick, die staat al zo lang op m’n verlanglijstje!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 27 maart 2016 13:37

Die BB Cream van Garnier ken ik eigenlijk nog niet, ben ik wel benieuwd naar. Mooie meid!

[Beantwoorden]


Door cora op 28 maart 2016 16:42

heyy egt moie produkten :love:

[Beantwoorden]

cora antwoordt op 28 maart 2016 om 16:43:

wil je ze verlooten :+

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 maart 2016 19:55

Wat leuk om te zien weer, hele mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Madelief op 29 maart 2016 11:33

Hii,
Voor mij is dit meer een “Kijk eens wat ik heb” make-up tasje, maar wel een met geweldige inhoud.
Geen haat!
XX

[Beantwoorden]


Door Floor Mafait op 3 april 2016 13:05

Dit is toch wel mijn meest favoriete rubriek op je site Vera, blijft leuk om te lezen!

[Beantwoorden]