Bril matchen met lipstick en accessoires

specsavers_bril_matchen01

Toen ik net een bril had wist ik niet of ik nog wel de make-up kon dragen die ik altijd droeg. In hoeverre moet je je make-up, kleding accessoires nou eigenlijk aanpassen op dat stukje metaal of plastic op je neus? Zoveel als jij wilt. Een bril combineren is namelijk helemaal niet zo heel moeilijk. Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn nieuwe Spijkers en Spijkers bril van Specsavers draag.

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Specsavers.

specsavers_bril_matchen03

Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC34
MAC Candy Yum Yum
L’Oréal Blake’s Pure Red
L’Oréal Leatitia’s Pure Red

Een bril geeft je gezicht een bepaalde uitstraling. Dat heeft met de kleur, maar ook met het montuur te maken. Met een kleur lipstick kun je de uitstraling versterken, afzwakken of iets veranderen. Deze bril heeft een subtiele cat eye en een donker montuur, dat kan hem al snel een beetje streng maken.

Met de lipstick van Flormar (1) zorg ik dat mijn uitstraling toch heel lief wordt. Candy Yum Yum van MAC (2) maakt hem speelser, de rode lipstick (3) versterkt de bril en maakt me iets strenger, met tot slot de donkerood (4) die de het geheel – zelfs met bril – vampy maakt.

specsavers_bril_matchen04

Swarovski
H&M
Loavies
H&M

Met een accessoire kun je de uistraling nog meer versterken of afzwakken. Ik draag veel kettingen en heb er vier uitgekozen met ieder een eigen look. Chic en volwassen (1), eenvoudig (2), opvallend en kleurrijk (3) en zacht en romantisch (4). Hieronder combineer ik er twee met twee van de lipsticks.

specsavers_bril_matchen05

Lief

Ondanks dat de bril best aanwezig en donker is, kun je hem ook goed dragen met lichte lipstick en een romantische ketting. Het kan allemaal prima met elkaar, maar geeft het geheel wel gelijk een veel lievere uitstraling. Zelfs als je er een donkere kleur top onder draagt.

specsavers_bril_matchen06

Vampy

Met een bril op zie je er echt niet gelijk uit als een nerd of een juffrouw. Mocht je toch een beetje dat gevoel hebben (ik voel me nog best vaak een juf met een bril op), draag er dan eens een donkerrode lipstick en een simpele gouden ketting bij. Die bril zie je haast niet meer!

specsavers_bril_matchen02

De Spijkers en Spijkers collectie is nu te koop bij Specsavers. Ik heb een tijdje geleden een video gemaakt waarin ik vertel hoe je de juiste bril uitkiest bij de vorm van jouw gezicht. Die vind je hier.

Let jij erop hoe je je bril combineert met make-up en accessoires?

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 22 december 2014 | 32 reacties

Reacties

Door Cheyenne op 22 december 2014 05:59

Ik vind zowel de lichtroze als de donkerste kleur het mooiste staan. De kettingen vind ik allemaal erg mooi, leuk gecombineerd!

[Beantwoorden]


Door Michaela op 22 december 2014 06:07

Super leuk artikel! :) Die combinatie met de donkere lipstick en ketting staat je prachtig ;)

[Beantwoorden]


Door kelly caresse op 22 december 2014 06:16

Wat een leuk artikel, leuk te zien hoe bepaalde accessoires een look helemaal een andere uitstraling kan geven. De vampy look vind ik erg mooi staan met die opvallende lipstick

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 22 december 2014 06:16

Leuke combi’s heb je gemaakt! Ik heb zelf ook zo’n kleur montuur en zit er altijd een beetje mee als ik een donkere lipstick wil dragen. Bij mezelf vind ik het net wat te streng staan en draag dan liever lenzen :).

[Beantwoorden]


Door Akosua op 22 december 2014 06:29

Ik let eigenlijk niet zo op de accessoires als ik mijn bril opheb. Qua make up let ik eigenljk vooral op de ooglook. Mijn ogen lijken kleiner met bril, dus kies ik voor looks die mijn ogen groter laten lijken en zet ik ze iets heftiger aan.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 22 december 2014 06:31

Als ik mijn bril draag, dan vind ik mij er altijd uit zien als een hele strenge secretaresse. Af en toe best leuk, maar meestal vind ik het net wat te. Ik vind het jou in ieder geval super mooi staan, vooral met de echt donker rode lipstick. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Els op 22 december 2014 07:17

Die lieve look staat je echt mooi!

[Beantwoorden]


Door marieke op 22 december 2014 07:59

Zelf heb ik geen bril maar het lijkt me nog best lastig om te doen, want wanneer staat het nu ook mooi als je je bril op hebt? Leuk om te zien dus, je hebt leuke looks gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Minke op 22 december 2014 08:30

Leuk artikel! Ik heb alleen geen bril meer :P

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 22 december 2014 08:40

Wat staat die bril jou goed en alle kleuren lipstick kun je hebben. Zelf vind ik de Flormar de mooiste, wat een prachtige lieve kleur!

[Beantwoorden]


Door vintageandbeauty op 22 december 2014 09:00

Leuk dat je hier over schrijft! Ik merk dat ik vanwege mijn bril make up wat heftiger moet aanbrengen. Anders zie je er vrij weinig van. Zelf sta ik niet zoveel stil bij kleding. Wellicht komt het omdat mijn bril overal wel bij staat? Behalve bij looks met vintage kleding. Dan doe ik de bril graag voor de foto af hahs.

[Beantwoorden]


Door Shaz op 22 december 2014 09:34

Het enige waar ik op let, is dat ik niet zo streng eruit zie met bepaalde kleurencombinaties.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 22 december 2014 10:21

De laatste paar weken ben ik wat meer aan het experimenteren met kleuren lipstick, want ik draag wat vaker mijn bril. Ik heb tegenwoordig wat meer last van mijn lenzen, vandaar…Iedere keer ben ik weer verbaasd wat een kleur lipstick met je gezichtsuitdrukking (met bril) kan doen. Ik merk dat ik wat vaker naar donkere tinten (rood, fuchsia) grijp óf juist naar lichtere tinten. Voorheen droeg ik vaak bruin. Nu ik mijn bril draag vrijwel niet meer. Het staat wat minder mooi. Thanks voor je leuke & inspirerende artikel!

[Beantwoorden]


Door Marie op 22 december 2014 10:33

Heel erg leuk artikel ! Ik vind vampy het leukst! :D

[Beantwoorden]


Door Hester op 22 december 2014 10:47

Lijkt me ergens best lastig, als je make-up en kleding ook nog eens bij je bril moet passen! Maar ook wel weer leuk soms, is toch een extra toevoeging aan je outfit.

[Beantwoorden]


Door Margot op 22 december 2014 10:48

Wat staat een bril jou toch leuk!

[Beantwoorden]


Door Ina op 22 december 2014 10:58

Leuk artikel, al draag ik meestal gewoon mijn lenzen.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 22 december 2014 11:08

Mooie stijlen, zelf draag ik geen bril maar deze vind ik wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 22 december 2014 11:20

Naja ik moet zeggen dat ik mijn make-up routine wel heel erg moet veranderen als ik me bril draag, voornamelijk omdat ik een hele slechte sterkte heb en ik echt niks kan zien haha. De vampy look is mijn favoriet trouwens!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 22 december 2014 11:30

hey, ik heb ook een bril en ik combineer het meestal met make-up in de zelfde kleuren ik draag er nog een mooie gekleurde lipstick of -gloss bij. dat is de manier hoe ik mijn bril combineer met make-up.
liefs Jann

[Beantwoorden]


Door Janneke op 22 december 2014 11:30

hey, ik heb ook een bril en ik combineer het meestal met make-up in de zelfde kleuren ik draag er nog een mooie gekleurde lipstick of -gloss bij. dat is de manier hoe ik mijn bril combineer met make-up.

[Beantwoorden]


Door Leyla op 22 december 2014 11:37

Meid je hebt totaal geen smaak! Dus doe dit nooit meer oke?! :eww: :nod:

[Beantwoorden]


Door Manon op 22 december 2014 12:18

Leuk artikel! Ik vind Pure Red heel mooi staan bij die bril

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 22 december 2014 12:28

Wat een mooie bril en al die kleurtjes die erbij passen!

[Beantwoorden]


Door melissa op 22 december 2014 17:18

Leuk artikel! Ik vind alle combinaties er goed uitzien. Zelf draag ik een bril, maar voor foto’s zet ik deze liever af :)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 22 december 2014 19:05

Ik sta elke dinsdag voor de klas, dus misschien is deze bril wel iets voor mij haha. Ik vind het heel leuk om te zien hoe jij de bril combineert met lipsticks :)

[Beantwoorden]


Door Luuke op 22 december 2014 19:32

Mooi bril zeg! Ik wist ook niet dat lipstick bij een bril zoveel kon bijdragen aan de uitstraling. Die bordeaux rode lipstick vind ik erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door sofie op 22 december 2014 19:38

iedereen verklaart me altijd als gek als ik mijn make-up/kleding/sieraden op m’n bril aanpas haha. ik heb 2 brillen, 1 zwarte die eigenlijk overal wel mee kan maar ik heb ook een bruine met blauw en daar draag ik heel veel lipsticks niet bij want een beetje paarsige kleur (waarvan ik hou) past daar gewoon niet bij. als iemand me vraagt waarom ik m’n andere bril niet op heb zeg ik nu maar gewoon oh gewoon had zin om deze te dragen! niet veel mensen snappen me haha. vind leuk om dit te lezen vera! en super mooie bril!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 22 december 2014 20:20

Ik draag al jaren lang een bril maar ik let er echt niet op of dat goed past bij mijn make-up of juwelen, kleding enzo. Ik heb een donkerrode bril, bijna zwart en ik vind wel dat dat overal bij staat. Ik vind trouwens dat wij als vrouwen/meisjes al zo veel combineren, op alles letten enzo (niet dat ik dat niet leuk vind), als we nu ook nog verschillende brillen nemen zodat het goed past bij verschillende outfits, en een bril is al duur. Dat doe ik liever niet. Als ik veel make-up op heb, doe ik gewoon mijn lenzen in, zodat je de make-up nog ziet.
Ik vind trouwens dat jij heel goed staat met die bril. xx

[Beantwoorden]


Door Amelie op 22 december 2014 21:54

Wat een gave bril. dat montuur is heel tof!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 december 2014 21:24

Ik match mijn make-up eigenlijk nooit met mijn bril. Het scheelt dat ik een donkerbruine bril heb (Ray-Ban) dus zo ongeveer elke kleur past daar prima bij. Ik maak me ’s ochtends gewoon op met lipstick en oogschaduw waar ik op dat moment mee bezig ben en ik zet mijn bril gewoon op. Het is me eigenlijk nog nooit gebeurt dat mijn make-up met mijn bril vloekte ofzo.

xx Sanne

[Beantwoorden]


Door Kim op 21 februari 2018 21:40

Handige tips!

[Beantwoorden]