Daily Makeup Routine 2016

Een nieuw jaar, een nieuwe dagelijkse make-up routine! Van basis met foundation tot het laatste beetje lipstick. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup – review
Collection Concealer – review
Catrice Mattifying Powder
Catrice Eyebrow Set – review
MAC Eyebrow Pencil Fling

Urban Decay Primer Potion
I Heart Makeup Naked Chocolate Eyeshadow Palette – review
H&M Precision Eye Marker – review
L’Oréal Volume Million Lashes So Couture Mascara

W7 Hollywood Bronze & Glow – review
The Balm Mary-Lou Manizer – review
MAC Blush Dainty – review

MAC Lip Pencil Staunchly Stylish – review
MAC Lipstick Faux – review

Twitter Facebook
Categorie: Video | 17 januari 2016 | 37 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 17 januari 2016 08:15

Mooie video :-)! Wat een mooie en toch snelle daily makeup routing. Prachtige producten gebruik je. MAC Dainty en MAC Faux gebruik ik ook dagelijks.

[Beantwoorden]


Door Simone op 17 januari 2016 08:41

Wanneer jij de eyeliner aanbrengt ziet het er zo gemakkelijk uit, haha! Ging het bij mij ook maar zo soepel. Mooie producten gebruik je, net als Femke gebruik ik ook graag Dainty en Faux!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 17 januari 2016 08:42

Wat is het Naked chocolate palette toch mooi! Ik vind de kleuren die je op je ogen hebt aangebracht perfect bij je staan. Ik had nog niet eerder gehoord van de MAC Staunchly Stylish, maar wat een plaatje! En voor die mooie foundation ga ik zeker even kijken, een prachtige dekking geeft ‘ie’.

[Beantwoorden]


Door NIW op 17 januari 2016 09:36

Leuk filmpje weer!

Jij hebt je eyeliner zo mooi aangebracht en dan die wing erbij dan is het prachtig!
Ik heb gezocht naar een goede tutorial over hoe je de winged eyeliner goed kan aanbrengen. De meesten doen zo makkelijk daarover en leggen ze niet precies uit wat ze doen (“…en dan doe je zo….en dan zo….”).
Ik heb ook een filmpje van jou gezien en die is heel duidelijk! Het filmpje is wel wat oud (2012). Is dat ook nog steeds de manier zoals je je eyeliner aanbrengt?

[Beantwoorden]


Door Svenja op 17 januari 2016 09:38

Leuk om weer een up to date make-up routine van jou te zien Vera! Ik vind het altijd leuk om te zien dat jij een mix van high end en budget make-up producten gebruikt, dat doe ik zelf ook heel graag. Ik ben nog steeds zo benieuwd naar de paletten van I Heart Makeup, ze zien er bij jou elke keer zo mooi en goed gepigmenteerd uit! Het eindresultaat van de look is zoals altijd weer prachtig <3

[Beantwoorden]


Door Anne op 17 januari 2016 09:46

Heerlijk op de zondag ochtend lekker jouw filmpjes kijken! Een goed begin van de dag!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 januari 2016 10:05

Misschien ligt het aan de camera instellingen of mijn scherm, maar ik vind de bronzer die je aanbrengt best oranje ogen en ook wat vlekkerig lijken, bijna alsof ie net wat te donker is voor je. Bij het eindresultaat vind ik het wel meevallen trouwens, maar als contour kleur vind ik hem wat minder geslaagd. Verder mooie dagelijkse look! Ik heb zelf Staunchly Stylish ook gekocht laatst, maar ik draag hem met Brave.

[Beantwoorden]

Laura J antwoordt op 17 januari 2016 om 12:30:

Ik heb hetzelfde als maaike.
Je zegt dat je deze bronzer aanbrengt op de plekken waar je schaduwen wilt hebben, maar deze bronzer oogt best oranje en schaduwen zijn niet oranje. Ik zou persoonlijk hiervoor een poeder met een wat koelere ondertoon gebruiken. Het vlekkerige kan je voorkomen door eerst goed af te poederen, want bronzer/contourpoeder op foundation gaat vlekken.
Verder hele mooie dagelijkse routine en ik was ook echt wel benieuwd naar een update!

[Beantwoorden]


Door Karima op 17 januari 2016 10:12

Faux is echt roze, mauve bij mij, helemaal niks bruins aan :( waarschijnlijk omdat ik hele rode/paarse lippen heb..

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 17 januari 2016 om 12:43:

Dat heb ik dus ook.. Iedereen vind het zo’n mooie lipstick, maar ik vind hem bij mij niet zo geslaagd :p

[Beantwoorden]

Cari antwoordt op 17 januari 2016 om 20:20:

Same here, bij mij ziet Faux er ook heel mauve uit. Hij staat mij echt niet. Echt een miskoop :-(

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 17 januari 2016 10:34

Hoi Vera,

Wat een ontzettend leuk filmpje is dit weer! Maar ik heb nog wel een vraag. Welke kwasten gebruik jij nou precies voor je oog make-up? Ik ben namelijk al tijden op zoek naar fijne kwasten voor mijn oog make-up. Kan zijn dat je het al eens in een artikel hebt geschreven, maar ik volg je nog niet zo lang dus vandaar dat ik het vraag :)

X Marjolein

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 januari 2016 10:39

Mooie routine! Grappig om te zien hoe Faux lipstick net bij iedereen weer even anders is. Het is ook een favoriet van mij!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 17 januari 2016 10:55

Wat ben je lekker blij ! Gezellig XXX

[Beantwoorden]


Door Natasja op 17 januari 2016 11:12

Je brengt je eyeliner zo snel en smooth aan! Ben ik stiekem jaloers op!

[Beantwoorden]


Door Denise op 17 januari 2016 11:26

Mooie alledaagse look! We gebruiken veel dezelfde producten haha! De foundation, concealer, wenkbrauwpoeder, blush en lipstick gebruik ik ook graag :-)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 17 januari 2016 12:45

Wat een mooie look, lijkt wel een beetje op wat ik dagelijks draag haha! Ik vroeg me af welke kwast je voor bronzer gebruikt, en of je anders een soortgelijke kwast van Zoeva weet? Ik wil daar binnenkort wat kwasten bestellen en een bronzerkwast mag natuurlijk niet missen ^^)

[Beantwoorden]


Door robin op 17 januari 2016 12:48

oh die lipstick is echt perf! zo mooi. en je haar korter laten knippen is echt een goede keuze geweest, staat je zooo goed ^^

[Beantwoorden]


Door Amy op 17 januari 2016 12:48

Wat een snelle routine en mooie look! Als jij eyeliner aanbrengt ziet het er zo easy uit.. ik blijf ermee aanklooien. Vooral bij mijn linkeroog, rechts gaat het makkelijker. Tikje jaloers op jouw skills haha ;-)

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 januari 2016 15:55

Leuke en mooie routine !

[Beantwoorden]


Door Anita op 17 januari 2016 16:04

Hele mooie look! Ik heb altijd iedere dag een andere look, het is maar net waar ik zin in heb.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 januari 2016 16:19

Ik wist niet dat je zo’n mooie ooglook kon maken met dat chocolate palette, heb het gelijk uitgeprobeerd!

[Beantwoorden]


Door Anne op 17 januari 2016 17:10

Superleuke video! Mac Faux is inderdaad heel mooi! X

[Beantwoorden]


Door Syl op 17 januari 2016 17:28

Wat staat MAC Faux je goed! Ik ga hem binnenkort toch maar eens swatchen, want ik hoop stiekem dat hij mij ook staat.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 17 januari 2016 17:35

Wat een heerlijk filmpje weer Vera :D En wat is Faux een mooie kleur…. Ik moet daar binnenkort echt eens naar kijken :)

[Beantwoorden]


Door Ashleylucinda op 17 januari 2016 17:35

Vreemd mac faux staat bij mij heel grauw, ik vond please me ook niet leuk staan die heb ik toen maar weggegeven

[Beantwoorden]

Cari antwoordt op 17 januari 2016 om 20:23:

Ja, dat is het woord ‘grauw’. Mac Faux geeft mij zo’n doodse uitstraling. Heel erg jammer.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 17 januari 2016 19:22

Leuk om je dagelijkse make-up routine te zien Vera! Je inspireert me altijd omdat ik zelf ook een lichte huid heb. Die bronzer van W7 is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Varenka. W op 18 januari 2016 00:57

Dit gaat zo makkelijk bij jouw z’on mooie look maken :-)
Als ik het er zo strak op wil krijgen ben ik uren bezig.
Echt mooi hoor, leuke video

[Beantwoorden]


Door Esther op 18 januari 2016 08:25

Handige video weer :)! Grappig hoe persoonlijk foundation is, ik vind jouw foundation altijd super mooi zitten, maar de double wear ziet er bij mij juist niet zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 18 januari 2016 09:33

Wat een toffe routine! MAC Faux staat nog steeds op mijn lijstje! :)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 18 januari 2016 12:41

Wat ziet het er allemaal geroutineerd uit, als jij het doet. Complimenten voor hoe ‘easy’ je bijvoorbeeld je wing zet! En misschien heb je hem ook al in andere filmpjes gebruikt ????, maar wat klinkt het geluid van je nieuwe microfoon (neem ik aan ????) goed!! Duidelijk en rustig geluid!

[Beantwoorden]


Door Joelle op 18 januari 2016 18:18

Ik maakte deze look en kreeg er meteen complimentjes over, yayy ;D

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 19 januari 2016 10:54

Hmmm nu wil toch het I Heart Makeup Naked Chocolate Eyeshadow Palette (love)

[Beantwoorden]


Door iris op 19 januari 2016 20:18

Vera, of iemand anders, help asjeblieft :(.
Ik gebruik al een tijdje foundation maar hij slaat steeds oranje uit bij mij. Ik kies de lichtste kleuren uit de collecties maar het word steeds oranje, zelfs met primer eronder???
Ik gebruik NYC Natural Matte Foundation in Ivory en Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation in 010 Even Vanilla
Daaronder gebruik ik de matte primer van etos… :-(

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 januari 2016 11:10

Mooie look! De eyeliner gaat echt zo makkelijk bij jou! Grappig om te zien dat je ook met mascara knoeit, ik heb altijd het gevoel dat ik de enige ben. Maar ik zie er altijd uit als een pandabeer als ik mascara op doe (na 10 jaar make up dragen nog steeds :’))

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 7 februari 2016 22:47

Ik blijf dit zo leuk vinden om naar te kijken.

[Beantwoorden]