The Three Things TAG

the_three_things_tag01b

De Three Things TAG gaat al een tijdje rond onder de bloggers en vandaag besloot ik de vragen ook te beantwoorden. Het is een hele leuke, persoonlijke TAG. 1 2 3… Let’s go!

the_three_things_tag02b

Drie dingen in mijn tas

– Rode lipstick. Spreekt voor zich! Ik heb altijd rode lipstick bij me en vaak ook nog wel een aantal andere kleuren.

– Portemonnee. Ik kan niet zonder mijn portemonnee. Of ik nou heel even weg ga of een hele dag: ik heb hem altijd in mijn tas zitten.

– iPod. Mijn iPod is gelukkig heel klein. Klein maar fijn. Omdat ik niet wil dat mijn telefoon leeg gaat omdat ik een hele treinreis lang naar nieuwe nummers van The Weeknd aan het luisteren ben, zit mijn iPod in mijn tas.

Drie dingen op mijn bureau

– To do list. In mijn hoofd is het vaak een chaos en daarom maak ik meerdere to do list. Op mijn bureau ligt er altijd een to do list met de dagen van de week erop, zodat ik kan bijhouden voor welke dagen ik mijn blogposts en filmpjes klaar heb.

– Producten die ik nog wil reviewen. De producten die ik op korte termijn wil gaan reviewen zet ik altijd op mijn bureau neer. En na dat ik ze gereviewd heb blijven ze vaak ook nog wel even staan.

– Lemony flutter. Om mijn nagelriemen mee op te knappen nadat ik een hele collectie nagellak heb geswatcht.

Drie favoriete meubelen bij mij thuis

– Eettafel. Ik ben enorm blij met mijn eettafel. Ik vind het hout en het stoere metalen onderstel pachtig. Het is een hele bijzondere tafel en precies wat ik zocht. Wat ik ook heel leuk vind is dat hij door een winkel in Arnhem is gemaakt en dat ik hem daarom tot op heden nergens anders ben tegen gekomen.

– Eettafel stoelen. Ook met de eettafel stoelen ben ik heel erg blij. Ik heb de ghost chairs van Kartell altijd mooi gevonden en toen ik op mezelf ging wist ik het meteen: die moeten erbij. Het donkere hout en zwarte metalen onderstel van de eettafel zijn vrij zwaar, waardoor deze stoeltjes het geheel weer een stuk lichter aan doen.

Zowel de tafel als de stoelen zijn te zien in mijn home tour.

– Kledingkasten. Ik vind mijn kledingkasten heel erg fijn. Ze zijn mooi, ruim en licht. Ze hebben wat gekost maar ik vind ze dan ook perfect.

the_three_things_tag03b

Drie favoriete fruitsoorten

– Ananas. Natuurlijk! Het hele jaar door lekker.

– Aardbeien. Dit is het eerste fruit wat ik in huis haal als het warmer weer is. Heerlijk vind ik aardbeien. Op een beschuitje of gewoon los.

– Meloen. Alle soorten meloen. I love meloen!

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

iheartschatteke.nl. Sanne update momenteel iedere dag en ik vind de updates die ze schrijft elke keer weer heel erg leuk. Een verrassende mix tussen persoonlijke blogposts, lifestyle en beauty. Sanne zegt dat ze geen doorzetter is, maar ik geloof erin dat ze kan doorzetten met haar blog.

Temptalia.com. Voor reviews en het laatste nieuws over de nieuwste collecties. Ik ben al jaren trouw bezoeker, hoewel ik vooral naar Temptalia ga als ik heel gericht op zoek ben naar een review.

Lottelovesbeauty.nl. Ook Lotte’s blog bezoek ik graag. Ik vind haar make-uplooks prachtig en ook de reviews die ze schrijft zien er verzorgd uit.

Ik vond het lastig er drie uit te kiezen, want kijk dagelijks op nog veel meer blogs. Van lezeressen die gereageerd hebben, omdat ik iets leuks op Bloglovin ben tegen gekomen of via een interessante tweet. Ik probeer te vermijden dat ik veel op dezelfde blog kijk, want uit ervaring weet ik dat ik dan onbewust dingen kan gaan kopieëren en dat wil ik voorkomen.

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg

– Buy U A Drank – T Pain. Dit nummer heb ik vorig jaar pas ontdekt en krijg ik sindsdien niet meer uit mijn hoofd. Heerlijk fout, ik zing hem te pas en te onpas. Let me buy u a draaaank.

– Sparks – Hilary Duff. I love Hilary Duff. Ik dacht dat mijn obsessie wel over was, maar nu ze een comeback aan het maken is woekert de liefde weer aan. Haar nieuwste nummer Sparks en de clip (zonder Tinder reclame) vind ik geweldig. Dit is mijn nummer voor de zomer! Ik kan niet wachten op haar nieuwe Album.

– Sweetest Sin – Jessica Simpson. Omdat ik voor veracamilla bezig was voor Flashback Friday, kwam ik Sweetest Sin tegen. Sindsdien zet ik dit nummer minimaal één keer per dag aan. Ik vind alles eraan heerlijk. Nick met zijn 90’s tattoo’s, de foute clip… Het doet me denken aan vroeger en ik zwijmel er heerlijk bij weg.

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

– Het lekkere weer. Want het is zulk lekker weer! Ahhh.

– Aankomend weekend. Morgen is Jeffrey vrij (normaal werkt hij van maandag t/m zaterdag) en gaan we daarom weer even naar zijn huis, bbq’en, uitslapen en winkelen. Heel veel zin in.

– Wat ik vanavond wil gaan eten. Geen idee nog. Met warm weer heb ik ook veel minder trek.

the_three_things_tag05b

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

– Teske en Sanne. Het maakt me zo blij dat we al zo lang vriendinnen zijn, al vanaf dat we nog maar net filmpjes maakten. We gingen samen naar de (voor ons) eerste YouTube Gathering, hebben al veel dingen meegemaakt en onze vriendschap wordt alleen maar beter. De band tussen Teske, Sanne en mij voelt heel bijzonder en maakt me heel blij.

– Suzanne. Natuurlijk, anders was ik met haar nooit VERSUS A begonnen. Ik vind dat we heel anders zijn, maar dat is ook juist waarom ik zo dol ben op Suz. Ik leer veel van haar, ik kan ontzettend met d’r lachen en kibbelen, maar we komen er altijd uit. Ook als we het niet met elkaar eens zijn.

Een beetje voorspelbaar natuurlijk. Er zijn nog veel meer bloggers die ik mag graag en zie (Sharon, Lotte, Jiami, Diana, Mascha, Tim etc). Ik ben jullie natuurlijk niet vergeten!

Drie favoriete sporten

– Hockey. Ik mis hockey soms wel een beetje. Maar vooral het soort hockey dat ik voor het laatst speelde, met een super fanatieke coach die het beste uit me haalde. Ik ben nooit heel goed geweest in hockey, toch vond ik het wel heel erg leuk om te doen.

– Roeien. Ik vind roeien eigenlijk een beetje saai (sorry, pap), maar toch ook wel rustgevend. Ik houd van water en van natuur, waardoor roeien in Arnhemse rijn me niet zoveel deed. Toen ik een keer op roeikamp was in Friesland maakte het roeien me wel heel gelukkig, omdat de omgeving daar prachtig is.

– Dansen. Ik kan er niets van, maar ik doe het graag en het liefst op de meest gekke manieren.

Drie dingen waar ik gelukkig van word

– Lekker weer. Zoals afgelopen zondag. Niet te warm en niet te koud, heerlijk zonnig en dat de zon dan ook pas tegen tienen onder gaat.

– Een vrij weekend. TGIF!

– Eten. Lekker eten. Ik ben er dol op en kan echt uitkijken naar een maaltijd.

the_three_things_tag04b

Drie favoriete quotes (op dit moment)

– Just do it. Deze quote is al jaren favoriet, nadat ik een foldertje kreeg van Nike. Een commerciele quote dus, maar dat maakt me niet uit. Hij is kort en krachtig en vaak net wat ik nodig heb. Ik kan soms onzeker zijn en eeuwig twijfelen, maar ik moet het gewoon doen!

– If they don’t know you personally, don’t take it personal. Eentje om te onthouden als blogger. Ik krijg zoveel ontzettend lieve reacties, maar ik kan ook wakker liggen van de andere kant.

– Wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweelingen. Haha. Ik en mijn wenkbrauwen. Voor altijd een gevecht.

Drie vakantiebestemmingen

– Londen. Ik hou van Londen! Een stad waar ik me thuis voel. Ik begrijp de taal, de mensen zijn vriendelijk en de drogisterijen enorm.

– Parijs. Ook een fijne, romantische stad. En natuurlijk Disneyland!

– Ibiza? Ik ga bijna nooit op vakantie omdat het meer stress dan plezier bij me veroorzaakt. Toch wil ik met Jeffrey na de zomer wel 1 of 2 weken weg. Waarschijnlijk gaan we naar Ibiza. Ik vind het spannend, maar heb er ook zin in.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen

– Op vakantie gaan. Omdat ik echt moet leren dat vakantie hartstikke leuk en ontspannend kan zijn.

– Project laten lukken. Ik ben bezig met een project waar ik niets over kan zeggen (stom, ik weet het), maar waarvan ik ontzettend hoop dat het zal slagen. Ik heb geen idee wat mijn kansen zijn, maar ik geloof wel heel erg in de kracht van het project.

– Meer geld sparen. Ik ben gelukkig best goed in geld sparen, maar wil mijn buffer toch nog wat vergroten met het oog op de toekomst. Meer sparen dus!

the_three_things_tag06

Ik tag niemand specifiek, omdat veel bloggers de tag al gedaan hebben. Je mag hem natuurlijk wel gewoon overnemen voor je eigen blog.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 12 juni 2015 | 50 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door EminasLifestyle op 12 juni 2015 15:05

Hele leuke tag!!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 juni 2015 15:07

Ah dit vind ik zo’n leuke tag. Ik wil hem zelf ook nog wel in gaan vullen. Ik vergeet hem alleen telkens in te plannen.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 juni 2015 15:20

Dit blijft een leuke tag, ik moet ‘m ook nog invullen. Haha, die quote van de wenkbrauwen is er eentje om te onthouden!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 12 juni 2015 15:26

Dit is echt een leuke tag, leuk om meer over iemand te weten te komen!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Margot op 12 juni 2015 15:35

Leuk om te lezen en ik hoop dat je kan genieten van die vakantie!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 12 juni 2015 15:43

Ik ben altijd weer blij wanneer het aardbeienseizoen zich aandoet, ik ben er echt dol op. Ik hoop dat het lukt om samen met Jeffrey op vakantie te gaan en er ook veel plezier aan te beleven.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 12 juni 2015 16:03

Jaa aardbeien in huis zijn voor mij ook echt het teken dat de zomer weer is begonnen haha! Ik hoop echt dat het je gaat lukken om een vakantie te boeken met Jeffrey! Ibiza leek mij in ieder geval een heerlijke plek om naar toe te gaan. Hij staat al op het lijstje voor volgend jaar met mijn vriend haha! Het moet daar zo mooi zijn! Bovendien is het klimaat daar zoveel fijner! Niet zo benauwd en vaak een fijn windje dat je afkoelt. Haha ik droom nu al weg!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2015 om 12:36:

Ben ook heel benieuwd naar Ibiza ^^)

[Beantwoorden]


Door Milou op 12 juni 2015 16:25

Haha die quote van die wenkbrauwen! Leuk om te lezen, ik ga ‘m binnenkort ook invullen:-)

[Beantwoorden]


Door melissa op 12 juni 2015 17:16

Die is zo een leuke tag om te lezen! Ik kan ook niet zonder men ipod in men handtas en ik ben verliefd op Londen x

[Beantwoorden]


Door Denise op 12 juni 2015 17:18

Deze tag is zo leuk! Ik heb hem een tijdje geleden ook gedaan. Ik ben ook onwijs dol op aardbeien. Alleen daarom vind ik het al leuk als het warmer weer wordt! De blog van Lotte vind ik ook heel erg leuk. En ik vind het altijd zo fijn om te lezen dat je zo goede vriendinnen hebt leren kennen door het bloggen! <3

[Beantwoorden]


Door Sas op 12 juni 2015 17:42

Ik zag dat je ook getagd was door esmee, toevallig dat je nu zelf ook besloot om hem in te vullen :) leuke antwoorden, ik hoop vooral dat het je lukt om te genieten van je vakantie!

[Beantwoorden]


Door Do op 12 juni 2015 19:51

Leuke tag, leuke antwoorden heb je gegeven :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 12 juni 2015 20:08

Van lekker weer kan ik ook zo genieten en dat van die wenkbrauwen is zo waar. Ik ben altijd in oorlog met ze geweest maar sinds kort heb ik me er bij neergelegd dat ze nooit gelijk zullen zijn ^^ Die quote is zooo waar

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 12 juni 2015 20:13

Yum! Die aardbeien met chocolade! (love)

XO

[Beantwoorden]


Door Andrea op 12 juni 2015 20:20

Leuk geschreven weer! Ik moest lachen om dat je de wenkbrauw-quote erin had gezet ;)
x

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 juni 2015 20:21

Ik heb deze tag toevallig ook afgelopen week online gezet :-)! Zo’n leuke tag.. Ik vind het altijd weer een leuke inkijk in iemand zijn leven, zo ook in die van jou :-)!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 12 juni 2015 21:11

Ik heb hem ook al op een aantal blogs voor bij zien komen maar het blijft leuk!

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 juni 2015 21:36

Wat een leuke tag is dit zeg! Ik ben echt verliefd op je lichtblauwe/mintgroen handtasje

[Beantwoorden]


Door robin op 12 juni 2015 22:01

leuke tag! ik wil ook meer gaan sparen maar het is laasttigg…

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 12 juni 2015 23:14

Zo’n toffe tag! ik zou nooit 3 dingen kunnen kiezen haha :p

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 juni 2015 00:06

Ahh Veer! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je mijn blog graag bezoekt! Ik de jouwe ook, maar dat wist je natuurlijk al, haha. Thanks chick! ♥

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2015 om 12:36:

(love)

[Beantwoorden]


Door Es op 13 juni 2015 00:23

Leuke antwoorden. Ik hou ook ontzettend van Londen en voel me er zó thuis! (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 juni 2015 07:29

Aardbeien met chocolade, dat zou ik nu best lusten ;-) hele leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 juni 2015 07:59

Leuke tag! Ik heb hem toevallig gisteren ook in zitten vullen.

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 13 juni 2015 08:18

Hele fijne tag weer om te lezen en haha, ik moest luidop lachen met die wenkbrauw quote

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 13 juni 2015 09:18

Hele gave TAG! Je hebt hem leuk ingevuld!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2015 om 12:35:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Jis op 13 juni 2015 09:19

Wat een leuke tag en antwoorden…! Haha, en die wenkbrauwen quote;) Liefs, Jis

[Beantwoorden]


Door Miene op 13 juni 2015 10:01

Superleuke tag! Heel erg leuk geschreven! xx Miene

[Beantwoorden]


Door cheyenne op 13 juni 2015 10:33

Superleuke tag!

[Beantwoorden]


Door Anne-Sterre op 13 juni 2015 11:01

Wat een leuke, die ga ik ook eens invullen!

[Beantwoorden]


Door Anna op 13 juni 2015 11:13

Leuke tag en leuke antwoorden!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 13 juni 2015 11:33

Ananas is ook zeker een van mijn top drie favoriete fruitsoorten. Samen met mango en sinaasappel denk ik. En inderdaad, Temptalia is echt DE bron voor goeie make-up reviews, ben ook fan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2015 om 12:35:

Fijn he! Doet Temptalia goed :ja:

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 13 juni 2015 12:03

Wat een leuke tag! Ik denk dat ik hem zelf ook ga doen :)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 13 juni 2015 12:08

Leuk om te lezen! Ik hoop dat je dit jaar een stressvrije vakantie kan ervaren <3 Het kan zo relaxed zijn!

[Beantwoorden]


Door Eva | EvaLuiseBlogt op 13 juni 2015 12:10

Wat een leuke tag. :wave: ^^) Ik ga hem zelf ook doen op mijn blog.

[Beantwoorden]


Door Hester op 13 juni 2015 12:15

Leuke TAG Vera! Lang geleden dat er zo’n relatief lang artikel van jouw hand kwam (op veracamilla dan), leuk ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2015 om 12:35:

Dankjewel Hester!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 13 juni 2015 12:41

Wat een onwijs leuke tag is dit! Leuke antwoorden ook Vera!

[Beantwoorden]


Door Rowan I My Pink Fairytale op 13 juni 2015 16:07

Een hele leuke tag om te lezen Vera!

[Beantwoorden]


Door Emma op 14 juni 2015 19:43

heel erg leuk ! ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Maartje - HappyBeautyAddictions op 15 juni 2015 13:36

Wat een leuke antwoorden heb je gegeven! (love)

[Beantwoorden]


Door Emma Tiny op 16 juni 2015 21:15

hey! ik vond jou tag zo leuk dat ik hem zelf ook heb geprobeerd :) dankjewel!
http://emmatiny.blogspot.nl/2015/06/the-three-things-tag.html

[Beantwoorden]


Door Astrid op 19 juni 2015 00:30

Ik kwam specifiek op zoek naar mensen die deze tag hebben gedaan op jouw blog. Wil hem nl. zelf ook invullen maar was de vragen even kwijt. Wat een leuke antwoorden! Ik houd zelf ook niet zo van op vakantie gaan. Ibiza lijkt mij wel mooi maar dan niet in het hoogseizoen, want ik haat zuipen/feesten/zoenen-met-tig-mannen (sorry, stereotiep beeld).

[Beantwoorden]


Door Beautiful you by Fleur op 20 juni 2015 21:23

Heel leuk om te lezen ! (love)

[Beantwoorden]


Door Nidda op 17 augustus 2015 20:32

Heyyy , die henna heb ik gezet!!!!! MAg ik weten waar je die foto vandaan hebt???

[Beantwoorden]


Door Three Things Tag – Flowing Life op 4 februari 2016 07:27

[…] was om te lezen, dus ik ging op zoek naar iets anders. Ik wist dat ik ooit een hele leuke Tag op Vera Camilla’s site gezien: de ‘Three Things […]