Twitter Question #184

twitter_question_184_01

De Twitter Question van vandaag was een idee van Amy. Dankjewel Amy! Een super leuke TQ waardoor mijn hersenen gelijk overuren gingen draaien. Je kent ze misschien wel: die mega potten Nutella, die je in Frankrijk bij de Supermarché koopt alsof je een pak WC-papier afrekent. Niets bijzonders. Een levensbehoefte. Welke beautyproducten zouden van jou wel als kiloknaller in de drogisterij of parfumerie mogen staan?

twitter_question_184_02

Ik wil beginnen met een liter Ponche showergel van Lush. Mijn favoriet en ook nog eens hartstikke limited edition. Zo’n tube van een liter leegknijpen onder de douche wordt misschien wat lastig en zwaar, maar dat is een latere zorg. Ik wil baden in Ponche! Doe mij daarnaast ook nog maar een litertje super lichte foundation en concealer. Die van Collection graag, overgevlogen uit Engeland. Daar kan ik nooit genoeg van hebben.

Een Kilo Too Faced Natural Eye, en Guerlain Écrin 4 Couleurs 500 Les Ombres Turandot reken ik daarbij ook gelijk af. Mooie ooglooks gegarandeerd, voor de komende 10 jaar zit ik goed. Mijn favoriete mascara, Max Factor Masterpiece MAX hoort er ook bij. Wel met een normaal borsteltje in de tube van een liter graag!

Als je een beautyproduct mocht kiezen waar je een liter/kilo versie van kon kopen,
wat zou dat dan zijn?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 30 augustus 2014 | 49 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Denise op 30 augustus 2014 15:01

Sowieso een lipstick van MAC! Haha, ik zie het al voor me, sleep ik een lipstick van een kilo mee!

[Beantwoorden]


Door Elja op 30 augustus 2014 15:03

Een liter mascara en een liter concealer! Dan de mascara wel met een goed borsteltje en concealer lekker licht ^^)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 30 augustus 2014 15:04

Touche Eclat van YSL, een lifesaver! Maar een litertje eyeliner is ook altijd welkom! Of mascara, omdat ik het zo rottig vind dat je iedere drie maanden nieuwe moet halen, dan zit ik nooit zonder (wel een liter verdeeld over verschillende verpakkingen dan)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 30 augustus 2014 15:20

De De-slick setting spray van Urban decay! Kan niet meer zonder dat spul. En de Dior iconic Overcurl mascara zou ook wel fijn zijn! Nooit meer een wimperkrultang gebruiken, is nl niet nodig!
En als ik dan toch bezig ben, doe ook maar een kilootje Blanc Type en Haux oogschaduw van Mac. Mijn meest veelzijdige en gebruikte oogschaduws!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Deborah op 30 augustus 2014 15:28

Wat een leuke vraag! Ik zit nu heel lang te denken aan een literverpakking van een product, maar ik wissel gewoon te vaak af denk ik… Misschien de Candied Ginger bodylotion van The Body Shop van een paar jaar geleden? Die gebruik ik enorm graag! Of van elke parfumfles die ik heb een upgrade naar een liter, daar doe ik ook niet moeilijk over!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 augustus 2014 15:30

Van de geurtjes van VS. Die ruiken zo goddelijk, en dan vooral Love spell en Passion struck. En van de Revlon colorstay foundation, want dat is echt de perfecte kleur voor mij.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 30 augustus 2014 15:32

Ik gebruik wel veel vloeibare eyeliner en mascara, maar dat zou ik niet echt in een liter kopen, haha. Wat is dan beter… De Monoï de Tahiti body oil van Yves Rocher vind ik heerlijk, maar komt alleen in een glazen flesje van 100 mL.. niet handig! O JA, de aloe vera calming toner van The Body Shop! Die 200 mL gaat er bij mij veel te snel doorheen.

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 30 augustus 2014 15:44

Haha wat een leuke vraag! Ik weet het niet echt, misschien een hele mooie lippenstift?

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 30 augustus 2014 15:53

Leuke vraag! Als ik de houdbaarheid even negeer zou ik voor mijn favo mascara gaan.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 augustus 2014 15:57

Ik zou zelf niet kunnen kiezen tussen drie favoriete producten. De producten waar ik een kilo van zou willen zijn: catrice camouflage in de lichtste kleur. Beste concealer ever voor de lichtste huid die er is. Verder zou ik ook nog een kilo willen van de prachtige MUA highlighter en een kilo van Lush Fairy douchegel, lekkerst ruikende douchegel ooit!

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 30 augustus 2014 16:05

Wat een leuke vraag! Ik zou wel een liter mascara willen hebben maar dan wel een een liter die ik goed houdbaar is (A)

[Beantwoorden]


Door aline op 30 augustus 2014 16:24

Doe mij maar een liter our moment parfum van one direction, ik krijg nooit genoeg van die geur!

[Beantwoorden]


Door Laura - Sunlight Dream op 30 augustus 2014 16:30

Twee jaar geleden had Lush een LE Twilight showergel. Dit jaar kwam hij helaas niet uit met kerst :( Dus ik zou daar heeeel graag een aantal liter van willen hebben haha
Verder zou ik een kilo Sleek Rose Gold blush willen hebben. Blijft een van mijn favoriete blushes, prachtige glans

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 30 augustus 2014 16:50

Ik zou denk ik ook gaan voor de micellair water van Garnier. Vind die zo fijn! Ik kon mijn geluk al niet op toen ik hem voor €5,10 – dat is €1,40 goedkoper dan in Nederland, als ik het goed heb – bij E.Leclerc in Frankrijk zag. Haha!

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 30 augustus 2014 17:28

Kiko liquid eyeliner. De beste ooit wat mij betreft. Maar dan wel met het smalle, geweldige kwastje ;-)
En de oranje mascara van Essence zou ook handig zijn, die koop ik altijd opnieuw als basis voor een andere mascara!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 30 augustus 2014 17:34

Mijn favoriete bruine kleur uit het Too Faced Natural at Night palette, mijn transparante poeder van Essence, mijn Estee Lauder Sumptuous Volume Extreme Mascara (of zoiets). Oh en de Bourjois lipstick in de kleur Rose innocence. En als je parfum mag meerekenen de geur Si van Armani, mijn favoriet :)

[Beantwoorden]


Door Nicole - Lipstickzone op 30 augustus 2014 17:55

Leuk, mijn antwoord staat er tussen! Vond dit een leuke vraag :).

[Beantwoorden]


Door Danique op 30 augustus 2014 18:08

Si van Armani, als het zou kunnen het liefst een badkuip vol zodat ik me er letterlijk in kan onderdompelen. Maar een liter is ook al goed!

[Beantwoorden]


Door Denna op 30 augustus 2014 18:22

Nou doe mij maar een litertje FleurTeese van Dita von Teese. Echt de meest goddelijke parfum!

[Beantwoorden]


Door Silke op 30 augustus 2014 18:31

Een kilo van TBS Shea Butter scrub, een kilo MAC Angel lipstick en een kilootje labello zou geweldig zijn ;D

[Beantwoorden]


Door Syl op 30 augustus 2014 19:16

De concealer van Collection is goddelijk! (Lush snowfairy trouwens ook!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 30 augustus 2014 19:18

Leuke twitter question, maar waarom moet je nou de term kiloknaller gebruiken? Kiloknallers zouden uit de schappen moeten verdwijnen. Ik snap wel dat het niet letterlijk bedoeld is maar ik vind het een beetje een verkeerde woordkeuze.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 30 augustus 2014 19:54

Ik vond dit zo’n leuke vraag! Een literverpakking van Snow Fairy klinkt mij wel echt als muziek in de oren hihi, dat komt hier wel op :) Sowieso zou ik alleen producten in een grote verpakking willen als ik ze dan ook echt op kan maken, zoals bijvoorbeeld douchegel of body butter. Hmm, de Vineyard Peach body butter van The Body Shop, daar zou ik wel meer dan een kilo van willen, daar wil ik een levensvoorraad van! <3

[Beantwoorden]


Door Jenny op 30 augustus 2014 20:00

Een liter valentina by valentino parfum :love:
Ik ben echt verliefd op dat parfum!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 30 augustus 2014 20:23

Dompel mij onder in een bad (geen liter, want we pakken dit goed aan) vol met Snow Fairy van Lush en je maakt van mij een heel gelukkige vrouw. Ik kan niet wachten tot hij weer terug is (hopen hopen hopen). xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 30 augustus 2014 20:58

Lush spullen for sure!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 augustus 2014 21:16

Ik ga ook maar voor een liter Snow Fairy, de 500 ml gaat al lang mee. ;-)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 30 augustus 2014 21:26

Haha sowieso mijn favo oogschaduwpalette! En dan elke kleur in een kilo graag. Hup, afgerekend. ^^) ik heb ook nog een vraag voor je: als jij een man zou zijn, op wat voor soort make-up van een vrouw zou je dan vallen? Je hoort vaak namelijk dat mannen van zo naturel mogelijk houden, dus dit lijkt me wel een interessante vraag.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 30 augustus 2014 22:06

Sowieso Carmex lipbalsem! En een heerlijk parfum van mijn favoriete merk Chloé <3

[Beantwoorden]


Door Hester op 30 augustus 2014 22:17

Heerlijke vraag! What about een liter mascara (als ‘ie maar niet uitdroogt)? Ik vergeet altijd nieuwe te kopen en gebruik het toch dagelijks en wil echt niet zonder te komen zitten, haha!

[Beantwoorden]


Door Femke Steketee op 30 augustus 2014 22:55

Absoluut Benefit Posie Tint in een literfles!

[Beantwoorden]


Door Zoë op 30 augustus 2014 23:02

Wat n lastige vraag :/ Ik denk persoonlijk aan de potten van Nivea creame, je kunt dat werkelijk voor ALLES gebruiken en het is niet zo duur. Ook die reiniging mouse van Nivea voor onder de douche (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love)
Nou dat was het wel zo’n beetje
I LOVE NIVEA

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 31 augustus 2014 00:02

L’Oreal Youth Code serum. I love dit spul! Mijn gezicht wordt heerlijk glad, zacht, heeft minder lijntjes in de ochtend, ruikt lekker, smeert goed uit.. ja, het doet bijna wonderen. Ik gebruik het twee maal daags dus een normale verpakking gaat best snel er doorheen.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 augustus 2014 00:19

Een donkerrode, perfecte lippenstift! Of een literfles van de ice shower douchegel van rituals… ook al is die eigenlijk voor mannen…

[Beantwoorden]


Door Danique op 31 augustus 2014 01:33

Hi !
Ik zou sowieso masrcara kiezen, als het een jaartje of 4goed zou blijven tenminste hahah

Love,
Danique

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 31 augustus 2014 08:34

Wat een grappige vraag. Ik zou dan de MAC Please me lipstick wel als kiloknaller willen hebben :)

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 31 augustus 2014 09:21

Lush Lemony Flutter! Ik weet dat het maar een jaar houdbaar is, maar dan zal ik het wel gebruiken in grotere hoeveelheden en op alle andere droge plekjes!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 31 augustus 2014 11:22

Een liter van heerlijke douchegels, bodylotions of bodyscrubs van The Body Shop, daar zeg ik geen nee tegen.

Een kilo make-up zou ik niet doen: het is leuker om iedere keer andere make-up te gebruiken en dan zit je ook nog met de houdbaarheid.

[Beantwoorden]


Door Anna op 31 augustus 2014 11:37

Wat leuk! Ik zou echt voor lipsticks gaan, ik kan er geen genoeg hebben <3

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 31 augustus 2014 12:50

Chanel Mademoiselle eau de parfum!

[Beantwoorden]


Door Roos op 31 augustus 2014 12:54

Highlighter en lipstick!

[Beantwoorden]


Door Roos op 31 augustus 2014 13:23

Leuke vraag! Ik zou waarschijnlijk voor Daisy eau so fresh gaan of rozenwater. Voor de rest zou ik waarschijnlijk alleen maar heel bang zijn dat ze over de datum gaan, bij zulke grote verpakkingen.

[Beantwoorden]


Door Nina op 31 augustus 2014 15:57

Lush angels delight zeep of de candy mountain bath bomb. Ik heb er wel eens over nagedacht om zon grote zeep te kopen met kerst :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 31 augustus 2014 16:55

Handcreme! Daar ga ik door als een gek :-)

[Beantwoorden]


Door pamela op 31 augustus 2014 20:20

The body shop shower gel in blueberry!!!

[Beantwoorden]


Door Renee op 1 september 2014 09:14

Daisy eau so fresh van marc jacobs!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 1 september 2014 11:18

Wauw, enorme hoeveelheden zouden het dan worden! Misschien geen kilo, maar zou wel een flinke pot bareMinerals foundation willen hebben, in de originele en matte formule. Meerdere tubes van mijn favoriete mascara op dit moment: de YSL Babydoll mascara. OH en waar ik wel echt een liter pot van wil: mijn Crème de La Mer, oh gosh I would be só happy! :love:

[Beantwoorden]


Door Liselore op 2 september 2014 14:16

Environ Eye Gel :D

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 3 september 2014 19:44

Een kilo perfecte nude lipstick, komt altijd van pas!

[Beantwoorden]