e.l.f. Blending Brush voor het gezicht

e.l.f._blending_brush_gezicht01

Blendingkwasten voor de ogen zijn er zat, maar hoe zit het met blendingkwasten voor het gezicht? Die was ik nog nooit tegen gekomen, totdat ik zomaar zo’n kwast van e.l.f. opgestuurd kreeg. Het is eigenlijk heel logisch dat die kwasten er ook zijn, want net als oogschaduw, kan ook bronzer, blush en highlighter geblend worden.

e.l.f._blending_brush_gezicht02

e.l.f._blending_brush_gezicht03

Ik blend bronzer, blush en highlighter ook eigenlijk altijd, dat doe ik met de kwast die ik voor foundation heb gebruikt. Oogschaduws kun je ook prima blenden met een oogschaduwkwast, maar een speciale blendingkwast werkt toch vaak net even wat lekkerder en beter. Geldt dat ook voor het gezicht?

e.l.f. Blending Brush € 8,00

e.l.f._blending_brush_gezicht04

De kwast is breed en aardig plat, hij loopt uit als een (dikke) waaier. De haren zijn synthetisch en de kwast is geschikt voor zowel vloeibare producten als poeders.

e.l.f._blending_brush_gezicht05

Ik wist niet zo goed hoe ik de kwast moest gebruiken. Moest ik er ook echt product mee aanbrengen? Of als alles aangebracht is met de schone kwast blenden?

Het kan allebei, maar persoonlijk vind ik de kwast het best werken wanneer ik er foundation mee aanbreng en tot slot als laatste stap van mijn make-up, om de bronzer, blush en highlighter ermee te vervagen en ‘samen te smelten.’

Foundation brengt de kwast heel mooi aan. De vorm was even wennen, maar bleek eigenlijk meteen al vrij praktisch. De kwast gaat makkelijk onder mijn ogen, langs mijn neus, kaaklijn en onder de jukbeenderen. De vorm is heel multifunctioneel en gaat makkelijk in elk hoekje en deukje van mijn gezicht.

e.l.f._blending_brush_gezicht06

Als ik er foundation mee aangebracht heb, ben ik nog niet klaar. Dat ben ik pas nadat de kwast bronzer, blush en highlighter mooi geblend heeft. De harde randen eraf, zodat de poeders op een natuurlijke manier in mijn huid overlopen. Doordat ik de kwast eerder voor foundation heb gebruikt, werkt dat heel goed.

e.l.f._blending_brush_gezicht07

Echt anders dan een foundationkwast is deze blendingkwast van e.l.f. niet. Je kunt een foundationkwast prima gebruiken voor het aanbrengen van foundation en het blenden van alle andere producten op je gezicht. Net zoals deze kwast van e.l.f. doet.

Toch vind ik hem fijn. Echt heel vernieuwend of een toevoeging is de kwast misschien niet, maar hij brengt foundation mooi aan en blendt de poeders op mijn gezicht egaal. De vorm is net wat even anders dan ik gewend ben en werkt fijn en handig. Het is een goede kwast, voor een mooie prijs.

De e.l.f. Blending Brush bestel je hier.

Twitter Facebook
Categorie: Kwasten Low-budget | 23 januari 2016 | 38 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Anneloes op 23 januari 2016 06:32

Wat een grappige kwast! Ik weet niet of het iets voor mij zou zijn, ik blend liever niet met de kwast waarmee ik al foundation heb aangebracht omdat ik het idee heb dat de kleuren van bronzer, Blush en highlighter dan minder intens worden door het restje van de foundation (en dat vind ik jammer). Liever met dezelfde kwast waar ik ook (transparant) poeder mee aanbreng!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 23 januari 2016 06:58

Klinkt als een fijne kwast zeg! Ik weet alleen niet of ik ‘m zou kopen, omdat hij niet heel bijzonder is. Alhoewel, de prijs is dan wel weer heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 23 januari 2016 08:16

Hij ziet er gewoon ook superleuk uit =D x

[Beantwoorden]


Door Eva op 23 januari 2016 08:57

De vorm snap ik niet helemaal maar een kwast om te blenden is altijd fijn! Ziet er gewoon prima uit! Fijn dat het synthetisch is!

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 januari 2016 09:05

Wat een grappige kwast! Ik had nooit gedacht dat dit een fijne kwast zou zijn. Ook ik blend bronzer, blush en highlighter met de kwast waar ik foundation mee heb aangebracht.

[Beantwoorden]


Door Cato op 23 januari 2016 09:22

Wat een grappige kwast !

[Beantwoorden]


Door kimberly op 23 januari 2016 09:27

Wat een aparte kwast, leuk!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 23 januari 2016 09:34

Klinkt als een hele fijne en goede kwast. Juist doordat de kwast zo groot is lijkt ‘ie mij heel praktisch om je foundation mee aan te brengen. En de producten van Elf zijn ook altijd lekker betaalbaar, wat ik ook een groot voordeel vind.

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 januari 2016 09:43

Hij lijkt echt heel fijn, hij is ook lekker groot!

[Beantwoorden]


Door Minke op 23 januari 2016 09:48

Klinkt wel goed voor zo’n goedkope kwast! Maar ik blend mijn poeders eigenlijk altijd met mijn poederkwast of beautyblender, werkt ook prima :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 januari 2016 10:11

Deze kwast vind ik best wel dik en fluffy er uit zien om te blenden. Ik zou toch bang zijn om er te veel product mee te vervagen. Zelf gebruik ik een stipple kwast van Ecotools. Die heeft wat dunnere haren waardoor de kleuren wel blenden maar niet helemaal vervagen. Ideaal!

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 23 januari 2016 11:08

Dit lijkt me heel erg handig! Ik blendde mijn gezicht eigenlijk altijd met mijn gewone poederkwast, maar een speciale apart kwast kan natuurlijk ook! :-)

[Beantwoorden]


Door Demi op 23 januari 2016 11:18

Wow, deze kwast ziet er zoooo mooi uit en het blenden hiermee lijkt me super praktisch. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 23 januari 2016 11:20

Ik heb een bronzer kwast van ELF en die vind ik ook top, naar deze ben ik ook wel benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Elise op 23 januari 2016 11:28

Hmm, ik zou m zelf niet gebruiken. Voor mijn foundation gebruik ik een beautyblender (blender zit al in de naam dus waarom dan nog een extra kwast gebruiken?) en voor mijn blush, bronzer, etc. gebruik ik de blushkwast van real techniques en die blendt alles vanzelf al. Deze is dus helaas niet voor mij :-)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 23 januari 2016 11:29

Ik heb ‘m ook. Zelf gebruik ik hem het liefst om poeder te blenden en om blush mee aan te brengen.

[Beantwoorden]


Door Margot op 23 januari 2016 11:35

Wat een grappige kwast!

[Beantwoorden]


Door Robin op 23 januari 2016 12:07

fijn dat het wel een redelijk goede kwast is ^^ vind je ooglook op de foto’s mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 januari 2016 12:27

Het lijkt me een super fijne kwast! En wat een mooie ooglook :D

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 23 januari 2016 12:30

Al hij geen toevoeging is dan is het toch fijn dat hij foundation mooi aanbrengt. Het blendt de poeders mooi op je gezicht.

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 januari 2016 12:37

klinkt niet verkeerd :D

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 23 januari 2016 13:23

Dit klinkt als een fijne kwast! Hij lijkt mij vooral handig voor de laatste stap en het blenden.

[Beantwoorden]


Door Loïs op 23 januari 2016 14:29

Fijne review!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 23 januari 2016 14:30

Ik had deze niet verwacht bij Elf. Wat een speciale vorm is het.

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 januari 2016 15:05

Ziet eruit als een goede kwast !

[Beantwoorden]


Door Romy op 23 januari 2016 15:06

Nog nooit van gehoord maar het klinkt erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 23 januari 2016 16:05

Die ziet er echt goed uit en super zacht ook. Volgens mij werkt ie inderdaad erg fijn voor foundation :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 januari 2016 16:26

Ziet er prima uit! Voor dat prijsje zou ik hem zeker willen proberen !

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 januari 2016 18:58

Wat handig! Ik blend mijn blush/bronzer altijd met de kwast waarmee ik het product aan breng maar eigenlijk zal deze kwast een mooier effect geven denk ik.

[Beantwoorden]


Door Jolet op 23 januari 2016 18:58

Dat ziet er goed uit! Hij lijkt me fijn.

[Beantwoorden]


Door Lanphore op 24 januari 2016 01:00

Elf is echt een van mijn lievelings budget merken. Ik heb zeld de contouring brush van 8 euro en hij is super fijn! Zeker een aanrader.

[Beantwoorden]


Door anna op 24 januari 2016 09:39

Hij ziet er goed uit! Is hij trouwens niet gewoon bedoeld om te gebruiken wanneer je je bronzer en blush al hebt aangebracht, en dat met elkaar wil blenden? Tenminste, dat is wat ik versta onder blenden, net als bij oogschaduws haha.

[Beantwoorden]


Door Tine op 24 januari 2016 10:58

Ik denk ook niet dat dit voor mij een toevoeging zou zijn, ik blend altijd alles in met een kabuki kwast van essence en die vind ik daar prima voor!

Wel fijn dat ie ook voor foundation goed werkt!

[Beantwoorden]


Door Pepie op 24 januari 2016 14:57

Ik ben gek op de producten van e.l.f.! Bij mijn volgende bestelling zal ik deze erbij doen :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 januari 2016 19:19

Het lijkt me echt een hele prima kwast!

[Beantwoorden]


Door melissa op 25 januari 2016 17:28

heyy vera
echt een super goed idee ik moet inderdaad nog wat meer kwasten bestellen!
ik zal hem er zeker bij doen. lijkt me echt een leuke kwast om uit te proberen
xx

[Beantwoorden]


Door Nira op 28 januari 2016 00:22

Super mooi! Iets niewst, leuke kwast ;-) ^^)

[Beantwoorden]


Door Ester op 30 januari 2016 20:15

Is deze kwast ook geschikt om bronzer mee aan te brengen? Juist omdat die vrij plat is lijkt me dit wel een geschikte kwast daarvoor!

[Beantwoorden]