Chloé + Chloé Love Story Eau de Toilette

chloe_love_story_eau_de_toilette01

Ik hou van parfum en ik hou van Chloé. En parfums van Chloé. De signatuur Chloé geur en Chloé Love Story zijn nu allebei in een nieuwe variant te koop. Twee nieuwe geuren, in één iets aangepaste verpakking. Het verhaal van de liefde en mijn liefde voor Chloé gaat verder.

chloe_love_story_eau_de_toilette02

chloe_love_story_eau_de_toilette03

Zowel van het originele Chloé parfum als van Chloé Love Story is er een Eau de Toilette gemaakt. De Eau de Parfums staan bij mij al een tijdje tussen de andere parfums in de slaapkamer, ik vind het heerlijke geuren. Ik was dan ook heel benieuwd naar deze twee nieuwe varianten.

chloe_eau_de_toilette05

chloe_eau_de_toilette06

Chloé Eau de Toilette

De Eau de Toilette van Chloé is een verfijndere, lichtere versie van het origineel. Maar verwacht niet dat het parfum enkel lichter zal ruiken, ik ruik namelijk een heel andere geur. De Eau de Toilette ruikt sterker naar bloemen en dan vooral naar rozen. Zacht, fris en elegant.

Een fijn parfum, een klassieke geur. Ik vind het lekker dat de Eau de Toilette in vergelijking tot de Eau de Parfum wat minder poederig is. Van rozengeur moet je wel echt houden als je dit parfum wilt proberen.

chloe_eau_de_toilette07

Topnoten: witte roos, bergamot
Basisnoten: magnolia, gardenia
Hartnoten: muskus

Chloé Eau de Toilette 30 ml € 51,00
Chloé Eau de Toilette 50 ml € 74,00

Met ’s ochtends twee tot drie spray’s kan ik wel een werkdag vooruit. ’s Avonds vind ik het fijn de Eau de Toilette bij te werken om de geur weer aan te wakkeren.

Te koop sinds oktober 2015.

chloe_love_story_eau_de_toilette08

Chloé Love Story Eau de Toilette

Ook Love Story ruikt als Eau de Toilette anders. Lekkerder misschien wel. De Eau de Toilette is frisser, sprankelender en sensueler dan de Eau de Parfum. Levendiger zelfs. Minder poederig en klassiek dan het oriigneel, de Eau de Toilette net wat sprekender en uitdagender.

Een erg lekkere geur, ik word er blij van. Ik vind fijn aan dit parfum dat ik de bloemen erin wel ruik, maar ze niet te overheersend zijn.

chloe_love_story_eau_de_toilette09

chloe_love_story_eau_de_toilette10

Geurnoten: oranjebloesem, Oost-Indische kers.

Over de geurnoten doet Chloé helaas wat vaag, dit was de enige informatie die ik uit het persbericht kon halen. Ook dit parfum blijft vrijwel de hele dag hangen. Alleen ’s avonds werk ik hem nog even bij.

Chloé Love Story Eau de Toilette 50 ml € 53,33
Chloé Love Story Eau de Toilette 50 ml € 74,44

Vanaf begin februari 2016 te koop.

chloe_love_story_eau_de_toilette04

Ik vind varianten op bestaande parfums niet altijd een goed idee. Vaak vind ik het origineel toch een stuk beter ruiken. En hoewel ik denk dat dit (voorlopig) ook voor de signatuur Chloé geur geldt, is dat op Love Story niet van toepassing. Momenteel verkies ik de nieuwe Eau de Toilette boven de Eau de Parfum.

De parfums van Chloé zijn te koop bij de parfumerie. Natuurlijk ook online, zoals hier* en hier*.

Twitter Facebook
Categorie: Parfum | 22 januari 2016 | 29 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 22 januari 2016 06:07

Ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar de Eau de Toilette! Ik vind tegenwoordig wel vaker een eau de toilette lekkerder ruiken dan de eau de parfums.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 januari 2016 06:44

Nu wil ik weten hoe de Eau de Toilette van Love Story ruikt. Ik heb al twee Chloé geuren (de originele en Love, Chloé) en die vind ik allebei heel lekker. Als de Eau de Toilette NOG lekkerder is moet ik eens kijken of ik die aan mijn parfum collectie kan toevoegen. Maar eerst mijn favoriete geur van Balenciaga opnieuw kopen, want die is bijna op.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 22 januari 2016 07:04

Ok. Ik zou deze parfums bijna gewoon gaan kopen voor de verpakkingen. Wát een toffe en classy flesjes zijn dit, echt onwijs mooi! <3 De geuren lijken me ook lekker, en dan vooral Love Story. Ik ben wel benieuwd, ga binnenkort eens ruiken.. :)

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 22 januari 2016 07:19

Be benieuwd hoe Eau de Toilette van Love Story nu ruikt! Wel echt een prachtige flacon zeg, heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 22 januari 2016 07:23

Zelf ben ik meer van de parfums dan de eau de toilette, heb altijd het gevoel dat ze zo snel vervliegen. Misschien binnenkort maar eens kijken bij de douglas ofzo.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 22 januari 2016 07:25

Ohh dat klinkt heerlijk zeg <3! Ik ben ook dol op de geuren van Chloe, dus ik ben erg benieuwd hoe deze ruikt. Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 22 januari 2016 07:48

Deze geur heb ik nog nooit geroken. Ik vergeet hem altijd een beetje in de winkel, dat terwijl ik er zoveel goeds over hoor! De verpakking is lief en de beschrijving van de geur is heerlijk.
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Maris op 22 januari 2016 08:35

Klinkt goed, vanavond maar even op schiphol ruiken!

[Beantwoorden]


Door Margot op 22 januari 2016 08:51

Oeps ik vergeet steeds om deze geur te ruiken als ik bij een parfumerie ben. Ik ben nieuwsgierig!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 22 januari 2016 08:56

Wauw, Vera, prachtige foto’s! x

[Beantwoorden]


Door Svenja op 22 januari 2016 09:11

De flacons zijn zo ontzettend cute en pretty! Ik was een tijdje geleden in de parfumerie en heb ze toen toevallig ook allebei geroken. De originele geur blijft ook mijn favoriet, maar Love Story vond ik ook wel erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 22 januari 2016 09:15

Ik heb een paar maanden geleden de Love Story Eau de Parfum gekregen en ik vind hem heerlijk! Misschien zelfs nog wel lekkerder dan het origineel (al blijft die ook goed!)

[Beantwoorden]


Door Elaine | Heylaine op 22 januari 2016 09:15

Aaah die flacons! <3 Ben erg benieuwd naar de geur, snel maar even ergens gaan ruiken. Liefs x

[Beantwoorden]


Door anna op 22 januari 2016 09:17

Ze zien er zo leuk uit! Ik ben benieuwd naar de geuren, ik ken ze beide niet.

[Beantwoorden]


Door Emma op 22 januari 2016 09:41

Hee vera, leuk artikel! Love story lijkt me erg lekker. Klein tipje; bij de prijzen van love story heb je allebei 50 ml staan ;)

X Emma

[Beantwoorden]


Door Loïs op 22 januari 2016 09:56

Hij is zo mooi! :yay:

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 22 januari 2016 10:17

Ik vind die flesjes van Chloe altijd heerlijk fotogeniek

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 januari 2016 10:17

Ik wil álle parfums van Chloé hebben, haha! Ze lijken me allebei op zich wel lekker, maar zo als je al zegt lijkt het origineel me het beste

[Beantwoorden]


Door Amy op 22 januari 2016 10:22

Ik heb soms het idee dat eau de toilettes bij mij heel snel vervliegen, dus meestal kies ik echt voor parfums. Toch ben ik wel benieuwd naar deze Love Story variant, het spreekt me erg aan :)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 22 januari 2016 10:38

Waaauw, wat een prachtige foto’s! :O <3

[Beantwoorden]


Door Mirte op 22 januari 2016 10:39

Waaauw, wat een prachtige foto’s! :O <3

[Beantwoorden]


Door Esther op 22 januari 2016 10:48

Ik ben verliefd! De verpakking en foto’s alleen al! Prachtig

[Beantwoorden]


Door JenniferZ op 22 januari 2016 10:56

Wauw wat is hij toch mooi! Ik zou hem best een keer willen proberen, hij klinkt wel lekker :))

[Beantwoorden]


Door Tessa op 22 januari 2016 11:44

Vera, je maakt echt prachtige foto’s! #goals

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 22 januari 2016 12:26

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Vind een Eau de Parfum altijd wel fijner dan een Eau de Toilette.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 januari 2016 14:01

Wat een mooie foto’s! Love story wil ik echt eens proberen, klinkt erg lekker.

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 januari 2016 15:20

ik zou ze alleen al om de flesjes zelf kopen :D

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 22 januari 2016 21:03

Wat een mooie foto’s ! Mijn behandelde arts draagt altijd Chloë ruikt heerlijk, en ondertussen ook vertrouwd…

[Beantwoorden]


Door Minty op 25 januari 2016 19:57

wauwww wat een mooie foto’s! En waar kan je dat make up tasje kopen?? Zat die erbij??

[Beantwoorden]