Twitter Question #199

twitter_question_199_01

Een telefoon is net een dagboek. Afspraken staan erin, foto’s en filmpjes van mooie momenten, gesprekken met vriendinnen, een app naar YouTube met al je abonnementen… De telefoon is de laatste jaren persoonlijker en onmisbaar geworden. Ik vind de achtergrond die ik op mijn telefoon heb altijd heel belangrijk. Het bepaalt de sfeer en ik zie hem zo vaak, dat ik wel iets leuk wil hebben om naar te kijken.

twitter_question_199_02

Wat kwamen er veel leuke tweets binnen! Een kijkje krijgen in andermans telefoon en een screenshot krijgen van de achtergrond, voelt hetzelfde als neuzen in andermans tas of make-upcollectie. Heerlijk! Ik kon maar moeilijk een selectie maken.

Elise heeft een hele gezellige achtergrond met warme chocomelk en mini marshmallows, Sophie stond vooraan bij het concert van Paoli Nutini en maakte een mooie foto, Veronique gebruikt een prachtige foto van haar huwelijk in Toscane afgelopen september (nog gefeliciteerd!), Jessica heeft haar telefoon volledig gecustomized, wat er ook wel erg gaaf uit ziet, Kimberly koos ook een hele mooie foto met emotionele waarde, van haar weeskindjes in Uganda waar ze 3 maanden is geweest, Sanne heeft als achtergrond het slotje dat ze met Dave aan de brug in Parijs hing (lief!), Zoey heeft heel wat anders, maar ook een hele mooie. Een goed geheugensteuntje. En tot slot Charlotte, met een vrolijke Kerst achtergrond.

twitter_question_199_03

Dit zijn mijn achtergronden. Een foto van Jeffrey, die ik onlangs van hem maakte en die je al in de outfitpost kon zien. Ook gebruik ik een foto van Teske’s Tea Party, toen ze haar verjaardag afgelopen september vierde met enorm veel lekkere macarons en cupcakes. Deze foto kon je al zien op instagram. Ik vind het allebei mooie foto’s waar ik een fijn, vrolijk gevoel van krijg.

Welke achtergrond heb jij op je telefoon?


Reacties

Door Fleur op 13 december 2014 15:06

Leuke twitterquestion!!
Ik heb een achtergrond van Ian Somerhalder op mijn vegrendelscherm en op mijn home scherm, maar wel 2 verschillende foto’s

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 13 december 2014 15:12

Ben ik de enige met een Jailbroken iPhone 5?

pic.twitter.com/VVQ8YjuNOY

Hoe sexy is dit? Simpel.

[Beantwoorden]


Door Ina op 13 december 2014 15:15

Leuk! Ik heb zelf een foto van mij en mijn beste vriendin als achtergrond en een foto van een meeting met enkele lieve meiden als lockscreen!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 13 december 2014 15:17

Superleuk om te zien wat anderen voor achtergrond-afbeelding hebben!
Zelf heb ik een foto van het strand en de zee omdat ik daar heel erg van houd. ^^)

[Beantwoorden]


Door Sanae op 13 december 2014 15:21

Super leuk om al die verschillende achtergronden te zien!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 13 december 2014 15:22

Haha, leuk om te zien! Ik heb een foto van een paar bloemen op de achtergrond. Heel licht en niet-opvallend. Vind het vooral belangrijk dat een achtergrond niet té opvallend is. Ben verder nooit echt zo geweest van het ‘personen die ik ken op de achtergrond’, raar genoeg haha.

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 13 december 2014 15:25

Inderdaad leuk om een kijkje te kunnen nemen in iemand’s telefoon! Ik heb ijsjes op de achtergrond. Heel lang foto’s samen met m’n vriendje, maar die foto’s heb ik nog niet op m’n nieuwe telefoon gezet.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 13 december 2014 15:26

Dit was inderdaad een hele leuke vraag! Ikzelf heb als achtergrond één van mijn katten die tussen de bloempotten ligt. De foto van het slotje vind ik trouwens echt wel heel tof. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Judith op 13 december 2014 15:27

Ik heb eigenlijk een standaard achtergrond die al op de telefoon stond. Voor mijn vergrendelscherm heb ik dan wel weer een (eigen) foto met Shary-an (TVOH, seizoen 1). Na 5 jaar fan te zijn, heb ik haar vorig jaar tijdens haar theatertour ontmoet, dus dat blijft altijd wel een speciaal moment. ^^)

[Beantwoorden]


Door Margot op 13 december 2014 15:30

Leuke vraag! Ik heb een foto van m’n vriend en mij als achtergrond.

[Beantwoorden]


Door pauline op 13 december 2014 15:56

hoe doe je dat, je telefoon volledig customizen? zoals de vierde foto bovenaan?:)

[Beantwoorden]

milou antwoordt op 14 december 2014 om 18:54:

door een app. bv cocoppa of iets anders. zoek maar op internet

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 december 2014 16:03

Haha leuke twitterquestion! Ik heb een foto van mij bij de Big Ben als vergrendelscherm. Als je ‘m ontgrendelt is alles gewoon wit met roze tegels, windowsphone…

[Beantwoorden]


Door anna op 13 december 2014 16:05

Leuke vraag! Mijn mobiel is helaas opgestuurd ter reparatie, maar ik had altijd een van mn vriend en mij als achtergrond en eentje van de cavia’s!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 december 2014 16:19

Mijn achtergrond is al tijden een foto die ik maakte van de zonsopkomst tussen Leiden en Amsterdam vorig jaar toen ik in de trein zat om naar mijn werk te gaan. Ik hou van het fotograferen van de lucht als ik in de trein zit. En zeker in oktober en november zie ik de mooiste zonsopkomsten en zonsondergangen.

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 13 december 2014 om 16:22:

Deze dus: photos-c.ak.instagram.com/hphotos-ak-xpa1/1172693_1393026694271002_550479205_n.jpg

[Beantwoorden]


Door Denise op 13 december 2014 16:27

Ik heb hem toevallig net weer veranderd. Had eerst mijn selfie met Ansel Elgort ( Van TFIOS) en nu een foto met een héél emotionele waarde. Het is een foto van mij samen met een goede vriendin die er nu helaas niet meer is. Ik had hem al eerder als achtergrond, maar hij werd op een gegeven moment een beetje te confronterend. Nu zie ik het als iets moois. Ze is elk moment van de dag bij me. <3

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 13 december 2014 16:32

Ik heb twee foto’s gebruikt uit een review een tijdje terug van de Catrice lippenstiften uit de kerstcollectie. In het verleden was het een leuke persfoto van liu jo ;)

[Beantwoorden]


Door larissa op 13 december 2014 16:39

Ik heb mijn gsm ingesteld met een kerst-thema! Een gezellige winterlandschap als achtergrond en mijn 3 knopjes zijn een zuurstok, een kerstboom en een cadeautje! Ik heb wel een android-telefoon. I love it (love)

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 13 december 2014 16:52

Ik heb als achtergrond vaak leerwerk.. Zodat ik tussen de lessen door het nog snel een keertje door kan kijken! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 13 december 2014 17:05

Whieeh, leuk dat ik ertussen sta! En ik vind jouw achtergronden ook zo leuk! :)

[Beantwoorden]


Door manon op 13 december 2014 17:35

wat leuk om te zien ik heb momenteel een mooie lucht op de achtergrond van mijn telefoon lekker neutraal :)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 13 december 2014 17:35

Leuk! Ik heb een foto van mijn vriend en mij <3

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 december 2014 17:39

leuke dingen staan er tussen! Vind dat slotje ook heel heel leuk :D
Mooi ook dat lijstjemet daily reminders, bijzonder!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 13 december 2014 17:43

Ahh, volgende week de 200ste vraag..! Leuk! Al ga ik nu eerst deze vraag beantwoorden ;-) Ik heb een hele saaie en standaard achtergrond: één kleur. Lekker basic en rustig. Daar houd ik van. Al mijn icoontjes op de verschillende pagina’s vind ik al druk genoeg. Ik heb wel eens foto’s als achtergrond gebruikt, maar merk dat ik het dan drukker vind en meer moeite moet doen om mijn icoontjes ‘te vinden’.

[Beantwoorden]


Door Els op 13 december 2014 17:47

Ik heb mijn oude overleden verzorgpaardje erop staan :-). Eigenlijk al 4 jaar, hahaha. Ben er aangewend! Ik ben ook heel blij met de foto!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 13 december 2014 18:05

Superleuke achtergronden! Ik vind die met dat slotje vooral heel leuk, heel origineel!
ik heb nu zelf een achtergrond met van die geglazuurde peperkoekjes en gouden kerstballen, lekker kerstig :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 13 december 2014 18:49

(Wat ik nu heb) startscherm?: ik heb een foto van mij en mijn overleden hond (love). op whatsapp: mijn hond… vergrendelscherm: een foto van mij en mijn vriendin.

[Beantwoorden]


Door Julia op 13 december 2014 18:58

Ik heb nu als ontgrendel scherm Harry Styles en Niall Horan , als ?hoofd?achtergrond een standaard achtergrond met een zonsondergang, ik vind het persoonlijk heel mooi om een strakke achtergrond en een hele persoonlijke achtergrond te hebben voor wat afwisseling.
Ohja en als achtergrond bij mijn toetsenbord heb ik One Direction :love:

[Beantwoorden]


Door Danielle op 13 december 2014 19:22

Ik heb een foto van mij en mijn vriend als ontgrendelscherm en een foto van mijn vriend en de hamster als achtergrond haha :p

[Beantwoorden]


Door Denise op 13 december 2014 19:30

Wat een super leuke Twitter vraag! Ik heb zelf een foto van mijn vriend op de achtergrond <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 december 2014 19:38

Mijn achtergronden zijn de Miss dior parfum waar jij ooit een foto van hebt gemaakt, die staat dus ook op je site van achtergronden :). En eentje van Ellie Goulding!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 december 2014 19:44

Wat leuk om te zien. Ik heb een kerstboom als achtergrond.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 13 december 2014 19:55

Ik heb mijn lessenrooster als achtergrond staan, heel saai I know maar wel heel handig. xx

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 december 2014 20:03

leuke vraag! Zelf heb ik een foto dat ik Rutger een knuffel geef en op mijn home screen een foto van Josh Holloway, zoek hem op; mijn crush. (A)
Maar ik denk dat ik een achtergrond verander naar jou bureau blad afbeeldingen!

Liefs,
Joyce

[Beantwoorden]


Door Grace op 13 december 2014 20:28

Ik HEB EEN FOTOOW VAN DIE DRIE AAPJES VAN WHATSAPP ONDER ELKAAR EN DAN HEBBEN ZE VAN DIE BLOEMEN KRANSJES OP :love: :sexy:

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 13 december 2014 20:30

Ik heb een foto van een sixpack als achtergrond… heavenn (A)

zijn er lieve mensen, die eens een keertje op mijn blog zouden willen kijken?

fabulashfashionista.blogspot.com

Vera, je bent echt geweldig! altijd al die leuke videos:)

[Beantwoorden]


Door Sara op 13 december 2014 21:47

Echt een super leuke twitter question. Ik heb een app waardoor mijn achtergrond iedere dag verandert in alle plaatjes/foto’s die ik maar wil. Ideaal en iedere dag weer een kleine verassing.

[Beantwoorden]


Door Nina op 13 december 2014 22:02

Een foto van Taylor lautner! I love him! (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 13 december 2014 22:51

Wat een originele vraag! Ik heb een printje van pinterest :)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 13 december 2014 23:05

Het kasteel van Disneyland Parijs! Echt de perfecte foto van het kasteel. De foto heb ik een paar weken geleden zelf gemaakt en het was zo’n mooi weer. De lucht is helder blauw, het kasteel komt mooi uit en niet teveel mensen.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 13 december 2014 23:24

Ah dit vind ik echt een leuke Twitter Question! Ik heb momenteel nog twee herfstachtige foto’s van Pinterest als achtergrond maar ben nu nog druk aan het zoeken om de perfecte winterse achtergrond foto te krijgen.

[Beantwoorden]


Door Dana op 14 december 2014 00:19

Ik vind ze onwijs leuk allemaal! Mijn lock screen is een foto op de boot met de zonsondergang in Hong Kong van afgelopen zomervakantie! (love)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 14 december 2014 09:38

Wat een leuke achtergronden! Mijn lockscreenachtergrond is een foto van One Direction, net als mijn normale achtergrond… ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Tahnee op 14 december 2014 10:33

Oehh wat leuk deze post!
Ik heb als achtergrond op m’n vergrendelscherm een foto van Matty Healy, van the 1975 die ik tijdens het concert heb gemaakt :)
En op me normale scherm eenmaal vergrendeld de mini kerstboom van me vriend en mij <3

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 14 december 2014 11:27

Een foto van mijn konijn dat op het balkon ligt te chillen :)
(R.I.P.)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 14 december 2014 13:24

Ik heb een galaxy-achtergrond en verander het nooit, omdat ik daar helemaal van in de war raak, haha.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 14 december 2014 13:44

Leuke question! Ik heb nu een achtergrond met palmbomen, omdat ik de winter wil ontlopen haha

[Beantwoorden]


Door Heleen op 14 december 2014 14:59

Mijn kat natuurlijk, daar word ik gelijk blij van! :)

[Beantwoorden]


Door jjvv op 14 december 2014 17:04

hey vera ! hoe maak je de foto zo dat ie precies past ? ik heb namelijk dat i automatische inzoomt gebreuk jij een app daarvoor ? zo ja welke

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 december 2014 18:34

Hoe leuk! Ik heb een foto van een openhaard en een foto van de eiffeltoren! Heel leuk! Zo leuk! Liefs

[Beantwoorden]


Door Melanie op 14 december 2014 19:23

Foto van mijn lieve hondjes! Ik word er altijd zo blij van als ik ze zie :)

[Beantwoorden]


Door Lalalmeisje op 14 december 2014 21:24

Mijn achtergrond is een foto van mij en mn beste vriendin toen we stage liepen bij de AH met een 10 maten te grote blouse van ah

[Beantwoorden]


Door Rosa op 15 december 2014 08:57

Ik heb een zelfgemaakte foto van een mooi herfstlandschap als achtergrond. Altijd fijn om terug te kijken op zo een mooie dag!

[Beantwoorden]


Door silvia op 15 december 2014 12:57

leukleukleuk,
allebei mn achtergronden in mn telefoon bestaan uit mijn vriendje en ik.
word er altijd supervrolijk van als ik daar na kijk. (:
x liefs

[Beantwoorden]


Door Lynn op 15 december 2014 14:41

Leuk om alle verschillende achtergronden te zien! Zelf heb ik als achtergrond een versierd ying yang teken en een foto met een goede vriendin.

X <3

[Beantwoorden]


Door Eef op 15 december 2014 20:00

(love) Bij mij staat er m’n dochtertje op de achtergrond (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Angela op 16 december 2014 13:33

2 foto’s van mijn vriend en mij. Word er heel erg vrolijk van.

[Beantwoorden]