MAC Addict TAG

MAC_addict_tag01

Omdat er de afgelopen weken zoveel MAC reviews online stonden, kunnen we wel concluderen dat ik een MAC addict ben. Mocht mijn grote collectie van het merk dat nog niet verraden hebben, haha. Daarom leek het me leuk om de MAC Addict TAG te doen, met zestien vragen over een van mijn favoriete make-upmerken.

1. Hoe kwam je voor het eerst in aanraking met MAC?

Via de beautyblogs die ik las. Ik heb diep zitten graven om erachter te komen of ik me nog kan herinneren over welk product ik het eerst las, maar dat weet ik niet meer.

PicMonkey Collage

2. Hoe oud was je toen je voor het eerst een MAC product kocht en welk product was dat?

Ik was 18 en ik kocht gelijk vier producten. Studio Sculpt foundation en concealer, Dame blush en Twinks oogschaduw.

3. Hoeveel MAC producten heb je in totaal?

Teveel om te tellen. En dat terwijl ik vroeger naar make-up stash video’s keek en niet kon geloven hoeveel MAC producten sommige meisjes hadden. Nu heb ik net zoveel, misschien wel meer. Ik denk daar nog best vaak aan terug. Ik kon het me toen namelijk echt niet voorstellen, dat ik ooit zoveel zou hebben. Heel bizar, maar ook heel gaaf.

4. Grootste MAC miskoop?

De losse pigments, die gebruik ik bijna nooit. Ze trekken bij mij soms (niet altijd) in de lijntjes en dat vind ik er niet mooi uitzien. Ook de wenkbrauwgel en gelcreme bevallen me niet goed. Veel te oranje.

mijn_favoriete_mac_lipsticks02

5. Favoriete MAC product?

De lipsticks! Ik kan uren voor het schap in de counter staan, of in mijn slaapkamer door de lipsticklade rommelen met alle mooie kleuren.

6. Favoriete MAC lipstick?

Wat een moeilijke vraag! Ik kan niet zo goed kiezen tussen Diva, Pure Zen, Angel, Watch Me Simmer en Please Me. Ik ga maar voor Pure Zen, omdat ik die het meest gebruik. Bekijk hier al mijn favorieten.

MAC_heavenly_creatures17

7. Favoriete MAC MSF?

Nog zo’n moeilijke vraag! Ik heb aardig wat MSF’s en ik vind ze stuk voor stuk prachtig. Als ik echt moet kiezen, dan kies ik voor de Extra Dimension MSF in Whisper Of Gilt.

8. Favoriete MAC oogschaduw?

Dat is zonder twijfel Expensive Pink. Zo’n bijzondere kleur!

9. Favoriete MAC foundation?

Studio Fix Fluid. Een fijne foundation voor elke dag én verkrijgbaar in NW10.

MAC_dazzle_lipstick_smash_hit_fluidline_eye-liner_gel_deliciously_rich09

10. Welke MAC producten heb je helemaal opgemaakt en opnieuw gekocht?

Het wenkrauwpotloodje in Fling en Extra Dimension Eye Shadow in a Natural Flirt. Deze is nog niet helemaal op, maar wel bijna. De back-up ligt al klaar.

11. Welk MAC product staat er nog op je verlanglijstje?

Een nieuwe Studio Fix Fluid foundation en een nieuw oogschaduwkwastje. Verder niets bijzonders, totdat er weer een prachtige collectie uit komt waar ik hebberig van word.

MAC_eye_shadow_x_15_warm_neutral13

12. Duurste MAC aankoop?

Dat is het MAC Eye Shadow x 15 Warm Neutral geweest. Een heel groot palette met vijftien kleuren oogschaduw in warme, naturelle tinten.

13. MAC product met een leuke herinnering?

De Venomous Villains producten die ik in Maastricht kreeg. Ik was in de kerstvakantie een weekend met mijn ouders en broertje naar Maastricht. Een van mijn favoriete steden in Nederland, vooral rond de Kerst is het er heel erg gezellig. Toen we bij de MAC counter waren mocht ik van mijn ouders als Kerstkado zomaar twee producten uitkiezen. Echt enorm leuk! Ik koos voor de Cool Liquid Powder en een matte paarse oogschaduw in Vile Violet. Die laatste gebruik ik nog regelmatig.

14. Wat kan MAC nog verbeteren?

Ik dacht vroeger dat de kwasten van MAC fantastisch waren, maar vooral aan de gezichtskwasten heb ik wel wat op te merken. Ze kunnen veel zachter en ook mogen ze wel wat minder verharen. Het pigment van sommige oogschaduws kan beter en ik zou heel blij zijn als elke foundation en concealer voortaan in NW10 wordt verkocht.

MAC_ice_parade_face_kit03

15. Favoriete MAC limited edition?

De Holiday collection! Dit jaar vind ik hem weer fantastisch, net als in 2012 en 2011. Daar kan ik ieder jaar weer naar uit kijken.

16. MAC product dat hierbij extra in het zonnetje gezet mag worden?

De mascara’s. MAC heeft goede mascara’s, maar ik hoor er vaak maar weinig over. In Extreme Dimension Lash Mascara bijvoorbeeld, die ik nu gebruik. Die vind ik echt heel fijn.

Wil je de tag ook overnemen voor je blog, dan mag dat natuurlijk!
XXX

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 28 november 2014 | 81 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Marloes | Budgetproof.nl op 28 november 2014 06:03

Haha ja volgens mij pas jij goed in deze categorie ;). Ik kwijl alleen maar bij het schap met MAC lipsticks bij de Douglas om de hoek. Vera, die foto’s bij dit artikel! Wat een ontzettende eye candy. Super pretty. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 november 2014 om 09:00:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 28 november 2014 06:06

Ik ben ook een echte MAC addict, dus leuk om je antwoorden op de vragen te lezen. Deze tag staat ook nog op mijn to do list. Gek genoeg heb ik nog geen enkele MSF, die producten trekken me denk ik niet zo aan.

[Beantwoorden]

Sara - Window On My Wardrobe antwoordt op 28 november 2014 om 06:15:

MAC is echt een fantastisch merk, en wat heb je een mooie collectie! Ik ben ook het meest fan van hun lipsticks; een enorme keuze aan kleuren en finishes voor eigenlijk nog een schappelijke prijs als je kijkt naar de kwaliteit die je krijgt!

X Sara

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 28 november 2014 06:12

Ik heb de foto’s voor deze tag ook al klaar staan, al komt mijn stash bij lange na niet in de buurt van die van jou natuurlijk. MAC heeft zeker z’n topproducten en ik denk dat veel mensen ook de lipsticks kiezen als favoriet, ik ook namelijk. Leuk dat Diva ook in je favorieten staat, want die vind ik ook helemaal super! xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 november 2014 06:28

Ik vind MAC ook een heel fijn merk en heb er verschillende items van. Ik was de oogschaduws een beetje uit het oog verloren het afgelopen jaar maar de laatste paar weken pak ik ze er toch weer vaker bij.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 28 november 2014 07:06

Oh man, ik zit hier echt half kwijlend achter mijn computer (don’t worry, figuurlijk :) ), wat een mooie producten! Ik heb nog steeds mijn eerste MAC product niet gekocht, maar als ik dat ga doen wordt het denk ik een mooie donkerrode lipstick!

[Beantwoorden]


Door Carina op 28 november 2014 07:15

Grappig, MAC valt mij vaak tegen. Oogschaduw die in reviews goed voorbij komen swatch ik bij de counter en dan zijn de kleuren slecht gepigmenteerd.. Ik heb een lipstick maar qua gebruiksgemak en houdbaarheid valt ie me ook tegen. Dan kies ik liever voor Chanel, met 40% korting praktisch even duur als een MAC. En de blush die ik heb, die verdwijnt binnen een uur van mijn gezicht. Ook als ik eerst afpoeder, ook met primer, hoe dan ook, hij verdwijnt. Dus ik snap die hele hype rondom MAC niet.

[Beantwoorden]

Yvonne antwoordt op 28 november 2014 om 07:27:

Dat is met hypes vaak het geval. Als iets eenmaal goed loopt, dan denken mensen: dus dan moet het wel goed zijn, en gaan het ook kopen. Je wordt vanzelf enthousiast als anderen er enthousiast over zijn. Maar inderdaad, niet alles is altijd even goed, maar dat geldt denk ik voor elk merk. Ik heb al zoveel merken make-up, en ik draag al make-up vanaf mijn veertiende; ik heb vaak gemerkt dat sommige budgetproducten het soms zelfs beter doen. Ik vind de baked oogschaduws van DA ontzettend goed en sterk gepigmenteerd. En de blushers van de Hema en Essence vind ik soms net zo mooi als die van Mac. En ze blijven ook goed zitten. :-)

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 30 november 2014 om 10:15:

Dit herken ik eigenlijk helemaal niet…

[Beantwoorden]


Door kelly caresse op 28 november 2014 07:18

Wat een leuke tag! Ik ben zelf ook al jaren fan van mac en jaren geleden wilde ik dan ook alle limited collecties als eerst in huis halen, dat doe ik inmiddels niet meer maar het merk blijft favoriet

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 28 november 2014 07:21

Wat een leuke verslavingstag! ;-) Ik heb jammer genoeg niet zo veel van Mac. Alleen wat blushers, een oogschaduw en wat lipsticks (5 stuks). Gisteren heb ik Pure Zen gekocht, inderdaad een prachtige nude die toch ietsje roze lijkt op mijn lippen, waardoor het mijn gezicht helemaal ophaalt. Voelt ook fijn op de lippen, ideaal in deze drogere lucht-periode. Ik zou graag nog de vloeibare concealer willen (prolongwear) en ik heb eindelijk ook de blenderkwast 217. :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 november 2014 om 09:03:

217 vind ik ook fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 28 november 2014 07:23

Hé leuk, ik heb deze tag van de week ook gedaan! Jij hebt toch weer heel andere antwoorden dan ik, maar je hebt dan ook heel wat meer producten, haha. De mascara’s vind ik ook ondergewaardeerd trouwens!

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 november 2014 07:33

Wat een leuke tag! Mijn stash is inmiddels ook behoorlijk aan het groeien! Persoonlijk vind ik de nagellak van MAC echt ondergewaardeerd :)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 28 november 2014 07:39

MAC is zo een heerlijk merk. Ik kocht ongeveer een jaar geleden mijn eerste MAC lipstick, en was daarna helemaal om. Eerst had ik altijd een zwak voor Chanel make-up, maar sinds ik MAC heb ontdekt geef ik veel liever mijn geld daar aan uit. Vooral de lipsticks vind ik ontzettend fijn omdat ze zo goed blijven zitten. Daarnaast ben ik helemaal verliefd op de highlighter soft and gentle, die geeft zooooo een mooie glans <3

[Beantwoorden]


Door brenda op 28 november 2014 07:49

Ik ben zelf dol op de studio fix powder, natuurlijk effect en is vrij dekkend. En waar ik echt niet zonder kan is de studio fix creme ( heerlijk vol, mijn huid vind t heerlijk!) En de make up remover oil.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 november 2014 om 09:04:

Heb ik alle drie nog niet geprobeerd! Ben wel benieuwd naar de poeder, eens zien of ze die ook in mijn kleur hebben.

[Beantwoorden]

brenda antwoordt op 28 november 2014 om 12:16:

Was studio moisture creme haha… is de meest voedende creme die ze hebben. Wel een tip,als je op de website van mac twee reisverpakkingen van die creme koopt, is het goedkoper dan als je 1 verpakking (pot) in de winkel koopt! Een tube is 10 euro per stuk a 30 ml, een pot is 32.50 a 50 ml! Kan je dus drie tubes kopen voor de prijs van 1 pot!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 28 november 2014 08:03

ik had uiteindelijk zo’n spijt dat ik die Cool Liquid Powder niet heb kunnen bemachtigen :( Maar ik heb wel bijna hele Cruella collectie van Venomous Villians verzameld, jep… Ook een MAC addict hier :P

[Beantwoorden]


Door Els op 28 november 2014 08:11

Wat een leuke tag! Leuk om te lezen. Ik zou deze nooit kunnen maken, heb helemaal niks van MAC, haha. Heb echt van alles door elkaar… Mmm misschien zit er al ik zoek toch wel iets tussen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 november 2014 08:12

Leuke tag! Ik kan mij ook echt helemaal vinden in de lipsticks, en de blushes zijn ook geweldig ^^)

[Beantwoorden]


Door Vivian op 28 november 2014 08:18

Hele leuke blogpost! Je merkt gewoon dat je het met heel veel plezier en (MAC)liefde hebt geschreven, haha.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 november 2014 08:20

Wat een heerlijke TAG, de lipsticks vind ik ook het beste van dit merk. Love them all!

[Beantwoorden]


Door Carien op 28 november 2014 08:22

Leuke tag! Expensive pink is ook mijn favoriete oogschaduw van MAC! En die heb ik ooit door jou gekocht :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 28 november 2014 08:41

Expensive Pink is zo mooi inderdaad! Zeker ook een van mijn favorieten!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 28 november 2014 08:41

Heeerlijk om de foto’s te zien en je reacties op de vragen te lezen, i love MAC <3

[Beantwoorden]


Door Esmée op 28 november 2014 08:41

Zo leuk om te lezen! Ik ben altijd verbaasd over hoeveel MAC producten iemand kan hebben, zo gaaf! De MAC lipstick collection video’s op YouTube vind ik het allerleukste om te kijken, ik hou zo van de MAC lipsticks :) x

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 28 november 2014 08:45

De kerstcollecties zijn bij mij ook favoriet! Het oogscaduwpalette met schuddebol heb ik ook, ik vind hem geweldig mooi en geeft me altijd een speciaal gevoel als ik hem uit mijn stash pak :).

[Beantwoorden]


Door Dionne op 28 november 2014 08:45

Wat een leuke tag! Mac is sowieso een fijn merk!

[Beantwoorden]


Door Minke op 28 november 2014 08:52

Hele leuke tag! Ik heb zelf niet zo heel veel van M.A.C., maar ik vind de studio fix foundation ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 28 november 2014 09:19

Leuk om te lezen hoe nuchter je blijft! :smak: ik heb tot nu toe alleen Please Me, Soft and Gentle en een blush waarvan ik even niet op de naam kan komen, oeps. Ik vind het wel echt hele fijne producten maar MAC blijft voor mij toch een beetje overrated denk ik. :yes:

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 28 november 2014 09:25

Superleuke tag! Ik heb zelf nog niet superveel van MAC, maar mijn collectie is dit jaar aardig hard gegroeid moet ik zeggen haha! Ik ben van niks naar 4 lipsticks, 2 blushes en een oogschaduwquad gegaan en hoewel dat niet als veel klinkt ben ik er stiekem best trots op :)

[Beantwoorden]


Door fashionbeautydaphne op 28 november 2014 09:37

loveeee MAC. Ze hebben zoveel en alles is zomooi dat ik altijd helemaal overrompeld word als ik in een MAC winkel ben.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 28 november 2014 09:57

MAC is een leuk merk, maar soms ietswat overpriced vind ik.

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 28 november 2014 10:11

Ik ben echt verslaafd aan de lippenstift!

[Beantwoorden]


Door Sarahdise op 28 november 2014 10:11

Van zo’n artikels word ik hebberig! ;) Prachtige foto van die Mineralised producten btw! :O

[Beantwoorden]


Door beautyforgirls op 28 november 2014 10:22

Wat een leuke tag, deze ga ik binnenkort ook invullen.
Liefs, xxx

[Beantwoorden]


Door Sarah op 28 november 2014 10:31

Wat een leuke tag heb je ervan gemaakt. Ik sta ook altijd uren bij de lipsticks soms iets te lang denk ik haha even een rondje maken en ja hoor dan sta ik er weer.

[Beantwoorden]


Door Shaz op 28 november 2014 10:51

MAC is één van mijn favoriete merken: ze hebben zulke mooie kleuren lipsticks en oogschaduws.

[Beantwoorden]


Door Adejong Visagie op 28 november 2014 11:09

Wat een heerlijke tag om bij te kwijlen, alle mooie producten op een rijtje.
Zelf heb ik de pro longwear concealer (in mijn persoonlijke make-up tasje en ook in mijn visagiekoffer), best concealer ever!
En een heel aantal liptsticks, de kleuren zijn gewoon prachtig, ze zijn fijn om mee te werken en blijven goed zitten. Verder heb ik niet heel veel Mac producten helaas… (maar wel weer een uitstapje naar de Mac counter staan…)

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 november 2014 11:19

ik heb zelf alleen nog maar een concealer van mac :3

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 28 november 2014 11:26

Ik vind de lipsticks ook het fijnste product van M•A•C.
Ik heb er zelf 5: No Faux Pas, Relentlessly Red, Candy Yum-Yum, Please Me en Pink Plaid.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 28 november 2014 11:35

Heerlijke tag dit, die MSF’s vooral! (love)
Zelf heb ik denk ik toen ik 15/16 was de blush in Dainty gekocht en die gebruik ik bijna elke dag, al 2/3 jaar. Je ziet amper dat ie gebruikt is! Alle producten die ik heb van mac zijn heel fijn, ook dankzij jouw goede reviews altijd :-)

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 november 2014 11:41

wat leuk om te lezen ik heb alleen nog een paint pot van mac haha wil zoveeel meer maar dat komt nog wel :D

[Beantwoorden]


Door Jolien op 28 november 2014 12:01

Leuke tag! Ik had tot voor kort nog niets van mac.
Maar heb in 1x goed mijn slag geslagen met MSF soft&gentle, blush sweet sentiment uit de kerstcollectie, lipstick in captive en een concealer.
Ben er super blij mee en voel al uitbreiding aankomen haha!

[Beantwoorden]


Door Julie op 28 november 2014 12:02

Ik ben zelf ook wel een fan van MAC, maar kan het me echt niet veroorloven om er veel van te kopen.. Daarom droom ik voorlopig graag weg bij een Tag als deze van jou! :-) Ik heb momenteel het Keepsakes Natural Face Palette, 4 lipsticks, een fix spray, brush cleanser en een los pigment in Blue Brown dat ik prachtig vind! :-)

[Beantwoorden]


Door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla op 28 november 2014 12:08

“Ik was 18 en kocht meteen vier producten” ge-wel-dig!!

Deze tag is leuk. Zelf heb ik één rode lippenstick van MAC. Skir dus ;-)

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 november 2014 12:12

Wauw! De Mac lipsticks zijn ook mijn ultieme favoriet!

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 november 2014 12:45

Oh wat heerlijk om in een TAG alleen maar aandacht te hebben voor MAC, leuk om te lezen! Ik hoop ook ooit mijn favoriete items in mijn stash te hebben, maar eerst den geldboom weer oogsten :)

[Beantwoorden]


Door Miss Sentinelli op 28 november 2014 12:54

Leuk om te lezen! Ik heb nog geen enkel product van MAC, wordt toch echt eens tijd :p

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 28 november 2014 13:02

Super leuk om te lezen! Ik hoop dat ik ooit net zo’n stash al jij hebt.

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 28 november 2014 13:06

I love MAC! Maar inderdaad, nog niet zo lang geleden een lading kwasten aangeschaft, zijn niet geweldig! Lipsticks zijn heaven!

[Beantwoorden]


Door Anna op 28 november 2014 13:08

Ik ben ook fan van MAC! En inderdaad ook met name de lipsticks. Alleen nu heb ik op Google Expensive Pink opgezocht en wauw…..wat een prachtige kleur, denk dat dat m’n volgende MAC product gaat worden.

[Beantwoorden]


Door lifesabout op 28 november 2014 13:15

Meid wat een geweldige hobby….verslaafd zijn aan Mac! Ik ben er een aantal jaar geleden straal langs heen gelopen in Den Haag. De Mac store was toen nog niet zo bekend bij mij. Ik kan mij voorstellen dat je je als een kind voelt die in een snoepwinkel staat.
Ik ga snel de foundation halen, die lijkt mij heel erg fijn. En die kerstcollecties…ik word er zo blij van. Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 28 november 2014 13:42

Ik was altijd een groot fan van MAC, als er een nieuwe collectie uit was kocht ik altijd wel iets. Moet toegeven dat ik nu al jaren niks meer van MAC heb gekocht op de Pro Longwear Concealer na dan. Weet niet waarom want zie nog genoeg mooie producten, het trekt mij gewoon niet meer zo als eerst. De producten die ik nu heb, gebruik ik wel vaak en bevallen mij nog goed.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 28 november 2014 14:02

Je hebt zoveel mooie producten van MAC (gehad), echt gaaf!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 28 november 2014 14:18

Vorige week heb ik ein-de-lijk mijn eerste MAC lippenstift gekocht. Op aanraden van een MUA heb ik Hue gekocht en ik ben er echt super blij mee! De kwaliteit is echt geweldig ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 november 2014 14:41

Leuk om te lezen, ik heb echt geen een product van Mac

[Beantwoorden]


Door Marieke op 28 november 2014 14:56

aah leuk om al die producten te zien! Vorige week heb ik voor het eerst (gebruikte) mac producten gekregen van mijn schoonzusje, ben daar echt heel blij mee!! Helaas vind ik de producten voor mijzelf vaak te duur om te kopen, maar ooit he, ooit koop ik een prachtige lipstick. En blush. En een MSF haha.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 28 november 2014 15:17

Wat een leuke tag. Ik word er alleen ontzettend hebberig van , helemaal door de foto’s. ^^

[Beantwoorden]


Door Sara op 28 november 2014 17:09

Wat een super leuk tag. Hij is je echt op het lijf geschreven. Erg leuk om te lezen.

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 28 november 2014 17:21

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 28 november 2014 17:25

Ahhh grappig! Ik heb vandaag Expensive Pink op, geblend met Omega. Ik heb EP ooit gekocht omdat jij er zo enthousiast over was! :wave:

[Beantwoorden]


Door Emmy op 28 november 2014 18:02

Oeh, ik ben gek op MAC! Lipsticks zijn inderdaad superfijn net als blushers en MSF’s. Als er limited collecties komen met die laatsten dan ben ik erbij!

[Beantwoorden]


Door Denise op 28 november 2014 19:04

Liefde voor MAC <3 ! Ik kocht een paar weken geleden mijn eerste MAC lipstick en de fixing spray. Ik hoop snel mijn collectie uit te breiden, want de producten zijn echt te leuk!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 28 november 2014 19:26

Wat een leuke tag, deze past echt perfect bij jou Vera! Als ik op zoek ben naar een review, dan kom ik altijd bij jou uit ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 november 2014 20:21

Wat een geweldige TAG. Ik vind dat je zeker gelijk hebt in dat de oogschaduws van MAC soms wel wat gepigmenteerder mogen. Je betaald een hoop geld voor zo een klein oogschaduwtje, dan moet ‘ie wel spectaculair zijn.

[Beantwoorden]


Door Jana op 28 november 2014 20:24

Hele leuke tag! Expensive Pink is ook mijn favo oogschaduw kleur :D x

[Beantwoorden]


Door Marloes op 28 november 2014 20:33

Super leuke tag! Ik ben ook een MAC-addict, gewoonweg omdat MAC kwalitatief hele goed producten heeft , en ja , de lipsticks zijn echt geweldig!
Liefs,
Marloes

[Beantwoorden]


Door anna op 28 november 2014 20:48

Wat een leuke tag! Ik heb helaas niks van Mac, maar ik zou heel graag wat aan mijn stash toevoegen.

[Beantwoorden]


Door Petra op 28 november 2014 21:42

MAC, ik heb er helemaal niks van, vond de zeeblauwe LE met waterdruppels geweldig, maar omdat MAC niet cruelty-free is heb ik er nog nooit iets van gekocht, probeer hier steeds (meer) op te letten voor ik make-up koop.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 28 november 2014 21:50

Wat een leuke tag! Ik hou ook echt van MAC en kan me soms ook moeilijk voorstellen dat ik vroeger ook dacht ooo dat meisje heeft zoveel MAC en ik heb nog niks, terwijl ik nu ook een aardige collectie heb opgebouwd haha! Ik heb trouwens naar aanleiding van jou artikel Expensive Pink gekocht en nog geen moment spijt van gehad, ik gebruik ‘m ontzettend vaak en ben er helemaal verliefd op!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 28 november 2014 22:29

Wauw, toffe tag! Ik wacht nog steeds op de dag dat ik mijn eerste MAC product kan kopen! :p

[Beantwoorden]


Door Bianca op 29 november 2014 02:17

Leuke tag, al heb ik zelf nog nooit een mac product gehad :)

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 30 november 2014 01:14

MAC is ook al enkele jaren een favoriet van mij! Leuke tag. Please Me vind ik ook een geweldige lipstick!

[Beantwoorden]


Door Lola op 30 november 2014 11:15

Als je Maastricht leuk vindt met Kerst, moet je echt eens een kijkje gaan nemen in Valkenburg! Daar is de sfeer erg leuk en de grootste kerstmarkt van Nederland!

[Beantwoorden]


Door Lois op 30 november 2014 12:58

MAC Diva staat nogsteeds zo hoog op mijn wishlist <3

[Beantwoorden]


Door Amelie op 1 december 2014 12:01

Echt een hele leuke tag, nu ik dit zo lees besef ik me dat ik mijn eigenste niet helemaal goed heb ingevuld, ik heb ook nog pigments!

[Beantwoorden]


Door shannon op 3 december 2014 17:45

Echt een leuke tag, ook erg mooie foto’s ! <3 En wat heb je mooie lipsticks, ik kan dark side ook echt aanraden !

[Beantwoorden]


Door sanne op 24 december 2014 23:07

beetje domme vraag maar wat is msf?

[Beantwoorden]