In het make-uptasje van… Wendy

make-uptasje_van_wendy00

In het make-uptasje van… Wendy! Wendy is in het kort: 29 jaar oud, werkt fulltime op kantoor en is regelmatig gastgezin voor asielkittens (aw, mooi!). Ik vond het leuk Wendy in deze rubriek aan bod te laten komen, net als de vorige lezeressen die de afgelopen weken hun tasjes binnenstebuiten keerden. Daarom kijken we vandaag in het make-uptasje van Wendy!

make-uptasje_van_wendy01

make-uptasje_van_wendy10

“Ik heb erg veel favorieten en wissel ook bijna elke week af met verschillende make-upproducten in mijn tas. Het make-uptasje heb ik gratis gekregen bij producten van L’Oréal.”

Toevallig, de meeste make-uptasjes die ik gebruik heb ik ook ergens bij gekregen. De tasjes van de MAC Kerstcollectie van vorig jaar zijn mijn favorieten.

make-uptasje_van_wendy03

Het favoriete parfum van Wendy: Bvlgari Omnia Indian Garnet

make-uptasje_van_wendy04

“Ik houd van paarse lipsticks en ‘my lips but better’ kleuren. Ik heb twee MAC lipsticks maar Brave draag ik het vaakst. GOSH Boheme is erg donkerpaars en uitermate geschikt voor de herfst. Net zoals de liplacquer van Makeup Revolution in Rebel. Als ik haast heb doe ik het paarse lippotlood van Catrice (naam weet ik niet meer) op.”

Koele paarse en roze kleuren, duidelijk! Erg leuk om te zien hoe mooi alles bij elkaar past.

make-uptasje_van_wendy05

“Ik gebruik niet vaak oogpotlood, maar als ik er één gebruik dan is dat mijn oude van Bourjois of de nieuwe van NYX, de heb ik gekocht omdat hij waterproof is. Mijn twee favoriete mascara’s zijn deze twee van Maybelline en Essence. Als ze op of uitgedroogd zijn, koop ik ze opnieuw. Matte oogschaduw draag ik het meest (op de foto zie je het Makeup Revolution London Redemption Palette Essential Mattes, maar voor een beetje glans draag ik Maybelline Color Tattoo 65 Pink-Gold.”

make-uptasje_van_wendy06

“Ik heb geen favoriete matte gezichtspoeder. Ik vind ze meestal allemaal wel goed werken voor mij. Ik koop ze in de aanbieding en van de goedkopere merken. In de zomer gebruik ik poeder met SPF, in de winter niet. Op dit moment zijn deze blushes mijn favorieten.

De blush van Essence in de kleur Adorable heb ik al erg lang en de pan is nog niet geraakt (hij is erg zuinig in gebruik) De Catrice bronzer heb ik gekocht omdat het mij een mooie koele bronzer leek voor in de winter en om een klein beetje mee te schapen. Soms gebruik ik hem ook als oogschaduw in de crease.”

Ik gebruik momenteel dezelfde poeder als Wendy en ik herken wel wat ze zegt. Ik gebruik tegenwoordig alleen nog maar low-budget gezichtspoeder, dat werkt voor mij net zo goed als poeder van een duurder merk.

make-uptasje_van_wendy07

“Foundation vinden die bij mijn huidskleur past, vind ik moeilijk. Mijn huidskleur verandert het hele jaar door en ik heb daarom wel drie verschillende kleuren en een stuk of tien foundations in totaal. Oeps.

Ergens eind november/begin december is mijn gezichtshuid te licht voor elke foundation uit de drogist (ook de meest lichte van GOSH helaas). Vaak gebruik ik dan alleen concealer als ik niet te veel onzuiverheden heb, want die krijg ik helaas nog steeds af en toe. Ik ben bijna 30 verdorie, waarom moeder natuur? Waarom?”

Het probleem van de te donkere foundation is heel herkenbaar. Mijn huid heeft het hele jaar dezelfde kleur, maar die kleur is helaas voor bijna alle drogisterij foundations te licht.

make-uptasje_van_wendy08

“Zo’n acht jaar geleden ben ik met de fiets gevallen, ik kreeg daarom 6 hechtingen in mijn linker wenkbrauw. Sindsdien teken ik mijn wenkbrauwen bij met een potlood van Hema, maar in de tussentijd zijn er meer wenkbrauwproducten bijgekomen.

Laatst was ik bij Douglas en toen heb ik Anastasia Dipbrow in Soft Brown gekocht, met bijpassend kwastje. Die gebruik ik nu vaak. De gekleurde gel van Makeup Revolution vind ik ook erg goed en gaat er bijna niet af. Ik vind het erg leuk dat dit merk nu bij de Etos verkocht wordt. Heb ik haast dan gebruik ik een potloodje van de Action (aanrader voor nog geen euro, als je kleur ertussen zit).”

make-uptasje_van_wendy09

Dit zijn de kwasten van Wendy. Een grote spons van DA, The Bodyshop kabukikwast, twee kwasten van Real techniques, contour- en blushkwast van Hema, creasekwast van Kruidvat, Smokey Eye kwast van Hema, e.l.f. Defining Eye Brush en
Ebelin kwast (van DM markt).

make-uptasje_van_wendy02

Wendy, heel erg bedankt voor je leuke verhalen en het fotograferen van alle mooie producten die in je make-uptasje zitten.

Wil jij ook kans maken om je make-uptasje in deze rubriek voorbij te zien komen? Stuur dan een foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 28 oktober 2015 | 34 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Laura - Dagelijkse hap op 28 oktober 2015 15:03

Lekker veel lip producten! Ik neem ook altijd allemaal verschillende kleuren mee :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 oktober 2015 15:17

Ah zo leuk weer om te zien. Wat een heerlijke budgetproducten zitten er tussen. Altijd leuk zo’n kijkje in andersmans stash.

[Beantwoorden]


Door Pej op 28 oktober 2015 15:18

Ik vind dit echt je leukste rubriek, zo persoonlijk en gezellig. Ik ga binnenkort ook wel een paar foto’s schieten van mijn make-up tasje! (love)

[Beantwoorden]


Door Sara op 28 oktober 2015 15:51

Super leuk om weer iemand anders z’n make-uptasje te bekijken! Ik zie een aantal producten die ik zelf ook erg vaak gebruik. ;-)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 oktober 2015 16:12

Heeee,

Ik vind deze rubriek echt super tof, maar ik vind het leuker om gewoon vriendinnen of familie van jou te zien.. Dat komt eigenlijk omdat ik de foto’s die jij maakt gewoon veel mooier vind, en de foto’s die kijkers maken gewoon totaal niet.
Niet stom voor de lezeressen hoor, want ik zou het zelf ook niet kunnen haha Maar deze rubriek vind ik niet leuk als het zulke slechte foto’s zijn

XOXO Sophie

[Beantwoorden]


Door manon op 28 oktober 2015 16:21

Leuk om te zien!!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 28 oktober 2015 16:22

Blijft leuk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Renate op 28 oktober 2015 16:26

Ik vind dit zo’n leuke rubriek! Ik vind het altijd leuk om te zien wat een ander aan make-up gebruikt. Ik zou ook zeker mijn “make-up tasje” willen insturen, maar het lijkt er op dat ze heeft laten zien wat ze allemaal heeft en dan wordt het eerder de rubriek “de make-up kast van..” haha en mijn dagelijkse make-up is heel beperkt de laatste jaren.

[Beantwoorden]


Door Margot op 28 oktober 2015 16:37

Leuk om te zien weer!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 28 oktober 2015 16:38

Die kwasten van Hema, met witte steel, zijn echt aanraders! Ik gebruik de poederkwast, contour-blush kwast, en twee dubbelzijdige oogschaduwkwastjes echt dagelijks. Misschien leuk als je ze test voor een artikel, Vera?

[Beantwoorden]


Door Janique op 28 oktober 2015 16:44

Ik blijf dit zo’n leuke rubriek vinden! Ben benieuwd of ik mezelf nog voorbij ga zien komen haha :)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 28 oktober 2015 16:47

Zo leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Moroccanmansion op 28 oktober 2015 17:04

Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 28 oktober 2015 17:55

Zo leuk om te lezen en zien weer! Leuke rubriek ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 oktober 2015 18:16

Dit blijft één van mijn favoriete rubrieken! Mooie producten gebruikt Wendy. :)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 28 oktober 2015 19:01

Wat een leuke producten, echt een mix tussen budget en high end.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 oktober 2015 19:09

Wat een prachtige producten heeft ze zeg!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 28 oktober 2015 20:12

Wat een mooie producten allemaal! Ik gebruik ook de xxxl nude lipgloss van Etos, Mac fix + en de Catrice concealer!

[Beantwoorden]


Door Bobbi op 28 oktober 2015 20:26

Hi Vera!

Ik vind deze rubriek echt super leuk en had mijn tasje ook meteen opgestuurd :)
Ik vind de foto’s die je maakt bij de reviews ook altijd heel mooi!

X Bobbi <3

[Beantwoorden]


Door Natalie op 28 oktober 2015 21:22

Leuk om te zien, en mooie producten heb je!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 28 oktober 2015 22:54

Weer superleuk om te zien!
x

[Beantwoorden]


Door Ltbm op 29 oktober 2015 07:25

Erg leuke rubriek dit.
Het is alleen heel lastig lezen als je reageert op het verhaal van de persoon. Elke keer lijkt het net of dat bij het verhaal van de persoon hoort die de foto’s heeft ingestuurd.
Dus misschien kun je dat naar beter niet doen en pas op het eind reageren. Of duidelijk aangeven dat het een ander stuk is, bijvoorbeeld in kleur, of schuin of duidelijk een ander lettertype.

[Beantwoorden]

Tialda antwoordt op 29 oktober 2015 om 09:28:

Ze geeft het toch al aan met aanhalingstekens? (:

[Beantwoorden]


Door Paola op 29 oktober 2015 08:28

Heel leuk om te zien! Ik neem nooit iets mee onderweg..

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 29 oktober 2015 09:20

Superleuke rubriek! Misschien de stukken die je zelf typt schuingedrukt doen? :) X

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 29 oktober 2015 09:26

Wat zitten er leuke en bekende producten in, leuk om te zien! Ik wil eigenlijk ook wel eens een inzending doen. Van het weekend eventjes tijd maken voor leuke foto’s! :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 29 oktober 2015 10:57

Ik wil heel graag de bourjois healthy mix serum proberen!

x

[Beantwoorden]


Door Jana op 29 oktober 2015 17:09

Wat een goed gevuld tasje! Tof om te zien. Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens foto’s moet maken van mijn make-uptasje!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 29 oktober 2015 17:38

Ik ben nu niet in Nederland maar is makeup revolution al bij de Etos te koop? En dan in elk filiaal?
Leuke rubrieken trouwens :-)

[Beantwoorden]


Door Margo op 30 oktober 2015 12:16

Super super super leuk item dit!! Ik ga mijn make-uptasje + inhoud ook eens fotograferen.. Ga zo door Vera :)

[Beantwoorden]


Door Mieke op 30 oktober 2015 15:54

Echt een leuke rubriek! Fijn om te kunnen gluren zonder slecht gevoel ;-)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 31 oktober 2015 17:52

Een lekker vol toilettasje ! Leuk!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 1 november 2015 18:39

Echt een hele toffe rubriek!

[Beantwoorden]


Door Astrid Beukeboom op 6 november 2015 22:30

je zou de Himalaya face wash eens moeten proberen. Geen last meer van onzuiverheden sinds ik die gebruik! Leuk tasje !

[Beantwoorden]