Eerste indruk Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Matte

Vanaf deze maand is de nieuwe Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Matte te koop bij Etos en DA. In deze video geef ik je mijn eerste indruk van dit low-budget product. Ik test onder andere uit hoe de BB Cream aanbrengt, wat voor effect hij geeft en hoe lang hij blijft zitten. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Yudeska op 7 augustus 2014 07:31

Haha , zo te zien ben je verliefd op “foundations” haha je krijgt t maar niet uit je hoofd (H) , just kidding! Super fijne eerste indruk video, ben eigenlijk net zo enthousiast als jij, vind het heel fris en vooral natuurlijk overkomen! (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 08:49:

Ja jeetje, zo stom! :$

[Beantwoorden]

Yudeska antwoordt op 7 augustus 2014 om 08:52:

Haha nee joh, je hebt het leuk gedaan en daarbij is een bb cream, iets dat in de meeste gevallen amper tot niet gebruikt word tenminste minder dan een foundation. Foundation zit daar in tegen helemaal in jou systeem. You go girl , je doet het goed.

Liefs

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 augustus 2014 07:39

Leuke eerste indruk, Vera. Hij ziet er goed uit, jammer dat hij niet mooi is na het bijwerken. Voor dat geld kun je net zo goed het even opnieuw aanbrengen als je daar tijd voor hebt of voor wilt vrij maken.

[Beantwoorden]


Door Yoshie op 7 augustus 2014 07:58

Ha Vera, superleuke video weer, ik vind je echt fantastisch! En over je gezicht dat iets donkerder is als je nek, volgens mij heeft iedereen dat. Als ik geen make up op heb heb ik dat ook al. Maarre, ik heb ook echt een superlichte huid en ik gebruik clinique even better kleur 24 linen, en die is voor mij licht genoeg, misschien een tip? Ga zo door met bloggen! Ik lees je blog iedere dag! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 08:49:

Dankjewel Yoshie! ^^)

ik ga kijken naar de Clinique foundation!

[Beantwoorden]

Angele antwoordt op 7 augustus 2014 om 23:15:

Vera! Ik ben ook erg benieuwd naar de foundations van clinique zou je hier misschien een keer een review over kunnen schrijven? Liefs xx

[Beantwoorden]

Kristel antwoordt op 8 augustus 2014 om 10:13:

:ja: ik heb ook veel goeds gehoord van clinique, maar dat is nogal prijzig om zelf te testen… Een review zou zeer fijn zijn!


Door Anne Solveig op 7 augustus 2014 08:03

Wat een leukerd! Alleen niet bijwerken dus, ik vond de eerste versie van deze BBcream heel fijn! Ben heel benieuwd naar deze!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 augustus 2014 08:07

Wow dit ziet er eigenlijk gewoon heel goed uit. En dat voor nog geen 4 euro!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 7 augustus 2014 08:10

Superleuk filmpje weer! En de foundation klinkt best prima ^-^!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 7 augustus 2014 08:39

Een hele fijne review/eerste indruk! Omdat hij matterend is, past hij niet bij mijn huidtype, maar ik vind het een mooie budget BB cream voor de vette huid.

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 7 augustus 2014 08:44

Leuke video weer! Ik vind het altijd leuk om je eerste indruk te zien, wat meestal ook de juiste is. :)

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 7 augustus 2014 08:45

Dat ziet er echt wel goed uit, en wat een mooie verpakking! Doet me een beetje denken aan Too Faced, maar dan een zachter prijsje :)

X Sara

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 08:50:

Too Faced, ja! Dat zie ik er ook wel in nu je het zegt :ja:

[Beantwoorden]


Door Cherel op 7 augustus 2014 08:54

Ziet er goed uit! Ik vind de kleur inderdaad ook wel goed matchen met je huid. En de verpakking is erg mooi, ik zie hier iemand zeggen ‘Too Faced’ en daar dacht ik ook meteen aan toen ik hem zag!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 augustus 2014 08:57

Ik wil zelf wel iets meer dekking :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 7 augustus 2014 09:02

Deze klinkt best fijn! Ik heb eigenlijk net als jou wel wat rode plekjes in mijn gezicht, maar ik vind dat hij ze bij jou best netjes bedekt! Sowieso lijkt je huid er een stuk frisser door, dat vind ik wel heel mooi :) En voor zo’n fijn prijsje vind ik het ook geen probleem om hem helemaal opnieuw aan te brengen bij een touch-up; €3,49 is wel echt heerlijk budget!

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 augustus 2014 09:04

Tof filmpje Vera, gaaf gedaan! Deze bb Cream is niets voor mij, maar kan me voorstellen dat er meiden heel blij worden van dit product :)

[Beantwoorden]


Door Quinta op 7 augustus 2014 09:07

Ziet er goed uit. Heb de eerste variant niet geprobeerd, maar misschien dat ik deze wel ga aanschaffen! Maar je moet dus wel paar lagen aanbrengen eerder dat je bb cream routine klaar is.

Mooi budget merk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 09:12:

Het hangt een beetje van de conditie van je huid af. Ik bracht twee laagjes aan, maar dat doe ik eigenlijk altijd omdat ik dat wil/nodig heb.

[Beantwoorden]


Door Zoe op 7 augustus 2014 09:35

Wauw, deze moet ik hebben. Ik heb ook een best lichte huid, dus daar is hij super voor. En ik ben al heel lang opzoek naar een bb-cream in de juiste kleur voor een zacht prijsje. En ik vind een lichte dekking juist fijner want ik heb sproetjes.
Echt geweldig! Zodra hij in de winkel ligt ga ik hem halen!

xxx

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 7 augustus 2014 09:37

Een hele fijne eerste indruk. Het is een hele goedkope bb cream en je bent er best positief over dus als ik de bb cream een keer tegekom dan denk ik dat ik hem meeneem. :idee:

[Beantwoorden]


Door Sarah op 7 augustus 2014 09:59

Hoi vera!
Leuke video’s die 1e indrukken!!
Kleine tip, zou je de volgende x ook de medium variant kunnen laten zien op een swatch naast de light! Gewoon in de video zelf. Ik ben namelijk een brunette en ben nu erg benieuwd hoeveel die 2 kleuren van elkaar verschillen (is de medium geschikt voor mij of absoluut niet)

Je hebt echt een leuke blog! <3
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 10:32:

Goede tip, doe ik! Dankjewel :-)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 7 augustus 2014 10:14

Wat een leuke video. Ik zal hem zelf laten liggen, want mijn huid reageert helaas heel heftig op bb creams. Daarnaast heb ik ook een vrij onzuiverehuid, dus zal de dekking voor mij ook niet genoeg zijn. Maar ik vond je video wel ontzettend leuk om te zien, ook erg duidelijk.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 7 augustus 2014 10:15

Leuke video! Heel handig om op deze manier een indruk te krijgen van hoe de BB Cream werkt. Ik heb een huid met sproetjes en roodheden, de sproetjes bedek ik liever niet maar de roodheden mogen wel wat minder opvallend zijn. Denk je dat deze BB Cream dan geschikt is voor mij?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 10:32:

Ik denk dat hij daarvoor perfect is! :ja:

[Beantwoorden]

Mirjam antwoordt op 7 augustus 2014 om 10:59:

Dan ga ik ‘m halen! Bedankt! ^^)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 7 augustus 2014 10:26

klinkt fijn!

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 7 augustus 2014 10:34

Ik dacht dat hij echt veel te donker zou zijn, maar hij ziet er erg fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 7 augustus 2014 10:34

Ik vind hem echt een héél mooi effect hebben. En dat hij wat fris aanvoelt is ook wel prettig, nu zeker met warme dagen. Ik ben echt heel blij dat je zo’n filmpjes doet want ik vind ze echt zeker evenwaardig als een goeie geschreven uitgebreide review (die we van jou sowieso gewend zijn). Top!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 16:26:

Dankjewel Eva! ^^)

[Beantwoorden]


Door maroussia op 7 augustus 2014 10:36

Ik had hier al een review van gelezen en deze kleuren zijn helaas te licht voor mij :( Wel een hele fijne video :)

Vera, ik vroeg me af of je nog een filmpje zou maken over wat je in Parijs kwa make-up hebt gekocht? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 16:26:

Jaaa, die komt zondag!

[Beantwoorden]


Door zaneta op 7 augustus 2014 10:51

Wat een leuke filmpje! Vooral leuk die spontane dingen die je er bij verteld…
Ik zoek al een tijd een budget bb cream (heb niet veel onzuiverheden en rodheid), maar ik kan niet eentje vinden waar mijn huid niet onzettend van gaat glimen (ook na afpoederen). Mischien dat deze wel goed voor mij is?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 16:27:

Daar twijfelde ik juist een beetje over, dus dat vind ik leuk om te horen!

Ik denk dat deze best wel eens wat voor jou kan zijn, hij zit heel natuurlijk en glimt niet. Misschien wel even afpoederen erna voor het matste effect?

[Beantwoorden]


Door OnlineBeautyMagazine op 7 augustus 2014 11:02

Hij ziet er best goed uit!

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 augustus 2014 11:15

Heel leuk zo’n filmpje! Je krijg echt een goede indruk van een product op deze manier. Voor mij zal deze BB cream niks zijn. Ik draag alleen BB cream of foundation als ik ga stappen of andere gelegenheden, omdat ik dan altijd van die rode wangen krijg!

[Beantwoorden]


Door Frances op 7 augustus 2014 11:22

Heel leuk! Ik vind jouw video’s altijd heel erg duidelijk, bedankt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 16:27:

Thanks! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anna op 7 augustus 2014 11:35

Wat een mooi resultaat! Ik vind dit echt heel leuk in video-vorm. Jammer dat hij niet heel erg mat is. X

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 7 augustus 2014 11:47

Oh dat klinkt heel goed :wave:

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 augustus 2014 11:49

Ziet er best oke uit! Maar geen touch ups dus, got it. En ik heb dat ook hoor, dat mijn gezicht en nek niet hetzelfde zijn van kleur.

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 augustus 2014 11:50

Leuk zo’n eerste indruk video. Grappig dat jij hem iets te dun niet dekkend vind, maar dat is juist iets waar ik naar op zoek ben. Vanmiddag dus maar even naar de winkel… even bedenken eerst waar ze miss sporty ook alweer verkopen…..

Moet ik ook gelijk even een nieuwe kwast kopen. Heb jij nog lowbutget tips voor een kwast???

Ga zo door…..

Xx esther

[Beantwoorden]

Jolien antwoordt op 7 augustus 2014 om 12:44:

Miss sporty verkopen ze bij etos!
Weet niet wat voor kwast je zoekt? Maar h&m heeft best goede kwasten (zoals die vera gebruikt in de video) daarnaast heeft hema een aantal goede kwasten, niet allemaal even voelen in de winkel welke zacht zijn. Zoeva kwasten zijn ook goed betaalbaar en hele fijne kwasten, mijn favoriete!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 16:27:

Wat Jolien zegt! H&M heeft een fijne BB/foundation kwast, die gebruik ik ook in de video.

[Beantwoorden]


Door Chaim op 7 augustus 2014 11:55

Super leuke video weer! Ik reageer eigenlijk bijna nooit maar wilde dit keer toch een tip geven voor de volgende first impression, namelijk de rimmel match perfection. Die foundation is geweldig! k het het derde flesje al in huis en misschien is het ook leuk om dan de stay matt powder (weet niet precies hoe die heet) te proberen om het geheel af te poederen.

(love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 16:28:

Ik ga eens kijken of er een kleur voor mij bij zit. Dankjewel voor de suggestie, leuk!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 7 augustus 2014 12:08

Wat een fijne video! Ik vind hem er goed uit zien.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 7 augustus 2014 12:28

Weer een super leuke video! De kleur lijkt me goed voor de lichte huidjes onder ons. Ikzelf ben al een tijdje benieuwd naar deze bb cream omdat de kleur zo licht is. En voor 3,50 kun je het makkelijk proberen! Ik hou van first impressions video’s. Ik zeg: Meer first impressions! (love)

[Beantwoorden]


Door Romy op 7 augustus 2014 12:40

Ik vind dit echt een super fijne video! Top gedaan :)

[Beantwoorden]


Door nina op 7 augustus 2014 12:41

leuke video Vera, zoals altijd is het weer fantastisch. weinig beautybloggers maken zulk soort video’s en jij wel!
xxxxx-jes Nina ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 16:28:

Dankjewel Nina! :$

[Beantwoorden]


Door manon op 7 augustus 2014 12:42

Ziet er super uit voor dat prijsje!

[Beantwoorden]


Door Hatice op 7 augustus 2014 12:46

Waar kan je deze bb-cream kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 16:28:

Bij Etos en Trekpleister

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 augustus 2014 om 10:29:

DA en Etos! Verwarring, sorry!

[Beantwoorden]


Door Jolande op 7 augustus 2014 12:49

Wat misschien ook leuk is voor n artikel: het volgen van n artikel van doos tot kast (of niet; ) ). Dus dat t pakketje binnen komt, pers bericht, waar t ligt te wachten tot het getest wordt, waarom je juist dat product gaat testen, n link naar t uiteindelijke artikel (of niet als t waardeloos was), en waar t na de test en na n week is beland.

Leuke review was dit trouwens weer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 16:28:

Daar ga ik eens over nadenken! Origineel idee en leuke naam… Dankjewel Jolande.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 7 augustus 2014 13:13

Hij ziet er goed uit, de gewone vond ik veel te vettig

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 augustus 2014 13:42

Ik heb een vraagje, want als ik straks weer naar school moet zit ik soms wel tot 4uur op school en ben ik rond 5uur thuis (s ochtends vertrek ik dus ook al rond half 8) welke foundation/bb cream houd dat? Want allemaal houden ze niet zo lang als dat ik nodig heb :(

Btw goede review :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 augustus 2014 om 16:29:

Dat is heel afhankelijk van je huidtype en het weer. Vetter huid en warm weer is veel slechter voor een foundation, dan een egale huid die niet glimt en niet te heet weer. Kan ik je helaas niet zo snel advies over geven…

[Beantwoorden]


Door Ilse op 7 augustus 2014 13:50

Hooiiii ^^) ik heb een vraagje: waar is hij te koop? Haha x :wave:

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 7 augustus 2014 om 14:06:

Bij de Etos wel.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 7 augustus 2014 14:06

Leuke eerste indruk om te zien. Misschien dat ik deze wel ga kopen. Vind het effect op je huid er erg mooi uit zien en de kleur lijkt me ook geschikt voor mijn huidskleur. Ben heel benieuwd geworden.

[Beantwoorden]


Door coby op 7 augustus 2014 14:40

Ik vind het best goed hoe hij zijn werk doe maar een ding moet ik wel zegen wij zien het op ,n filpje en of op foto,s dat is in werkelijk wel wat anders
Dus met ander worden ik vond je er mooi uit zien en wat kan jij goed met ,n kwast over weg er zijn naar terlijk meer die daar mee over weg kunnen .maar ik kan het niet.
Groetjes van Coby .

[Beantwoorden]


Door Manouk op 7 augustus 2014 16:15

Heel leuk dat je first impressions doet! Voor mij is het inderdaad ook iets te weinig dekking en wat jammer dat hij wat streperig wordt als je ’t nog een keer aanbrengt. Skippen voor mij haha! x :love:

[Beantwoorden]


Door Graziella op 7 augustus 2014 16:22

Ik ben echt een nerd en veel te schijterig dat het veel te dik wordt als het op foundation aan komt. Daarom gebruik ik eigenlijk altijd bb cream. Ik heb nu altijd die van etos gebruikt (die overigens prima werkt naar mijn idee) maar wilde eens wat anders proberen. Super fijn dat je nu met deze eerste indruk komt! Ik ben benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 augustus 2014 16:59

Wat een mooie BB cream! Mijn andere is net op, dus ik denk dat ik deze ga halen. Deze video’s zijn echt heel fijn. Ik krijg hiermee een betere indruk dan met artikelen.

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 7 augustus 2014 17:31

Wat heb je dit leuk gedaan! Super om zo te zien/horen wat je eerste indruk is van een product. Klinkt erg positief!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 7 augustus 2014 18:08

Hoi vera! Bedoel je niet Etos en DA? Bij de kruidvat en trekpleister verkopen ze toch geen Miss Sporty?

Liefs

[Beantwoorden]

Cynthia antwoordt op 7 augustus 2014 om 18:14:

Ik heb trouwens ook een vraagje: Ik heb een niet zo hele onzuivere huid, maar mijn neus is vaak heel rood een mijn wangen ook een beetje. Ik zoek een goede foundation die goed dekt maar niet dik aanvoelt. Zou deze foundation zijn wat ik zoek?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 augustus 2014 om 10:30:

Je zou deze zeker eens kunnen proberen, eventueel in combinatie met wat concealer. Hij neutraliseert namelijk heel goed, zonder er dik op te liggen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 augustus 2014 om 10:31:

En ja, bedoelde Etos en DA, suf! Sorry! Verwar Miss Sporty steeds met NYC.


Door Marloes op 7 augustus 2014 19:11

Dit valt mij inderdaad 100% mee! Heel mooi natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Marije op 7 augustus 2014 19:33

Toch vind ik hem bij de eerste keer aanbrengen toch cakey (schilferig) ogen
( vooral bij het gedeelte van je voorhoofd waar de huid wat onrustig is.)
Qua kleur keuze is deze BB cream mooi licht. Vaak zie je met BB cream dat er erg weining kleur keuze ( veel te donker )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 augustus 2014 om 10:30:

Mijn voorhoofd is een lastige, ook vrij droog.

[Beantwoorden]


Door Iris op 7 augustus 2014 20:37

Deze video’s zijn echt heel leuk om te zien. De verpakking vind ik echt prachtig

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 augustus 2014 20:59

Toffe video!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 7 augustus 2014 21:49

Het leek er op alsof hij bij het eerste laagje best vlekkerig aanbracht, maar dat was bij de tweede laag wel verdwenen. Hij ziet er goed bij je uit, dus zeer geschikt voor de lichte huid inderdaad. Wel jammer dat ze maar twee tinten hebben. Kan er nu dus weinig mee met mijn ietwat gebruinde huid, want jawel…… ik heb een klein kleurtje ontwikkeld in de zon, eindelijk! xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Suus op 7 augustus 2014 22:37

Kan je je ooglook laten zien, hoe je dat hebt gedaan?

[Beantwoorden]


Door Melisa op 7 augustus 2014 22:48

Hij ziet er prachtig en heel natuurlijk uit op je huid! Ik vind het alleen jammer dat dit soort budget merken nooit een foundation/bb cream uitbrengen voor de wat donkere huidjes, dus deze bb cream moet ik helaas even overslaan!

[Beantwoorden]


Door Loes op 7 augustus 2014 23:19

Hoi Vera

Wat zie je er mooi uit! Ik vind de oog-look ook erg mooi bij de gele top die je aanhebt. Mag ik vragen waar de top vandaag komt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 augustus 2014 om 10:29:

Dankjewel! Het is een jurkje van H&M :-)

[Beantwoorden]


Door Linda op 7 augustus 2014 23:32

Wat een verrassing is dit product! Jammer dat ik een droge huid heb, het lijkt mij namelijk een heel mooi product :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 augustus 2014 00:29

Leuke video Vera! Het verbaasde mij ook hoe goed ‘ie bleef zitten na de eerste keer dat je buiten was geweest. Had er al veel positiefs over gehoord, mooi!

[Beantwoorden]


Door Salina op 8 augustus 2014 00:48

Erg fijne review, ik heb zelf een lichtgetinte huis dus vraag me wel af hoe die donkere kleur bij mij valt. Als ik mijn eigen bb en cc crèmes op heb zal ik deze wellicht een kans geven..

[Beantwoorden]


Door Cherelle op 8 augustus 2014 10:41

Hij ziet er heel mooi uit, maar hij lijkt me niet geschikt voor een hele dag. Ik gebruik altijd de Revlon Colorstay voor de vette/gecombineerde huid en deze blijft zeker een hele dag zitten. Ik hoef hem nooit bij te werken (terwijl ik echt een hele vette huid heb). Superleuk dit soort video’s! Ik hoop dat er nog meer komen ^^)

[Beantwoorden]


Door Lin op 8 augustus 2014 10:52

Deze eerste indruk video’s zijn erg leuk en handig! Mijn garnier bb cream is bijna op en ik was van plan een nieuwe te kopen maar nu ga ik denk ik deze maar is proberen, ook ietsjes goedkoper, ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Esmiralda op 8 augustus 2014 11:46

Zo te horen ben je nog steeds op zoek naar de perfecte foundation kleur? Ik ben zelf ook best licht, en wat ik eigenlijk altijd doe ik airbrush foundation kopen maar dan aanbrengen met een beauty blender. Airbrush foundation is er in heel veel verschillende kleuren. En dekt enorm en word heel mat. Als je hem iets minder mat wil hebben kan je er een licht reflecterende primer onder doen. Ze zijn er in water en olie basis en blijven echt supergoed zitten. Ik heb zelf de foundation van Make up studio.

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 8 augustus 2014 12:00

Ik vind deze video’s echt de allerleukste denk ik! :) Leuk dat je ermee gestart bent en je doet het supergoed!

[Beantwoorden]


Door Steffi op 8 augustus 2014 23:18

Klinkt precies als de CC cream van de Action! Die is ook heel licht! Misschien ook het proberen waard, want hij kost volgensmij maar 1,40. Echt een aanrader, ik gebruik hem elke dag.

[Beantwoorden]


Door Josha op 9 augustus 2014 10:18

Dit lijkt me een suuper mooie bb cream, die ga ik maar eens inslaan! En trouwens; Wat een super mooie ooglook heb je hier!! wauw.. misschien kan je er een keer foto’s van maken, of een tutorial?

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 9 augustus 2014 10:32

Wat is je huid gaaf! En leuke video!

[Beantwoorden]


Door Jessica-u@live.nl op 9 augustus 2014 12:25

Ik vind het zo jammer dat goedkopere merken nooit foundation of bb Cream maken voor een bruine huid..

[Beantwoorden]


Door Cece op 10 augustus 2014 12:43

Leuke review! Super leuke manier om te laten zien hoe een product werkt in afwisseling met een geschreven post.

Ik vind je ooglook ook super (love)

Lief Ceec

[Beantwoorden]


Door Lene op 15 augustus 2014 11:52

Je ziet er echt prachtig uit met die staart in, op die foto die je aan t begin ziet :)

[Beantwoorden]


Door Nikki op 16 augustus 2014 23:54

Hee Vera! Ik ben al heel lang op zoek naar een goede BB cream, deze lijkt me ook wel fijn. Ook al houd je niet zoveel van bb cream ik had toch een vraagje; Wat is voor jou de beste BB cream wie je hebt getest?!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 26 augustus 2014 17:13

Voor een BB cream vind ik dat ‘ie een hele mooie dekking heeft. Ook vind ik dat deze cream er na drie uurtjes nog best goed uit ziet. :)

[Beantwoorden]


Door Beauty Budget, Maart 2015 | Beautybliss op 3 april 2015 15:00

[…] Baby BB-cream matte 3,99 euro Deze BB cream had ik al een tijdje op het oog na een positieve review van Vera Camilla. Ik was opzoek naar een BB-cream voor dagelijks gebruik die mijn huid egaliseert zonder te dekkend […]


Door Anne op 13 mei 2015 19:08

Zo leuk een heel natuurlijk effect zelf gebruik ik geen bb cream/foundation maar ben wel op zoek en deze is denk ik handig om mee te beginnen ^^)

ik heb ook nog een vraag kan je deze ook zonder poeder dragen? (omdat de bb-cream mat is)
en als dat niet mooi is ken je een goede budget poeder die je amper ziet?

[Beantwoorden]