I ❤ parfum! Collectie + top 5

Vandaag laat ik je zien welke parfums er in mijn collectie zitten. Ik kan ontzettend genieten van een lekker parfum. De bijzondere geur, de mooie flacon en de hele beleving eromheen. Ik probeer er voor mijn blog veel uit, maar de parfums die je in de video ziet zijn de absolute favorieten. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 24 augustus 2014 | 79 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Carien op 24 augustus 2014 08:16

Wat een leuke video! En wat een parfums! We houden echt van dezelfde geuren want alle geuren die jij noemt heb ik of wil ik nog heel graag (behalve dkny, die is me iets te fris) Misschien een goede tip voor een soort dupe van Chanel eau fraiche: Zara Applejuice! Scheelt een hele hoop geld en heb je toch een zelfde soort friszoet geurtje.

[Beantwoorden]

Beautydagboek antwoordt op 24 augustus 2014 om 09:32:

Wat een fijne tip van die parfum van Zara, dankje! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:35:

Leuke tip!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 24 augustus 2014 08:18

Wat een heerlijk filmpje om mijn zondag mee te starten! Wat heb je veel parfums van Marc Jacobs zeg! Ik heb zelf die Bambi-geur, Miss Dior Chèrie en Guerlain La Petite Robe Noire (mijn absolute favoriet!) ook. Prachtige collectie, en mooi dat je het toch zo bescheiden weet te houden ondanks de grote hoeveelheid parfum die je te testen krijgt.

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 24 augustus 2014 08:22

Wat een leuk filmpje! Die marc jacobs luchtjes maken je parfumtafel een stuk vrolijker (A)

[Beantwoorden]


Door andrea op 24 augustus 2014 08:23

super lekkere parfums allemaal :ja:

[Beantwoorden]


Door Dionne op 24 augustus 2014 08:32

De tweede lijkt mij lekker

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 24 augustus 2014 08:36

Escada heeft een heel lekker parfum dat naar perziken ruikt!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 24 augustus 2014 08:46

Heey Vera, ik vind het een heel leuk filmpje maar ik heb wel een vraagje… ” Waar is je intro eigenlijk gebleven? ”
Verder vond ik het een heel leuk filmpje en ik ben onwijs fan van je!
Groetjes, Mirte

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:36:

Ik skip hem even als testje!

[Beantwoorden]


Door Bente op 24 augustus 2014 08:48

Ooh ik ben jaloers op je collectie zeg! Mijn all time favourite is de gewone versie van Chance, die kan toch eigenlijk niet ontbreken hoor ;)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 24 augustus 2014 09:15

Je hebt hele mooie parfums! En toen je zei dat je eigenlijk wel een hele lekkere perzikgeur zoekt werd ik ook meteen enthousiast haha; perzik is mijn favoriete geur, een parfum met perzik lijkt me dan ook echt heerlijk! <3

[Beantwoorden]


Door Cherel op 24 augustus 2014 09:15

Wat een mooie collectie heb je! Ik vind La vie en Rose van Lancome een hele lekkere geur. Dat is denk ik wel mijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 24 augustus 2014 09:24

Hele leuke video!
Wat heb je toch een prachtige collectie Vera!
Liefs Lonnek

[Beantwoorden]


Door Amy op 24 augustus 2014 09:25

Wat een leuke video en een prachtige stash! Ik ben al jaren zo enorm verliefd op het parfum J’adore van Dior. Wilde hem altijd kopen en afgelopen jaar kreeg ik eerst de l’absolu variant. Inmiddels heb ik meerdere varianten en die ruiken, zoals je zei, idd anders. Heerlijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:36:

L’absolu heeft mijn moeder, ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 24 augustus 2014 09:28

Ik was al een tijdje op zoek naar mijn ‘perfecte geur’, heb wel veel lekkere maar niet echt één waarvan ik zeg JA, die wil ik elke dag op. Toen kreeg ik laatst een sample van CK Reveal en ik ben verkocht. Heb ‘m meteen gekocht en kan niet wachten om ‘m lekker vaak te dragen in de herfst en winter!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 24 augustus 2014 09:34

Ik deel de top 5 zeker met je! Ik heb zelf ook Miss Dior en J’adore. Zeker die van Dior heb ik een paar flesjes van versleten. Chanel eau tendre staat op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag, die wil ik al tijden. Heerlijk! En ook de liefde voor Marc Jacobs Daisy deel ik met je, die verveelt nooit en het is zo fijn om steeds weer nieuwe versies te ontdekken :).

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 24 augustus 2014 09:41

Wat een mooie collectie heb je toch!

[Beantwoorden]


Door Kayla op 24 augustus 2014 09:44

Wat een leuk filmpje! De top vijf die je noemt behoren ook zeker tot mijn favorieten, zo lekker allemaal. De flacons zijn ook beeldschoon. Ik zag in je collectie ook de limited edition van Viktor & Rolf staan, die is zo mooi! Ik heb nog steeds spijt dat ik die toen niet gekocht heb haha.. <3

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 24 augustus 2014 09:52

Wat een lekkere parfums <3

[Beantwoorden]


Door Danielle op 24 augustus 2014 09:55

Van veel parfums die je gebruikt heb ik wel testertjes. Vind j’adrore ook wel lekker ruiken. Ben ook altijd wel benieuwd naar die parfums van Marc Jacobs. Ik vind ze alleen echt te duur. Ik vind 40 euro voor een parfum al duur. Mijn duurste is lady million en die vind ik ook wel erg lekker. Ik denk dat dat mijn favoriet is samen met simply you van esprit

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:36:

Het ís ook duur!

[Beantwoorden]


Door Esther op 24 augustus 2014 10:07

Wauw, prachtige collectie! Mijn ultieme favoriet is Halle Berry – Halle & paradise van Oriflame!! Ik wil nog erg graag Chloé!

[Beantwoorden]


Door Denise op 24 augustus 2014 10:09

Heerlijk om eens in je parfumcollectie te kijken! Ik heb zelf ook onwijs veel geuren, ik werk dan ook bij Douglas! Hele fijne favorieten heb je <3

[Beantwoorden]


Door Ayla op 24 augustus 2014 10:14

Super leuk Filmpje! Sinds ik je volg ben ik altijd al benieuwd geweest naar je parfum collectie!

[Beantwoorden]


Door Olga op 24 augustus 2014 10:29

Welke video ik ook van jou bekijk… Jij bent echt zo een knappe schattige jongedame in alles wat je toont.. Like you so much!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:37:

Dankjewel Olga ^^)

[Beantwoorden]


Door Yasmine op 24 augustus 2014 10:32

Al die daisy’s, aaaaah heaven! (love)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 24 augustus 2014 10:34

Leuke om te zien, mooie collectie heb je en wat een fijne top 5! Ik blijf de flaconnetjes van Marc Jacobs ontzettend leuk vinden. :love:

[Beantwoorden]


Door Norah Lynn op 24 augustus 2014 10:35

Wow je hebt er zo veel (love)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 augustus 2014 10:58

Ik hou echt van een beetje zwaardere parfums. Mijn absolute nummer 1 is Jean Paul Gaultier, krijg daar ook super veel complimentjes over. Maar er kwam laatst een (oude) sample voorbij van Hugo Boss Sunset, die wil ik ook nog ooit eens kopen…

[Beantwoorden]


Door eline op 24 augustus 2014 11:06

Ik vind het altijd leuk om naar zulke parfum video’s te kijken. Ik word gewoon blij van zoveel mooie flesjes, haha. Zelf zweer ik bij Wonderstruck van Taylor Swift, maar dit is echt een geur die je of onwijs lekkker vind, of je vind hem verschrikkelijk.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 24 augustus 2014 11:11

Ik houd ook zo van parfum, heb er best veel maar geniet van elk spraytje! Mijn favoriet is op dit moment grapefruit cologne van jo malone helaas is hij bijna op

[Beantwoorden]


Door Kate op 24 augustus 2014 11:45

Ah, wat een fijne top 5 Vera! (love)
Aanrader voor een typische perzikgeur: Tommy Hilfiger – Peach Blossom. Niet heel goedkoop, maar wel heel lekker! Fris met een zoetige, warme ondertoon.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:37:

Ai, ik ga eens ruiken…

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 24 augustus 2014 11:47

Super leuk filmpje om te kijken! Je hebt veel haha!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 augustus 2014 11:48

Wauw wat een prachtige collectie! Heel erg mooi:)
Daisy is hier ook groot favoriet, ben zo blij met mijn flacon. Nu ben ik nog erg benieuwd naar de nieuwe daisy, die ga ik binnenkort zeker eens opzoeken!

Fijne zondag Vera!

[Beantwoorden]


Door Anna op 24 augustus 2014 12:00

Wat een super mooie parfums allemaal, wauw! Echt een heel leuk filmpje. Ben heel benieuwd naar de daisy parfums.

[Beantwoorden]


Door Susanne op 24 augustus 2014 12:01

Chanel Chance eau tendre is ook mijn favoriet, vind m trouwens erg veel op Daisy lijken. Bewaar jij je parfums niet in de doosjes? Ik zou bang zijn dat ze na een tijd niet goed meer zijn, zeker omdat je er zoveel hebt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:38:

Nee, omdat dat haast niet te doen is met de hoeveelheid die ik heb. Het zou inderdaad wel beter zijn hoor, geur kan vervliegen.

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 24 augustus 2014 12:05

Je hebt echt een prachtige parfumstash! Ik heb zelf ook 2 parfums van Marc Jacobs! Heerlijke geuren, maar blijven niet super lang hangen.

Ik vind Dior Addict in de donkerblauwe versie super lekker en Dolce & Gabanna The One! (love)

[Beantwoorden]


Door Bent op 24 augustus 2014 12:08

Heey Vera,
Ik vind je videos heel erg leuk en ze zijn ook altijd van hele goede kwaliteit, ook lees ik altijd je blog en je artikelen zijn heel informerend en behulpzaam. Ik zag net in je video dat je nog op zoek bent naar een perzik parfum, een echte aanrader is Tommy Hilfiger Woman Peach Blossom!
Groetjes,
Bente

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:38:

Dankjewel bent! Kreeg de tip toevallig een paar reacties hierboven ook al ^^) Ga hem zeker eens ruiken!

[Beantwoorden]


Door Soukaina op 24 augustus 2014 12:12

Ik ben ook echt helemaal weg van parfum! Ik heb er zelfs mijn spreekbeurt over gehouden. Je moet beonce heat rend proberen! Dat is echt een geweldige geur!

[Beantwoorden]


Door Betul op 24 augustus 2014 12:25

Ik heb Daisy vorig jaar dankzij jou gekocht. Haha.
Ik had voor mijn verjaardag een cadeaubon gekregen en ik wilde graag een duurdere parfum kopen, want met die cadeaubon was het nog wel iets meer betaalbaar. Dus ik heb toen reviews lopen zoeken en ben toen bij Daisy uitgekomen dankzij jou. Lang getwijfeld, gekocht en verliefd op geworden. Ik zit nu op de helft, maar ik word ‘m eerlijk gezegd een beetje zat. Ik probeer ‘m nu dus zo veel mogelijk te gebruiken voordat ik ‘m vind stinken. Dat zou zonde zijn. Mijn ultieme favoriet heb ik nog niet gevonden helaas.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 augustus 2014 12:26

Toch een hele andere smaak dan ik :-). Ik hou heel erg van bloemig en poederig. Ik heb zelf ook een vrij grote parfum stash opgebouwd door de jaren heen. Sommige wat duurder dan anderen. Vaak koop ik parfums op het vliegveld of als ik een bon heb van de Douglas dan neig ik ook eerder naar de parfummuur dan naar de make up. Schilt toch weer een flinke duit. Mijn favoriete geur is Balenciaga Florabotanica. Die gaat bij mij erg hard en daarvan wil ik dus ook nog een groter flesje kopen. Kan de kleine mee in mijn tas.

[Beantwoorden]


Door Desmain op 24 augustus 2014 12:32

Wat een prachtige collectie heb je! Ik heb zelf geen dure merkparfums, maar gewoon wat goedkoper met een heerlijk geurtje!

[Beantwoorden]


Door Tanja op 24 augustus 2014 12:58

Ik vind je blogs steeds eentoniger worden. Je bent volgens mij erg materialistisch en showt maar al te graag je merk parfums, tassen etc. En nee dit zeg ik niet omdat ik jaloers ben.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 24 augustus 2014 13:00

Wow, wat een grote parfumcollectie heb jij! Mijn favoriet voor de zomer is L’eau de Cloë, daarvan ben ik nu met mijn tweede flesje bezig. Grappig dat jij dat 30 ml flesje zo klein vind, ik koop juist altijd met opzet 20 of 30 ml, want dat is goedkoper, je raakt ze minder snel zat en de kans dat ze bederven is kleiner.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:39:

Als je een geur opnieuw koopt is het juist duurder, maar je hebt wel een punt :ja:

[Beantwoorden]


Door Manwai op 24 augustus 2014 13:42

Stiekem kijk je vriend dit en komtie over paar weken aan met Chanel voor je whihi!

BTW wat ziet je faceskin er goed uit.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 24 augustus 2014 14:06

Mijn moeder heeft zeker vier varianten van j’adore :) En toch gaat ze telkens nog naar andere varianten zoeken.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 24 augustus 2014 14:10

Ik vind vooral de roze Chanel Chance, de eau tendre, heel lekker ruiken. En Miss Dior Cherie is ook echt wel een toppertje.

[Beantwoorden]


Door Donna Luisa op 24 augustus 2014 14:59

Super leuk filmpje! Mijn parfum stash video komt volgende week ook online :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 24 augustus 2014 16:02

Super leuk filmpje! En wat een mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 augustus 2014 16:04

super gaaf om te zien :D

[Beantwoorden]


Door Sandra op 24 augustus 2014 16:52

Oooh het appeltje van DKNY, ook een van mijn favorieten! Daarnaast heb ik deze week Killer Queen van Katy Perry gekocht waar ik ook meteen weg van was! Het is zo leuk om nieuwe geuren te ontdekken en het geeft je toch een net ietsje specialer gevoel als je de deur uit gaat :D!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:39:

Helemaal mee eens!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 24 augustus 2014 18:06

Miss Dior eau de parfum is bij mij ook favoriet. Zooo lekker! En ik heb ook zo’n klein flesje omdat ie zo duur is, haha.

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 24 augustus 2014 18:39

mijn lievelins perzik parfum: Hearts & Daggers van Ed hardy! krijg er telkens complimenten over als ik in iemands auto stap haha

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 augustus 2014 19:24

Waar heb je de kastjes gekocht die op de achtergrond staan?? ~xxx~ Manon

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:40:

Ikea :ja:

[Beantwoorden]


Door Nynke Schuermans op 24 augustus 2014 19:26

heeii Vera,

wat is jou favorieten goedkopen parfum?
wat ik heb maar 20 euro te besteden en ik wil daar graag een nieuwe parfum ven gaan kopen? wat zijn jou tips?

xjes Nynke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 augustus 2014 om 10:40:

Beyonce en Katy Perrt maken hele lekkere geuren, zijn soms ook 20ML’s van te koop, die zijn niet zo duur. Kijk sowieso eens in de drogist, ook bij Puma en vergelijkbare merken. Zit genoeg leuks tussen!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 24 augustus 2014 20:04

Mooie collectie! Ik hou erg veel van parfum, maar ik probeer max 5 te gebruiken i.v.m. houdbaarheid.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 24 augustus 2014 20:52

Wat een mooie collectie heb je! Ah perzik, daar hou ik ook echt van. Helaas ook nog geen parfum van gevonden

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 24 augustus 2014 21:25

Heel leuk! Toch eens wat anders :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 24 augustus 2014 21:28

Weer geinspireerd, zoveel luchtjes die ik wil! Maar ik mis je intro’s bij je filmpjes. Ze zijn echt heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 augustus 2014 21:40

Wauw wat een parfums ! het ziet er ook zo leuk uit, ik vind dat kleintje van Dior echt mega schattig!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 25 augustus 2014 07:48

Beetje het zelfde soort geuren als wat ik lekker vind, heb er wel een paar tips uit kunnen halen.

Je zegt dat je op zoek bent naar een soort perzik geur. Voor zover ik me kan herinneren heeft Tommy Hilfinger uit de Woman collectie er eentje met een perzik geur. En ik heb even gezocht en idd Tommy heeft een perzik geur. Geloof dat die ook erg lekker was!
https://m.douglas.nl/douglas/Geuren-Damesgeuren-Geuren-Tommy-Hilfiger-Hilfiger-Peach-Blossom_product_3000042552.html

[Beantwoorden]


Door Camillious op 25 augustus 2014 08:57

Dit is echt een hele lekkere geur van Yves Rocher:

http://www.yvesrocher.be/control/product/~category_id=3000/~pcategory=3000/~product_id=76538?cmSrc=Category

Je hebt ‘m ook in de grotere variant en kost niet veel!

[Beantwoorden]


Door Demi op 25 augustus 2014 13:45

Ik weet. Iet of het al is gezegd maar Tommy Hilfiger heeft ook een perzik geur in zijn collectie zitten die ruikt echt heel lekker! Zelf is mijn favoriete parfum Miss dior edp en Chance edt :) ik vind zelf dat de edt van chance veel lekkerder ruikt dan de edp!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 26 augustus 2014 08:49

Ik bedenk me net dat parfum het enige beautyproduct is dat ik echt elke dag draag. Zelf wanneer ik een hele dag thuis zit waar niemand me ziet draag ik het. Het geeft je zo’n heerlijk gevoel. Ik ben trouwens ook een grote fan van de parfums van Marc Jacobs. Momenteel gebruik ik Oh Lola, echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 26 augustus 2014 09:59

Ik denk dat onze collectie tegen elkaar opgaat. Wat fijn om te weten dat er nog meer parfum verslaafden zijn. Ik heb onlangs een nieuw kastje moeten aanschaffen om ze weer kunnen op te bergen.
Jij hebt natuurlijk het voordeel dat je de kans krijgt om veel te testen, gelukzak ! :D

[Beantwoorden]


Door Anique op 27 augustus 2014 13:22

Bij stukje dat je je tweede kastje vol met parfums liet zien stond ook Armani Si, maar die liet je niet zien? Is dit omdat je hem toch niet zo lekker vind of ben je hem gewoon vergeten? Want het is namelijk wel echt een van mijn favorieten dus ben benieuwd haha!

http://dearanique.wordpress.com/

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 28 augustus 2014 22:20

Ik vind repetto perzikachtig ruiken, ook al zit er geen perzik in. Volgens mij zal je die graag ruiken!

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 31 augustus 2014 17:38

Ik ben zelf dol op Killerqueen van Katy Perry. Altijd leuk om andere mensen hun stash te zien! Alle parfums in je top 5 zijn trouwens echt heel bekende klassieke geuren, dat is dus niet voor niets ;-)

[Beantwoorden]


Door carool op 5 oktober 2014 20:39

Hey je bent echt superleuk om naar te kijken, ik denk dat ik miss dior ga kopen. Is deze erg hetzelfde als coco mademoiselle edp en chance edp?? Heb ik gehoord..
zal miss dior eerst s testen…

[Beantwoorden]