Vernieuwde 8×4 deodorant

8x4_deodorant01

Ik heb ze regelmatig: momenten die ik op pauze wil zetten, waarvan ik het haast jammer vind dat ik ze beleef omdat ik weet dat er straks een einde aan komt. Een weekend Parijs, concert van Drake, de eerste zoen met Jeffrey… Ze hadden van mij nog veel en veel langer mogen duren. ‘Make it last’ is het motto van de vernieuwde 8×4 deodorant die ik heb mogen testen. Zodat de mooie dingen die nog staan te gebeuren, zo lang mogelijk blijven duren.

Deze blogpost is gesponsord.

8x4_deodorant02

8x4_deodorant03

Er zijn maar liefst 11 geuren 8×4 deodorant voor vrouwen en 6 voor mannen. De lijn is dit jaar vernieuwd. De verpakkingen zijn veranderd en er zijn twee nieuwe geuren toegevoegd. 8×4 beschermt je 24 uur lang met een geur die je kunt uitkiezen bij je humeur van die dag, of bij de leuke dingen die je gaat doen.

8×4 24H geurdeodorant € 2,99

8x4_deodorant04

Mijn favoriete geuren zijn Unity, Key To Love, Beauty en Soft Kiss. De combinaties van de geuren vind ik heel lekker en verrassend. Zo is Unity een mix van bergmot, witte thee en musk en Beauty een combinatie van dragon fruit, karamel en orchidee.

8x4_deodorant05

8×4 is geen anti-transpirant en dus niet bedoeld om het zweten tegen te gaan. Wel om je 24 uur lang lekker te laten ruiken en dat doet de deo in mijn ervaring dan ook goed. Spray ’s ik ochtends een beetje onder allebei mijn oksels, dan ruik ik de hele dag fris.

Ik vind 8×4 een fijne geurdeodorant. Het zou zo parfum kunnen zijn, met de heerlijke geuren die de deo’s hebben. Je herkent vast wel dat aan bepaalde bijzondere momenten een geur vastkleven. Wanneer je die geur ruikt, ga je weer terug naar dat moment. Soms komt dat uit een onverwachte hoek, maar het kan heel fijn zijn. Make it last past daar wel heel goed bij.

8×4 24H geurdeodorant € 2,99 – Te koop bij drogist en supermarkt.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 15 december 2014 | 36 reacties

Reacties

Door fabien op 18 december 2014 10:12

First

[Beantwoorden]

Lekker seksen met Jeffrey antwoordt op 18 december 2014 om 12:28:

Woehoe :crazy:

[Beantwoorden]

Iemand antwoordt op 18 december 2014 om 12:30:

Je kan ook aardig zijn tegen andere mensen.
<3

[Beantwoorden]

M. antwoordt op 18 december 2014 om 21:42:

Tjezus maak eens een normale naam aan…
Zoiets doe je toch niet…

[Beantwoorden]

Hoi antwoordt op 19 december 2014 om 15:31:

kinema’s het van die vreemde rea. Sorry daar was ik
niet goed. Ik was dronken. Slecht excuus ik weet het.

Sorry sorry sorry

haha antwoordt op 30 december 2014 om 17:02:

dronken om half een ’s middags??


Door fabien op 18 december 2014 10:16

Wat een leuke nieuwe flessen. IK heb geen deoflessen van dit merk, ik ben het nu wel van plan! Dankjewel ;-)
xx fabien

[Beantwoorden]


Door Keep op 18 december 2014 10:35

Saai artikel, zeg. :no:

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 18 december 2014 om 22:01:

Leuk dat je zo enthousiast bent!

[Beantwoorden]


Door Amy op 18 december 2014 10:38

Ik heb jarenlang Soft Kiss gebruikt, heel fijn geurtje! Inmiddels ben ik overgestapt op een natuurlijke deo zonder o.a. parabenen, maar vond 8×4 altijd een erg prettige deo :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 18 december 2014 10:40

Ik heb op het moment ook een deo van 8×4 maar eerlijk gezegd vind ik ze niet super. Wel zijn de geurtjes altijd lekker fris.

[Beantwoorden]


Door Margot op 18 december 2014 10:43

Ik vind de nieuwe verpakkingen wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 18 december 2014 10:53

Deze nieuwe verpakkingen vind ik wel toffer, stukje volwassener. Vind het alleen inderdaad, zoals je al zegt, echt een geur deodorant. Het deed vroeger nooit zoveel bij mij, daardoor zal ik ze nu ook niet zo snel pakken :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 december 2014 11:19

Ik ben natuurlijk ook naar Afrojack geweest met 8×4 en helemaal onder de indruk van deze top deodorantgeuren!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 18 december 2014 11:21

Verfrissende verpakkingen!

[Beantwoorden]


Door Sjess op 18 december 2014 11:47

Ik gebruik Inspire wel eens over een anti-transpirant heen, bv als ik ’s avonds ga sporten. Maar zo alleen vind ik het niet echt fijn.

[Beantwoorden]


Door Mica (sciencekoekje) op 18 december 2014 12:08

Somehow the strongest memory such deodorants are awakening in me are those of girls locker rooms when i was about 13. I think about that age each of us has one of these cans and we were using way to much of it. Just thinking of it reminds me of this strong artificial scents which was surrounding us 13 year olds like clouds. For us back then it was either 8×4, Fa or Impulse (i think there was even a spice girls version of this). Unfortunately i also remember that those weren’t really that effective other then killing your sense of smell off to the point that you would not have smelled it anymore if you would have jumped into a dung pool (the sheer amount we used might have done its part too) :P. But okay this is more then 15 years ago so it might have improved since then. However, these days i prefer a neutral deo and rather a good perfume for scent.

[Beantwoorden]


Door Andrea op 18 december 2014 12:34

Ik vind de geurtjes van 8×4 meestal iets te overheersend, meer iets voor jonge meisjes. Ik gebruikte 8×4 altijd toen ik 13-14 was met gym, en iedereen spoot dan altijd veels te veel op, haha. Ik heb nog 1 bus, dat was ooit een limited edition die ik altijd op schoolfeestjes enzo droeg, en die ik nog steeds wel lekker vind ruiken, al bewaar ik hem meer voor de herinneringen die ik eraan heb.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 18 december 2014 12:50

Haha dit is wel genoeg deodorant voor een jaar! :D

[Beantwoorden]


Door Ina op 18 december 2014 12:54

Ik vind de geuren zelf iets te overheersend aangezien ik graag nog een parfum opdoe. :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 december 2014 15:27

Ik houd niet zo van spuit deodorant en ik vind deze geuren altijd zo aanwezig. Helaas niks voor mij!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 18 december 2014 18:26

Unity en Beauty lijken me erg lekker, maar 8×4 vind ik meestal niet zo fijn. Misschien dat ik ze toch eens probeer.

[Beantwoorden]


Door Marlize op 18 december 2014 20:32

Nou ik ben benieuwd, ik ga ze binnenkort ook zeker halen om ze te testen!

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 18 december 2014 21:56

Hmm, deze lijken me lekker. Ik ben dol op deo’s met extra geur :D

[Beantwoorden]

mylifebyisa antwoordt op 18 december 2014 om 22:02:

Ik gebruik altijd 8×4 deodorant en cind ze altijd super fijn. Alleen ik vind beauty een beetje naar tandarts ruiken, niet heel lekker

[Beantwoorden]

mylifebyisa antwoordt op 18 december 2014 om 22:03:

Sorry was niet de bedoeling om te antwoorden op jou bericht :O

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 19 december 2014 10:49

Ik ken het merk wel, maar ik heb er nog geen ervaring mee. Persoonlijk trekt het mij niet zo aan…

[Beantwoorden]


Door Melanie op 30 december 2014 00:18

Ze hebben wel lekkere deo’s, maar ik heb toch echt een anti-transpirant nodig, dus deze helpt daar niet genoeg tegen bij mij. Ik heb er wel een paar om heel af en toe eens te sprayen voor de geur.

[Beantwoorden]


Door Tio op 15 december 2015 00:19

Die van Beast van 8×4 zou een goede deo zijn voor mannen. Zou dat het beest in je wakker maken? De naam doet mij aan een feestbeest denken. De beest uithangen en dan toch fris kunnen blijven. Een party-animal een beasty boy. laatst was ik eens bij iemand op bezoek en die rook naar oud zweet. Waarschijnlijk had diegene zich die dag niet gewassen. Zijn vrouw zei er ook niets van. Niet gewassen en dan geen deodorant op. Dat zijn vrouw of naasten er niets van zeggen. Dat zou je toch niet willen als anderen dat zeiden dat hun man naar oud zweet ruikt. Ook eens een leraar rook zo indringend naar zweet dat het bijna niet om uit te houden was daar bij in die ruimte te zitten. Dit was tijdens het eindexamen. De leerlingen hebben een klacht ingediend bij stichting LAKS eindexamencommissie. Die leraar had natte oksels, en zal wel overvloedig hebben gezweet die dag. Hij zal wel een zwaarder kaliber deodorant nodig hebben zoiets van Syneo 5, of Odorex dry, of Odaban. Heet dat niet hyperhydrosis? Overmatig, of overvloedig zweten. De zweet productie is dan wel heftig. Het zal wel geen pretje zijn voor die leerlingen om dat examen te maken. Ik hoop dat ze er de volgende keer rekening me houden dat je voor anderen fris moet ruiken. Heb nooit vrouwen sterk naar zweet geroken maar meestal mannen. Ik hoop dat de naaste omgeving er hun op wijst. Het is geen pretje om daar bij te zitten. Ik zie meer vrouwen deodorant gebruiken dan mannen. In een sociale functie is dat wel een must.

[Beantwoorden]


Door Tio op 15 december 2015 00:38

Laatst moest ik boodschappen afrekenen bij de kassa van de supermarkt en die kassamedewerker rook heel erg indringend naar zweet. Je moest bijna je hoofd afwenden want zo erg was het al. Je rook het al van enkele meters afstand. Het was een zeer indringende en scherpe zweetlucht of zeg maar een soort walm die zich in die nabijheid enkele meters van vandaan had verspreid. Ook ruiken mensen die uit het huis van bewaring erg naar zweet want dan hebben ze zich ook niet gewassen. dan komen ze bij de advocaat en dan ruikt die hele ruimte naar indringende geuren. Ze hebben een geurneutralizer tegen extreme geuren zoals rioollucht. Als de riool open staat dan kan het ook zeer indringend ruiken. Het is bijna niet om vol te houden en je zou dan bijna een mondmasker moeten dragen zo bedwelmend is dat dan. Bij de supermarkt was dit ooit het geval toen ik de broodafdeling naderde. Ik rook een zeer indringende muffe geur. Ik ben hier over gaan klagen bij de supermarkt en toen zeiden ze dat het aan de riool of aan een afvoerputje lag omdat het had geregend. De toestand zou zich als hebben gestabiliseerd en het zou al zijn opgelost en nu zou het er weer naar brood ruiken. De supermarkt zag er ook wat smoezelig uit, en het is alsof er zeer veel mensen komen.

[Beantwoorden]


Door Tio op 15 december 2015 00:45

Ik weet me het deodorantmerk Limara nog wel te herinneren van vroeger, maar zit zou niet meer te koop zijn. Sommige deodorant merken en hun geuren doen mij wel wat aan vroeger denken en dan komen er ook weer herinneringen naar boven. Het waren meestal parfum-deodorants die ik had. Ook 8×4 is een merk dat al lang bestaat en Fa ook. In een appel groene spuitbus met de frisse geur van Limoenen. Ze hebben nu veel meer keus dan jaren terug. Die oudere merken kan ik me nog wel herinneren zoals La Bocage van Lancome, Nonchalance, Tosca, en Fenjal. Het zijn van die klassiekers. Ik heb Nonchalance ook eens geprobeerd. Na het zwemmen rook je nog na naar deze deodorant. :lees: :wave:

[Beantwoorden]


Door T.Huisman op 19 december 2015 09:06

De Deo 8×4 van Soft kiss met ylang ylang lijkt me lekker. :kiss:

[Beantwoorden]


Door Tilly op 27 januari 2016 12:47

Ik wil Soft kiss en Beauty ook wel eens proberen. Het schijnt dat de deodorant Unity van 8×4 een unisex-geur is. Het kan dus zowel voor mannen als door vrouwen gebruikt worden. Ik vind het disign het ontwerp van de deodorant wel modern overkomen.Het ziet er niet saai uit. Ook het ontwerp moet uitnodigen het te kopen. Sommige merken zijn wat saai wat de buitenkant betreft. Het is alsof het dan om een medisch goedje gaat. Het oogt dan te steriel en saai. De buitenkant laat ongeveer zien waar het naar ruikt. Of dat stel ik me zo voor. Ook het ontwerp van de deodorants kan er uitnodigend uitzien om het te gaan kopen. Zoals beauty van 8×4 en soft kiss zien er van de buitenkant ook zeer verleidelijk uit. het lijkt dan wel alsof je oksels zijn om te zoenen. Zoals likken. Lik en zoen mijn oksels want zo lekker ruiken ze met die deodorant van soft kiss. Dat is niet mis. Unity de deodorantgeur van 8×4 lijkt wel meer een frisse geur te zijn van geuren uit de natuur. Zoals de geur van vers gemaaid gras. Een geur doet zeker wat met de zintuigen en maken dat herinneringen weer naar boven komen. En dat zijn dan prettige momenten en gebeurtenissen zoals reizen en waar je bent geweest en met wie. Kortom aan prettige momenten die je beleeft. Zoals een wandeling bij zonsondergang, of een etentje dat je had met die geur op. (A) :yay: :wow:

[Beantwoorden]


Door Tilly op 27 januari 2016 13:42

De kussen die op de deodorant Soft kiss van 8×4 zijn bedrukt met 4 rode rode kus afdrukken. En hier krijg ik een voorstelling van alsof je oksels ruiken om te zoenen. Dacht iedereen maar aan frisse oksels die om te zoenen zijn. Waar je dan rustig een zoen op kunt geven omdat ze zo fris zijn, en lekker ruiken. De geur van de sommige deodorants ruiken soms net naar een echt parfum. Er is tegenwoordig ruime keuze op het gebied van deodorants. De buitenkant van de deo, zoals het ontwerp ziet er dan ook vaak verleidelijk uit.

[Beantwoorden]


Door Tilly op 27 januari 2016 13:58

(love) Soft kiss lekker fris en dat is niet mis. Je oksels zijn om te zoenen met die rode zoenafdrukken op de flacon. Sanex en Odorex zien er een stuk saaier uit maar het gaat uiteindelijk om de werking alhoewel menigeen de buitenkant van Deo”s asocieert met een bepaalde geur. Hier mak je je een voorstelling van waar het naar zou kunnen ruiken. Er waren ook deo”s met zo”n ouderwetse bloem er op. Dat heeft dan toch z”n tijd wel gehad. Limara is ook zo”n vintage merk. Wordt niet niet gemaakt en het merk is sinds een hele tijd al uit de handel . Er zijn ook speciale deodorants van duurdere merken zoals Lancome La bocage, dat is een deodorantroller die al heel lang bestaat. Het zit in een witte flacon en is een roller met de klassieke roos er op van Lancome die al heel lang het zelfde is. En Zino Davidoff ook een hele goeie deodorant. Sommigen gebruiken die dan al heel lang en zijn zeer merkvast bij die duurdere merken. Ik vind 8×4 meer iets voor jongere mensen. Voor twintigers en dertigers. Ik vind de buitenkant van Odorex oubollig en saai en ouderwets maar als de werking maar goed is. De inhoud daar gaat het om. Maar de buitenkant van iets kan weer decoratief staan in de badkamer, of op de wastafel. Bij de buitenkant van iets en het flacon maak je een bepaalde voorstelling van hoe het zal zijn en waar het naar zal ruiken.

[Beantwoorden]


Door T. op 8 april 2016 16:48

Unity van 8×4 is een unisex deodorant. Ik heb nu beauty. key 2 (love) Het ontwerp van de deodorantspuitbus(sen) vind ik wel spannend.

[Beantwoorden]