e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder Fiji Matte

e.l.f._contouring_blush_bronzing_powder01

Begin deze maand schreef ik over de e.l.f. Cheeky Glow set, met daarin een palet met bronzer, blush, highlighter en een kwast. Deze set is helaas niet meer te koop, maar vorige week kreeg ik opeens de Contouring Blush & Bronzing Powder opgestuurd. Een geschikt alternatief?

e.l.f._contouring_blush_bronzing_powder02

e.l.f._contouring_blush_bronzing_powder03

e.l.f. heeft deze duo met blush en bronzer slim afgekeken bij NARS. De vormgeving is bijna precies hetzelfde. Het ziet er mooi uit, je zou niet denken dat dit een heel betaalbaar product is. De set zit in het vaste assortiment en is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, met verschillende kleuren blush en bronzer.

e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder Fiji Matte € 4,00

e.l.f._contouring_blush_bronzing_powder04

e.l.f._contouring_blush_bronzing_powder05

Het doosje van de bronzer en blush duo ligt lekker in de hand, maar als hij iets teveel open staat valt hij om. De deksel blijkt – wellicht door de grote spiegel – dan te zwaar.

e.l.f._contouring_blush_bronzing_powder06

Fiji Matte

e.l.f._contouring_blush_bronzing_powder07

Blush – Bronzer

e.l.f._contouring_blush_bronzing_powder08

Vergeleken met NARS Laguna

Omdat de verpakking zoveel op NARS lijkt, vroeg ik me af of de inhoud er misschien ook wat weg van zou hebben. Ik heb NARS Laguna bronzer geswatcht naast de e.l.f. bronzer, maar het is geen kopie. Laguna van NARS is lichter en glanzender dan de variant van e.l.f.

e.l.f._contouring_blush_bronzing_powder09

Enkel foundation en poeder
Blush aangebracht
Blush + bronzer aangebracht

Wat me bij het swatchen al opviel is dat de poeder van zowel de blush als bronzer, vrij dik is. Er is veel pigment, maar je smeert of veegt ook gelijk best een laag. Aanbrengen moest dan ook heel voorzichtig en na het aanbrengen moest er wel even geblend worden, maar daarna keek ik wel tevreden in de spiegel.

e.l.f._contouring_blush_bronzing_powder10

Ik moet toegeven dat ik weer onder de indruk ben van een product van e.l.f. Betaalbaar, maar toch zo leuk en goed gedaan. Oké, heel origineel is het allemaal niet, maar voor weinig geld heb je wel een handig en mooi doosje met blush en bronzer.

Voor mijn lichte huid is de bronzer misschien nog net iets te donker, maar stevig ingeblend vind ik hem nog aardig goed kleuren. Hij past ook mooi bij de matte blush. Het effect met deze duo is heel natuurlijk. Met de e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder in Fiji Matte heeft mijn gezicht iets meer kleur en oogt het als geheel stralender en gezonder.

e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder Fiji Matte € 4 – te koop in de webshop.


Reacties

Door Natasja op 23 januari 2015 06:21

Ik vind hem een heel mooi en natuurlijk effect hebben. Dus voor die prijs zou je qua budget best een pareltje in je handen hebben. Ik vroeg me af of er meer kleuren zijn, maar dat kijk ik wel even op de site van elf.

[Beantwoorden]


Door Elja op 23 januari 2015 06:44

als het goed is, is er ook een normale fiji variant die heeft wel de glans van orgasm en laguna okal vind ik deze ook super mooi!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 23 januari 2015 06:51

wat een goed alternatief zeg en ook voor de prijs. Deze ga ik zeker onthouden.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 23 januari 2015 06:53

Op zich ziet hij er wel oké uit, maar ik vind hem zelf toch net een tikkie te donker vind ik. Maar, voor zo’n budgetproduct, doet het nog aardig zijn werk. Zelf houd ik toch nog maar even vast aan mijn RImmel Natural bronzer, tot nu toe ben ik nog geen een fijnere shapebronzer tegen gekomen! Mooie foto’s trouwens Vera! X

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 23 januari 2015 07:02

De blushes van ELF hebben mij eigenlijk nooit teleurgesteld, maar de bronzers zijn mij vaak net wat te oranje. Heb al jaren niks meer bij ELF besteld, dus misschien moet ik maar weer eens op de site gaan rondneuzen. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Saffia op 23 januari 2015 07:10

Voor die prijs lijkt het me een mooi product!

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 23 januari 2015 07:12

Wat een mooi duo!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 23 januari 2015 07:18

Hm volgens mij heb ik deze in een andere kleur, met een hele laag stof erop omdat ik ‘m nooit gebruik haha. Die kleur was trouwens wel wat lichter dan de kleuren in dit duo, dus wel wat meer geschikt voor lichte huidjes :).

[Beantwoorden]


Door Cherel op 23 januari 2015 07:42

Dit lijkt me een mooi product! Ik had ze al eens in de webshop zien staan bij Elf en was toen ook al erg nieuwsgierig.

[Beantwoorden]


Door Martina op 23 januari 2015 07:56

Mooi product! In de verpakking lijkt hij een stuk lichter dan op de swatch :) ik heb zelf al een blush duo van elf, daarom zou ik deze laten liggen.

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 23 januari 2015 08:13

Ik heb het palette die een kleurtje lichter is, en díe is echt fantastisch! Die blush is namelijk lichter en de bronzer net even iets minder donker en oranje. Die staat mij dus werkelijk perfect! Zeker dikke aanraders inderdaad. Mooie verpakkingen, mooie producten en kleine prijsjes; ik vind het echt een succes van ELF!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 januari 2015 08:15

Nice! ELF is voor mij altijd hit or miss. En zelfs producten die ik fijn vind/vond belanden bij mij onder in mijn stash. Het is het vaak gewoon net niet voor mij.

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 januari 2015 08:17

Wat een mooie blush en wat handig dat ze samen zitten ^^

[Beantwoorden]


Door Silke op 23 januari 2015 08:27

De kleuren zien er heel mooi uit. De bronzer is een beetje aan de warme kant, maar het feit dat de beide kleuren mat zijn, maakt het voor mij alweer goed! Misschien moet ik hem eens gaan uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Kyra op 23 januari 2015 08:30

Ik ben (nog) niet zo van de bronzer, maar ik vind dit setje erg leuk! Het viel me alleen op dat je een beetje verdrietig uit je ogen kijkt, niet zo stralend als normaal. Is everything okay? <3

[Beantwoorden]

Veerle antwoordt op 25 januari 2015 om 16:34:

Jij zegt het, ik dacht het !!
Vera kijkt idd een beetje verdrietig ;(

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 januari 2015 08:31

Mooi product, heel natuurlijk ook! ^^)

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 23 januari 2015 08:43

Echt heel leuk dat de producten van ELF zo betaalbaar en daardoor toegankelijk zijn, en dat voor een fijne kwaliteit die je terugkrijgt. Leuke review en mooi setje zo!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 januari 2015 08:44

De bronzer is wel vrij donker net als de blush, maar op je gezicht vind ik ze prachtig! Ik heb ook zo’n setje thuis, maar ik moet zeggen dat ik eerder kies voor mijn Sleek Face Form palette, die vind ik fijner aanbrengen.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 23 januari 2015 08:44

De verpakking doet mij inderdaad meteen aan Nars denken! Ik vind de bronzer en blush heel mooi uitpakken op je huid.Handig compact setje ook, ideaal voor op reis :) Elf heeft weer een erg leuk product op de markt gebracht!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 23 januari 2015 08:53

Wat een mooi setje is dit! Matte blushes en bronzers heb ik nog niet zo veel dus dit zou een mooi doosje zijn om mee te beginnen en te leren shapen :)

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 23 januari 2015 om 09:12:

Ik heb pas de St. Lucia variant besteld, benieuwd hoe die uitpakt!
Nog een tip voor andere meiden die m willen bestellen: bij iherb is ie maar 2.50 en je kan eigenlijk altijd wel ergens een code vinden waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen ;)

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 23 januari 2015 om 09:15:

Was niet bedoeld als antwoord op jou Mandy,
Per ongeluk verkeerd gedaan met mn mobiel ;)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 januari 2015 09:13

Ziet er erg goed uit. Leuke betaalbare optie.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 23 januari 2015 09:13

Ik ben zo dol op Elf!
Heerlijk betaalbaar en vaak zo mooi!
Deze ziet er ook weer heel goed uit.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Inge op 23 januari 2015 09:13

Was niet bedoeld als antwoord op jou Mandy,
Per ongeluk verkeerd gedaan met mn mobiel ;)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 23 januari 2015 09:21

Oh jeetje ik zag al aan je swatches dat ie vast lastig aan te brengen was. Zonde!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 23 januari 2015 09:28

Ik moet toch maar weer eens gaan bestellen bij ELF!!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 23 januari 2015 09:30

Fijn om telezen deze review van elf. Zelf ben ik tevreden van deze merk

[Beantwoorden]


Door Bertine op 23 januari 2015 09:33

ziet er zeker goed uit! grappig dat het wat weg heeft van nars!

[Beantwoorden]


Door Minke op 23 januari 2015 09:33

Ziet er wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Paola op 23 januari 2015 09:40

Ziet er goed uit! Ik wil ook altijd nog wat proberen van Elf! Van de week op twitter een bericht gezien dat de Dirk (supermarkt) het merk ook verkoopt. Helaas zit die hier niet in de buurt en ben ik niet zo van online bestellen.

[Beantwoorden]


Door Margot op 23 januari 2015 09:40

Het klinkt als een fijne budget optie!

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 23 januari 2015 09:46

De verpakking is mooi, strak en simpel. Mooie blushkleur!

[Beantwoorden]


Door Denna op 23 januari 2015 09:47

Wat een mooi product!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 23 januari 2015 09:59

Ik vind hem niet heel mooi. Er zijn mooiere!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 januari 2015 10:00

Ik wist niet dat ELF zulke mooie producten had <3

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 23 januari 2015 10:03

Superpigmentatie zeg. Wel jamer dat je moet werken voor het blenden ;)

[Beantwoorden]


Door Caro op 23 januari 2015 10:21

Ik heb ook dit palette van ELF maar dan in een andere kleur. Ben er ook heel tevreden over! :-)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 23 januari 2015 10:26

Wat een geweldige foto’s. Alleen daarom wil ik hem al kopen, haha. Ik heb dit doosje met andere kleuren, maar nu ik deze gezien heb vrees ik dat ik deze ook aan mijn stash moet gaan toevoegen. Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 januari 2015 10:51

Wat een mooi en schattig setje, voor die prijs zou ik hem ook wel willen kopen!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 23 januari 2015 10:54

Ziet er superleuk uit, ik heb een andere versie en vind de kleuren toch echt wat te donker voor me.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 23 januari 2015 10:56

Wat een mooi product voor een fijne prijs! Ik ben heel benieuwd naar dit product! Ik vind het jammer dat je Elf niet in onze winkels kan kopen, je kan het online bestellen maar dan kan je het niet van te voren swatchen.. Nu weet ik dat dit een product is wat ik wel wil hebben!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 januari 2015 10:57

Oeh een zelfde soort elf duo blush en bronzer is super lang favoriet geweest :3 deze is ook super nice!

[Beantwoorden]


Door Lara op 23 januari 2015 11:00

Leuk artikel weer!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 23 januari 2015 11:02

De kleuren en pigmentatie zien er goed uit.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 23 januari 2015 11:05

wat een mooie producten! Jammer dat ze een beetje “dik” aanbrengen, hoewel dit misschien wel leuk is als je een beetje heftig wil contouren!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 23 januari 2015 11:11

Weer een onwijs leuk en ook simpel setje van e.l.f. Zo te zien bevalt hij best goed, en ik vind het vooral een pluspunt dat het allemaal zo betaalbaar blijft voor de blush en bronzer!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 23 januari 2015 11:22

Oooooh, heb al dagen zin om bij Elf te bestellen!!! Nu moet deze er ook bij :P

[Beantwoorden]


Door Naomi op 23 januari 2015 11:31

Ik heb deze maar dan in de kleur St. Lucia. Echt heel mooi en handig voor op reis!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 23 januari 2015 11:37

Het palette ziet er enorm goed uit. Fijn dat je er ook zo tevreden over bent!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 23 januari 2015 11:48

Wat een leuk en handig duo zeg! Ideaal voor op reis ook, omdat je een blush en bronzer in één paletje hebt. Ook fijn dat het niet zo’n prijzig product is; ik ben als ik uit logeren ga altijd bang dat mijn dure producten beschadigen, dus goedkopere producten vind ik altijd ook wel fijn om mee te nemen!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 23 januari 2015 11:51

Ik heb deze ook, maar dan met glinstering erin. Ik ben er erg blij mee maar had liever deze matte gehad. Is toch even wat fijner en je krijgt er niet zo’n glinsterend gezicht van x

[Beantwoorden]


Door Amelie op 23 januari 2015 11:59

Niet slecht! Wel vind ik dat je de bronzer niet echt terug ziet op de foto’s

[Beantwoorden]


Door Beau op 23 januari 2015 12:01

De swatches zien er nogal donker uit. Niet zo geschikt voor mijn lichte huid :-)

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 23 januari 2015 12:06

Ik zie over steeds meer ELF en ik heb er nog steeds niets van. Wordt nu toch echt wel tijd!

[Beantwoorden]


Door ESther op 23 januari 2015 12:30

Voor de prijs die je ervoor betaald vind ik hem wel erg goed! Het pigment is namelijk wel heel erg mooi. Ik vind hem je ook erg mooi en subtiel staan

[Beantwoorden]


Door Marthe op 23 januari 2015 12:49

Ik heb de originele hiervan, maar die bronzer is eigenlijk te donker voor me en de blush wat te glitterig. Naar deze matte variant ben ik echt heel benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 januari 2015 13:25

ik heb hier al meer positiefs over gehoord, het lijkt me wel wat, zeker voor de prijs!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 23 januari 2015 13:54

Mooi!! Lijkt me ook geschikt voor een getinte huid. En fijn dat er ook eindelijk een goede budget matte blush en bronzing is!

[Beantwoorden]


Door Lys op 23 januari 2015 14:13

Ziet er goed uit! En dat voor zo’n fijne prijs

[Beantwoorden]


Door Julie op 23 januari 2015 14:14

Dit ziet er mijn echt een goed product uit voor z’n prijs! :-) Hij zou voor mij vast ook iets te donker zijn maar ik denk dat het voor veel mensen een topproduct kan zijn! En je hebt gelijk twee producten in één doosje, altijd handig om mee te nemen op vakantie! :-)

[Beantwoorden]


Door Daisy op 23 januari 2015 14:29

Ik sta elke keer versteld van de producten van e.l.f. ze zijn zeer betaalbaar en echt beter dan wat je er maar voor betaald. Ik ben al even aan het kijken voor nog een bestelling te plaatsen :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 23 januari 2015 15:01

Oeh wauw deze kleuren vind ik echt heel erg mooi! En de prijs is ook erg leuk ;)

[Beantwoorden]


Door Marie op 23 januari 2015 15:16

Heel erg mooi product vind ik zelf. Zeker voor zo’n kleine prijs!

[Beantwoorden]


Door Evy op 23 januari 2015 16:44

E.l.f. stelt niet teleur! Mijn lippenbalsem van e.l.f. is op en ik kan niks dan positieve dingen erover zeggen! Snel weer opnieuw bestellen dus. En wie weet koop ik dit product dan ook wel. :) xxx

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 23 januari 2015 16:58

Leuk setje! Ziet er mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 23 januari 2015 17:30

Ziet er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 23 januari 2015 19:50

Hmm, ik vind het mooier als het in het doosje zit. Bij de swatches zie je wel terug dat je er niet zo veel voor hoeft te betalen, opzich prima want dat is ook zo maar het was leuker geweest als de kwaliteit ietsje beter was

[Beantwoorden]


Door Tessa op 23 januari 2015 22:11

Ik gebruik altijd de blushes van ELF, hier zweer ik echt bij. De bronzers zijn toch altijd wat te oranje om mee te shapen naar mijn mening, dus die laat ik toch altijd links liggen.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 23 januari 2015 23:11

So so so pretty!

[Beantwoorden]


Door Marlous op 24 januari 2015 21:37

Mooie set! Ben gek op E.L.F.:)

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 25 januari 2015 14:43

Mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 1 februari 2015 15:28

Mooie review, ik wil ook al heel lang spullen bestellen bij elf alleen ik baal zo van die hoge verzendkosten, want dan is het make up goedkoop en dan kom je evengoed nog uit op een hoog bedrag ! :-| kan je misschien vragen om voor je volgers een code te geven voor gratis verzending? (love) xxxx

[Beantwoorden]