Essence Merry Berry Kerst collectie ’15

essence_merry_berry_kerst_review01

Ik heb de afgelopen tijd vooral high end Kerst collecties en losse producten gereviewd, maar denk niet dat ik niet net zo benieuwd was naar de collecties van de low-budget merken! Die van Essence liet even op zich wachten, maar ligt sinds vorige week ook eindelijk in de schappen. Merry Berry is een feestelijke en betaalbare collectie met veel rijke paarstinten.

essence_merry_berry_kerst_review02

essence_merry_berry_kerst_review03

Wil je wat van de collectie hebben, dan moet je er snel bij zijn. Hij gaat hard! Bij mijn Kruidvat filiaal waren twee van de drie lipsticks bijvoorbeeld al uitverkocht.

Essence Merry Berry eyeshadow 01 the perfect dress € 1,99
Essence Merry Berry eyeshadow 02 the masked ball € 1,99

Essence Merry Berry highlighter 01 i love my golden pumps € 3,39

Essence Merry Berry lipstick 02 pink & perfect € 2,39

Essence Merry Berry 01 my golden pumps € 1,99
Essence Merry Berry 02 purple with purpose € 1,99
Essence Merry Berry 03 pink & perfect € 1,99
Essence Merry Berry 04 red rocks € 1,99

essence_merry_berry_kerst_review04

essence_merry_berry_kerst_review05

Het begint al goed met de oogschaduws. Een zachte champagnekleur en een intense paars. Het reliëf in de poeders van de oogschaduws vind ik heel leuk. Het lijken net pailletten! Ik zag een vergelijkbaar patroon eerder dit jaar al bij Catrice voorbij komen (hetzelfde moederbedrijf).

essence_merry_berry_kerst_review06

essence_merry_berry_kerst_review07

Pas nadat ik de oogschaduws geswatcht had viel me op dat ze lijken op twee MAC oogschaduws die ik graag samen gebruik: All That Glitters en Vile Violet. Het zullen zeker geen dupes zijn, maar het zijn wel ongeveer dezelfde kleuren.

essence_merry_berry_kerst_review08

essence_merry_berry_kerst_review09

In de ooglook heb ik naast de twee oogschaduws ook de highlighter gebruikt die ik je zo zal laten zien. De oogschaduws passen heel mooi bij elkaar. The perfect dress is een mooie basic champagnetint en the masked ball past daar heel mooi bij in de arcadeboog. Genoeg pigmentatie, blendt makkelijk… Een heel mooi duo!

Essence Merry Berry eyeshadow 01 the perfect dress € 1,99
Essence Merry Berry eyeshadow 02 the masked ball € 1,99

essence_merry_berry_kerst_review10

essence_merry_berry_kerst_review11

Het verbaasde me dat mijn Kruidvat filiaal alle highlighters nog had. Hij ziet er namelijk zo mooi uit! Een duizelingwekkend patroon van sterretjes, kriskras over elkaar. Wauw!

essence_merry_berry_kerst_review12

essence_merry_berry_kerst_review13

De highlighter heeft een lichtgele kleur en een mooie glans. Deze glans is een beetje poederig en nog enigszins subtiel.

essence_merry_berry_kerst_review14

Op mijn gezicht geeft de highlighter een hele mooie zachte gloed. De lichte champagnekleur maakt de highlighter niet alleen mooi, maar ook universeel. De highlighter is niet warm, maar ook niet echt koel te noemen.

De glans op mijn jukbeenderen en de brug van mijn neus valt net genoeg op. En op mijn ogen kan hij ook prima, daar heb ik hem aangebracht op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken.

Essence Merry Berry highlighter 01 i love my golden pumps € 3,39

essence_merry_berry_kerst_review15

essence_merry_berry_kerst_review16

Ik kocht een lipstick in de kleur 02 pink & perfect. De huls heeft dezelfde kleur als de lipstick, wat ik er leuk uit vind zien, maar wat ook handig is. De gouden details maken het af.

essence_merry_berry_kerst_review17

essence_merry_berry_kerst_review18

essence_merry_berry_kerst_review19b

De kleur van de lipstick zit tussen paars en rood in. Het is in ieder geval een hele koele kleur. De lipstick smeert heerlijk uit, dekt intens en voelt zacht aan.

essence_merry_berry_kerst_review20

essence_merry_berry_kerst_review21

Ik vind het een mooie kleur, maar ik vind het vooral ook erg fijn dat hij zo goed dekt en makkelijk uitsmeert. Een nadeel is wel dat hij door die fijne zachte substantie, wat snel van mijn lippen afgaat. Binnen twee uur moet ik de lipstick weer bijwerken.

Essence Merry Berry lipstick 02 pink & perfect € 2,39

essence_merry_berry_kerst_review22

essence_merry_berry_kerst_review23

essence_merry_berry_kerst_review24

Er zijn vier kleuren nagellak. Één glitterende topcoat en drie – uiteraard – berry tinten. De potjes vind ik super leuk, dankzij de bolle goudkleurige doppen. Zo doet de nagellak me wel een beetje denken aan die van Dior!

essence_merry_berry_kerst_review25

my golden pumps is een topcoat met gouden stukjes. Ik draag hier twee laagjes en ik moet zeggen dat het effect best mooi is. Hoewel ik ook heel eerlijk moet zijn dat ik de topcoat niet heel origineel vind. De laatste jaren hebben veel merken zo’n topcoat in de collectie voor Kerst.

essence_merry_berry_kerst_review26

purple with purpose is een metallic paarse nagellak. Het is de meest donkere kleur van de drie. Dekt met twee laagjes perfect.

essence_merry_berry_kerst_review27

pink & perfect is denk ik mijn favoriet van de vier. Een chique paarse kleur. Ook twee laagjes.

essence_merry_berry_kerst_review28

red rocks is de laatste. Een roze nagellak, dekt wederom met twee laagjes naar behoren. Zo zie ik dat graag!

Ik ben tevreden over de nagellak. Mooie kleuren in leuke potjes. Alleen de haren van de kwastjes hadden wel iets ronder gemogen. Ze waren erg recht afgesneden, waardoor ik het moeilijk vond de lak mooi langs mijn nagelriemen te krijgen.

Essence Merry Berry 01 my golden pumps € 1,99
Essence Merry Berry 02 purple with purpose € 1,99
Essence Merry Berry 03 pink & perfect € 1,99
Essence Merry Berry 04 red rocks € 1,99

essence_merry_berry_kerst_review29

Ik vind de collectie prachtig, met de oogschaduws en highlighter als mijn persoonlijke favorieten. De producten zien er heel feestelijk uit en je kunt echt zien dat Essence zijn best heeft gedaan. De collectie van Catrice vond ik niet zo spannend, maar die van Essence maakt het wat mij betreft helemaal goed.

De Essence Merry Berry Kerst collectie is nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 8 december 2015 | 115 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Maris op 8 december 2015 06:16

Die nagellak potjes zijn echt super schattig :love:

[Beantwoorden]

Lynn antwoordt op 13 december 2015 om 20:37:

Ja idd :yes:

[Beantwoorden]

heleen antwoordt op 23 december 2015 om 13:59:

woow wat een mooie collectie voor essence, ik ga snel kijken of er nog wat mooie spulletjes zijn
:yay:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 december 2015 06:20

Ik vind deze collectie er zo leuk uitzien. Hier was echt alles al meteen weg. Dus helaas niets van mee kunnen nemen. Wel vond ik gisteren de Essence advent kalender (voor de helft van de prijs!) en de I <3 Make up paletten. :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 december 2015 om 10:06:

Ben ook zo benieuwd naar de kalender!

[Beantwoorden]

Sidney antwoordt op 8 december 2015 om 19:25:

Ik heb de kalender ook het zijn allemaal mini nageltjes en nagelvijlen en een tasje volgens mij super leuk

Ps hoe heb jij je blog aangemaakt of wil je een video daarvan maken want ik wil ook een blog maken en ik vind die van jou zoo mooi en al die producten zo mooi ????????

[Beantwoorden]


Door Akosua op 8 december 2015 06:27

Deze collectie is echt heel hard gegaan. Ik wilde graag de paarse lipstick, maar die was in meerdere kruidvatfilialen op 1 dec al uitverkocht. Dit is inderdaad een hele mooie kerstcollectie.

[Beantwoorden]

Liset antwoordt op 30 december 2015 om 20:17:

Ik wou graag de highlighter maar de hele tijd werd die voor mn neus weggepakt ???? :@

[Beantwoorden]


Door Natasja op 8 december 2015 06:29

Deze collectie is zó mooi! Ik heb hem in de winkel kunnen weerstaan omdat ik er even geen budget voor heb. Maar ik kwijl nu als een dolle… ;)

[Beantwoorden]


Door Jennifer | Jenniferz op 8 december 2015 06:34

Ik vind de verpakkingen erg mooi maar ik koop geen essence producten meer omdat de kwaliteit naar mijn gevoel niet lang goed blijft of het is hem gewoon net niet helaas. Je hebt wel echt een leuke review geschreven hoor Vera!

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 8 december 2015 06:35

Ik zag al afbeeldingen van de collectie voorbij komen, maar nu pas kan ik zien hoe mooi die is. die highlighter leek mij een beetje te goud, maar hij staat eigenlijk wel heel mooi! En die nagellakjes zien er ook tof uit :)
Liefs, Susan

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 8 december 2015 06:36

Oh wauw, wat heeft Essence een prachtige kerstcollectie zeg. Dat sterretjes-patroon is echt heel erg leuk. Ja, ik ben vooral fan van de lipstick en highlighter. Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 8 december 2015 06:49

Echt leuk dat Essence weer een keer wat meer moeite heeft gedaan voor de producten! Mooie verpakkingen en leuke patroontjes. Ik vind die nagellakjes zo schattig!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 december 2015 07:08

Ik zou ze allemaal wel willen hebben!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 8 december 2015 07:11

Dit vind ik misschien wel de Essence collectie met de mooiste verpakkingen, maar qua inhoud weet ik nog niet of ik iets echt wil. Ik denk dat ik de nagellakjes het leukst vind van de hele collectie.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 8 december 2015 07:15

Dit is een collectie waar ik enorm naar uitkeek! Jammer dat hij zo snel gaat, want ik vis hier ook al achter het net bij mijn Kruidvat. De nagellakjes vond ik ook al op die van Dior lijken, goed gedaan en het ziet er chique uit! Je foto’s zijn trouwens echt prachtig, met een ochtend- of avondzonnetje gemaakt? IN ieder geval heel mooi gedaan met zo’n laaghangende zon :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 december 2015 om 10:06:

Ochtend! Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 8 december 2015 07:16

Ik vind de collectie zeker prachtig. Als je ziet wat het kost. De highlighter met sterretjes-patroon is mijn favoriet. Ik probeer hem niet te kopen, maar ik denk dat ik die strijd ga verliezen.

[Beantwoorden]


Door femke op 8 december 2015 07:22

wauw ik ben enorme fan van de lipstick en de nagellakjes. Ik denk,dat ik straks,mijn Kruidvat eens binnenstap om eens te piepen.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 8 december 2015 07:27

Prachtige collectie! Leuk dat er weer iets low budget is :wave:

[Beantwoorden]


Door Bianca op 8 december 2015 07:39

Het is een hele mooie collectie, maar toch sla ik dit keer even over. Vind de flacons van de nagellak super dit mogen ze van mij wel altijd doen x

[Beantwoorden]


Door Esmee op 8 december 2015 07:41

Leuk om ook jouw review te bekijken. De lipstick vind ik je prachtig staan, oogt heel warm! De lakjes heb ik zelf niet gekocht, maar de derde kleur is toch wel heel mooi!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 december 2015 07:56

Ik vind bijna alle producten erg mooi.. De lakjes zal ik niet zo snel kopen omdat ik ze niet heel bijzonder vind. FIjne foto’s weer :-)!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 8 december 2015 08:04

Ik vind dit echt een prachtige collectie (love) Ik moet en zal hier nog wat van gaan bemachtigen!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 8 december 2015 08:08

Ik heb beide oogschaduw gehaald. Ik kon niet kiezen en ze passen inderdaad zo mooi bij elkaar!

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 december 2015 08:12

Ik vind het een mooie collectie. Misschien niet heel uitgesproken maar juist met chique kleuren! Hier houd ik van. Ik heb juist wel de glitter topcoat aangeschaft omdat ik zoiets nog niet had :-)
Liefs, Eva

[Beantwoorden]


Door Susanne op 8 december 2015 08:24

The masked bal is dat donker paarse lakje, die gouden heet I love my golden pumps

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 8 december 2015 08:31

Ik vind de collectie er leuk uitzien, vooral door de opdrukjes!

[Beantwoorden]


Door manon op 8 december 2015 08:32

Ik vind vooral de highlighter mooi! Die heb ik zelf ook.

[Beantwoorden]


Door Nadia | Lacqr.nl op 8 december 2015 08:49

Ahh wat heb je toch weer mooie foto’s gemaakt Vera! Ik vond de nagellakjes ook al iets weghebben van die van Dior, erg schattig. De rest van de collectie ziet er ook erg mooi uit!

Ik heb trouwens een klein foutje ontdekt; er staat in je artikel dat er 4 lakjes zijn, 1 glitter topcoat en 4 berry tinten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 december 2015 om 10:07:

dankjewel! Woeps, pas ik aan.

[Beantwoorden]

Karin antwoordt op 10 december 2015 om 19:00:

Er zijn ook 4 kleuren en 1 topcoat. Je mist de donkerste paars.

[Beantwoorden]


Door tears of chanel op 8 december 2015 08:56

Oh wat een fijne producten! Ga ik zeker eens naar kijken in de winkel.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 8 december 2015 09:02

Er zitten een hoop mooie producten tussen! Maar de lipstick vind ik echt zo onwijs mooi, die kleur past ook erg goed bij jou. Wat dat betreft heb je volgens mij wel de mooiste van de drie gescoord. De highgligter vind ik ook prachtig. Echt een hele mooie lijn dit keer van Essence! Ik had ook al bij onze Kruidvat gekeken, maar was helaas te laat, het hele schap was al leeg geplunderd :(

[Beantwoorden]


Door Tina op 8 december 2015 09:13

Ik vind het echt een op-en-top kerstcollectie dit ^^) Hier in België vliegen de producten ook de deur uit, heb gelukkig alles kunnen bemachtigen wat ik wou. De 3 lipsticks en het lakje Purple with purpose, zo’n mooie kwaliteit voor die prijs!

[Beantwoorden]


Door Larissa op 8 december 2015 09:21

Ik kwam op maandag in de kruidvat en alles was net aangevuld, maar ik heb enkel de paarse lippenstift gekocht en op zaterdag ben ik de highlighter nog gaan kopen, gelukkig was het net terug aangevuld of verkoopt het hier niet zo snel :p nu heb ik wel spijt dat ik niet meer heb gekocht, hopelijk ligt hij er nog :) en in een ander filiaal, op zaterdag, lag er nog altijd een vorige collectie.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 8 december 2015 09:22

Ik vind het zo’n mooie collectie! Ik heb uitgebreid alle drie de lipsticks gereviewed en ook de highlighter, en vind het echt prachtproducten.

[Beantwoorden]


Door anna op 8 december 2015 09:25

Wat een goede, fijne en mooie review! Je foto’s zijn prachtig, zo sfeervol, je weet jezelf toch iedere keer weer te overtreffen ^^) Ik zou alles van deze collectie wel willen aanschaffen, haha. De oogschaduws zien er goed uit en ook de highlighter en lipstick zijn goed gepigmenteerd. De lakjes zijn wat dat betreft iets minder spannend en vernieuwend. Je hebt echt een prachtige look gemaakt met de producten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 december 2015 om 10:07:

Dankjewel Anna ^^)

[Beantwoorden]


Door layla op 8 december 2015 09:25

De oogschaduws en de highlither zijn erg mooi!

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 december 2015 09:27

looove deze hele collectie :D

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 8 december 2015 09:48

Ik vind de collectie erg mooi, maar bij mij in de buurt waren ze jammer genoeg nog niet te koop

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 december 2015 09:48

Hoi Vera,
Wat heb je prachtige foto’s! Wauw, echt heel mooi!
Er staan alleen wel wat foutjes in je review. Zo zijn er 5 nagellakjes in totaal. 4 gewone en 1 topcoat. Daarbij heet het vierde gewone nagellakje the masked ball en de top coat i love my golden pumps.

Groetjes Manon

[Beantwoorden]


Door Claudia op 8 december 2015 09:55

Die lipstick ziet er zo fijn en zacht uit! En de patroontjes van de oogschaduw en high lighter zijn heel leuk. Liefs

[Beantwoorden]


Door Margot op 8 december 2015 10:01

Wat ziet die highlighter er super uit zo met die sterren!

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 8 december 2015 10:02

Het lijkt me zo’n fijne collectie! Ik heb ze nog niet tegen gekomen in België dus ik denk dat ik dit jaar naast de boot van ! :(

[Beantwoorden]

Tina antwoordt op 10 december 2015 om 08:38:

Ik heb ze in België ook alleen maar in de grotere Kruidvatten gezien die een breed schap van Essence hebben! De kleinere filialen hebben de collectie inderdaad niet volgens mij.

[Beantwoorden]


Door Denise op 8 december 2015 10:16

Wat een prachtige collectie! Die lipstick stat je zo mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Amy op 8 december 2015 10:20

Wat een mooie producten! Ik hoop dat ze hier ook in de winkel liggen (Tel Aviv!), ik ga vanavond al meteen kijken haha :) Vind de foto’s die je hebt gemaakt ook geweldig moooi!

Wel zag ik dat bij het laatste lakje staat: “red rocks” is de laatste. Een “roze” nagellak..
Denk dat het rood moet zijn! Op de foto lijkt hij ook meer rood dan roze en gezien de naam.. hihi :) Misschien heb ik het fout natuurlijk!

Verder echt heel tof review, mooi gedaan!

[Beantwoorden]


Door Ellis op 8 december 2015 10:22

Niet verkeerd, maar ook niet iets waar ik voor naar de winkels ren.

[Beantwoorden]


Door Sylvia Rianne op 8 december 2015 10:40

Leuke kerstcollectie!

[Beantwoorden]


Door mariëlle op 8 december 2015 10:46

Mooie foto’s Vera ♡ Ik vind de highlighter en lipstick mooi!

[Beantwoorden]


Door Barbie op 8 december 2015 11:12

Wat een mooie collectie is het toch! Essence is echt zo erg verbeterd, ongelofelijk.

[Beantwoorden]


Door Syl op 8 december 2015 11:21

Wat zien je foto’s er goed uit! Gebruik je andere instellingen of een andere camera? Ik vind de highlighter erg mooi, maar ik vind hem iets te goud voor mijzelf.

[Beantwoorden]


Door roxanne op 8 december 2015 11:26

ik had de collectie eind oktober al gekocht in duitsland. Daar heb ik nu ook alweer de collectie van die in januari hier pas uitkomt. jammer dat zij veel eerder zijn met de producten

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 8 december 2015 11:40

Zelf ben ik niet zo van het opmaken enz. maar dit is zo te zien wel een mooie lijn voor speciale gelegenheden. Niet te schreeuwerig, mooie subtiele tinten. Je ziet er goed uit.

[Beantwoorden]


Door Elisa Berry op 8 december 2015 12:22

Wow, die highlighter is heel mooi! Ik heb al lange tijd niks meer van Essence gekocht maar ik zit er zeker aan te denken om deze aan te schaffen voor de feestdagen.

[Beantwoorden]


Door suzan op 8 december 2015 12:24

Wauw wat een geweldig mooie producten! de highlighter vind ik erg mooi, maar ook de gouden nagellak! zeker mooi over een zwarte lak en dan die er over heen aanbrengen!

[Beantwoorden]


Door Catherine op 8 december 2015 13:26

Wat een mooie collectie voor zo’n lage prijs! Vind dat Essence de laatste tijd echt prachtige producten maakt. En je foto’s zijn zo gezellig met dat mooie licht en die gouden potjes! Ik ga er maar eens achteraan!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 8 december 2015 13:32

Deze collectie vond ik er echt zo tof uitzien, ik ben blij om te zien dat de producten kwalitatief ook goed zijn! Vooral de highlighter is favoriet, die wil ik graag hebben. Prachtige foto’s heb je ook gemaakt ^^)

[Beantwoorden]


Door Elise op 8 december 2015 13:44

Wat fijn dat je bijna de gehele collectie reviewt. Pink & Perfect lipstick is ook we echt een pareltje net als de highlighter, hier zag het schap er ook nog prima uit. Ik heb in tijden niet meer zo’n fantastische limited edition gezien van Essence, dat hebben ze goed gedaan.

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoria op 8 december 2015 13:52

MIJN EXCUSES VOOR DE SHIFT LOCK MAAR MY GOD WAT ZIJN DIT MOOIE FOTO’S! LOVE IT!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 8 december 2015 13:59

Wauw, wat een mooie collectie van Essence! Vooral de lipstick, highlighter en nagellakjes vind ik mooi. De oogschaduws spreken me minder aan.

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 8 december 2015 15:07

Ik vind de highlighter erg mooi <3

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 8 december 2015 15:31

Wat een schattige producten om te zien. En zeker ook wat mooie kleuren hebben ze in het assortiment. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Tinkel op 8 december 2015 16:07

Ahh vera! Je reviews zijn over het algemeen echt niet goed voor mijn portemonnee. Haha! Mooi stukje weer. Heerlijk dat jij als 1 van de weinige niet commercieel bent geworden. Keep it up! Xx

[Beantwoorden]


Door Gerda op 8 december 2015 16:46

Hi, ik heb alle items gescoord behalve de oogschaduws en dat is me nog nooit gebeurd bij een l.e.
Ik vind de foto’s inderdaad heel mooi maar door het felle zonlicht komen de kleuren naar mijn mening niet overeen met de werkelijkheid. Zo lijkt de oogschaduw bruin terwijl hij echt paarsi is.
De nagellakjes zijn in een woord super, maar toch een puntje van kritiek op Essence: de ronde dopjes geven heel weinig grip, ik heb al twee keer een dopje laten vallen en dat is me nog nooit overkomen.
Ps bij de Trekpleisters die ik van binnen gezien heb hebben ze nog meer dan voldoende voorraad.

[Beantwoorden]


Door Gerda op 8 december 2015 16:48

Oeps; “paarsi” is natuurlijk “paars”

[Beantwoorden]


Door Ilse op 8 december 2015 16:50

Wat een mooie collectie en voor fijne prijsjes! Ik vind de oogschaduw in beide kleuren erg mooi, net als de lipstick! Fijne kwaliteit voor een goed prijsje, erg leuk voor de kerst.

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 december 2015 16:59

Ik vind de collectie er prachtig uitzien!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 december 2015 17:01

Ik heb zo’n geluk gehad bij de lipsticks! Ik wilde de donkerpaarse kleur heel graag en bij mijn kruidvat hadden ze hem niet meer, alleen nog de tester. Die mocht ik hebben en ze belde ook nog voor mij naar een ander filiaal waar ze er nog 1 hadden! Nu heb ik er 2! Alleen 1 zonder dop, heb ook de kleur die jij hebt, heel mooi ! :) ben er super blij mee!

[Beantwoorden]


Door Linda op 8 december 2015 17:01

Toen ik wist dat deze collectie eraan zat te komen hield ik em goed in de gaten en op een vorige week maandag zag ik deze in een kruidvat en ik kon alles kopen wat ik ervan wilde hebben :) Afgelopen zaterdag (5dec.) was ik en een kruidvat en daar hadden ze ook nog best veel, alleen de lippenstiften niet meer. Voor de rest alles. Ook de highlighter! Dat verraste mij wel. Apart dat deze collectie het in sommige filialen veel beter doet dan in andere.

[Beantwoorden]


Door Larissa op 8 december 2015 17:17

Wat een leuk artikel, Vera! Zelf ben ik niet héél erg van de make-up, maar dit gelezen te hebben ga ik toch maar eens terug naar de winkel. Vooral de lippenstift is echt ontzettend mooi! Oh, en wat een toffe foto’s maak je! Liefs.

[Beantwoorden]


Door Jana op 8 december 2015 19:10

Wat een mooie collectie van Essence. Dat is ontzettend lang geleden :-) Ik vind vooral de nagellakjes en de highlighter heel erg mooi :D x

[Beantwoorden]


Door xGraciously op 8 december 2015 19:11

Wauw, super leuke producten! Bij ons in de stad zijn de producten van de limited edition van Essence zo snel uitverkocht, dat ik het niet eens hoef te proberen om ze te kopen. Xx

[Beantwoorden]


Door Susan op 8 december 2015 19:25

Ik heb deze collectie sinds half november (in duitsland komen de collecties eerder in de schappen)! Ik heb 3 nagellakjes en 2 lipsticks! Ben er erg blij mee!

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 8 december 2015 19:39

Zo’n mooie collectie! Zelf heb ik de highlighter weten te scoren. Hoop dat de lipsticks binnenkort aangevuld worden bij mijn dichtstbijzijnde filiaal, want die lijken me ook prachtig.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 december 2015 19:44

Wat een leuke collectie! Ik vind de lipstick en highlighter je erg mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 8 december 2015 19:59

Dit is echt een erg mooie collectie van essence! vooral die 2 oogkleuren samen en de 3e nagellak zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Irina op 8 december 2015 20:04

Wauw de oogschaduws en de highlighters zijn echt prachtig! Helaas zijn ze bij mijn Kruidvat al helemaal uitverkocht..

[Beantwoorden]


Door Linde op 8 december 2015 20:14

Echt een hele mooie collectie! Ik denk dat ik maar snel bij de kruidvat moet gaan kijken :-)

[Beantwoorden]


Door Renee op 8 december 2015 20:29

Er is een nog een kleur nagellak. 4 kleurtjes en 1 topcoat :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 december 2015 20:36

Wat een mooie collectie! De oogschaduws en de highlighters spreken mij het meest aan!

[Beantwoorden]


Door Vera op 8 december 2015 21:04

Wat leuk, ik heb de collectie op vrijdagmiddag in de Kruitvat gespot en als ik het me goed herinner stond het nog vol. Wat leuk dat ik dan nu van jouw een review zie, ik heb mijn keuze al gemaakt nu maar hopen dat het nog allemaal in de winkel verkrijgbaar is.
Kus Vera

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 8 december 2015 21:53

Ik ben zo verliefd op deze collectie! Sinds lange tijd heeft Essence mijn hartje weer heel wat sneller doen laten kloppen. Het liefst wilde ik alle items kopen. Maar, ik heb me ingehouden. Uiteindelijk ben ik de winkel uitgelopen met maar twee lipsticks en de gouden top coat. Dit, omdat ik de afgelopen periode al veel te veel heb geshopt. Oh, als ik nu jouw foto’s zie, heb ik er spijt van..!

[Beantwoorden]


Door Angela op 8 december 2015 23:27

Ik wist niet dat deze collectie zo een musthave was. Toevallig heb ik vorige week de lakjes al gekocht bij de trekpleister. Ik ging even voor mijn vriend iets halen, en heb dus bij toeval echte musthaves gekocht haha. Ik ben ook heel erg tevreden! Zijn mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 9 december 2015 11:15

Prachtige collectie! Van mezelf mocht ik geen lipstick meer kopen en nagellak zie ik liever subtiel, dus ik heb enkel de highlighter gekocht en wat ben ik er blij mee. Zo pretty!
xx

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 december 2015 11:50

Echt een geslaagde collectie zo te zien. Prachtig????

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 december 2015 13:54

Ik vind dit echt een geweldige collectie. Ik heb er zelf ook 4 items van weten te scoren. Wat heb je trouwens een leuk shirt aan op de lipswatch foto!

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 9 december 2015 13:55

Oh die Pink & Perfect nagellak is echt dé perfecte kerstkleur! Ik vind Essence altijd hele fijne producten hebben, maar de verpakking kan zooooveel leuker. Hebben ze bij deze collectie al een stuk beter gedaan. Dat patroon in die oogschaduws en highlighter, wauw!!
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 december 2015 16:31

Bij deze collectie hebben ze ook de hair spray. Die ruikt super lekker en heeft goude glitters!

[Beantwoorden]


Door Marit Sarah op 9 december 2015 17:06

zijn er nogmeer lipsticks? zo ja, dan ren ik direct naar t kruidvat!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 december 2015 17:40

Ontzettend mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 9 december 2015 18:07

Ik heb zelf de highlighter, ben er verliefd op!

[Beantwoorden]


Door Fenne op 9 december 2015 20:15

“pink & perfect is denk ik mijn favoriet van de vier. Een chique paarse kleur.” Haha hier zeg je dat het een chique paarse kleur is maar de naam is Pink & Perfect, en bij Red Rocks schrijf je “red rocks is de laatste. Een roze nagellak, dekt wederom met twee laagjes naar behoren.” terwijl je de kleur roze noemt :-P

Verder had ik nog een vraag,
Denk je dat je de reacties onder je blogposts minder kunt weergeven en als mensen toch de reacties willen zien dan moeten klikken op een knopje met ‘meer weergeven’ want ik denk steeds dat het een heel lange review is terwijl de helft reacties zijn. En als ik een reactie wil plaatsten dan moet ik ook heel erg veel scrollen. Ik hoop dat je kan reageren.

Ik had nog niet gezegd dat ik je blog echt de fijnste en mooiste vind van alle Nederlandse blogs die ik ken. Je omschrijft je mening goed en je bent ook eerlijk als je iets niet goed of mooi vindt.

xx Fenne

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 december 2015 20:43

Ja ik vind deze collectie zo leuk! Ik zag bij het Kruidvat filiaal in Purmerend dat het nét was bijgevuld toen ik kwam qua nagellak, dus nam ze direct allemaal mee. Eigenlijk alleen maar omdat ik de flesjes nagellak zo leuk vind :) de rest heb ik laten staan.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 9 december 2015 21:12

Ik vind de collectie er hebberigmakend leuk uitzien! Ikzelf heb hiervan de hair fragance met gouden glittertjes. Een lekkere subtiele geur die vrijkomt als je met je haren zwaait. De glitters zijn heel subtiel, maar zijn misschien wel mooi te zien als je onder een felle lamp staat! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 9 december 2015 21:37

the perfect dress wil ik hebben! Wat een mooie oogschaduw is dat zeg! Ik vind de hele collectie leuk maar ik ben denk te laat met iets kopen haha, ik ga morgen maar eens een kijkje nemen :D Mooie foto;s trouwens!! (love)

[Beantwoorden]


Door Lydie op 9 december 2015 22:31

Echt ontzettend leuke items! Ik vind de foto’s ook erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 10 december 2015 10:05

Wauw ik ben hier nu best wel enthousiast over en sta eigenlijk wel te popelen om weer make-upjes te kopen! Ik heb al een tijdje niks nieuws gekocht omdat ik vond dat ik maar een wat meer moest gaan doen met de make-up wat ik al had liggen. Dus na al die maanden verdien ik op zich wel iets nieuws… (A)

[Beantwoorden]


Door lois op 10 december 2015 10:16

Wat een prachtige foto’s Vera!
Steeds als ik weer een kijkje op je site neem verbaas ik me opnieuw over de super goede kwalitiet van de content!
Goede reviews, interessante filmpjes, mooie layout en oog voor detail!

Thankss dat je dit doet

xxx

[Beantwoorden]


Door Joan op 10 december 2015 13:21

Hoi,

Ik moet zeggen dat ik de collectie eigenlijk teleurstellend vind. Of laat ik het anders zeggen, ik had er zelf meer van verwacht. Design is prima maar product is mwah. Gelukkig zijn de andere dingen nog steeds awesome :D Blush is favoriet!

[Beantwoorden]


Door Felicia op 10 december 2015 20:04

Erg mooie collectie! Vooral de lipstick, wat een mooie kleur voor tijdens de feestdagen!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 11 december 2015 16:43

Je hebt er mooie foto’s van gemaakt en ik was erg nieuwsgierig naar dit review. Zelf heb ik de nagellakjes in de paarse, red rocks en de doorzichtige lak met gouden flakes doorheen. De paarse ben ik zelf niet tevreden over want bij mij brengt hij stroperig aan en de naam red rocks begrijp ik ook niet helemaal want je verwacht rood maar je krijgt roze :S verder daarvan vind ik de kleur erg mooi. En de ronde dopjes vind ik ook niet echt ideaal.

[Beantwoorden]


Door Agnetha op 12 december 2015 02:32

Oeh dit is wel een hele leuke collectie van Essence, vroeg mij al af wanneer die uit kwam.

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 december 2015 09:36

Toen ik gisteren bij de Kruidvat kwam (onder andere voor deze collectie) hadden ze hem net gevuld. Score ????

[Beantwoorden]


Door Myrna op 12 december 2015 19:43

Ik had de highlighter al gekocht maar de andere producten zijn ook mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 12 december 2015 21:07

De collectie ziet er echt superleuk uit! Vooral de paarse nagellak vind ik heel vet!
x

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 12 december 2015 22:32

Leuke Blog!! Ik heb de highlighted ook gekocht. Hij staat echt heel erg mooi en is precies subtiel genoeg!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Herfst foto’s #12 op 14 december 2015 06:15

[…] stuurde me een berichtje: ‘wat ben je aan het doen?’ dit dus, de Essence Merry Berry collectie […]


Door Axelle op 15 december 2015 15:37

Wauw die nagellakverpakkingen alleen al zijn prachtig, die highlighter vind ik ook supermooi!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 17 december 2015 21:35

Ik vind die verpakkingen van de nagellak echt zo mooi

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 december 2015 20:39

er zijn vier lakjes, want je mist die van mij hihi (A), the masked ball

[Beantwoorden]


Door Susanne op 16 januari 2016 14:24

Vandaag de highlighter, de beide oogschaduw en de lipstick gevonden bij de sale bij mijn kruidvat, in totaal 4euro voor alle producten, vind het zelf ook bijzonder dat er nog een stuk of 5van de highlighter lagen, ben blij dat ik ze toch nog heb gevinden.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 6 maart 2016 17:54

Echt super mooie highliter voor zo’n low-budget merk!!!!!
Alweer super goed geschreven en super mooie foto’s!!!!

[Beantwoorden]