Nieuwe producten Essence en Catrice voorjaar ’15

Ik kan mijn vreugde niet langer bedwingen, er komen weer zulke gave nieuwe producten aan van Essence en Catrice! Tijdens de halfjaarlijkse assortimentsveranderingen wordt zoals gewoonlijk het schap van beide merken flink op de kop gehouden en door elkaar geschud. Vandaag laat ik je de allerleukste producten zien die je vanaf februari 2015 kunt verwachten.

Essence

essence_nieuw_01

De nude trend is nog steeds niet voorbij en dus brengt Essence een nieuwe lijn lipsticks uit, volledig bestaande uit nude kleuren. Van heel bleek, tot iets donkerdere jaren 90 tinten. Leuk gedaan: de hulzen zijn aangepast op de kleuren van de lipsticks. Verkrijgbaar in vijf tinten.

Nude longlasting lipsticks € 2,39

essence_nieuw_02

Walgen is een groot woord, maar fan ben ik niet van sponsapplicators. Dat Essence nu een XL variant uitbrengt, maakt me toch wel heel nieuwsgierig. Het design is tof en misschien dat deze grote applicator wel heel fijn werkt voor verschillende soorten texturen oogschaduw.

Giant eyeshadow applicator € 1,89

essence_nieuw_03

Als grootverbruiker ben ik altijd nieuwsgierig naar de nieuwste soorten eyeliner. Deze easy 2 use variant van Essence moet een flinterdun en vlijmscherp lijntje kunnen zetten.

Easy 2 use eyeliner pen € 2,89

essence_nieuw_04

Om de nude look compleet te maken zijn er niet alleen nieuwe nude lipsticks, maar ook bijpassende oogschaduws. Zes kleuren van beige tot rosé. Ze beloven mat en zijdezacht te zijn.

I love nude eyeshadow € 2,59

essence_nieuw_05

Woooow… Maar liefst 16 kleuren zitten er in de totaal nieuwe I love trends nagellakken lijn. Je zal enkel nudes en pasteltinten tegenkomen. Lieve en zachte kleuren voor charmante nagels en handen.

I love trends nail polish € 1,89

essence_nieuw_06

Brow gels schieten als paddestoelen uit de grond. Essence doet gezellig mee en lanceert de make me brow eyebrow gel in twee tinten voor blondines en brunettes. In de gel zitten kleine vezels die je brows voller laten lijken.

Make me brow eyebrow gel € 2,59

essence_nieuw_07

De mono oogschaduws van Essence worden op de schop genomen en totaal vernieuwd. Een ander design en een verbeterde textuur. Ik ben benieuwd of de losse oogschaduws van Essence voortaan eindelijk een beetje van goede kwaliteit zullen zijn. Verkrijgbaar in 16 tinten.

Mono eyeshadow € 1,69

essence_nieuw_08

En dan als allerlaatste van Essence: gel nagellak! Zonder salon of LED lamp, gewoon voor thuis. Ik ben al fan van de variant van Sally Hansen en sta dan ook te trappelen deze low-budget optie van Essence uit te proberen. Als ik kan kiezen ten minste, want er zullen maar liefst 46 kleuren te koop zijn.

The gel nail polish € 1,69

Catrice

catrice_nieuw_01

De Absolute Eyeshadow Palette serie wordt verder uitgebreid met deze nieuwe Rose variant. Roségoud en koper zijn momenteel heel populair in sieraden en woonaccessoires, maar ook zeker in make-up. Ik ben heel benieuwd hoe de tinten in dit doosje met elkaar zullen combineren.

Absolute Rose Eyeshadow Palette € 4,99

catrice_nieuw_02

Coversticks zie ik steeds vaker weer voorbij komen in make-upcollecties. Bij Bobbi Brown bijvoorbeeld, maar ook bij Catrice! De Allround Coverstick verhult onzuiverheden, roodheden en donkere kringen rond de ogen. Te koop in drie tinten.

Allround Coverstick € 2,99

catrice_nieuw_08

Ook de mousse foundation is terug! Perfect voor de iets vettere huid, strijkt deze zachte mousse de huid glad en camoufleert hij oneffenheden. Verkrijgbaar in vier tinten.

12H Matt Mousse Make-up € 4,99

catrice_nieuw_03

Essence heeft een nieuwe lijn met 5 nude lipsticks, maar Catrice pakt nog groter uit met de nieuwe Luminous Lips Lipstick, te koop in maar liefst 14 tinten. Deze lipstick met hyaluronzuur laat de lippen voller lijken, heeft een medium dekking en glamorous glans.

Luminous Lips Lipstick € 3,99

catrice_nieuw_04

Oogschaduwbasis blijft een must have, iets wat ik onder elke oogschaduw gebruik. In de Prime And Fijne lijn is deze oogschaduwbasis nieuw. Hij heeft een huidskleur, zodat je oogleden een mooie, egale basis voor elke ooglook vormen.

Prime And Fine Eyeshadow Base € 3,59

catrice_nieuw_05

Luxury Nudes is een nieuw soort nagellak van Catrice met zachte parelmoer finishes. Nude, maar wel met een glans. Deze nieuw soort nagellak belooft perfect te dekken en is verkrijgbaar in zeven tinten.

Luxury Nudes Nail Polish € 2,89

catrice_nieuw_06

Ik vind het altijd leuk als low-budget drogisterijmerken nieuwe kwasten uitbrengen, omdat goede en betaalbare kwasten nog steeds moeilijk te vinden zijn in de winkels. Catrice komt voor het voorjaar met een kabuki voor gezichtspoeder en bronzer.

Kabuki Brush € 4,99

Naar welke nieuwe producten van Essence en Catrice kijk jij het meest uit?

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 15 december 2014 | 102 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Marloes ❤ Budgetproof.nl op 15 december 2014 15:03

Ohhh yes, ik was echt happy toen ik deze producten in de mail vond. Tenminste geen saaie vernieuwing maar echt leuke nieuwe producten waar ik nieuwsgierig naar ben. Vooral de nagellakjes vind ik mooi. De nieuwe lipsticks ben ik ook benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 december 2014 15:04

Essence komt met best een aantal leuke dingen maar ook een aantal waarvan ik denk: mwah. De gellakjes lijken me vooral leuk en de nude lipsticks. Van Catrice de nude lakjes en de nieuwe lipsticklijn. Ben benieuwd naar de kwaliteit en hoe de kleurtjes er in het echt uit zullen zien.

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 15 december 2014 15:05

Hmmm, niet echt iets waarvoor ik naar de winkel zou rennen.

Maar serieus: die mega sponsapplicator! Hoe gebruik je zoiets?! Het ziet er in elk geval super grappig uit :p

[Beantwoorden]


Door Syl op 15 december 2014 15:06

Het grote gevaar van budget merken is dat ik in een keer teveel koop.
ik ben erg benieuwd naar dat rose palette.

[Beantwoorden]


Door Maris op 15 december 2014 15:07

Zeer nieuwsgierig naar de coversticks!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 15 december 2014 15:10

De nude lipsticks zijn heel erg tof! Die donkere tinten spreken me heel erg aan! Ook de nude nagellakjes lijken me fijn. Ik ben heel benieuwd :).

[Beantwoorden]


Door Jolijn op 15 december 2014 15:19

Ik ben benieuwd naar het absolute rose palette! Ziet er prachtig uit :)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 15 december 2014 15:21

Wow wat een leuke producten allemaal! Ik ben heel erg benieuwd naar de nude oogschaduws en lipsticks van Catrice en het palette van Catrice. (love)

[Beantwoorden]


Door Milou op 15 december 2014 15:23

Zo fijn die nude trent! Ik kijk vooral uit naar de lipstick en nagellak!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 15 december 2014 15:24

Ziet er veelbelovend uit! Ik ben vooral benieuwd naar alle lipproducten! <3

[Beantwoorden]


Door Ina op 15 december 2014 15:28

Ziet er veelbelovend uit! Ik ben vooral benieuwd naar de lipstickjes en de (gel)nagellak!

[Beantwoorden]


Door Zoe de Jonge op 15 december 2014 15:33

Cursus zelfbeheersing zit er aan te komen ^^) Allemaal mooie producten, maar ik moet streng zijn. Zo lijkt mij dat paarse oogschaduwpalette van catrice me super, maar eerlijk is eerlijk. Ik heb al paarse oogschaduw in verschillende tinten… :/

[Beantwoorden]


Door Naomi op 15 december 2014 15:34

Ik ben heel erg benieuwd naar de make me brow eyebrowgel van Essence en de nieuwe nude nagellakjes van Catrice :D

Xx

[Beantwoorden]


Door Margot op 15 december 2014 15:36

Ik ben benieuwd naar die lakjes van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Yessica op 15 december 2014 15:40

I love it! (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Sylvana op 15 december 2014 15:41

Hoe gaaf!!

[Beantwoorden]


Door Dewi op 15 december 2014 15:45

Wauw! Ziet er mooi uit. Ben vooral benieuwd naar de lipsticks van Essence en het rose palet van Catrice.
liefs

[Beantwoorden]


Door Iffy | @DiaryOfAMua op 15 december 2014 15:58

Er zitten prachtige dingen tussen, ik ben erg benieuwd!

Xo

[Beantwoorden]


Door Hanna op 15 december 2014 16:01

Oeh als die paarse lipstick van Catrice dekkend is ben ik een heel blije beautyblogger!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 15 december 2014 16:05

Oh, dit gaat mijn portemonnee niet leuk vinden ;-) Wat een toffe producten! Met name de lipsticks van Essence (nude tinten) en Catrice springen er bij mij bovenuit. Ook ben ik nieuwsgierig naar de nagellakken van beide merken. Hopelijk heeft Catrice de kwaliteit van het kwastje aangepast.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 15 december 2014 16:07

Ben benieuwd naar die gel nagellak van Essence! Normaal vind ik Essence nagellak namelijk niet zo geweldig…

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeu! op 15 december 2014 16:07

Leuke productjes komen er uit zeg

[Beantwoorden]


Door angelique op 15 december 2014 16:29

Dit gaat heel slecht voor mijn portemonnee zijn! Die nagellak en lipsticks van catrice en de pastelnagellak en eyeliner van essence gaan dus zeker wel aangeschaft worden!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 15 december 2014 16:32

Wat een geweldige collectie. Ik ben super benieuwd naar de lipsticks en die eyeliner!

[Beantwoorden]


Door Emma op 15 december 2014 16:40

Oeeeeh bedankt voor deze post, ik kan echt niet wachten! Ben vooral héél benieuwd naar die nude lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 december 2014 16:40

Hmm, ik ben zelf echt geen grote fan van de nude trend dus ik ben niet zo enthousiast, maar ach!

[Beantwoorden]


Door tessa anna op 15 december 2014 16:41

Oeeeh! Die gelnagelakjes wil ik wel proberen, ik vond die van Sally Hansen wel wat duur namelijk. Ook ben ik beniewd naar die browgel.
Hiervan zullen vast wel reviews voorbij komen op jou blog.

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 15 december 2014 16:49

Wat een vrolijke kleurtjes! En we moeten nog zo lang doorwinteren haha…ik ben vooral benieuwd naar de oogschaduwbasis en de nagellakjes.

[Beantwoorden]


Door maroussia op 15 december 2014 16:57

Ik ben ontzettend benieuwd naar het catrice palette en de nude kleuren van essence :) x

[Beantwoorden]


Door Mila op 15 december 2014 17:03

Oeh! Can’t wait!!

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 december 2014 17:07

Er zitten echt hele gave producten tussen! Ik ben heel benieuwd ^^

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 15 december 2014 17:10

Vooral de collectie van Essence spreekt me aan!

[Beantwoorden]


Door Demi op 15 december 2014 17:24

Wow ziet er allemaal heel mooi uit. Vooral dat oogschaduw palet van Catrice!! :kiss: . Ik houd altijd zo van jouw reviews en video’s, als ik dan op de fiets zit uit school verheug ik me al weer helemaal op jouw review/video. Vera blijf vooral doorgaan met je werk want je bent echt geweldig in wat je doet. Je ben één van de beste beautybloggers die ik ken en ook de eerste. Door jou video ben ik naar beautybloggers gaan kijken en ook andere gaan volgen maar naar jij bent mijn grote favoriet. Vera blijf vooral doorgaan met je werk want je doet het uitstekend goed!! Je bent mijn voorbeeld

[Beantwoorden]


Door Heleen op 15 december 2014 17:25

Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduws, zowel de mono’s als het Rose-palet!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 15 december 2014 17:43

Ik zit hier bijna te stuiteren van enthausiasme.
Zoveel dingen die ik wil uitproberen, waar te beginnen… haha.
ik vind het sws mooie en betaalbare merken ook als iets niet bevalt is het nog niet zo n grote aanval op je portomonee. (essence ben ik nog niet zo n fan van, maar catrice is echt een van mijn favoriete low budget merken)

Vind het catrice palletje ook erg mooi, heb donkere ogen dus dan staan die roze tinten ook altijd erg mooi.
xx

[Beantwoorden]


Door Sofie op 15 december 2014 18:19

Wauw , wat kijk ik uit naar die nieuwe producten! Ze zien er echt veelbelovend uit. Ik kijk zelfs meer uit naar de collectie van Essence deze keer! :wow:

[Beantwoorden]


Door Caya op 15 december 2014 18:24

Wat een gave collecties zeg! Super mooie foto’s en leuke spulletjes, binnenkort maar weer eens langs de kruidvat fietsen :love:

[Beantwoorden]


Door Estrella op 15 december 2014 18:28

Vooral de lipsticks spreken me erg aan!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 15 december 2014 18:29

Ik ben juist fan van sponsapplicators; die pakken oogschaduw veel beter op dan kwasten. Dus die gebruik ik voor de lichte basiskleuren en/of voor grote oppervlakten. Toen ik bij The Body Shop werkte hadden ze ook al zulke grote applicators en die gebruikte ik vaak als ik klanten opmaakte. Lijken me fijne producten! Ik ben nog niet in de lente-stemming maar ik ben er wel nieuwsgierig naar!

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 december 2014 18:32

aahh mooie lakjes en nude producten :D

[Beantwoorden]


Door anna op 15 december 2014 18:36

Oeh wauw ik ben echt heel benieuwd naar de lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 december 2014 18:37

Kan niet wachten totdat deze lijn uitkomt! Sowieso zie ik al een hele mooie oogschaduw palette en een hele mooie lipstick <3

[Beantwoorden]


Door Myri op 15 december 2014 18:50

ik word nog steeds elke keer weer enthousiast als ik deze artikelen zie!
Zitten weer leuke dingen tussen.
Sponsapplicators kunnen trouwens wel handig zijn voor concealer soms!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 15 december 2014 18:57

Hoewel ik zielsveel van Catrice en Essence hou, word ik er niet bepaald warm van. Maar wie weet als ik ze in de winkel zie liggen.

[Beantwoorden]


Door vera op 15 december 2014 19:09

Oehhh heeeeel nieuweschierig! vooral naar de brow gel en de gel nagellak van essence

[Beantwoorden]


Door Denise op 15 december 2014 19:10

Wat super handig dat Essence de huls van de lipstick aanpast op de kleur van het product. Zo zie je in één oogopslag welke kleur je te pakken hebt. Ik hou van nude dus deze collectie’s zijn een feestje voor mij. Ben nu heel erg benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 15 december 2014 19:12

Oeeeh, ziet er super mooi uit! Ben heeel benieuwd;)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 15 december 2014 19:15

Zeer benieuwd naar de eyeliner, mn kat von d raakt op en ik heb nog steeds geen goed (en verkrijgbaar) alternatief :-(

[Beantwoorden]


Door Tania op 15 december 2014 19:16

ik ben benieuwd naar de nude lipsticks en nagellak

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 15 december 2014 19:17

Ik ben in ieder geval zeer benieuwd, ziet er in ieder geval super leuk en kleurrijk uit. Maar ben stiekem wel een beetje bang wat er dan uit het assortiment gaat… xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Anna op 15 december 2014 19:25

Oh wauw! Zodra ze er zijn ga ik zeker even snuffelen! Catrice lipstick wohoooo! Liefs

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 15 december 2014 19:50

Ziet er veelbelovend uit! Ik ben vooral benieuwd naar de Essence lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 15 december 2014 20:08

Wat een hoop leuke producten weer!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 15 december 2014 20:09

Het ziet er heel leuk uit allemaal! Ik ben vooral benieuwd naar de nude lipsticks van Essence en de nude nagellakjes van Catrice :)

[Beantwoorden]


Door Luuke op 15 december 2014 20:11

Whoeee, ziet er goed uit zeg :roll: Ik ga sowieso nude lipsticks halen van Essence, misschien dat palette van Catrice en heel wat nieuwe lakjes :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 15 december 2014 20:23

Ik word zo enthousiast hiervan! Super leuk alle nieuwe lijnen. Ben benieuwd! Can’t wait ^^

xx Sanne

[Beantwoorden]


Door lousaa op 15 december 2014 20:33

Misschien die lipsticks van Catrice maar om eerlijk te zijn ben ik zo onderhand wel een beetje klaar met al die pastelletjes en al dat nude. Zo keurig allemaal… Nee, ik denk dat ik even klaar ben. Ik denk trouwens dat een deel hiervan alleen voor de extra brede displays is, of niet?

[Beantwoorden]


Door Anne op 15 december 2014 20:46

ik ben erg benieuwd naar de nagellak van essence!!

[Beantwoorden]


Door Yvonne Bruin op 15 december 2014 20:58

Alle producten zien er zo oooo gaaf uit! <3

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 15 december 2014 21:00

Ik ben heel erg benieuwd naar de lipsticks van Catrice! Die lila kleur ziet er heel bijzonder uit, ben benieuwd hoe die gaat uitvallen.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 15 december 2014 21:01

Wat prachtig allemaal! Ik vond vooral alle eerste nude lipsticks ontzettend mooi!

[Beantwoorden]


Door Vera op 15 december 2014 21:16

Wauw wat weer een gave make-up! Ben benieuwd naar de coversticks en de nude nagellakken met parelmoer glans.

[Beantwoorden]


Door Anna op 15 december 2014 21:22

Gaan er ook weer producten weg? Zoja welke? Heel leuk artikel weer, zoals altijd

[Beantwoorden]


Door Demi op 15 december 2014 21:36

Ah ik ben benieuwd naar de sponsapplicator! En de kabukikwast, mits van goede kwaliteit, gaat op m’n wishlist! :yay:

[Beantwoorden]


Door Joy op 15 december 2014 21:38

Ben zo ongelofelijk benieuwd naar die Essence eyeliner en nude lipsticks! Al maken die Luxury Nudes nagellakken me ook wel echt nieuwsgierig!

[Beantwoorden]


Door Bibi op 15 december 2014 21:38

‘I want it all, I want it all, I want it all, and I want it NOOOOW’

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 15 december 2014 21:41

Ik ben eigenlijk geen fan van nude lipstick, maar de donkerste kleur van Essence lijkt me best mooi. Van Catrice ben ik erg benieuwd naar de lipsticks en de oogschaduwbasis.

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 december 2014 22:03

Ik ben heel erg benieuwd naar de Luminous Lip Lipsticks! En het Absolute Rose palette! En als ik die dan toch ga kopen, schaf ik direct een nieuwe Absolute Nude aan hihi ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne op 15 december 2014 22:20

Helaas, ben ik bang dat ik steeds meer huiveriger wordt voor de toekomst. 46 gelkleurtjes. Blijven de “standaard” lakken dan nog in het assortiment? Dit is geen goed nieuws, want ik ben allergisch voor gel.

[Beantwoorden]


Door Eva op 15 december 2014 22:27

Ik vind deze updates altijd zo leuk om te zien! Die lila lippenstift van Catrice ziet er echt apart uit…

[Beantwoorden]


Door Rosalie (4BeautyandLife) op 15 december 2014 22:28

Nou nou, daar zitten best wat producten bij die ik een keer wil gaan proberen. Ik heb zelf nog nooit iets van Catrice of Essence gekocht of gebruikt, maar het is zo scherp geprijsd dat ik er wel zin in begin te krijgen. Vooral de nude lipsticks en de brow gel spreken we erg aan. Aangezien ik binnenkort een kindje krijg zal ik sowieso voor de luiers veel in Kruidvat te vinden zijn, dus dan kan ik ook wel even langs de Essence en Catrice schappen :-)

[Beantwoorden]


Door Inge op 15 december 2014 23:07

Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch naar een aantal dingen wel benieuwd ben: de nude lipsticks van zowel essence als catrice, maar ook de gellakjes zonder lamp (hoe vet is dat!!) en goh, dat rose oogschaduwpalet van catrice, dat lijkt me echt een musthave als de pigmentatie goed is.
Elke keer heb ik zoiets van goh, ik wil het urban decay 3 palet en elke keer zie ik ergens wel een of ander palet, al dan niet dupe verschijnen en denk ik hmm, dat UD-palet moet maar effe wachten, het is tenslotte toch wel ineens veel geld om uit te geven; Hoewel als ik achteraf bekijk wat ik al in mijn stash heb opgebouwd de laatste jaren, zou ik er ook van verschieten.
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Emily op 15 december 2014 23:22

Ben best wel benieuwd naar die nude lipsticks! Ze zien er prachtig uit, en duidelijk ook een beetje gebaseerd om de Kylie Jenner trend haha

[Beantwoorden]


Door Linda op 15 december 2014 23:32

Mooie en veelbelovende lijn qua kleuren! Ik hoop nu eindelijk eens de perfecte nude lipstick te vinden :)

[Beantwoorden]


Door larissa op 16 december 2014 00:18

Oeehhh ik ben zo benieuwd naar de 2 donkere tinten van de essence lipstiften. Ik hou echt van zulke kleurtjes! Ik ben ook erg benieuwd naar de nagellakjes en de gellakjes! Naar de lipstiften van catrice ben ik ook erg benieuwd en ik ga zeker opnieuw een moussefoundation aanschaffen!
Hopelijk zijn alle producten overal te koop en niet enkel in de filialen met een derde schap…

[Beantwoorden]


Door Anouk op 16 december 2014 00:22

Ik ben heel benieuwd naar de essence nude lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Gaya op 16 december 2014 08:55

Haha, coversticks en mousse foundations zijn echt heel nostalgisch maar ze waren altijd een beetje te droog voor mijn huid. :P

[Beantwoorden]


Door Milou op 16 december 2014 10:14

Oelala, het maakt mij weer nieuwsgierig!!

[Beantwoorden]


Door simone op 16 december 2014 10:42

Die kabuki brush is al te koop. Heb hem vorige week in de kruidvat in Beilen zien liggen

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 16 december 2014 12:57

Ziet er erg leuk uit! Ik ben heel erg benieuwd x

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 16 december 2014 13:07

De eyeliner lijkt me echt super fijn. Heel mooi dun puntje. Ik heb ook gehoord dat ze met gelnagellak zonder lamp komen. Die ga ik echt proberen. Hopen dat het een groter succes is dan de nagellak met lamp!

[Beantwoorden]


Door Jaco op 16 december 2014 15:12

Ik ben benieuwd naar de oogschaduwbasis. Mijn moeder gebruikte de vorige maar kon nergens meer een nieuwe kopen. Ik heb ook gezocht, maar denk dat deze bij de vorige wisseling uit het assortiment is gegaan. Volgend voorjaar kan ik dus weer een nieuwe van Catrice voor haar kopen :)

[Beantwoorden]


Door Raf op 16 december 2014 15:37

Yes ss been benieuwd naar de nude lipsticks en de pastel nagelakken. Ook de oogschaduw basis lijkt me wel wat. Alleen, jammer dat de cover sticks alleen in lichte kleuren beschikbaar zijn. Zoals altijd. Had liever gezien dat ze ook donkere kleuren op de markt brengen.

[Beantwoorden]


Door lisa op 16 december 2014 16:09

Oeh fijne nieuwe producten!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 16 december 2014 16:23

Ik ben wel benieuwd naar die sponsapplicator, misschien kun je het ook gebruiken om iets van highlighter op te doen? Of setting powder onder de ogen (moet het wel beter werken dan een kwast :p)?
De mousse foundation lijkt me ook interessant, ik was daar vroeger zo gek op vanwege de geinige textuur!
x

[Beantwoorden]


Door Hilde op 16 december 2014 19:21

Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de nagellakjes van allebij de merken en naar de nieuwe lipsticks van catrice ^^)

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 16 december 2014 19:47

Oh dear…ik kan weer gaan sparen zie ik al :crazy: . Ik ben erg benieuwd naar de lipsticks, nagellakjes en (nude) oogschaduw van Essence

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 december 2014 20:49

AAAAAH, zo benieuwd! Alles ziet er prachtig uit :wow: (love)

[Beantwoorden]


Door Ariadne op 17 december 2014 12:49

wow. Wat Palette van Catrice ziet er echt mooi uit. Dat word kopen

[Beantwoorden]


Door Shirley op 17 december 2014 15:56

Oeehh nicee ik ben benieuwd naar de Nude lipsticks van essence hopelijk zijn ze Matt

[Beantwoorden]


Door Mandy op 17 december 2014 19:02

Wauw! Die Absolute Rose Palette lijkt me heel gaaf! Kan niet wachten :-D

[Beantwoorden]


Door Lucy | Beautylogics op 17 december 2014 22:03

Wat een fijne dingen allemaal!!!

[Beantwoorden]


Door ellis op 19 december 2014 10:47

ik ben heel erg benieuwd naar de collectie van eccense :yay: :yay: :yay: :yay:

[Beantwoorden]


Door Lucy op 19 december 2014 18:17

Oehh, die eyeliner… Benieuwd!!!!!

[Beantwoorden]


Door hanne op 27 december 2014 18:39

Bah altijd dezelfde rommel. Alleen de blush lijkt mij leuk maar die staat er niet tussen ;)

[Beantwoorden]


Door Emmy op 28 december 2014 19:33

De kaboeki kwast ziet er wel uit als of die str
Ugge haartjes heeft maar je je weet het nooit!! :yes:

[Beantwoorden]


Door Astrid op 2 januari 2015 23:04

Ik ben het meest benieuwd naar de oogschaduwbasis. Ik heb nu die van Essence, maar ik vind hem niet zo geweldig helaas, dus ben benieuwd hoe die van Catrice gaat uitpakken. :)

[Beantwoorden]


Door Sher op 2 januari 2015 23:38

I’m so excited!
Ik wil het nu al allemaal hebben!
(love)

[Beantwoorden]


Door Valerie op 3 januari 2015 21:09

Dat Absolute Rose palette en de lipsticks zijn om naar uit te kijken!

[Beantwoorden]


Door Muriel op 15 januari 2015 16:58

Wooooooh JA! Eindelijk een nieuwe oogschaduwbasis van Catrice. De oude, in dat potje, werkte super bij mij, alleen de inhoud in het potje werd heel snel kurkdroog ging bladderen. Hopelijk is deze nieuwe net zo goed!
Oh en die Absolute Rose… HEBBENNN! :D

[Beantwoorden]


Door Noons op 5 februari 2015 10:11

De nieuwe catrice spullen hebben ze bij het filiaal waar ik werk al :)

[Beantwoorden]


Door Sien :) op 27 april 2015 18:15

Dag Vera!
Superleuk artikel :)
Ik had een vraagje, ik ben van België en ik weet
dat de datums van de nieuwe essence
producten in België wanneer ze uitkomen verschillen
Weet jij toevallig wanneer de producten van Essence
naar België komen? :)
Je hebt een superleuke blog!
Sien :)

[Beantwoorden]