MAC Viva Glam Ariana Grande lipstick + lipglass

MAC_viva_glam_ariana_grande01b

De afgelopen weken werd ik overspoeld met vragen over de MAC Viva Glam Ariana Grande samenwerking. Maar dat is niet langer nodig, het wachten is voorbij en jullie vragen worden beantwoord: MAC Viva Glam Ariana Grande is hier! Haar eerste parfum Ari was al een enorm succes en de MAC lipstick en lipglass zullen waarschijnlijk ook de winkels uit vliegen. Het is tijd voor een review!

MAC_viva_glam_ariana_grande02

MAC_viva_glam_ariana_grande03

MAC_viva_glam_ariana_grande04

In de informatie die ik kreeg stond dat MAC Viva Glam Ariana Grande vanaf 5 februari bij alle MAC verkooppunten verkrijgbaar zou zijn, maar eind vorige week stonden de producten opeens al in de webshop! Een leuke verrassing voor de fans, want je hoeft dus niet nog bijna twee weken te wachten.

MAC Viva Glam Ariana Grande lipstick € 19,50
MAC Viva Glam Ariana Grande lipglass € 18,50

MAC_viva_glam_ariana_grande05

MAC_viva_glam_ariana_grande06

De lipstick is waar het allemaal om draait. Ik kijk elk jaar weer uit naar de Viva Glam lipstick. Welke kleur zal het deze keer zijn? Ik had het niet gelijk bij Ariana Grande verwacht, maar haar lipstick is mat en heel donkerrood. Verrassend, leuk!

MAC_viva_glam_ariana_grande07

MAC_viva_glam_ariana_grande08

In de huls lijkt de lipstick eerder bruin of paars, maar geswatcht zie ik een wijnrode kleur tevoorschijn komen.

MAC_viva_glam_ariana_grande09

MAC_viva_glam_ariana_grande10

De lipstick is intens en dekt bijna volledig. Wel heeft hij de neiging om wat te ‘bloeden’; hij loopt een beetje in de lijntjes naast mijn lippen. Ik ben dol op dit soort kleuren en deze Viva Glam lipstick past dan ook precies in mijn straatje.

De textuur van de lipstick vind ik prettig aanvoelen. Stroef, maar toch ook zacht. Welk merk ik dat hij lichtelijk uitdrogend kan zijn. Zijn je lippen daar gevoelig voor, smeer ze dan voor en na het dragen in met wat lip balsem. Een voordeel is wel dat de lipstick lang blijft zitten. Met gemak drie tot vier uur.

MAC Viva Glam Ariana Grande lipstick € 19,50

MAC_viva_glam_ariana_grande11

MAC_viva_glam_ariana_grande12

De lipglass (met een a, dat is hoe MAC het schrijft) lijkt totaal niet op de lipstick. De glass is licht, lief en glinsterend. Ik denk een hele slimme zet. De donkere lipstick zal niet voor iedereen weggelegd zijn en zeker voor de jonge Ariana fans is zo’n glitterende lipglass misschien een leuker idee.

MAC_viva_glam_ariana_grande13

MAC_viva_glam_ariana_grande14

De lipglass is volledig transparant, maar heeft genoeg glitter in zachte kleuren.

MAC_viva_glam_ariana_grande15

MAC_viva_glam_ariana_grande16

De lipglass is een goede keuze als je fan van Ariana Grande bent maar niet veel of geen donkere kleuren make-up draagt. Ik ben dan juist weer heel blij dat de donkerrode lipstick er is, en zo is er voor ieder wat!

De lipglass is zoals te verwachten wel wat plakkerig. Hij blijft zo’n 2 uur zitten, maar is gelukkig makkelijk bij te werken.

MAC Viva Glam Ariana Grande lipglass € 18,50

MAC_viva_glam_ariana_grande17

MAC_viva_glam_ariana_grande18

Ariana Grande lipstick + lipglass

Dit moest ik natuurlijk ook nog even proberen, de lipglass aanbrengen over de lipstick. Ik vind het resultaat niet geslaagd, de lipstick zit opeens heel erg in de lijntjes. Ik draag ze liever apart.

MAC_viva_glam_ariana_grande19

MAC heeft weer een mooie Viva Glam samenwerking weten neer te zetten. De kleur lipstick is weer heel anders dan voorgaande jaren en hoewel je het misschien niet meteen bij Ariana Grande zou verwachten, vind ik het toch bij haar passen. Persoonlijk vind ik dit leuker, dan dat ze voor een roze of nudekleurige lipstick hadden gekozen. Dat was ook mooi geweest, maar ik denk wel wat voorspelbaarder.

Koop je een MAC Viva Glam product, dan steun je het MAC Aids Fund. Het volledige aankoopbedrag gaat daar naartoe. Lees hier ook mijn andere Viva Glam reviews (met onder andere Rihanna en Miley Cyrus).

MAC Viva Glam Ariana Grande is vanaf 5 februari te koop bij alle MAC verkooppunten, maar kun je nu al online hier* kopen.


Reacties

Door Sofie Katelijne op 25 januari 2016 15:03

Was echt aan het wachten op deze review! De lipstick ziet er zoveel minder donker uit op de lippen dan in de huls zelf. Zelf zou ik’m niet snel dragen/aankopen maar jij staat mooi met donkerdere lipkleuren!

[Beantwoorden]

Nina de vries antwoordt op 28 januari 2016 om 21:03:

:wow: de lipstick staat je super mooi Vera ????????

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 25 januari 2016 15:05

Ik vind de lipstick er echt geweldig uitzien. Denk alleen wel dat hij voor iets te heftig is en dat ik hem daarom weinig zal dragen. ^^) Ik had zelf ook liever een roze/nude kleurige lipstick gezien die wat meer ‘draagbaar’ is!

[Beantwoorden]

ehm nee antwoordt op 26 januari 2016 om 19:26:

:wtf: het doel van de lippenstift en de lipglass is de goodgirl en de badgirl!? dus als je t niet eens bent met de Ariana grande keuze van de lippenstift koop je toch lekker de lipglas ,,,, bruh

[Beantwoorden]

steffi antwoordt op 31 januari 2016 om 11:12:

Wat maakt het uit. Iedereen heeft een eigen mening. Ik vind hem ook heel prachtig maar ook heel opvallend. :$ wel heel mooi is die. nouja xx

[Beantwoorden]


Door Hanna op 25 januari 2016 15:07

Ik vind de lipstick ook echt heel mooi. Helemaal mijn ding! De lipglass is 3x niks maar ik hou echt niet van lipgloss dusja. Voor ieder wat wils zoals je zei!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 25 januari 2016 15:11

De kleur van de lipstick vind ik prachtig, maar wel jammer dat hij lichtelijk ‘bloedt’. De lipglass is niet zo mijn ding!

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 25 januari 2016 15:14

Ziet er zo mooi uit, maar is wel heel gewaagd. Ik probeer momenteel paarse kleuren uit en ben begonnen met een collectie MAC lipsticks. Of die net zo groot wordt als de van jou? Da’s iets anders natuurlijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2016 om 18:37:

Hahaha :D

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 25 januari 2016 15:14

Oh wauw, wat een prachtige kleur heeft die lipstick! Jammer van het bloeden, maar daar heb ik bijna altijd last van met zulke kleuren :(
Die lipglass vind ik persoonlijk redelijk saai xD

[Beantwoorden]


Door ish op 25 januari 2016 15:25

wat een prachtige kleur ! ik ben echt geen fan van ariana maar deze lipstick vind ik wel super pretty
xx Ish

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 25 januari 2016 15:29

Bij de eerste productfoto dacht ik ‘oef dat is niets voor mij’ , maar ik vind de kleur van de lipstick wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 25 januari 2016 15:32

Wat een geweldige kleur is dit! Op de persfoto’s en op je eerste foto’s had ik eigenlijk verwacht dat de kleur bijna zwart zou zijn, maar eigenlijk vind ik de ‘donkerheid’ nog wel meevallen. In de zin van: dit vind ik zeker nog draagbaar en zou ik zelf ook graag dragen! Echt een prachtige tint. Ik was nog op zoek naar zo’n donkerrode kleur en heb laatst iets soortgelijks besteld van een goedkoper merk (krijg het pakketje morgen binnen!) maar mocht die niet bevallen dan kan ik altijd nog voor deze van MAC gaan kijken.

De lipglass vind ik dan weer minder spannend, maar smaken verschillen natuurlijk ;)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 25 januari 2016 15:42

Donkere kleuren en glitter zijn allebei niet zo mijn ding, dus dit is niet meteen mijn Viva Glam collectie. Moet wel zeggen dat ik van die donkere vampy kleuren echt SUPER vind bij jou. Jammer wel dat de lipstick wat bloedt.

[Beantwoorden]


Door Birgit Roobol op 25 januari 2016 15:46

Ik was héél erg aan het wachten op deze review. Donkere lipsticks zijn namelijk helemaal mijn ding. Wel heb ik nog één vraag: lijkt hij niet heel erg op Diva? Diva is namelijk echt mijn favoriete lipkleur, maar als ze heel erg op elkaar lijken ga ik liever voor een andere mooie lippenstift van Mac. Liefs, XO!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2016 om 18:38:

Hij is iets paarser van kleur dan Diva.

[Beantwoorden]


Door Chantalle op 25 januari 2016 15:46

Wat een mooie producten! Alleen ben ik niet zo van de donkere kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Andrea op 25 januari 2016 15:46

Mooi! Ik had na het zien van de foto’s alleen gehoopt dat de lipstick veel donkerder zou zijn.. (I LOVE donkere kleuren) Ik draag Sin van MAC heel erg veel, dus ik ga eerst maar eens kijken of ze heel veel qua kleur verschillen bij mij voordat ik hem koop :(

[Beantwoorden]


Door Miranda op 25 januari 2016 15:47

Een donkere kleur, maar eerlijk is eerlijk ik vind hem wel erg mooi, staat ook goed bij jou!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 25 januari 2016 15:47

Ik ben geen fan van lipgloss, maar de lipstick vind ik prachtig! Een hele mooie kleur, en inderdaad best onvoorspelbaar. Jammer genoeg vind ik dat de lipstick net wat teveel lijkt op Dark Side in combinatie met een donkere lipliner. Heel jammer, want ik had ‘m graag willen hebben! Maar ik vind het zonde om een lipstick te kopen die zoveel lijkt op een die ik al heb…

[Beantwoorden]


Door Jamey op 25 januari 2016 15:51

Ik vind het helaas niet een collectie die ik voor mezelf zou aanschaffen..Het is mij allemaal net ff te heftig..

[Beantwoorden]


Door Syl op 25 januari 2016 16:28

Hoewel ik em erg tof vind, zou ik hem minder vaak dragen als de knalroze Miley Cyrus.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 januari 2016 16:28

Ik vind de kleur echt geweldig! Maar ik heb zo’n hekel aan bloedende lipsticks. Ririwoo doet dat bij mij ook, en bij felle en donkere kleuren ziet dat er snel heel lelijk uit. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 25 januari 2016 16:40

Yes yes ik kan niet wachten tot hij binnen is! De lipstick tenminste!

[Beantwoorden]


Door Anne op 25 januari 2016 16:40

Ik vind de lipstick echt een prachtige kleur hebben, en hij staat je ook echt heel erg goed. De lipglass hadden ze naar mijn mening alleen beter erbuiten kunnen houden :ja:

[Beantwoorden]


Door Amy op 25 januari 2016 16:52

Wauuwww die lipstick is zo idioot mooi!!! Het is dat ik amper lipstick draag anders was ik meteen naar Mac gerent. Wat een kleur zeg, prachtig.
De glass vind ik niet zo interessant. Inderdaad leuker voor de jongere meiden.

[Beantwoorden]


Door Hannah Barker op 25 januari 2016 16:56

Goede review! Na deze foto’s de lipstick besteld :)
x

[Beantwoorden]


Door Lucy op 25 januari 2016 17:09

Prachtige lipstick, maar wat vloekt hij met de verpakking! :X
Ik had ook totaal iets anders verwacht bij Ariana Grande, maar vind dit eigenlijk ook leuker dan weer een nude. Glitter lipgloss is ook niet meer zo mijn ding maar wel heel leuk voor de jongere fans inderdaad! :)

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 25 januari 2016 17:09

De persberichten zagen er zo goed uit dat ik deze producten meteen wilde kopen. Nu ik een aantal artikelen heb gezien ben ik toch iets minder enthousiast dan verwacht omdat de kleur nogal afwijkt en in de lijntjes trekt..

[Beantwoorden]


Door Manon op 25 januari 2016 17:16

Ik vind de lipstick heel erg mooi, ik dacht dat die veel donkerder zou zijn

[Beantwoorden]


Door Jill op 25 januari 2016 17:31

Wat een mooi product! Ik heb beide producten besteld en ben vooral benieuwd naar de lipglass. Ik vind ze er samen ook heel gaa uitzien! Heel leuk review! Ik heb ook nog een vraagje. Weet jij toevallig iets over Ariana’s nieuwe parfum Frankie by Ariana Grande? Je kan m alleen op een Amerikaanse site bestellen, maar daar kom ik niet op. Komt dit parfum ook naar Nederland? Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2016 om 18:39:

Nee, nog niks van gehoord! Het kan zijn dat hij wel naar NL komt, maar vaak duurt dat wel even als hij net uit is in de USA.

[Beantwoorden]

Jill antwoordt op 20 februari 2016 om 20:27:

Oké, dankjewel! Welke lipliner gebruik jij bij de lipstick? Ik weet niet zo goed welke ik erbij moet kopen

[Beantwoorden]


Door Jill op 25 januari 2016 17:33

*Woow ik bedoelde dat ik vooral benieuwd was naar de lipstick haha

[Beantwoorden]


Door Loïs' Blog op 25 januari 2016 17:44

Ik vind de combinatie ook niet zo mooi. De kleur is beter als hij mat wordt gedragen. Liefs

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 25 januari 2016 17:45

Wauw, wat een toffe samenwerking! Het zijn twee uit één lopende producten maar dat vind ik ook een slimme zet zoals jij al aan gaf. Heel erg tof en ook beide passen ze helemaal bij mijn eigen smaak.

[Beantwoorden]


Door Iris op 25 januari 2016 17:50

Lipglass? Kan iemand uitleggen wat dat is?? :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2016 om 18:40:

Lipgloss, maar dan met een a ^^)

[Beantwoorden]


Door selda op 25 januari 2016 18:23

Ik was ook heel benieuwd naar de lipstick!!! Wel had ik verwacht dat hij donkerder zou zijn! Nu twijfel ik tussen deze en een bijna zwarte kleur van Urban Decay. Blackmail heet hij en het is een matte lipstick!

[Beantwoorden]


Door JenniferZ op 25 januari 2016 18:28

Dit zijn echt prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Marion op 25 januari 2016 18:42

Vind de lipkleur er heel erg mooi uitzien, toch zou ik het niet snel kopen. Hou van iets subtielere kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Annabel op 25 januari 2016 18:47

Jaa ik zat inderdaad al te wachten op deze review! Ik vind beide producten heel mooi maar draag normaal eigenlijk alleen zachtroze/bruine of nude lipstick maar overweeg nu wel of ik deze zal kopen… Ik vind zo’n donkere kleur echt super tof staan en ik ben fan van Ari :eww:

[Beantwoorden]


Door femketje op 25 januari 2016 19:18

love die lipstick :D

[Beantwoorden]


Door Kelly op 25 januari 2016 19:43

Die lipstick vind ik echt prachtig !!

[Beantwoorden]


Door Demi op 25 januari 2016 19:48

Hele toffe lipstick zeg. Wel een gedurfde kleur, maar staat je erg goed!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 25 januari 2016 19:50

Super leuk! En de kleur staat je goed! Ben nu alweer benieuwd naar de volgende ????

[Beantwoorden]


Door Merel op 25 januari 2016 19:50

Lipstick heeft heel veel weg van Media

[Beantwoorden]


Door Storia Dolce op 25 januari 2016 19:50

Wauw, heel erg mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Jana op 25 januari 2016 19:54

De lipglass vind ik niet zo een bijzonder product, maar de lipstick is erg mooi. Een speciaal en leuk kleurtje (love)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 25 januari 2016 19:56

Ik vind ze je echt prachtig staan! Ik ben bang dat de kleur voor mij net wat te donker is, onwijs jammer. Wellicht waag ik toch de gok hem te bestellen. De combinatie met lipgloss vind ik trouwens ook onwijs mooi.

[Beantwoorden]


Door Margot op 25 januari 2016 20:01

Wat heeft die lipstick een mooie kleur! Zelf zou ik ‘m alleen niet zo snel dragen.

[Beantwoorden]


Door Amber op 25 januari 2016 20:06

Ik vindt hem zo mooi hij is alleen wel heel donker ik wil hem ook ^^) :idee: :kiss:

[Beantwoorden]


Door Marloes op 25 januari 2016 20:22

Wat een prachtige donkere kleur. Wel jammer van het bloeden, maar hij staat je super Vera!

[Beantwoorden]


Door Samantha Duits op 25 januari 2016 20:24

Ik vind de kleuren echt prachtig, en het staat je ook super goed!
Ik ben nu in Londen en ga dit weekend even kijken of er een mooie kleur tussen zit die bij mij pas ^^)

Thanks voor je review xx

[Beantwoorden]


Door Lanphore op 25 januari 2016 20:26

mooie kleuren maar vind ze niet erg speciaal. alle merken komen met zo een bloedrode kleur uit, vooral in de winter. maar het staat je wel heel x

[Beantwoorden]


Door laura op 25 januari 2016 20:26

Mooie lipstick zeg, ik zat stiekem al te wachten op je review hier van. Helemaal een kleur voor mij, ik denk dat hij binnenkort wel in mij stash zal zitten.. (love)

[Beantwoorden]


Door Me4lifestyle op 25 januari 2016 20:39

Leuk artikel we vinden de lipstick het mooiste. We hopen dat je onze die een keer bezoekt en of je ons tips wil geven we zijn net begonnen met bloggen

???? Me4lifestyle

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 25 januari 2016 21:08

Wat een prachtige lipstick weer van MAC, echt zo eentje die ik zelf ook zou dragen :)

[Beantwoorden]


Door Natalie op 25 januari 2016 23:06

Toen ik de kleur voor de eerste zag dacht ik hmm niet echt mijn ding, maar nu je hem op je lippen hebt aangebracht is ‘ie toch wel heel gaaf hoor!

[Beantwoorden]


Door Felicia op 25 januari 2016 23:09

Erg mooie lipstick! Love itt, binnenkort maar aanvullen voor mijn stash! :)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 26 januari 2016 01:28

Wel jammer dat de lipstick en ligloss niet op elkaar aansluiten! Lis van elkaar zijn ze wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 26 januari 2016 09:42

Wauw, die lipstick! x

[Beantwoorden]


Door priscilla op 26 januari 2016 11:20

Ik vind de kleur mooi, maar heb al soort gelijke kleuren in mij stash. Jammer, want dit soort collecties vind ik juist altijd leuk om te verzamelen. Ik had liever een mooie nude kleur gezien.

[Beantwoorden]


Door anna op 26 januari 2016 11:22

Die donkere lipstick vind ik prachtig, de lipgloss is niet mijn ding!

[Beantwoorden]


Door Irina op 26 januari 2016 11:34

De lipstick vind ik wel erg mooi; maar hij lijkt misschien wel heel erg op Sin die ik al heb. Dus ik denk niet dat ik hem ga aanschaffen helaas.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 26 januari 2016 12:07

Ik vind vooral de lipstickkleur iets hebben. De lipgloss is neit echt speciaal vind ik

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 januari 2016 14:28

Ik had niet verwacht dat ik die lipstick mooi zou vinden, maar hij staat je zo ongelofelijk goed. Wat een mooi kleurtje zeg!

[Beantwoorden]


Door britt op 26 januari 2016 16:48

ik vind het een hele mooie collectie maar de lip stick is mij te donker maar de lipgloss is een prachtige kleur

[Beantwoorden]


Door ARIANAGRANDEFAN13 op 26 januari 2016 19:28

I LOVE ARIANA GRANDE EN IK HOU VAN DE KLEUREN EN VAN HAAR EN DE PARFUM EN ALLES GEWOOONN YAAAAASSHHH

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 januari 2016 09:51

Hier was ik zo benieuwd naar! De lipstick is echt prachtig. De lipglass valt tegen maar ik houd er sowieso niet van.

[Beantwoorden]


Door Gerda op 27 januari 2016 13:39

Dank voor je review. Ik ben gek op donkere kleuren en durf het allemaal te dragen (ook al ben ik al oud :)) maar zodra ik hoor over bloeden van een lipstick of uitlopen in de lijntjes ben ik gelijk klaar. Ik heb daar zo’n hekel aan. Du sik sla deze over. Ik heb me maar op alle matte kleuren gestort.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 27 januari 2016 21:26

De lipstick staat je goed van kleur, al had ik hem liever volledig dekkend gezien. Ik zou zelf eerder voor Diva of Sin gaan :)

[Beantwoorden]


Door femke op 29 januari 2016 15:29

Wat een super mooie kleur. Ga ik zeker bestellen!

[Beantwoorden]


Door Froukje - Froukjelovesmakeup Youtube kanaal op 29 januari 2016 18:29

Gisteren na het lezen van jouw review meteen besteld! Super mooi Vera :)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 29 januari 2016 18:41

De combinatie van beide lipsticks vind ik niet zo mooi. Apart vind ik ze vele mooier!

[Beantwoorden]


Door Dewi❤️ op 30 januari 2016 12:59

Ik vind beide lipproducten super mooi alleen heb ik nog een vraag: MAC zelf test op dieren maar aangezien Ariana Grande vegetarisch is, zijn deze producten dan wel Dierproefvrij?❤️

[Beantwoorden]


Door Esmée op 30 januari 2016 13:53

Grappig, ik heb de lipstick vandaag gekregen en bij mij is de lipstick meer paars! hahaha maar fijne review en de lipstick daarintegen is prachtig ❤

[Beantwoorden]


Door Kusj.c op 31 januari 2016 07:25

Hij staat je echt mooi! Alleen zou die voor mij wat te heftig zijn ! Maar wel echt leuk met Ariana Grande❤️

[Beantwoorden]


Door lotte cobbaert op 31 januari 2016 12:30

(love) <3 Wow, zalige kleurtjes en het staat je echt beeldig, Vera!

[Beantwoorden]


Door willie wortel op 31 januari 2016 16:14

waarom zegt iedereen lipglass?? :wtf:

[Beantwoorden]


Door Sim op 31 januari 2016 17:53

Ik vind hem heel erg lijken op mac’s media

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 februari 2016 11:15

Wauw, wat een mooie kleur! Eerlijk gezegd had ik eerder een nude/roze achtinge kleur verwacht van Ari, maar deze is wel super vet (A)

[Beantwoorden]


Door Dewi❤️ op 6 februari 2016 23:02

Omdat het zo heet dat staat ook op de verpakking

[Beantwoorden]


Door arianatortje op 7 februari 2016 09:29

heb de lipstick bestelt en ben er echt super blij mee :) ik wou eerst liever de lipglass hebben omdat ik bang was dat die lipstick mij niet zou staan maar de lipglass was al erg snel uitverkocht :( heb geen spijt dat ik de lipstick heb bestelt hij is zo mooi :D ik ben binnenkort jarig en dan vraag ik wel de lipglass ;)

dat mensen trouwens zeggen dat de lipstick niet bij Ariana Grande past, vind ik raar want Ari kan best stoer zijn :)

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 14:58

WAUW echt prachtig. Staat je zo ongelofelijk mooi.

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 februari 2016 19:23

Prachtig! Ik ben zelf een ontzettend grote fan van Ariana Grande, dus deze samenwerking is me zeker niet ontgaan. Ik wil de lipstick graag via de webshop kopen omdat ik nergens bij mij in de buurt mac producten kan kopen. Maar mac verstuurd toch niet naar het buitenland? Ik probeerde Nederland te selecteren totdat ik zag dat alleen de staten van Amerika er stonden. Verder zie ik geen andere webshop waar ik het kan kopen. Hoe kan ik hem dan nog bestellen?

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 22 maart 2016 om 18:47:

Weet niet of je al antwoord heb maar ik bestel altijd via : maccosmetics.nl of via de douglas.nl.

[Beantwoorden]


Door Jenna op 19 februari 2016 13:54

<3 i love iT!!!!! Het is zooo mooi maar ik weet niet of ik deze donkere kleur wel mag aan brengen van mijn moeder. Dus ik weet niet of ik dit moet doen.. :wave:

[Beantwoorden]


Door roos op 7 mei 2016 14:40

heeii,
ik vind de lipstick echt super mooi! zulke kleuren staan echt super mooi bij je! zelf wil ik hem ook, maar ik ben 12, is dat niet iets te heftig voor mijn leef tijd. Mijn vriendinnen vonden bij een matte koraal kleur al dat ik daar te jong was… is het niet te heftig voor mij?…

[Beantwoorden]