AIR OPTIX® COLORS kleurlenzen

air_optix_colors01

Ik ben al jaren gefascineerd door kleurlenzen. Je kan het vergelijken met het verven van je haren (alleen dan een stuk minder permanent), of met het aanbrengen van make-up. Een andere kleur ogen geeft je gelijk een andere kleur uitstraling. Zo lijkt het mij wel heel gaaf eens knalgroene ogen te hebben. AIR OPTIX® COLORS kleurlenzen zijn er in 9 verschillende kleuren, voor een subtiele of opvallende verandering.

Op de website van AIR OPTIX® COLORS kun je virtueel lenzen passen en een opticien bij jou in de buurt vinden, die AIR OPTIX® COLORS lenzen verkoopt. Leuk om een keer te proberen, voor een feestje of andere speciale gelegenheid. Je kunt ze als brildrager ook dragen, want de AIR OPTIX® COLORS lenzen zijn ook op sterkte verkrijgbaar.

Advertorial.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 26 november 2014 | 33 reacties

Reacties

Door Kiss & Make-up op 26 november 2014 14:28

Ik heb er nu al een paar blogposts over gezien en ik ben echt HEEL benieuwd! Ik zou erg graag groene lenzen proberen.

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 november 2014 14:44

Ik had ooit een keer blauwe geprobeerd maar dat zag er echt niet uit! ik voelde me echt zo’n popje (ik heb zelf groene ogen) maar misschien kwam dat ook wel omdat ze nogal cheap waren :crazy:

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 26 november 2014 14:46

Lijkt mij echt leuk! Heb altijd net zulke blauwe ogen willen hebben als mijn moeder. Helaas draag ik al lenzen met een sterkte dus kan ik ze niet dragen.. :no:

[Beantwoorden]

Anita te Gussinklo antwoordt op 26 november 2014 om 15:03:

Juist wel, onderaan schrijft Vera juist want de AIR OPTIX® COLORS lenzen zijn ook op sterkte verkrijgbaar!

[Beantwoorden]

Isabel Cristina antwoordt op 26 november 2014 om 18:46:

Ik zie het staan ja, ik denk dat ik m’n lenzen niet in had tijdens het lezen haha :$

[Beantwoorden]


Door Bianca op 26 november 2014 15:25

Haha lijkt me er wel erg leuk uitzien!

[Beantwoorden]


Door DiaryOfAMua op 26 november 2014 16:04

Deze zijn ook onderweg naar mij, ik ben erg benieuwd naar ze!

Xo

[Beantwoorden]


Door M. op 26 november 2014 16:21

Misschien wel leuk geweest als je ze zelf ook in deed met voor en na foto’s maarja.

[Beantwoorden]


Door Manon op 26 november 2014 16:35

Ik zou echt graag groene lenzen willen proberen!

[Beantwoorden]


Door lisa op 26 november 2014 17:26

misschien was een voor en na foto een leuk idee. hoeveel kost het eigenlijk

[Beantwoorden]


Door carly op 26 november 2014 17:40

Nepwimpers en hair extensions okee. maar kleur lenzen gaat wel een beetje te ver.

[Beantwoorden]


Door Margot op 26 november 2014 18:07

Ik ben heel benieuwd naar de prijs! Het lijkt me namelijk heel leuk voor af en toe.

[Beantwoorden]


Door Jenny op 26 november 2014 18:21

Super leuk!
Air Optix is een geweldig merk, ik heb hele slechte ogen en Air optix zorgt er voor dat ik gewoon perfect kan zien en heb nog nooit problemen met dit merk gehad, gebruik Air Optix nu al zeker 7 jaar! Helaas niet in mijn sterkte verkrijgbaar.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 26 november 2014 18:32

Ik zou het op zich wel tof vinden om af en toe een andere oogkleur te hebben, maar ik ben te panisch om in mijn ogen te gaan poeren om die lens er weer uit te halen. Nope, dit wordt hem dus helaas niet. xxx Lucinda

[Beantwoorden]

Marjoleinee antwoordt op 28 november 2014 om 00:12:

Dat was ik ook toen ik voor het eerst lenzen kreeg, maar ik was er na een paar dagen aan gewend! En de opticien wilt je vaak ook nog wel helpen met het indoen van de lenzen. Dus misschien kan je het toch proberen :)

[Beantwoorden]


Door hobs op 26 november 2014 20:29

Als je een keer kleurlenzen wil proberen, voor 15 euro liggen ze bij de HEMA.

En sorry hoor, maar wat een nietszeggend artikel. Ik snap dat je advertorials doet, maar misschien kun je ze beter verwerken in een uitgebreid artikel ipv hup bam reclame.

[Beantwoorden]

Janneke antwoordt op 26 november 2014 om 21:49:

Ben ik het mee eens! Al had je maar één kleur gebruikt om het effect te laten zien.

[Beantwoorden]

H antwoordt op 27 november 2014 om 00:19:

Mee eens. Je had het op z’n minst kunnen laten zien hoe het bij jou staat en het eventueel een paar dagen kunnen dragen om het te kunnen reviewen. Zijn ze comfortabel? Drogen je ogen niet snel uit? etc.

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 27 november 2014 om 02:33:

Ben ik het wel mee eens. Kan natuurlijk zijn dat Vera niet graag lenzen draagt of er niet goed tegen kan (heb ik zelf nl. Ook met lenzen) maar dat wordt verder nergens vermeld, dus vind dit ook wel iets te makkelijk, ik word nu niet echt aangespoord dit product te kopen.

Jammer want normaal schrijf je juist leuk en volledig!

Laura antwoordt op 27 november 2014 om 21:08:

Eens! Ik dacht ook al dat ik een stukje of filmpje in het artikel over het hoofd zag…

[Beantwoorden]


Door Audrey op 26 november 2014 21:58

Hoi Vera!

Ik lees al ruim een jaar met plezier je blog mede vanwege je ongezouten mening, eigen stijl en leuke items. Ik vind het erg jammer dat er in dit artikel geen na/voor foto’s zijn, prijzen ontbreken en wellicht was een leuke make-up look passende bij je nieuwe kleur ogen een idee geweest? Ik hoop dat je dit ziet als opbouwende kritiek en niet als een aanval want je doet het verder top meid! ;-)

[Beantwoorden]

Roswitha antwoordt op 27 november 2014 om 17:00:

Goede feedback, ik ben het met je eens

[Beantwoorden]


Door Nina op 26 november 2014 22:28

Ik vind je site leuk, maar dit artikel lijkt wel niet af. Geen foto’s, voorbeelden, of anders voorbeelden van de site met jouw eigen foto waar je kleuren hebt geprobeerd. Nou lees ik het en heb ik het idee dat jij je verdiensten weer binnen hebt. Jammer!

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 27 november 2014 om 23:13:

Mee eens, weer typisch zo’n advertorial (net als die Lidl adv. die al een paar keer langs is geweest). Op zijn minst had ik foto’s willen zien van het effect. Het idee dat je dus adv. op je site zet waar je zelf ook achter staat komt hier dus niet helemaal in uit. Als je zelf geen lenzen wil dragen om foto’s te maken, plaats t artikel dan niet. Ik vind je site echt best leuk en je filmpjes ook maar dit vind ik gewoon heel jammer! Had er graag meer van willen zien.

[Beantwoorden]

XRIOT antwoordt op 27 november 2014 om 23:58:

Mee eens inderdaad! Had meer moeite voor kunnen worden gedaan, jammer Vera! (:

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 26 november 2014 23:47

Leuk dat ze op sterkte verkrijgbaar zijn

[Beantwoorden]


Door Celeste op 27 november 2014 18:06

Ik heb ook wel eens kleurlenzen geprobeerd. Heb donker haar dus het leek me wel wat om met fel blauwe ogen door het leven te gaan, haha. Was echt ontzettend leuk, alleen lenzen in doen is nog steeds niet helemaal mijn ding haha;p

[Beantwoorden]


Door Shana op 27 november 2014 23:04

Jammer dat er geen foto’s bij zijn wanneer je ze in hebt

[Beantwoorden]


Door ana op 28 november 2014 18:46

Wat een nutteloos artikel. Lekker makkelijk en snel geld verdienen en je lezers teleurstellen.

[Beantwoorden]


Door Liz op 29 november 2014 17:32

Beetje makkelijk artikel dit zo.. Helemaal geen foto’s oid. Dat je reclame maakt prima, maar doe er dan ook iets meer moeite voor.

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 2 december 2014 16:34

Ik zou graag een keer gekleurde lenzen willen gebruiken, voor een feestje of gewoon zo maar. Heb van mijzelf fel blauwe ogen en ben benieuwd hoe bruine ogen zouden staan. Of helemaal gek met kattenogen bijvoorbeeld…;)

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 6 december 2014 13:32

Beetje kansloos artikel dit. 1 foto plaatsen, 10 minuten tekst typen en geld verdienen.

Waar zijn de foto’s dat je ze draagt? Kleuren? Hoe comfortabel zitten ze?

Had beter gekund Vera! :-) Zoals we normaal ook van je gewend zijn!

[Beantwoorden]


Door tara op 7 december 2014 01:00

ze kan niet altijd perfecte artikels maken, just saying. Kap met haar zo af te kraken..

[Beantwoorden]