Twitter Question #197

twitter_question_197_01

Donderdag liet je ik je de inhoud van twee van mijn tassen zien in een nieuwe What’s In My Bag? video. Ordelijk, netjes en niet teveel rommel. Nu niet, althans. Langzaam sluipen de vochtige doekjes, handgels, visitekaartjes van 20 PR mensen, een paar weken oude mandarijn en een pen die niet lekker schrijft, mijn tas in. En zo sleep ik opeens van alles met me mee wat ik niet gebruik.

twitter_question_197_02

Ik heb gelachen om de leuke tweets die er binnen kwamen. Het was een feest der herkenning. Zo heb ik lange tijd ook veel make-up in mijn tas meegesjouwd, terwijl ik het nooit gebruikte. Een iets te donkere foundation, prikkende poederkwast en mini mascara. Als ik er al aan dacht dat ik het bij me had, had ik vaak niet eens zin om me te gebruiken. Het enige wat ik nu vaak nog teveel meeneem is lipstick. Voordat ik het weet zit mijn halve stash in de Alexander Wang. Hetzelfde geldt voor lip balsem, terwijl ik alleen die van Bobbi Brown gebruik (die ik overigens nu kwijt ben).

Vochtige doekjes heb ik ook lange tijd meegenomen, terwijl ik ze nauwelijks gebruikte. Ondertussen werd het stickertje op de sluiting vies, ging de verpakking niet meer dicht en droogden de doekjes uit. Klantenkaarten en spaarkaarten vergeet ik ook altijd! Ik vertelde in de video dat ik mijn Starbucks spaarkaart vol had gemaakt, maar dat had ik al minstens 5 keer kunnen doen. Steeds vergat ik dat ding. Pas als ik de lege beker waar mijn Chai Latte (soy, no water) in had gezeten, de prullenbak in gooide bedacht ik me dat ik die kaart nog had. Handig…

Wat zit er altijd in je tas, terwijl je het niet of nauwelijks gebruikt?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 29 november 2014 | 48 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Kirsty op 29 november 2014 15:04

Heel leuk en herkenbaar deze Twitter question! Ik neem ook altijd wel wat make-up mee, maar ik merk dat ik het nauwelijks gebruik. Alleen lipstick, gloss of balsem werk ik regelmatig bij.

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 29 november 2014 15:05

Haha shit, ik heb deze Twitter question gemist. Jammer. Ik schreef laatst al onder die blogpost een comment over alle zooi die altijd in m’n tas zit. Servetjes waarmee ik m’n lippenstift eraf geschraapt heb, boterhamzakjes, losgeld, tientallen bonnetje, visitekaartjes inderdaad, een shitload aan tampons …. ga zo maar door ;).

[Beantwoorden]


Door Melissa op 29 november 2014 15:17

Heee Mara zit ertussen! Leuke vraag en grappige antwoorden. Het is gewoon heel herkenbaar allemaal ;) Ik neem zelf altijd veel te veel lipproducten mee, vooral lipsticks. En gedurende de dag vergeet ik dan dat ik die bij me heb (of heb ik geen zin om het steeds bij te werken) met als gevolg dat m’n halve stash er bij wijze van spreken in ligt en ik het niet gebruik! Dat van dat koekje is ook heel herkenbaar trouwens haha.

[Beantwoorden]


Door Iris Visser op 29 november 2014 15:18

Kassabonnetjes! Oeps..

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 november 2014 15:23

Echt enorm herkenbaar. Ik heb laatst mijn tas uitgezocht en zo nagedacht over wat ik niet gebruik. Dat heb ik er uiteindelijk allemaal uitgegooid en toen overkwam het me dat dus ook mijn haarborstel eruit had gegooid net op de dag dat het enorm waaide en regende. Dus tja.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 29 november 2014 15:31

Veel zijn erg herkenbaar! Zoals de zakdoekjes, altijd bij me, maar als ik ze nodig heb zijn ze echter nergens te bekennen. Soms kom ik ook wel eens een stuk of 5/6 lipstick tegen overal verstopt in mijn tas! Verder heb ik ook veel pennen in mijn tas, maar ik ‘schrijf’ tegenwoordig alles op mijn ipad of mobiel, dus pennen gebruik ik ook bijna nooit meer!

[Beantwoorden]


Door Els op 29 november 2014 15:34

Heel herkenbaar! Vooral ook de spaarkaarten die allang over de datum zijn ;-).

[Beantwoorden]


Door Rena op 29 november 2014 15:40

In my bag is nothing when I don’t use them because I empty my bag each day!
Lovely greetings from Bavaria, Rena http://www.dressedwithsoul.com

[Beantwoorden]


Door Leonie op 29 november 2014 15:41

Herkenbaar! Ik heb altijd een mini parfum in mijn tas zitten, maar ik heb hem nog nooit gebruikt. Eigenlijk wel zonde, want de geur is er nu zo goed als af, haha!

[Beantwoorden]


Door Eline op 29 november 2014 15:44

Eigenlijk gebruik ik het meeste wel, behalve dan al die papiertjes. Zucht.
http://www.dreamlife.jouwweb.nl

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 november 2014 16:01

haha ja kassabonnetjes, heel herkenbaar, ook heb ik vaak vochtige doekjes in mijn tas zitten ze komen ooit wel eens van pas maar vrijwel nooit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 29 november 2014 16:07

Heel veel bonnetjes. Ik vergeet ze altijd eruit te halen en dan hoopt het zich maar op.. Oeps

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 29 november 2014 16:12

Ik keek net even mijn tas in en ontdekte 4 doosjes tictacs… Ze zitten er in omdat ik ze elke keer koop onder het motto: handig om te hebben! Maar of ik ze nou echt vaak gebruik? Nee dat dan ook weer niet. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Minke op 29 november 2014 16:26

Ik let er altijd heel goed op dat ik geen onnodige dingen bij heb! Dus meestal gebeurt dat dan ook niet. Wat dan weer wel gebeurt is dat ik dingen niet bij heb als ik ze nodig heb.. maar ja, dat blijf je altijd houden denk ik :P

[Beantwoorden]


Door Demi op 29 november 2014 16:29

Haha wat een grappige vraag! Zelf heb ik vaak mijn zonnebril bij maar toch niet nodig en er blijven altijd heel veel bonnetjes in m’n tas slingeren..

[Beantwoorden]

Milou antwoordt op 29 november 2014 om 16:40:

Schoolboeken, hoewel ik ze altijd ergens mee naar toe neem om “nog even” te leren als ik in het ziekenhuis ben of onderweg naar school ben heb ik ze toch niet nodig. Ik leer vaak in een tussenuur op school nog een beetje en daar heb ik die boeken niet nodig sinds ik een extra boekenset op school heb :)

[Beantwoorden]

Milou antwoordt op 29 november 2014 om 16:41:

Heb ik nu op beantwoorden van iemand anders geklikt? Oeps sorry!

[Beantwoorden]


Door Margot op 29 november 2014 16:54

Leuke vraag! Klantenpassen gebruik ik inderdaad maar zelden, maar zitten wel altijd in mijn portemonnee en dus mijn tas.

[Beantwoorden]


Door Bibi op 29 november 2014 16:54

Lipsticks, altijd!
En omdat ik zo’ n vijf tassen in gebruik heb, ben ik altijd ‘ net die ene lipstick’ kwijt en kun je alle tassen weer omkeren. irritant!!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 29 november 2014 17:06

Niks. Mijn tas bevat alleen het hoognodige. Dingen als make-up ofzo neem ik sowieso nooit mee. Mijn portemonnee, telefoon en sleutels en als ik toevallig verkouden ben een pakje zakdoeken. Ik krijg heel erg snel last van mijn nek en schouders als een tas te zwaar is dus ik beperk de inhoud tot het noodzakelijke minimum. Grote tassen gebruik ik ook nauwelijks.

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 29 november 2014 17:11

Mijn bril! Heel handig maar toch gebruik ik hem eigenlijk nooit.. (:

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 29 november 2014 18:12

Ik sleep echt altijd make-up mee, maar ik werk het bijna nooit bij! En al die verschillende soorten lippenbalsem :o

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 29 november 2014 om 18:24:

Bonnetjes van aankopen, kortingsbonnen die ik niet gebruik en contact kaartjes. Wat er niet in zit, maar wel moet zijn zakdoeken.

[Beantwoorden]

Marjoleinee antwoordt op 29 november 2014 om 18:27:

Ik heb ook echt altijd bonnetjes in mijn tas zitten!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 29 november 2014 18:23

Ik sleep altijd een nagelvijl mee. De nagelvijl gebruikte ik nooit. Gooide ik ‘m laatst eruit en spontaan brak mijn nagel af.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 29 november 2014 19:05

Nagellak, voor moest ik toch maar een chip hebben..

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 november 2014 19:24

Haha, ook voor mij herkenbaar! Ik heb altijd pennen in m’n tas, die ik niet kan vinden als ik ze nodig heb; net als zakdoekjes en lippenbalsem (A)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 november 2014 19:28

Grappige vraag aangezien ik er vandaag nog tegenaan liep. Ik heb altijd een makeuptasje voor noodgevallen bij me. Pleisters, paracetamol, minideo… Je weet maar nooit. Ik gebruik het amper en vandaag lachtte mijn familie me nog uit dat ik een veel te grote tas mee had voor een dagje Efteling. Maar ik was wel degene die wat bij zich had toen mn schoonzus hoofdpijn kreeg!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 29 november 2014 21:19

Ik moet even graaien in m’n tas om daar achter te komen!
Heel veel haarelastiekjes, lipsticks, pennen en kassabonnetjes.. Hmm. Eigenlijk gebruik ik alles zo te zien. Mijn neusspray en oogdruppels gebruik ik bijna niet maar die heb ik altijd bij mocht ik ineens last krijgen van mijn allergieën.

[Beantwoorden]


Door Annabel op 29 november 2014 21:35

Heel erg herkenbaar dit! En mannen altijd maar zuchten als wij zeuren dat onze tas te zwaar is… ;)
Ik neem altijd een paar lipproducten mee, terwijl ik bijna nooit bijwerk. Gelukkig leer ik dat mezelf tegenwoordig wat meer aan, neem ik het niet voor niks mee ;) verder neem ik vaak mijn Moleskine notitieboekje mee, want o wee als ik iets op moet schrijven… Zelfs als ik alleen even langs ga bij mijn ouders. En ik gebruik m alleen thuis en op de universiteit voor mijn planningen!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 29 november 2014 21:45

Handcrème , haha, ik gebruik het enkel thuis!

[Beantwoorden]


Door Dana op 29 november 2014 22:50

Zo herkenbaar! (love)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 29 november 2014 23:15

Bonnetjes. Die verzamel ik op een of andere manier altijd in mijn tas, terwijl ik er nooit iets mee doe. Hahaha! Misschien is binnenkort mijn tas uitpluizen geen slecht idee hehe.

[Beantwoorden]


Door Jose op 29 november 2014 23:19

Whaaaa veel te veel en dat weet ook iedereen . Heb je wat nodig : jose vragen altijd slagen !
Halve ehbo doos , Deo , 6 geplette sultana’s ( vaag trouwens , die wil dan weer niemand hebben) Leeg flesje ( en niet bijvullen hè, dus bij dorst altijd misgrijpen) Tandenstokers , spiegeltje , borstel ( Why ???? Ik heb kort haar )
Enz enz you get my point haha

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 30 november 2014 00:04

Wat een leuke twittervraag! Ik verzamel altijd alle aankoopbonnetjes in mijn tas, eind van de week leeg ik altijd mijn tas en is mijn tas meteen een kilo lichter.. :ja:

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 november 2014 00:57

Aanstekers haha. Slechte gewoonte, maar hey je zal maar zonder zitten!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 30 november 2014 09:59

Ik neem dus het liefst geen tas mee om dit te voorkomen, haha. Leuke vraag!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 30 november 2014 10:04

Allemaal eigenlijk wel erg herkenbaar. Kassabonnetjes, lippenbalsem, pennen, make-up producten die je toch niet bijwerkt etc.. maar het idee dat je het bij je het is al goed haha

[Beantwoorden]


Door Fleur op 30 november 2014 11:37

Wat een leuke Twitter Question! Gek genoeg stop ik altijd alleen de nodige dingen in mijn tas, haha!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 30 november 2014 11:44

Een paar sokken.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 november 2014 13:15

Hahahah leuke tweets! Leuk om ook mijn eigen tweet te zien. Kassabonnetjes die bewaar ik ook veel te lang en een reep koek of een stuk fruit neem ik ook nog wel eens mee (voor als ik honger heb). Vervolgens eet ik het eigenlijk 9 van de 10 keer niet op, super zonde!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 30 november 2014 13:49

Haha leuke vraag! Mijn tas is echt een draagbare vuilnisbelt; kassabonnetjes, lege verpakkingen van eten, make-up producten (die ik al weken kwijt ben en dan ineens in mn tas vind). Echt erg haha.

[Beantwoorden]


Door N op 30 november 2014 16:38

Nope, ik mest mn tas dagelijks uit

[Beantwoorden]


Door marieke op 30 november 2014 19:09

Heel herkenbaar inderdaad! Ook die van die koekjes haha, had ik ook altijd!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 november 2014 19:17

Echt een geweldige TQ, ik herken ze bijna allemaal. Ik ben vooral goed in het hoarden van kassabonnetjes, m’n tas puilt ervan uit.

[Beantwoorden]


Door EigenParfumerie op 30 november 2014 20:45

Pennen, heel veel pennen….

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 30 november 2014 21:00

Haha leuk dit. Ik dacht dat ik de enige was die nogal een rommeltje maakt in haar tas. Tissues, bonnetjes, buskaartjes van als mijn ov chip op was en dat is best vaak, allerlei foldertjes die me worden uitgedeeld. Die ik netjes aanpak, maar er vervolgens nooit naar kijk. Snoep papiertjes van dropjes en kauwgom etc, haha. Soms spieken mensen wel eens mee als ik aan de kassa aan het zoeken ben naar mijn portomonnee, die is gewoon haast niet te vinden tussen de troep. En dan zie ik mensen echt denken… voorschut ;)

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 1 december 2014 20:49

Ooooh, ik sleep ook echt zoveel troep met me mee!

[Beantwoorden]