Bobbi Brown Greystone Eye Palette

Bobbi_brown_greystone_eye_palette01

De Shimmer Brick uit de Bobbi Brown Holiday Gift Giving collectie reviewde ik een aantal weken geleden al, maar van de week kreeg ik zomaar nog een product uit de collectie opgestuurd. Dit keer was dat het Greystone Eye Palette. Een limited edition oogschaduwpalette met vijf matte, glanzende en glitterende tinten.

Bobbi_brown_greystone_eye_palette02

Bobbi_brown_greystone_eye_palette03

De oogschaduws zitten in een glimmend lakzwart doosje met en in reliëf het logo van Bobbi Brown op de bovenkant. De binnenkant is glimmend zilverkleurig met in vijf aparte vakjes de oogschaduws. Ook zit er een dubbelzijdig penseel in het palette, met aan de ene kant zachte haartjes voor oogschaduw en aan de andere kant stevige synthetische haren voor eyeliner.

Bobbi Brown Eyeshadow Palette € 55

Bobbi_brown_greystone_eye_palette05

Bobbi_brown_greystone_eye_palette04

Het oogschaduwkwastje werkt prima. Ik ben blij dat Bobbi Brown geen sponsapplicators gebruikt. Ik snap alleen niet zo goed waarom er ook een eyelinerkwast aan zit, want er zit helemaal geen eyeliner in het palette.

Bobbi_brown_greystone_eye_palette06

Bobbi_brown_greystone_eye_palette07

Cream – Chiffon – Winter Grey – Caramel – Black Steel

Bobbi Brown maakt twee soorten oogschaduwpaletten. Paletten zoals Smokey Nudes uit 2014, met intense kleuren en veel pigment. En paletten zoals deze, die bedoeld zijn voor een natuurlijk effect. Zachte kleuren, niet teveel pigment en een naturel effect. De kwaliteit is niet slecht, dit is hoe de oogschaduws horen te zijn. Ze hebben een zachte textuur, brengen makkelijk aan en blenden mooi, maar vallen niet op.

Chiffon, Winter Grey en Black Steel zijn nieuwe oogschaduwkleuren, deze heeft Bobbi Brown nog niet eerder uitgebracht.

Bobbi_brown_greystone_eye_palette08

Bobbi_brown_greystone_eye_palette09

Ooglook met:

Urban Decay Primer Potion

Cream (binnenste ooghoek)
Chiffon (bewegend ooglid)
Winter Grey (arcadeboog)
Black Steel (outer V)
Caramel (onderste wimperrand)

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Diorshow mascara

Bobbi_brown_greystone_eye_palette10

Bobbi_brown_greystone_eye_palette11

Kiko Modern Tribes Free Spirit Lippotlood 01 Hearty Peach – review

Bobbi_brown_greystone_eye_palette12

De ooglook is uiteindelijk best goed gelukt, maar persoonlijk houd ik er toch meer van als Bobbi Brown wat meer intensiteit in de oogschaduwpaletten stopt. Cream zag ik totaal niet zitten en de glitters uit Chiffon kwamen ook niet tot hun recht. Winter Grey, Caramel en Black Steel pakten beter uit. Mooie kleuren die lekker blendden.

Hou je van zachte en naturelle ooglooks met een koele ondertoon, dan kun je met het Bobbi Brown Greystone Eye Palette binnen no time een mooie oogschaduwcreatie maken. Maar verwacht geen verrassingen, what you see is what you get.

Bobbi Brown is te koop bij de Bijenkorf en Douglas. Het Greystone Eye Palette bestel je hier.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 7 december 2015 | 56 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Bianca op 7 december 2015 15:06

Hmm nee, mij spreekt het doosje niet zo aan, ook gewoon omdat de kleuren al zo standaard zijn. En dat van dat eyeliner kwastje snap ik ook niet zo

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 7 december 2015 15:07

Ik hou zelf van wat donkere kleuren, dus dit is helaas niks voor mij. Maar als je inderdaad van een lichte look houdt, is dit palletje echt prachtig! Je hebt er ook echt een mooie look mee gemaakt :)

[Beantwoorden]


Door maxime op 7 december 2015 15:08

Niet interessant, zeker niet voor de prijs!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 december 2015 15:08

Mja, Bobbi Brown oogschaduw is meestal vrij zacht gepigmenteerd eh. De matte oogschaduw vind ik meestal top, bij de shimmer en glitterkleuren is het altijd wat afwachten.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 december 2015 15:12

Wat jammer dat deze kleuren zo licht uit pakken. Dan is 55 euro voor 5 oogschaduws wel echt wat te veel geld.

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 december 2015 15:17

Hm, jammer dat ze zo licht zijn! Voor deze prijs had ik wel iets meer verwacht!

[Beantwoorden]


Door Sara op 7 december 2015 15:29

Voor het bedrag van 55 euro had ik inderdaad wel wat meer pigment verwacht van de oogschaduws. In het palet vind ik het wel echt kleuren die ik zelf vaak zou gebruiken. Alleen zijn er wel betere gepigmenteerd oogschaduws te vinden in die kleurencombinatie voor een lagere prijs. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Nadia | Lacqr.nl op 7 december 2015 15:33

De verpakking is strak en de inhoud ziet er prima uit. Maar erg bijzonder vind ik het niet.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 7 december 2015 15:42

Ai, stiekem zat ik te azen op dit palette. Jammer dat hij tegenvalt, maakt me aan het twijfelen!

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 7 december 2015 15:51

Ik vind dat lichte en zachte erg mooi! En de verpakking.. tja, prachtig toch..

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 7 december 2015 15:52

Dit is inderdaad een palette voor een liefhebber. Persoonlijk vind ik hem niet bijzonder genoeg, jammer!

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 7 december 2015 16:26

Voor die prijs vind ik em niet heel bijzonder! Wel mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 december 2015 16:35

Ik vind de kleuren erg mooi,maar voor die prijs had het pigment wel wat beter gemogen!

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 7 december 2015 17:00

Heel mooi maar ik vind de pigmentatie niet bepaald top eigenlijk

[Beantwoorden]


Door manon op 7 december 2015 17:00

Jeetje dat valt even tegen. Voor die prijs helemaal trouwens. Jammer.

[Beantwoorden]


Door Seren op 7 december 2015 17:03

Ik dacht altijd dat de 1e kleur een neutraliserende basiskleur was en dat de laatste als eyeliner gebruikt kan worden. Althans zo gebruik ik mijn pallettem van bb. Fijne review !

[Beantwoorden]


Door femke op 7 december 2015 17:05

Jij neemt altijd zo’n mooie foto’s van producten ! Je bent er echt goed in. Liefs,

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 7 december 2015 17:18

Prachtig palette om te zien, maar de kleuren zijn inderdaad niet heel geweldig gepigmenteerd. Jammer! Die prijs is daarvoor dan ook iets te hoog…

[Beantwoorden]


Door Tina op 7 december 2015 17:32

Ik heb het normaal meer voor warme tinten maar vind deze combinatie wel heel mooi! Ook al ben ik het er mee eens dat de pigmentatie ietsie beter mag voor de prijs.

[Beantwoorden]


Door Syl op 7 december 2015 17:33

Fijn dat je benoemd dat het pigment zacht en natuurlijk hoort te zijn bij dit palette. Ik draag op mijn ogen graag een natuurlijk ogende look. En erger me soms aan de opmerking van ‘niet gepigmenteers is slecht’ zeker bij duurdere paletten.
Het merk Bobbi Brown staat juist bekend om hun natuurlijke looks.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 7 december 2015 17:34

Als ik zoveel geld betaal, moet er echt wel boenk opzitten en dat doet deze niet. De vormgeving vind ik wel heel leuk.
xx

[Beantwoorden]


Door Syl op 7 december 2015 17:37

Ps. Ik heb Chiffon in een ander palette van Bobbi Brown en dat is echt een favoriet. Soms draag ik hem over een bruine oogschaduw.
Het eyeliner kwastje gebruik ik wel. Ik gebruik hem soms lichtjes met een donkere oogschaduw onder mijn ogen.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 7 december 2015 17:37

Wel mooi zo’n palette!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 7 december 2015 17:41

Wauw! Wat prachtig!

[Beantwoorden]


Door Evita / Fashion meets Beauty op 7 december 2015 17:50

Als je de oogschaduws nat op zou kunnen gebruiken dan had ik de eyelinerkwast begrepen, nu niet. Eerlijk gezegd had ik een betere kwaliteit van Bobbi Brown verwacht.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 7 december 2015 17:58

Ik vind het palette er supermooi uitzien, maar ik ga toch sneller voor een wat steviger gepigmenteerde oogschaduws =D x

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 7 december 2015 18:11

Oef, dit vind ik heel jammer, ik had echt meer pigment verwacht, dat is ook waar ik echt van houd!

[Beantwoorden]


Door Shannnen op 7 december 2015 18:21

De caramel eye pallete is veel mooier. Die heb ikzelf en hij echt prachtig. De oogschaduws zijn zacht en intens.

Die is het het proberen waard in de winkel.
Liefs Shannen

Ps, laat dan je pinpas thuis

[Beantwoorden]


Door charile op 7 december 2015 18:28

Mooi palette voor dagelijks gebruik! Maar ligt aan je smaak, voor mij mag het ook wel iets intenser.

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 december 2015 18:30

Ik vind dit een erg mooi palette. Voor de prijs verwacht ik van Bobbi Brown alleen ook wat meer kleurintensiteit. Wat een mooi lippotlood heb je op zeg, staat mooi zo :-)!

[Beantwoorden]


Door maxine op 7 december 2015 18:38

Wat zonde dat de kleuren niet zo opvallen! Voor die prijs zou ik hem lekker laten liggen! x

[Beantwoorden]


Door Eva op 7 december 2015 18:39

Ik vind het qua uitstraling echt een heel mooi palette. En je review is helemaal goed. Ik heb zelf een reispalette van bobbi brown en niet alle kleuren zijn even intens qua pigmentatie. Prima voor een naturel look! Liefs,
Eva

[Beantwoorden]


Door Romy op 7 december 2015 19:39

Lichtelijke tegenvaller voor die prijs, verder is Bobbi Brown wel echt een merk, vooral de shimmerbricks wauw!

[Beantwoorden]


Door Sylvia Rianne op 7 december 2015 20:17

Mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Jana op 7 december 2015 20:19

Ik vind het een prachtig palette maar bij oogschaduw wil ik gewoonweg dat de pigmentatie écht top is. Ik wou graag volgende week iets op de luchthaven kopen (ik kocht er in september mijn eerste Bobbi Brown-product dus dat lijkt me wel een leuke traditie;-) ) maar ik ga dus misschien beter voor het setje met de art sticks!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 december 2015 20:19

Hmm, voor zo’n duur merk vind ik het een beetje flauwtjes!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 december 2015 20:22

hmmz, ik vind de matte tinten wel mooi!

[Beantwoorden]


Door anna op 7 december 2015 20:23

Oh wauw, winter grey is echt een prachtige kleur! Ik ben dol op dat soort tinten in het najaar, zo mooi. Wat heb je een prachtige look gemaakt met het palette, ik vind de lip kleur er ook perfect bij passen!

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 7 december 2015 20:23

Het palette ziet er prachtig uit, ik had alleen de kleuren veel intenser verwacht, wat wel jammer is vooral voor die prijs!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 7 december 2015 20:52

Ik vind je ooglook wel erg mooi geworden. Toch jammer dat het pigment niet zo sterk is

[Beantwoorden]


Door Bertine op 7 december 2015 21:26

zo hee wat een prachtig palette! jammer dat het pigment wat tegenvalt, had ik wel wat beter verwacht van dit merk. Alsnog heb je er wat moois van weten te maken!

[Beantwoorden]


Door Valerie op 7 december 2015 21:36

Hmm, jammer dat ‘ie toch een beetje tegenvalt! Hij leek wel heel mooi, maar het effect valt tegen!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 7 december 2015 21:43

Ik kan mij voorstellen dat het een leuke verrassing was toen je dit palette ontving, maar wel jammer dat het niet super origineel is

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 december 2015 23:53

Het ziet er mooi uit, maar mega enthousiast word ik er niet van

[Beantwoorden]


Door Mandy op 8 december 2015 00:24

Het palette zag er veelbelovend uit, maar helaas vind ik de pigmentatie tegenvallen voor die prijs. Had zeker bij de glitteroogschaduws wel wat meer verwacht. Zonde! Hij is wel mooi, maar ik zou hier persoonlijk niet zo veel geld aan uitgeven :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 december 2015 03:59

Door Nicole op 8 december 2015 08:33

Ik vind ‘m eigenlijk wel echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door layla op 8 december 2015 09:36

Voor de prijs zou ik het niet kopen maar het is wel een mooi palette

[Beantwoorden]


Door suzan op 8 december 2015 12:31

geweldige kleuren! Ben fan van de natuurlijke look

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 december 2015 13:13

Ik vond het doosje er zo mooi uitzien, omdat dit precies de kleuren zijn die mij (vaak) mooi staan. Vind wel dat de kleuren tegen elkaar wegvallen en de kleur langs je onderste wimperrand is moeilijk zichtbaar.

Het eyelinerkwastje is er voor om een subtiel lijntje te zetten met een donkere kleur ogenschaduw. Handig om je lijntje en wing te oefenen zonder meteen voor donker en zwart te gaan!

[Beantwoorden]


Door Susan op 8 december 2015 19:21

Toen ik de eerste foto zag dacht ik ‘wow!’. Maar nu denk ik van ‘Mwah’. Dat geld is het helaas niet waard denk ik.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 december 2015 20:32

Wat jammer, ik had er meer van verwacht!

[Beantwoorden]


Door Gerda op 8 december 2015 20:47

Tja, ik ben altijd bereid veel geld uit te geven aan luxe makeup spullen :-)) maar dit vind ik dus zonde van mijn geld… En voor nog geen 25 euro heb ik de drie i heart chocolate paletten aangeschaft die echt top zijn!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 december 2015 17:34

Dit vind ik nou echt 10x niks voor de prijs. Voor dat geld koop ik liever een Urban Decay palette die veel beter gepigmenteerd zijn met meer kleuren. Ben sowieso niet zo’n van het pigment van Bobbi’s oogschaduw ????

[Beantwoorden]


Door Natasja op 13 december 2015 14:29

Wat spijtig van de pigmentatie want het palette ziet er wel geweldig uit

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 10 februari 2016 20:10

Ik vind hem echt prachtig Vera.

[Beantwoorden]