Flashback Friday #5

flashback_friday_5_00

Deze frisse vrijdag vraagt om een frisse, nieuwe en flitsende Flashback Friday. Ik ga terug in de tijd en neem je mee op reis. Groene ketchup, ken je dat nog? En keek je ook Saved By The Bell? Lees verder!

flashback_friday_5_02

Gel pennen

Toen ik op de basisschool zat wilde iedereen ze hebben: gel pennen. Van Bart Smit, Hema of een andere winkel. Ik vroeg ze voor sinterklaas en mijn verjaardag en spaarde er zo een heleboel. Die van Hema met felle kleurtjes vond ik het fijnst. Ik heb ook van die grote sets met veel pennen gehad, maar die schreven nooit zo lekker. (Bron foto).

flashback_friday_5_03

Groene ketchup

In 2000 bedacht Heinz de groene ketchup. Ik vond dat zo gaaf! Hij had exact dezelfde smaak als rode ketchup, maar dan met een groene kleur. Nu ik het terugzie vind ik het niet bepaald appetijtelijk ogen, maar destijds vond ik het te gek. De ketchup verkocht helaas slecht en werd weer uit het assortiment gehaald. (Bron en bron foto’s).

flashback_friday_5_01

Het Land van Ooit

Het land van Ooit is helaas al een paar jaar gesloten en in mijn kindertijd ben ik er één keer geweest, maar ik kan het me nog best goed herinneren. Ik vond het een super leuk park, waar veel te doen was. Mijn ouders vonden het er ook leuk (zelfs mijn vader, die een hekel heeft aan pretparken). De TV serie die erbij hoorde, met Kloontje in de hoofdrol keek ik ook regelmatig. Jammer dat het park gesloten is en nu in verval aan het raken is. De foto’s daarvan vind ik indrukwekkend om te zien. (Bron foto).

flashback_friday_5_04

Saved By the Bell

Saved By the Bell is de TV-serie waardoor ik Engels heb geleerd. Ik was dol op deze serie met Zack, Screech, Slater, Lisa, Kelly en Jessie. Ik keek het elke avond op Nickelodeon, ook voor de herhalingen zat ik klaar. Ik hoopte altijd dat Kelly voor Zack zou kiezen, want ik vond hem het allerleukste. De serie is nog best ver door gegaan, ook toen ze gingen studeren. Er is zelfs een film gemaakt, maar die heb ik net al ‘The College Years’ helaas nooit gezien. (Bron foto).

Billy Crawford – Trackin’

Ik wil afsluiten met dit liedje van Billy Crawford. Ik ken maar één nummer van hem en dat is Trackin’. Een mega hit van zomer 2002. Ik ken dit nummer nog deels uit mijn hoofd, omdat ik hem ontzettend vaak heb gehoord. Keep on trakin’ with me, everybody swayin’ to the beat.

Weet jij nog leuke flashback friday’s?


Reacties

Door Eva op 7 november 2014 15:01

Door Svenja op 7 november 2014 15:03

Aaaah weer een heleboel leuke en herkenbare dingen! Alleen de groene ketchup trend is mij wel ontgaan! Land van ooit was echt leuk, heb nog een foto van mij als klein meisje daar, good old memories! Gel pennen waren echt ‘my best friend’ op de basisschool, en het liefst wilde ik alle kleurtjes van de regenboog hebben!

[Beantwoorden]


Door Iris Visser op 7 november 2014 15:07

Ik heb nog steeds een groot aantal gel pennen liggen, haha! Liefs’ Iris

[Beantwoorden]


Door Saartje op 7 november 2014 15:10

Super leuk en zo herkenbaar! De gespannen had ik in overvloed ik weet nog wel dat op den duur alle meisjes zoveel pennen en rommeltjes hadden op hun tafel dat de lesstof er niet meer op paste en de leraar boos werd haha. Saved by the Bell keek ik ook altijd en ook ben ik een aantal keer naar het land van ooit geweest was niet ver weg van waar ik woonde. Oh en ja Billy, die vond ik zo lekker toentertijd haha ik ken het liedje ook nog helemaal uit mijn hoofd! Wat een tijd!

[Beantwoorden]

Saartje antwoordt op 7 november 2014 om 15:11:

Gespannen = gelpennen haha

[Beantwoorden]


Door Akosua op 7 november 2014 15:13

Saved by the Bell is so nineties, de kleding en ook de openingstune zijn echt jeugdsentiment. Maar als je het nu terugkijkt, dan valt pas op hoe slecht het geacteerd is en hoe onwaarschijnlijk de verhaallijnen zijn. Maar daar ben je kind voor. En Billy Crawford is echt een super one day fly, maar iedereen kent dat liedje nog wel.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 7 november 2014 15:13

Haha, die groene ketchup is zo gaaf! Echt mindfuck dat je het dan opeens veel minder lekker vind, best bijzonder eigenlijk. Als het goed is heb ik trouwens ook nog ergens een setje gelpennen liggen, die vond ik vroeger ook helemaal te gek!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 7 november 2014 15:14

de 90’s kinderen hebben zulke leuke dingen gehad!!!
Het land van ooit, kloontje, tamagochie’s etc!

Geweldig!

XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 7 november 2014 15:15

Omg! Groene ketchup?! Dat zou echt een perfect cadeautje zijn geweest voor mijn broertje. Hij is verslaafd aan ketchup (eet het bij ALLES!) én zijn lievelingskleur is groen, haha.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 november 2014 15:17

Saved by the Bell herinner ik me nog vaag. Net zoals de originele 90210 serie. En gelpennen waren idd heel erg hip. Het land van Ooit ben ik ook ooit eens een keertje geweest. Maar ik was best jong en weet er niet veel meer van. Ik kan me alleen nog een hele grote reus herinneren (??) en iets met Alfred J. Kwak. De ingang herkende ik wel direct.

[Beantwoorden]


Door Marye op 7 november 2014 15:19

Land van ooit zouden ze een goede horror locatie van kunnen maken.

[Beantwoorden]

Melanie antwoordt op 7 november 2014 om 17:02:

Ik woon er vlak bij en hoorde laatst dat ze er stiekem housefeesten houden :O
En er zijn mensen die anti-kraak in het roze kasteel wonen! (love)

[Beantwoorden]

Marye antwoordt op 7 november 2014 om 19:46:

Haha wel gaaf!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2014 om 09:00:

Oeeeh, tof!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 7 november 2014 15:28

Ohjaaa, gelpennen!Ik heb ze nog steeds liggen maar volgens mij zijn ze allemaal uitgedroogd. :-P

[Beantwoorden]


Door Lotje op 7 november 2014 15:31

Haha geweldig! Gelpennen vond ik ook geweldig! XOXO

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 november 2014 15:32

Haha leuke dingen weer! Stiekem vind ik gelpennen nog steeds leuk.. Ik wist helemaal niet dat het land van ooit gesloten is. Wel jammer dat ik er nooit heen ben geweest want vroeger wilde ik daar altijd heen haha.

[Beantwoorden]


Door Judith op 7 november 2014 15:32

Ontzettend leuke post! Helaas heb ik weinig van dit lijstje bewust meegemaakt (maar ken ik wel van verhalen of gewoon van naam). :P Bij die gelpennen moest ik eigenlijk gelijk denken aan zo’n pen die meerdere kleuren kon hebben door de kleur naar keuze naar beneden te schuiven of gewoon alles te gelijk! (http://www.intertoys.nl/speelgoed/10-kleuren-pen-575007.html).

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 7 november 2014 15:35

Aaahh die gelpennen kan ik mij nog goed herinneren; ik wou ze ook omdat iedereen ze had, maar ik kreeg er heel snel vlekken mee omdat ik linkshandig ben, dus dat vond ik toen heel jammer haha.

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 november 2014 15:41

Gel pennen, ik moest even lachen! Ja, m’n etui in groep 8 bestond nergens anders uit (:

[Beantwoorden]


Door Silke op 7 november 2014 15:51

Haha, Flashback Fridays zijn echt zo leuk! Alles is altijd zo herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Emmy op 7 november 2014 15:51

Haha gelpennen ja, daar droomde ik van op de basisshool. Maar bij ons mocht het nooit, wij moesten braaf met een vulpen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 november 2014 15:54

die groene ketchup heb ik nooit meegekregen XD

[Beantwoorden]


Door Nienke op 7 november 2014 15:58

Het land van ooit! Met Kloontje idd, wat een geweldig programma was dat zeg! En de gelpennen had ik ook in alle kleuren van de regenboog.

[Beantwoorden]


Door Bente op 7 november 2014 16:09

Jaa, het land van ooit: waar kinderen de baas zijn! Ik ben er geloof ik ook 1 keer geweest in mijn jeugd maar ik vond het fantastisch dat de kinderen mochten bepalen wat we gingen doen (en wanneer we snoep mochten eten ;))

[Beantwoorden]


Door Sophie op 7 november 2014 16:11

haha ohjaa de glitterpennen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 november 2014 16:11

Die gelpennen haha! En groene ketchup heb ik ook nooit meegekregen haha

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 november 2014 16:15

Ik ben twee keer bij het land van ooit geweest. De eerste keer was ik best jong, ik dacht iets van 5 jaar en ik vond het geweldig. Ik kan me er ook nog best wel veel van herinneren. De tweede keer was ik 12. Ik vond het toen afgrijselijk. Ik was 145 cm en alle attracties waren of -140 of +140 en ik mocht nergens in. Voor de attracties van -140 zeiden ze dat ik te groot was en voor de attracties van +140 zeiden ze dat ik te klein was. Toen ik moest meten bij de meetlat gaf de meetlat aan dat ik inderdaad kleiner was. 1cm begon dan ook op 15 cm hoogte, toch mocht ik nergens in… Ik heb daar echt een kut dag gehad :(

Saved by the bell zag ik laatst bij volgens mij fox op tv ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2014 om 09:00:

Nahhh wat stom! :-(

[Beantwoorden]


Door De Spiegelreflex op 7 november 2014 16:21

Saved By The Bell is écht oldskool :p En van groene ketchup had ik nog nooit gehoord!

[Beantwoorden]


Door romy op 7 november 2014 16:26

Het land van ooit, wat vond ik dat leuk! Haar naam was Cloontje toch?

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 7 november 2014 16:39

Leuke FF , was zelf nog nooit in het land van ooit geweest ;-) En die gelpennen waren hier ook favoriet en ja Saved by the bell ook ;-) Ohhhh

90210 Dat was in onze tijd helemaal hot !!

[Beantwoorden]


Door Syl op 7 november 2014 16:39

Billy Crawford! Ik was het helemaal vergeten! Ik had het deuntje in mijn hoofd laatst, maar ik wist de tekst niet meer en ook niet hoe hij heette! *frustratie*
Wel fijn om weer even te weten hoe het liedje ging!

[Beantwoorden]


Door Floor op 7 november 2014 16:39

Oh god ja! Eerder gelpennen en toen moest iederen Stabilo pennen hebben voor 72 cent, hahaa!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 7 november 2014 16:39

Ooh, het land van ooit, maar wat mis ik het!

[Beantwoorden]


Door Vera op 7 november 2014 16:49

OMG dat nummer, haha ik kon het ook nog deels meezingen :P
En inderdaad, ik heb vroeger ook gelpennen verzameld. Echt jammer van ’t Land van Ooit, ik vond dat echt een superleuk pretpark haha.
Leuk artikel en erg herkenbaar, fijn weekend! x

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 7 november 2014 16:52

Saved By the Bell vond ik echt geweldig vroeger. Laatst zag ik het opeens weer voorbij komen op tv en ohh wat is het eigenlijk een slechte serie, haha! Gel pennen heb ik ook echt heel actief verzameld. Alleen de groene ketchup heb ik nog nooit gezien.

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 7 november 2014 16:56

GROENE KETCHUP?! Volgens mij heb ik dat gemist hahaha!

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 november 2014 16:58

Vooral die gelpennen zijn herkenbaar hahaha

[Beantwoorden]


Door Fleur op 7 november 2014 17:06

Ahh gelpennen, wat was ik daar gek van zeg! En dat laatste nummer haalt mij weer even helemaal in de tijd van toen haha!

[Beantwoorden]


Door Anna op 7 november 2014 17:09

Het land van ooit! Ik ben er ook een keer geweest! Al lang geleden. Maar Efteling blijft het beste park! Haha, Liefs

[Beantwoorden]


Door Margot op 7 november 2014 17:26

Die gelpennen herinner ik me zeker nog, die ketchup heb ik gemist denk ik.

[Beantwoorden]


Door Karin | la vie de Karin op 7 november 2014 17:27

Ja saved by the bell, land van ooit en Billy Crawford dat waren nog veel eens tijden!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 7 november 2014 17:27

Haha ik ken alles ook, behalve die groene ketchup. Ziet er niet zo lekker uit vin dik! Het Land van Ooit ben ik ook ooit geweest, een keer met schoolreis. Ik vond het toen ook wel leuk, maar nog leuker vond ik altijd Kloontje op tv (toen was ik echt nog best klein). En Saved By The Bell keek ik ook geregeld! Dat kwam vaak na Sabrina The Teenage Witch. Superleuk om weer ’s te zien.

Gelpennen heb ik nu nog steeds, haha! Althans, eentje, een felroze, ook van Hema. Ik vind ze heel fijn om wetteksten mee te onderstrepen in m’n wettenbundels (voor school), door het felle kleurtje valt de tekst goed op.

[Beantwoorden]


Door Emily op 7 november 2014 17:27

Leuk artikeltje! Ik denk dat het vooral landgebonden is, ik heb de meeste dingen nog nooit voorbij zien komen, behalve die gelpennen haha. En ew groene ketchup? Lijkt me niet zo smakelijk eerlijk gezegd.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 7 november 2014 17:33

Haha heerlijk herkenbaar dit! Billy Crawford was ik helemaal vergeten, maar die heb ik vaak geluisterd in die tijd ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 november 2014 17:39

*huilt stiekem in een hoekje om de foto’s van Land van Ooit* Wat zonde! Ik was echt gek op die serie met Kloontje en Sap de Aardwortel <3

En dat laatste nummer! Ik heb nooit geweten van wie dat was. Ik dacht van een bekende boyband zoals de Backstreet Boys of zo, maar blijkbaar was het maar een eendagsvlieg!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 7 november 2014 17:41

Wat leuk! Ik ben echt meerdere keren in het land van ooit geweest, geweldig vond ik het! Ook spaarde ik gel pennen en keek naar saved by the bell!

[Beantwoorden]


Door Margot op 7 november 2014 17:49

Ik was vroeger ook wel eens bij het land van ooit geweest. Weet er zelf niet heel veel meer van, want was toen nog klein. Toen wij een paar jaar geleden naar the sound of music gingen in de efteling herkende mijn ouders nog de man die daar de kaartjes deed, omdat die werkte bij het land van ooit
Saved by the bell keek ik een half jaar geleden nog als het op teen nick kwam

[Beantwoorden]


Door Manwai op 7 november 2014 17:56

omgaaad idd die gel pennen! Ik gebruik tegenwoordig (als ik het gebruik) alleen nog maar stabilo’s =D

En billy crawford! mwuhaha ik vond toen dat dansje zo stoer.. lol

[Beantwoorden]


Door haveadreamto op 7 november 2014 18:12

SUPER toffe blogpost, ik hou enorm van nostalgie dus ja dan vind ik het altijd wel leuk wanneer mensen terugkijken op hoe je vroeger was…

Ps ik heb je ME TIME tag van onlangs overgenomen, hele toffe tag !

groetjes

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 november 2014 18:22

Zo herkenbaar allemaal! Ja dat liedje… Ik vond die danser met die trui aan rechts zo leuk!

[Beantwoorden]


Door floor op 7 november 2014 19:08

Altijd leuk diasoort artikelen! x

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 november 2014 19:11

Omg, jaaa, gelpennen!

[Beantwoorden]


Door Els op 7 november 2014 19:11

Leuk! Vooral Billy. Was hem al vergeten hahaha.

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 november 2014 19:12

Jaa gelpennen ik had er zo veel en uiteindelijk deed geen een het meer

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 november 2014 19:19

Het land van ooit was zo leuk! Echt mijn favoriete pretpark destijds! Wat ik ook een leuk liedje vond is Stacie Orrico – Stuck. Net als Billy Crawford kan ik die nog steeds meezingen.

[Beantwoorden]


Door Simone op 7 november 2014 19:27

Gelpennen waren echt awesome! Haha

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 november 2014 19:33

Oh ja Billy Crawford – Trackin’! Ik ken dat dansje ook gewoon nog haha :D

[Beantwoorden]


Door Nélina op 7 november 2014 19:34

Hahahah weet je nog die serie van Jean ‘d ‘Orange en zn vrouwtje? 2 van die zwaar opgemaakte figuren… hoorde ook bij het land van ooit!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 7 november 2014 19:35

Wow, zo toevallig! Ik zag vorige week op facebook allemaal foto’s van hoe het land van Ooit er nu uitzag, en ben toen ook gaan zoeken naar oude foto’s, filmpjes en nog veel meer vervallen pretparken. Moest eigenlijk leren, maar het was allemaal zo interessant en spooky hahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2014 om 08:59:

Ik vind het ook zo interessant! Creepy hoe het zo vervalt.

[Beantwoorden]


Door Jana op 7 november 2014 20:07

Gel pennen ken ik nog heel goed en ook glitterstiften :D Die groene ketchup ken ik niet :) x

[Beantwoorden]


Door marieke op 7 november 2014 20:08

jaaaa gelpennen!! super tof toen haha, heb ze toen ook gespaard rn de glitterpennen waren favoriet bij mij! groene ketchup heb ik dan weer nooit ontdekt! kan je misschien nog wel toffe dingen mee maken!
leuk artikel weer vera! vind deze serie echt heel leuk bedacht!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 november 2014 20:25

Flashback Friday is zo leuk! Ik weet nog wel dat iedereen honderden kleuren gelpennen had vroeger. Ik had ook een hele collectie!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 7 november 2014 20:46

Ohh die gelpennen en groene ketchup!! Jeugdherinneringen!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 7 november 2014 21:27

Aah gel pennen zijn echt jeugdsentiment! Het was echt een verslaving om alle kleuren van de regenboog te verzamelen ^^)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 7 november 2014 21:46

Jaaaa, gelpennen! Die had iedereen op z’n Sinterklaas lootje staan!
En de groene ketchup was echt de bom.

Volgens mij stamt de Schotse rokjes met beenwarmer trend ook uit die tijd.

[Beantwoorden]


Door Roos op 7 november 2014 22:02

Ah het land van ooit! Ik kwam daar best wel vaak. Ik weet nog dat ze daar goude stoelen hadden die ik ook echt wilde hebben haha.
En gelpennen had ik ook. Mijn vriendenboekje was ook altijd ingevuld met allerlei verschillende kleuren gelpen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 november 2014 22:09

Jaaa het land van Ooit! Ik vond dat als kind (wat ik mij herinner) echt super leuk! Ik vond het roze kasteel heel erg mooi en ik vond het zo mooi, dat ik stiekem was weggelopen en weer lekker bij het kasteel was gaan staan. Mijn ouders waren hartstikke ongerust, maar ik snapte hun onrust niet. “Ik wilde toch gewoon nog even naar het mooie roze kasteel?” De gelpennen vond ik ook tof en ik schreef daar ook het liefst mee. Mijn meester toen der tijd vond het maar niks, want hij zat voortdurende onder de glitters haha. Super leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 7 november 2014 22:14

Haha, toevallig was ik net naar Trackin’ aan het luisteren. Zo’n zalig nummer! Groene ketchup heb ik nooit gekend, woeps ^^)

[Beantwoorden]


Door Danique op 7 november 2014 22:20

Heeey,
ik ben een 00’s kid maar ik herken het gel pen en saved by the bell verhaal hahaha ik spaarde die dingen tot irritatie van de leraren op mijn basisschool toen iedereen elke regel met een andere kleur gel pen ging schrijven hahaha x

[Beantwoorden]


Door Mirte op 7 november 2014 22:34

oh ik herken het allemaal, echt heel leuk die flashback friday’s van je! en ooohhhh het land van ooit , mis het nu al hahah

[Beantwoorden]


Door Kevser op 7 november 2014 22:34

Ik vind t echt ontzettend grappig hoe ik alles op precíes dezelfde manier heb ervaren als je omschrijft in de flashback fridays!

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 november 2014 23:45

Hahaaaaa, zalig!!! Dat lied zei me zo op het eerste zicht niets, maar bij de eerste tonen kwam het helemaal terug, ow ja!
Groene ketchup, vergane ‘glorie’ :-) Zag er toch maar yak uit…

[Beantwoorden]


Door Heleen op 7 november 2014 23:58

Oh wat grappig, heel herkenbaar! ik zat op de middelbare school toen jij op de basisschool zat, maar gelpennen vond ik ook superleuk, vooral de zilveren/metallic! Kloontje daarentegen vond ik echt ver-schrik-ke-lijk irritant, dat zal wel met de leeftijd te maken hebben haha ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2014 om 08:57:

Ja en goud!

[Beantwoorden]


Door Diana Carlton op 8 november 2014 10:56

Ohh, het land van ooit! Zo jammer dat dat er niet meer is. Ik ben er vroeger vaak geweest, met Clowntje het Reuzenkind!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 8 november 2014 11:50

Haha JA op alles!!

van die groene ketchup snap ik nu wel dat dat geen hit was haha, wat ziet dat er vies uit

[Beantwoorden]


Door Valeska op 8 november 2014 11:51

Wauwwwww het land van ooit en saved by the bell (love)

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 8 november 2014 12:26

Die gelpennen haha!

[Beantwoorden]


Door Mirne op 8 november 2014 12:31

Ik vond het land van ooit juist echt helemaal niets. Mijn vader ook niet. “tot nooit”

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 november 2014 16:35

Aan zulke artikelen kun je zo goed je leeftijd aflezen, grappig is dat :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 8 november 2014 16:36

Ohh ja het land van ooit! Dat zag ik laatst nog terugkomen in een fotoboek van m’n jeugd (dat klinkt nu zo ver weg haha!) geweldig! En gelpennen had ik er zoveel van.. geloof dat ze ergens nog uitgedroogd en wel liggen haha

[Beantwoorden]


Door mathilda op 8 november 2014 18:03

Jaaa! IK ben ook 1 keer in het land van ooit geweest, heerlijke herinneringen aan over gehouden. Jammer dat het zo vervallen is…

[Beantwoorden]


Door Roswitha op 8 november 2014 18:37

Die groene ketchup doet mij denken aan blauwe cola die er ooit was van pepsi geloof ik

[Beantwoorden]


Door Pleun op 8 november 2014 18:49

omygod, saved by the bell was echt m’n lievelings progamma!

[Beantwoorden]


Door Inge op 8 november 2014 18:50

Het land van ooit was echt geweldig met Kloontje het reuzenkind.

[Beantwoorden]


Door Paola op 8 november 2014 19:25

Leuk artikel! De groene ketchup ken ik helemaal niet! Het land van ooit vonden wij juist helemaal niks haha!

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 november 2014 23:02

Die groene ketchup ziet er wel gezond uit :P Gelpennen ken ik ook nog wel, voor dat laatste nummer ben ik alweer te jong (in 2002 was ik 3…). In het Land van Ooit ben ik nooit geweest, maar wat is dat insane zeg, dat het zo vervallen is!

[Beantwoorden]


Door Monique op 9 november 2014 00:12

oh jaaa, gelpennen!!! Idd die van de Hema!
Er bestonden ook van die gelpennen met glittertjes erin,, ik heb geen idee of die ook van Hema waren.
En idd saved by the bell en het Land van Ooit! Ik woon best dichtbij waar het Land van Ooit was, dus ben er als kind best vaak geweest. Was altijd zo leuk!!

[Beantwoorden]


Door Delphine op 9 november 2014 00:21

Love these flashback fridays. MEGA herkenbaar en grappig :D Keep it up!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2014 om 08:56:

Dankjewel Delphine!

[Beantwoorden]


Door Elise op 9 november 2014 08:35

Ik kwam er laatst achter dat ik Robin Thicke al kende van “vroeger”
https://www.youtube.com/watch?v=B7K7orMOHqY

Ook didl & pokemon kaarten zijn voor mij echt flashbackkkk
Kreeg weer helemaal die jaren 90 gevoelens toen ik deze week de skyradio jaren 90 top weet ik veel wat aant luisteren was.

Je had ook van die rare groene aardappelkroketjes van die film met die slime , waar je ook van die potjes van had met van die vieze plakkerige groene meuk :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2014 om 08:56:

Jaaaa, when I get you alone! Zo’n andere man daar.

[Beantwoorden]


Door jet op 9 november 2014 09:24

echt heel leuk al die dingen Vera! Wat mij echt moet denken aan vroeger is winxclub! ik keek dat echt zooo vaak en vond het helemaal te gek haha

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 november 2014 19:16

Jaa, Saved By the Bell vond ik geweldig! En ik vond Zack ook altijd het leukste, haha. EN die gelpennen, heb ik er ook zoveel van gehad!

[Beantwoorden]


Door marjolein op 9 november 2014 19:31

Ooh saved by the bell:) dat vond ik ook zooo leuuk!!:) hihi maar kloontje vond ik maar irritant:p ik had daar nooit zoveel mee:p wel zonde inderdaad dat zo’n park in verval raakt..

[Beantwoorden]


Door Trista op 10 november 2014 14:14

Ah Ja, Billy, haha! Ik vond dat nummer toen echt He-le-maal geweldig haha.

[Beantwoorden]


Door Geanne op 10 november 2014 15:42

Haha jaa dat nummer van Billy Crawford is echt geniaal. Ik kan hem nog helemaal mee zingen! Ook Saved by the bell mis ik echt nog steeds (zou het nog steeds zo leuk zijn?)
Wij spaarden ook vaak de balletjes wat in de inkt van vulpennen zaten in de doosjes van de TicTac’s.
Ook had je van die gladde rood/wit, paars/wit snoepjes die toen verboden werden omdat kinderen erin stikten.
En die fluffy schoenen. Soort Uggs maar dan helemaal van bont, die zijn ook lange tijd bij ons hip geweest.

Ik kan ook nog wel even zo doorgaan ;)

[Beantwoorden]


Door emma op 10 november 2014 15:57

Oooooh shiiit dat was 1 van de vele nummers waar ik de choreografie van ging leren op streetdance, hahahah, zo mooi, ik was het al weer helemaal vergeten. En jaaa het land van ooit was zo leuk, net als saved by the bell. Toevallig stond ik vorige week nog in een kantoorhandel & zag ik weer de glitter en neon gel pennen, echt aahh, ik was gelijk aan het twijfelen om ze toch nog maar te kopen. En de groene ketchup is mijn moeder’s grootste horror ooit volgens mij, eens in de zoveel tijd zucht ze weer eens en verteld ze dat ik dat zo graag wilde eten, maar dat ze het maar chemische rotzooi vond, haha.

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 november 2014 17:56

En de blauwe cola! :)

[Beantwoorden]


Door zara op 11 november 2014 14:40

Ooooooooooh goeieee ouwe tijden
Vooral bij het horen van het nummer van billy crawford…. pff wat een leuke herinneringen zeg (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Clarice op 11 november 2014 15:29

Amazing landscape , love all the shots… :wow:

[Beantwoorden]


Door Roos op 11 november 2014 21:39

Haha zo leuk en herkenbaar! Als ik aan vroeger denk denk ik echt aan het huis anubis, totally spies & zoop! En het land van ooit, geweldig inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Lisa's Beautybabbels op 12 november 2014 15:54

Oeh Trackin’, dat is lang geleden zeg! Ik ging vroeger helemaal los op dit liedje, kende bijna de hele dans hahah.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 12 november 2014 21:04

Superleuk weer. Het Land van Ooit ben ik meerdere keren geweest, ik woonde er vlakbij. Groene ketchup heb ik nooit gegeten, maar wel van gehoord.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 14 november 2014 14:56

Ja het Land van Ooit ben ik ook geweest met schoolreisje.. zo leuk was dat! En ook had je een tijdje nog een tv programma ervan die leuk was :)

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 15 november 2014 09:41

Ik deed heel veel met gelpennen! De TV-serie van Het land van ooit keek ik wel, maar ben er jammer genoeg nooit geweest, zo jammer dat het dicht is!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 november 2014 00:24

Leuk zo’n artikel weer! Groene ketchup kende ik helemaal niet, maar dat komt wss ook omdat wij vroeger überhaupt nooit ketchup in huis hadden. De gelpennen zijn wel herkenbaar, ik had er ook een paar met een fruitgeur; aardbei, appel, mmm… Kneedgum was bij ons in de klas trouwens ook erg populair en zelfs bij de speelgoedwinkel bij ons in het dorp een keer uitverkocht, waardoor mijn moeder speciaal met mij naar een stad in de buurt reed om daar uiteindelijk kneedgum voor mij te kopen.

[Beantwoorden]