Anatomicals Oi! You Throbhead Headache Relief Balm

anatomicals_headache_relief_balm01

Producten die bij de kassa liggen. Hartstikke gevaarlijk. Sommige winkels hebben zelfs een klein gangetje naar de kassa toe en dat gangetje staat vol met snoep, nagellak, verjaardagskaarten, wegwerpcamera’s en nog meer leuks. De Urban Outfitters bijvoorbeeld, waar ik naar een wegwerpcamera met kattenprint aan het kijken was, toen de Oi! You Throbhead Headache Relief Balm van Anatomicals me opviel.

anatomicals_headache_relief_balm02

anatomicals_headache_relief_balm03

Ik weet niet precies wat het is, maar ik houd er niet zo van om medicijnen en pillen te slikken. Niet omdat ik een pil niet doorgeslikt krijg (hoewel dat vroeger ook een probleem was), maar eerder omdat ik een klein rond dingetje inneem waarvan ik niet weet wat er nou precies in zit en wat het doet. Dat is iets wat me tegen staat. Als ik hoofdpijn heb duurt het dan ook heel lang voordat ik een paracetamol neem. Liever niet, ik probeer eerst op te lossen met veel water drinken, vitaminen nemen en eventueel een dutje doen.

De Headache Relief Balm sprak me aan omdat het een natuurlijk product is tegen hoofdpijn. Een zalf die je op je slapen inmasseert om de hoofdpijn weg te nemen.

Anatomicals Oi! You Throbhead Headache Relief Balm € 6,50

anatomicals_headache_relief_balm04

anatomicals_headache_relief_balm05

Ik heb toen ik bij de kassa stond wel even moeten gniffelen om de tekst op de verpakking. Dit is geen balsem tegen hoofdpijn, maar mijn persoonlijke Indiase hoofdmasseur met de naam Kuldip in handig meeneem formaat.

anatomicals_headache_relief_balm06

Een duidelijke ingrediëntenlijst, waar dingen op staan waar ik blij van word. Natuurlijke bestanddelen zoals olijfolie, pepermunt, bijenwas en lavendel olie. Dat ruik je ook duidelijk aan de balsem. Hij heeft een natuurlijke, kruidige en frisse geur. Ik ruik de peppermunt, maar ook de lavendel. Heerlijk ontspannend.

De pepermunt, die voel ik ook. Als ik hem inmasseer tintelt deze zachtjes op mijn slapen.

anatomicals_headache_relief_balm07

anatomicals_headache_relief_balm08

Voor hele heftige hoofdpijn, door stress of migraine, heb ik een sterker middel nodig. Voor lichtere hoofdpijn, omdat ik teveel aan het piekeren ben, gespannen of moe ben, vind ik de Anatomicals Oi! You Throbhead Headache Relief Balm heerlijk. Het inmasseren en de geur kalmeren me gelijk. Of de balsem zelf ook echt werk, dat vind ik lastig om te zeggen. Misschien heeft het ook wel een beetje placebo effect.

Hoe en wat maakt me verder niet zoveel uit. Mijn persoonlijke Indiase hoofdmasseur met de naam Kuldip in handig meeneem formaat, doe ik vanaf nu in mijn tas. Ik vind het een heerlijk ontspannend product.

Anatomicals Oi! You Throbhead Headache Relief Balm is te koop bij Urban Outfitters, maar ook bij diverse webshops.


Reacties

Door Jet op 4 oktober 2014 08:18

Mmmm mischien ook wel iets voor mij ik heb ook heel vaak lichtr goofdpijn miss maar eens gaan kijken ^^)

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 4 oktober 2014 08:21

Oeh! De achterkant alleen al maakt dat ik het wil kopen. Ik kan dit zeker wel gebruiken (love)

[Beantwoorden]


Door Michaela op 4 oktober 2014 08:22

Klinkt erg goed! :)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 4 oktober 2014 08:27

Hihi, wat een leuke tekst inderdaad! Wat een super gave foto’s weer Vera! Misschien is het wel fijn om zo’n potje thuis te hebben, bij ons heerst de griep..

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 oktober 2014 08:43

Ik heb de sleepbalm en die vind ik heel erg fijn. Ik smeer hem op mijn polsen zodat ik de geur goed kan ruiken als ik in slaapval.

Deze balsem wil ik ook hebben. Ik hou ook absoluut niet van pijnstillers, ze werken ook vaak niet goed bij mij. Tot nu toe helpt veel water drinken en een dutje doen het beste tegen hoofdpijn. Dus ben erg benieuwd naar die balsem!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2014 om 08:53:

Van welk merk? Ook Anatomicals?

[Beantwoorden]


Door De Spiegelreflex op 4 oktober 2014 08:48

Klinkt fijn! Ik heb heb niet zo voor lavendel, maar wel om te ontspannen of in slaap te vallen.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 4 oktober 2014 08:54

Hmm… Dit lijkt me een fijn product. Als t echt helpt in ieder geval. Maar geur kan veel doen!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 4 oktober 2014 08:58

Ah dit is echt wel iets voor mij. Ik ben ook heel benieuwd naar de geur. En heb de laatste tijd veel last van spanningshoofdpijn!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 4 oktober 2014 09:00

Anatomicals vind ik een super leuk merk en de verpakking doet het altijd wel voor mij. Voor hoofdpijn wil ik meestal instant relief, dus gaan er bij de eerste symptomen echt wel een paracetamolletje (of twee) in. Gelukkig heb ik amper hoofdpijn, misschien een keer in de maand. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Sophie op 4 oktober 2014 09:03

Wat een grappig tinnetje! Je persoonlijke masseur, ze weten het bij Anatomicals altijd wel heel erg leuk te brengen. Ik moet zeggen dat ik die masseur nu best wel even zou kunnen gebruiken :-)

[Beantwoorden]


Door Esther op 4 oktober 2014 09:06

Het lijkt me inderdaad al een ontspannende werking hebben om het product gewoon lekker te masseren over je slapen. Zou het gek vinden als de hoofdpijn er echt van zou weggaan, maar het klinkt wel interessant!

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 4 oktober 2014 09:11

Oehh, ben benieuwd! Ook naar de geur!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 4 oktober 2014 09:13

Oooh wat een super handige product. Ik heb zelf best veel hoofdpijn, dus het lijkt mij echt iets voor mij. Kan het altijd een keertje proberen. En als het de hoofdpijn een beetje verlicht is dat ook al heel fijn :) Ik had hier nog nooit van gehoord, dus bedankt voor de fijne tip!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 4 oktober 2014 09:20

Ik geloof niet dat de stoffen in dit middel echt werken, maar als deze balsem helpt kan het geen kwaad. Ik vermoed dat het met name de ontspannende werking van het inmasseren van de balsem en het ontspannen door de geuren het meeste effect heeft. Dus feitelijk een placebo effect.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2014 om 08:54:

Dat zou goed kunnen :ja:

[Beantwoorden]


Door Esmée op 4 oktober 2014 09:21

Hier had ik nog nooit van gehoord, wat grappig! Lijkt me heel erg handig! X

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 4 oktober 2014 09:23

Wauw, heel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 oktober 2014 09:38

Fijn dat het voor je werkt. Het lijkt mij vooral erg ontspannend ^^

[Beantwoorden]


Door Martina op 4 oktober 2014 09:39

Ik vind dit echt een leuk product! Lijkt me inderdaad moeilijk te beoordelen, maar ik zou het wel willen proberen. Als het al ontspannend werkt is het zeker een leuk product!

[Beantwoorden]


Door TodaysLovely op 4 oktober 2014 09:42

Wat leuk op de foto gezet met het achtergrond materiaal!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 4 oktober 2014 09:46

Dit klinkt inderdaad wel fijn als je je wat meer ontspannen wilt voelen. Daar lijkt hij me ideaal voor :).

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 oktober 2014 10:07

Klinkt goed lijkt me een fijn product!

[Beantwoorden]


Door Beau op 4 oktober 2014 10:14

Klinkt erg handig, alleen het is geen product voor mij!

[Beantwoorden]


Door Isa op 4 oktober 2014 10:15

Haha leuk product ^^)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 4 oktober 2014 10:33

Het klinkt als een fijn product! Gelukkig heb ik eigenlijk bijna nooit hoofdpijn.

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 4 oktober 2014 10:37

Klinkt fijn. Vind het alleen wel een beetje prijzig voor zn klein potje ;(

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 oktober 2014 10:41

Wat een geinig product. Nog nooit van gehoord.

[Beantwoorden]


Door Heleen op 4 oktober 2014 10:56

Wat een grappig product! Bij mij triggeren sommige sterke geuren helaas juist een migraineaanval, dus ik weet niet of dit iets voor mij is… Zou ik het eerst even moeten ruiken denk ik.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2014 om 08:55:

Ik snap wel wat je bedoelt, maar ik zou de geur niet sterk noemen. Maar inderdaad, ga hem eerst even ruiken voordat je zoiets koopt.

[Beantwoorden]

Heleen antwoordt op 6 oktober 2014 om 11:23:

Oh ok, goed om te weten dat het niet zo sterk is. Ik ga eens snuffelen als ik de kans krijg :) Dank je voor de reactie!

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 oktober 2014 11:03

wat lijkt me dit een fijn product zeg ik deed vroeger altijd dampo op mijn slapen maar sinds ik dat niet meer heb niet meer, dit ga ik wel kopen denk!

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 4 oktober 2014 11:13

ik vind de verpakkinen van Anatomicals altijd zo leuk! <3. De ingrediëntenlijs ziet er ook goed uit.

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 oktober 2014 11:20

love dit merk, altijd super origineel met teksten op de verpakking :D

[Beantwoorden]


Door Linda op 4 oktober 2014 11:56

Ik heb hem laatste ook gekocht en ben ook aan het testen of hij hoofdpijn proof is. Had gehoopt dat hij tegen migraine zal helpen, maar als ik jou review lees zit dat er niet echt in..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2014 om 08:55:

Misschien bij jou wel, maar voor mij is het niet voldoende.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 oktober 2014 12:11

Je hebt mij enorm nieuwsgierig gemaakt. Ik heb wel eens hoofdpijn, meestal lichte hoofdpijn, doordat ik te lang achter de computer heb gezeten of wat gestressed ben. Ik houd ook niet van pillen slikken, ook omdat ik ze niet weg krijg en ik wil niet al die troep in mijn lijf. Volgende keer als ik in A’dam kom loop ik even de Urban Outfitters in! Thanks voor je fijne review!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 4 oktober 2014 12:17

Oehh, dit klinkt best goed! De geur van lavendel werkt inderdaad altijd zo lekker ontspannend, hier ben ik wel benieuwd naar:)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 4 oktober 2014 12:18

Lijkt me echt enorm fijn! Ik dat de geur en het inmasseren ontspannend werken waardoor je hoofdpijn minder word, veel beter dan een pilletje natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 oktober 2014 14:08

Het lijkt mij op zich wel een heel fijn product; ik heb vaak last van hoofdpijn of migraine en daardoor neem ik meer pillen in dan dat ik eigenlijk wil, dus als dit de lichtere hoofdpijn kan verlichten zou dat fijn zijn! Jammer dat het niet tegen migraine helpt!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 oktober 2014 14:26

Wat leuk en fijn als dit echt werkt! Helaas niet tegen heftige hoofdpijn maar dus wel tegen lichte hoofdpijn, ideaal!

[Beantwoorden]


Door Annebelle op 4 oktober 2014 14:26

Wat een leuke tekst! ;)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 4 oktober 2014 15:37

Ik had vroeger tijgerbalsem, een beetje hetzelfde concept denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 4 oktober 2014 15:52

Ik heb deze vandaag net weggegooid, na jaren trouwe dienst. Ik heb veem hoofdpijn door verstopte holtes en dan is deze heerlijk. Maar het tinnetje, wat een vreselijk ding. Die wordt na een tijdje vet en glad, brr. Ik vond de balm het fijnst wanneer ik verkouden was. Lekker fris tegen alle snot en verstopte holtes. Zou ‘m weer kopen als ze iets beters verzinnen dan het tinnetje :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 oktober 2014 om 08:55:

Ah ja, dat kan ik me wel voorstellen haha.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 4 oktober 2014 17:45

Lijkt me een heel erg fijn product! Ik heb de laatste tijd vaak last van lichte hoofdpijn, vooral aan het einde van de dag, dus dan zou dit ideaal zijn.

[Beantwoorden]


Door Anna op 4 oktober 2014 17:52

Dit kan ik zeker gebruiken! ik ga maar eens rond kijken!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 4 oktober 2014 17:56

Lijkt me fijn. Vraag me af of deze even goed is als de Badger Balm. Ik gebruik momenteel de tension soother (die helpt ook wel tegen hoofdpijn), maar je hebt ook headache soother. Vast een gelijkaardig product.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 4 oktober 2014 18:28

Oh, wauw, supercool!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 oktober 2014 19:44

Nice, deze kende ik nog niet! Ik heb wel een vergelijkbaar product, volgens mij heet hij Sleep Balm. Die masseer je ook in op je slapen en ruikt heerlijk naar Lavendel! Ik vind Anatomicals zo leuk :)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 4 oktober 2014 19:48

Lijkt me fijn. Ik heb een tijdje een stick met een soort vloeistof gebruikt die volgens mij ongeveer hetzelfde deed, maar mijn hoofdpijn is helaas vaak te zwaar om weg te gaan met dit soort middeltjes.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 4 oktober 2014 19:56

Oh ik heb precies hetzelfde, ik neem ook niet graag iets in tegen hoofdpijn. Meestal ook omdat het gewoon wel vervelend is maar niet ondragelijk en ik heb altijd het gevoel dat pillen niet zo goed voor je zijn. Moet zeggen dat dat nergens op gebaseerd is en gewoon mijn eigen gevoel is haha. Dit zou dus echt iets voor mij zijn maar ik vind pepermunt en lavendel echt totaal geen lekkere geuren dus ik skip het toch maar!

[Beantwoorden]


Door Milou op 4 oktober 2014 20:06

Lijkt me een erg fijn product!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 4 oktober 2014 20:22

Ik wist helemaal niet dat er zo’n product bestond, ik ben hier wel nieuwsgierig naar! Die tekst ook op het doosje, fantastisch! :lol:

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 4 oktober 2014 20:43

Ik heb hem ook! Ik heb migraine, maar ook heel vaak ‘gewone’ lichtere hoofdpijn. Ik vind dit product heerlijk omdat ik er zo rustig van word! Maar hij helpt niet tegen de hoofdpijn, daarvoor moet ik toch echt naar de medicijnen grijpen!
Hij is trouwens ook heel fijn als je niet in slaap kom!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 oktober 2014 20:54

Wat een apart product. Ik heb vaak stevige hoofdpijn (bijna iedere dag) dus voor mij zou het waarschijnlijk niet genoeg zijn. Maar wel heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 4 oktober 2014 22:21

Wat fijn dat dit een beetje helpt! Urban Outfitters is ook echt een winkel waar ze zoveel leuke hebbedingetjes hebben!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 oktober 2014 22:26

Klinkt als een fijn product! En al zou het meer een placebo zijn, dat maakt voor mij niet zo uit….of het nou echt werkt of dat ik geloof dat t werkt waardoor ik er minder last van hebt, zolang het maar werkt haha

[Beantwoorden]


Door Syl op 5 oktober 2014 11:07

Ik denk dat de hoofdpijn vooral weggaat door de massage en de geuren.
Maar hoe dan ook, leuk bedacht.

[Beantwoorden]


Door saskia op 5 oktober 2014 14:48

wat een geweldig product! Ik heb veel last van hoofdpijn en dit lijkt me wel wat!

[Beantwoorden]


Door Carolien op 5 oktober 2014 15:38

I just love anatomicals. Alleen al om de teksten :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 oktober 2014 17:14

Leuk dat je deze eens hebt getest en fijn dat het werkt bij jou. Zelf heb ik de balsem ook maar werkt het niet, en ik vind het ook niet fijn aanvoelen. De meningen verschillen er dus over.

[Beantwoorden]


Door wannabestylishlau op 5 oktober 2014 20:45

Ik heb NET hetzelfde als jou met medicijnen ! Ik neem ze ook niet graag, dus dit lijkt me geweldig! Volgende keer dat ik bij Urban Outfitters langs ga, neem ik deze zeker mee !

[Beantwoorden]


Door Hester op 5 oktober 2014 21:52

Oh hier heb ik al wel eens van gehoord, lijkt me best prettig voor lichte hoofdpijn eigenlijk! Of sowieso leuk om te proberen. Het mag trouwens gewoon placebo-effect zijn (in plaats van met een spatie ertussen) :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 6 oktober 2014 20:34

Klinkt echt enorm fijn! Wat heb je trouwens prachtige foto’s gemaakt. X

[Beantwoorden]


Door Laurie op 6 oktober 2014 20:49

Oeh die lijkt me wel heel fijn hoor! Leuk die verpakking ook. En wat ben je weer lekker creatief geweest met de foto’s, erg leuk gedaan! :-)

[Beantwoorden]