Zomer foto’s #4

zomer_fotos_14_4_00

Het is volop zomer. De afgelopen weken was het ontzettend warm, waardoor ik innig bevriend raakte met mijn koelkast, ventilator en het dekbed overtrek zonder dekbed erin (heb ik met de hitte toch nog wat om over me heen te leggen ’s nachts). In twee weken deed ik weer een heleboel leuke dingen met lieve mensen.

zomer_fotos_14_4_01

Wat ben ik blij met deze schoentjes! Ze tochten zo lekker door. Dat ze alleen nog een beetje snijden aan de randen (blaren, au!) neem ik maar voor lief.

zomer_fotos_14_4_02

En ook mouwloze spijkerbloesjes trek ik met het warme weer dankbaar aan.

zomer_fotos_14_4_03

Ik sleepte Jeffrey op zondag mee naar The Fault In Our Stars. Teske was een paar dagen eerder al geweest en Whappte me dat ze het niet droog had kunnen houden. Nou, ik – en zo’n beetje de hele zaal met mij – ook niet. Ik heb onwijs zitten huilen. Wat een mooie, ziele, prachtige, grappige, rot film!

zomer_fotos_14_4_04

Na de film gingen we uit eten en liepen we nog even een stukje verder naar Frozz voor een lekker ijsje (check mijn dikke ogen, haha!)

zomer_fotos_14_4_05

Op maandag tutte ik me hevig op voor een diner met Calvin Klein in de Rembrandt Toren in Amsterdam.

zomer_fotos_14_4_06

Ik werd – super luxe – gebracht en gehaald met een taxi. Die stond zomaar om 18:15 klaar voor de deur om me op te halen. Wat was dat gaaf! Bij het diner zat ik me automatisch te bedenken hoe ik terug moest met de tram, maar dat hoefde deze keer natuurlijk helemaal niet!

zomer_fotos_14_4_07

De prachtige locatie

zomer_fotos_14_4_08

Het parfum

zomer_fotos_14_4_09

En het heerlijke eten.

zomer_fotos_14_4_10

Na alles gehoord te hebben over de geur Reveal, mijn maag rond te hebben gegeten en gezellig bij te hebben gekletst met de PR mensen van Calvin Klein en natuurlijk andere beautybloggers, ging ik vanaf de 32e etage weer helemaal naar beneden.

zomer_fotos_14_4_12

Dinsdag ging ik lunchen met Floor van het merk By LouLou waar ik al jaren fan van ben. We aten in Scheveningen, bij een heel leuk vis restaurant.

zomer_fotos_14_4_13

Ondanks de vis, bestelden we kleine hamburgertjes. Zo schattig (en lekker!).

zomer_fotos_14_4_14

Het By LouLou kantoor ziet er prachtig uit. Floor haar kantoor/bureau is in de kas. Super tof!

zomer_fotos_14_4_15

Na een middag waarin ik veel te lang bleef hangen, we koffie dronken en kletsten over van alles, maakten we deze foto voor de muur met alle By LouLou portemonnees die er tot nu toe zijn gemaakt. Ik was onder de indruk van Floor. Van hoe aardig ze was, hoe ze alles met haar bedrijf gedaan heeft en met welke tips ze me gaf. Ontzettend leuk en leerzaam!

zomer_fotos_14_4_16

De volgende dag toen ik boodschappen ging doen haalde ik Het Parool op, waarvoor ik kort geïnterviewd was voor een artikel over webshoppen zonder ook echt te shoppen. Wel je mandje vullen, wensenlijstjes maken, maar niet afrekenen. Heel cool dat ik daar als ‘Amsterdammer’ voor gevraagd word. Echt lachen vind ik dat!

zomer_fotos_14_4_17

’s Avonds gingen Jeffrey en ik naar Ikea om een nachtkastje en twee nachtlampjes te kopen (die we nog steeds in elkaar moeten zetten). Ik vind zijn broek met palmboompjes zo leuk! ^^

zomer_fotos_14_4_18

Sanne, Teske en ik planden na jaren weer eens een sleep over. We begonnen zoals gewoonlijk met sushi! Dit keer niet bij Genroku, maar bij Sumo. Ze hebben nieuwe gerechten die toch wel heel lekker zijn.

zomer_fotos_14_4_19

Daarna gingen we naar mijn huis en keken we oude vlogs. Af en toe heel erg beschamend, maar ook wel heel leuk.

zomer_fotos_14_4_20

Van Sanne kreeg ik een lief kadootje. Deze bak met zure matten. Er zat zelfs een knijpertje bij, haha! Heel lief en lekker.

zomer_fotos_14_4_21

De volgende ochtend gingen we aan de slag met de video’s die vorige week online zijn gekomen. Eindelijk hebben we samen gefilmd! Ondanks dat mijn video mislukt is, ben ik heel blij met de twee video’s die wel gelukt zijn.

zomer_fotos_14_4_22

<3 zomer_fotos_14_4_23

Toen Sanne en Teske weg waren, ging ik met Thijl, Marissa en Jiami eten bij Mata Hari.

zomer_fotos_14_4_24

Ondertussen zat ik me zorgen te maken over mijn tas, die weer blauw kleurde omdat de Levi’s jeans die ik al 3 keer met azijn gewassen heb, nog steeds afgeeft. Irritant! Gelukkig heb ik mijn tas wel weer schoon gekregen.

zomer_fotos_14_4_25

Na het eten gingen we naar Young Creators, waar ik deze stempel voor alcohol kreeg. ‘Je bent wel 18 toch?’

zomer_fotos_14_4_26

Alexander Klöpping kwam vertellen, onder andere over Blendle. Het was weer een ontzettend leuke en leerzame avond!

zomer_fotos_14_4_27

Zaterdagochtend ging ik met de trein naar Arnhem…

zomer_fotos_14_4_28

Muziek op! De lipstick is Relentlessly Red van MAC.

zomer_fotos_14_4_29

Voor de 10 keer dit jaar was mijn grote teen(nagel) ontstoken. In een badje met soda maar weer, wat gelukkig wel goed helpt.

zomer_fotos_14_4_30

Afkoelen op het gras…

zomer_fotos_14_4_31

’s Avonds gingen we barbecuen. Bas, een goede vriend van Thijs, at ook gezellig mee.

zomer_fotos_14_4_32

Yummm!

zomer_fotos_14_4_33

De volgende dag was Thijs weg. Om 7 uur ’s ochtends vloog hij met 4 vrienden naar Chersonissos voor 14 dagen ikwilnietwetenwat. Ik ging met papa en mama naar de Veluwe om daar lekker rond te rijden en wat af te koelen op het terras.

zomer_fotos_14_4_34

’s Avonds kwam Jeffrey naar Arnhem. We aten eindelijk eens samen bij mijn favoriete sushi restaurant Koi.

zomer_fotos_14_4_35

En toen reden we weer naar Amsterdam. Hij bruin en met zilveren armbandjes, ik bleek en met gouden sieraden. Mooi contrast.

zomer_fotos_14_4_36

Ik had ontzettend veel zin in pannenkoeken, dus besloot ik die ’s middags te bakken. Helaas mislukten ze, volgens mij had ik per ongeluk teveel sojamelk toegevoegd.

zomer_fotos_14_4_37

De ventilator is mijn grootste vriend.

zomer_fotos_14_4_38

Ik maakte weer eens een van mijn favoriete gerechten. Krokante kip met mozzarella vulling, courgette met pesto en aardappelpuree.

zomer_fotos_14_4_39

Op donderdag voelde ik me niet zo fit en dus zocht ik oude Keeping Up With The Kardashians afleveringen op. Heel grappig om te zien. Kim die er zo anders uitzag, en Scott die het totaal niet kon vinden met de familie. Nu is dat zo veranderd. (Ja, ik ben een beetje Kardashian obsessed sinds dit jaar. Kan’t help it ;)).

zomer_fotos_14_4_40

Soms vind ik ineens verdwaalde schuifjes, clipjes en elastiekjes in mijn haar. Zo ook in de tram op weg naar het centrum om wat kleine boodschappen toe doen. Een beetje gek, maar daar sluit ik mee af.

Ik wens je een heerlijke week. XO!

Zomer foto’s #3
Zomer foto’s #2
Zomer foto’s #1


Reacties

Door Koalabeautymama op 28 juli 2014 06:18

Die look voor Calvin Klein is echt stunning! Mooie rode lippen maar niet schreeuwerig ofzo. :) sfeervolle foto’s allemaal!

[Beantwoorden]

Yudeska antwoordt op 28 juli 2014 om 07:29:

Heerlijk die foto’s. Haha toevallig valt het me weer op dat je vriendje een ananas hemd aanheeft, hij moet wel erg veel van je houden, lief hoor!
En dat stukje in de krant te gaaf!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 juli 2014 om 10:31:

Klopt, ja :$ Heel lief!

[Beantwoorden]


Door Jelka op 28 juli 2014 07:16

Kan’t help it, hahaha! Da’s een goeie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 juli 2014 om 10:32:

Ik vreesde een beetje voor de ‘het is ‘can’t!’ reacties, maar jij snapt hem al gelijk :D

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 28 juli 2014 07:20

Oeh ik heb ook nog die rode lipstick kleur van MAC liggen, maar nog steeds niet gebruikt (moet nog op de foto;) Als ik die zure matten zie dan trekken mijn kaken al samen. Maar ze zijn zo lekker :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 28 juli 2014 07:38

Ik vind je foto’s heel leuk om te zien. Je ziet er zo mooi uit met die rode lippen!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 28 juli 2014 07:44

Wat een fijn foto’s! En haha, zo herkenbaar van die witte en bruine arm! Mijn vriend wordt ook altijd super snel bruin, en ik blijf wit, agja.. geeft wel weer een leuk effect zo samen. En wat staat de lipstick Relentlessly Red je goed <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 juli 2014 om 10:32:

Ja, Jeffrey is ook niet normaal bruin! Alleen waar zijn t-shirt zit dan weer niet :D Schattig gezicht.

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 28 juli 2014 07:48

Wat een leuke foto’s! Die witte ananas vind ik zo leuk!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 28 juli 2014 07:49

Super leuke foto’s! die kanten schoentjes zien er echt super leuk uit, ik houd enorm van kant en draag het dan ook veel. Die foto waarbij je de hand van je vriendje vast hebt, die is echt te schattig, erg lief. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Sofie op 28 juli 2014 07:57

Haha, ik vind soms ook ‘verdwaalde’ elastiekjes in m’n haar :D Vooral ’s ochtends, wanneer ik ’s avonds ging slapen met een knot.
Leuk om je opnieuw met zo’n felle lippen te zien -naar mijn gevoel was dat alweer even geleden- nu heb ik er ook weer zin in :D

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 28 juli 2014 08:22

Haha wauw wat een boel heerlijke foto’s! Ik moest echt lachen om hoe je dat beschreef over Cherso en ikwilnietwetenwat :D En heel erg leuk de broek met palmboompjes. En serieus zoveel verdieping? Wow wat hoog! Heel leuke foto’s, ik heb het met veel plezier bekeken en gelezen!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 28 juli 2014 08:23

Je zag er echt mooi uit voor de calvin klein date! Zo gaaf dat je dat gewoon doet! (love) en heerlijk barbecuen en gezellie!
Liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 28 juli 2014 08:31

Omg ik woon zo dicht bij jou in Arnhem.. Maar hele leuke foto’s! doe je goed!

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 juli 2014 08:49

Heerlijke foto’s! & wat liefdevol! Je bent een prachtig persoon.

[Beantwoorden]


Door coby op 28 juli 2014 08:51

Wera ik heb met genoegen naar al die mooie foto,s zitten te bekijken
Volgens mijn lijk mijn dat nog .n heele klus ik vind dat heel erg knap.
Ik kan dat niet maar ik ben ook geen 20 +meer.
Verder krijg je de groetjes van mijn. doei.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 juli 2014 om 10:33:

Dankjewel Coby!

[Beantwoorden]


Door Larissa Beets op 28 juli 2014 09:01

Haha, dat verdwaalde elastiek je in je haar! Super leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 28 juli 2014 09:01

Weer hele leuke en zomerse foto`s!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 28 juli 2014 09:12

Hele leuke foto’s dit keer :) En dat elastiekje in je haar haha

[Beantwoorden]


Door Maite op 28 juli 2014 09:19

Can’t**** (love) :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 juli 2014 om 10:33:

Kan’t, omdat de Kardashians alles met een K doen!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 28 juli 2014 09:21

Is dat een… Dyson ventilator? :O :love:

[Beantwoorden]


Door Marloes op 28 juli 2014 09:34

Ik moet dus ook altijd ergens onder liggen, zelfs met dit weer. Grrrrr. Zo warm! Vannacht eindelijk weer normaal geslapen.

[Beantwoorden]


Door jeanne op 28 juli 2014 09:38

Aaah waar heb je die afleveringen gevonden van keeping up with the kardashians ? En moet je ervoor betalen ? Xxx jeanne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 juli 2014 om 10:34:

Ik heb ze gevonden via een Tumblr, alleen doen veel afleveringen het niet :-( http://ultimatekimkardashian.tumblr.com/post/15236723041/the-kardashian-online-episodes

[Beantwoorden]

jeanne antwoordt op 28 juli 2014 om 11:00:

bedankt (love)

[Beantwoorden]

Sofie antwoordt op 28 juli 2014 om 14:47:

Je kan alles hier vinden: http://watchseries.lt/serie/keeping_up_with_the_kardashians :)

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 28 juli 2014 09:41

Wow, die lipstick van MAC ziet er echt waaanzinnig prachtig uit. Leuk om te zien en lezen, want je schrijft altijd heel leuk :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 28 juli 2014 09:50

Wat een leuke foto’s! Die pannenkoeken zien er heerlijk uit, ondanks dat ze mislukt zijn.

[Beantwoorden]


Door pamela op 28 juli 2014 09:57

leuk om te zien! Ik wil de film The fauld ook zooo graag zien maar ik ga het ook echt niet droog houden :P Met het boek had ik het al heel erg moeilijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 juli 2014 om 10:34:

Je bent niet de enige, dus dat scheelt. Lekker huilen!

[Beantwoorden]


Door Maris op 28 juli 2014 10:00

Die zonnige foto’s staan in schril contrast met het weer van vandaag zeg :(

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 28 juli 2014 10:00

Wat een leuke week Vera! Je doet leuke dingen! En wat een leuk shirtje had je aan naar het diner van Calvin Klein!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 juli 2014 10:01

En ik lees dit wanneer het hier onweert en het met bakken uit de hemel komt. Maar het was idd heel lekker weer de afgelopen weken.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 28 juli 2014 10:09

Wat een leuke vrolijke foto’s weer Vera!
Die ventilator!! Gaaf:) die wil ik ook! Maar m’n portemonnee wil niet haha!

[Beantwoorden]


Door Beau op 28 juli 2014 10:11

Wat een leuke foto’s! Jeffrey en jij zijn zo schattig samen <3

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 28 juli 2014 10:11

Erg leuke foto’s alweer. Wat had je een mooi bloesje aan voor het Calvin Klein diner!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 28 juli 2014 10:14

Wat leuk om te zien! Ik wil ook weer eens pannenkoeken eten :-)

[Beantwoorden]


Door Saartje op 28 juli 2014 10:18

Super leuke foto’s Vera! Heel herkenbaar van het online shoppen zonder iets te kopen, dat doe ik ook zo vaak! En dat van die vergeten elastiekjes en klemmetjes in je haar heb ik nou ook altijd haha.

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 28 juli 2014 10:29

Leuke foto’s, zou je is eenmaalig (of vaker) een video willen maken koken met vera? je krokante kip met mozzarella vulling, courgette met pesto en aardappelpuree ziet er echt heerlijk uit. zou wel willen zien hoe je het maakt Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 juli 2014 om 10:35:

Ik hou het bij beauty, maar voel me vereerd dat je er naar vraagt! ^^)

[Beantwoorden]

joyce antwoordt op 28 juli 2014 om 17:21:

misschien een keer in samenwerking met foodgloss? ^^)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 28 juli 2014 10:39

Wat een leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 juli 2014 10:43

Leuke foto’s weer. Elke keer als er weer sushi voorbij komt denk ik dat moet ik toch ook eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 28 juli 2014 10:50

Leuke foto’s! Die kip met mozzarella vulling ziet er lekker uit! :) En wat grappig zo’n contrast qua dat je vriend heel bruin is en jij niet haha, herkenbaar ook, mijn vriend word ook altijd veel bruiner en ik blijf gewoon wit.

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 juli 2014 10:56

“Je bent wel 18 toch” hahahah

[Beantwoorden]


Door Cherel op 28 juli 2014 11:04

Leuke foto’s! Ik vond de video’s die je samen met Teske en Sanne hebt gemaakt heel erg leuk om te kijken.

[Beantwoorden]


Door Hester op 28 juli 2014 11:17

Die sleepover lijkt me zo gezellig! Ik ga de video’s nog kijken. Leuke, lekkere en mooie foto’s allemaal! Die lipstick die je naar het CK diner droeg is echt dropdead gorgeous. Ik mag trouwens hopen dat je bij ‘(Ja, ik ben een beetje Kardashian obsessed sinds dit jaar. Kan’t help it ;))’ de ‘c’ expres door een ‘k’ hebt vervangen om in het Kardashianthema te blijven? ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:34:

Het had een lelijke fout kunnen zijn, maar in dit geval is het expres gedaan ^^)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 28 juli 2014 11:18

Super leuke foto’s weer!! Ik lees je blog al super lang maar ik laat bijna een nooit een comment achter, maar nu vond ik het wel eens tijd ;)) ook echt leuk die “Kan’t” :)) (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 28 juli 2014 11:32

Leuke foto’s en ik vind je truitje bij je Calvin Klein meeting heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sonja op 28 juli 2014 11:33

Die foto met de handen van jou en Jeffrey, so cute ^^) <3
Ik denk dat ik dat de leukste foto vind uit dit artikel (en ze zijn allemaal heel mooi!)

[Beantwoorden]


Door Evi op 28 juli 2014 11:45

Hi Vera, die kip met mozzarella (en alles eromheen) ziet er echt heerlijk uit!! Staat het recept toevallig ergens op je site? Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:33:

Nee, maar hij is van AH en hier te vinden: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1038428/krokante-ovenkip ^^)

[Beantwoorden]

Evi antwoordt op 30 juli 2014 om 17:10:

You’re the best Vera! Ik ga het straks maken, ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door pascalle op 28 juli 2014 11:53

hahaha gaat je broer de nieuwe ohoh cherso worden?!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:33:

Ik hoop het niet :D

[Beantwoorden]


Door Evi op 28 juli 2014 11:57

Oh en die lipstick van Mac (Relentlessly Red), WAUW!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 28 juli 2014 12:01

Wow, dit gaat heel gek klinken; maar ik kan normaal echt niet naar andermans voeten kijken! Maar die foto van ‘even afkoelen’ vond ik erg mooi me een hele verzorgde pedicure :D Heb je dat zelf gedaan? Zoja, welke nagellak heb je daar op?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:33:

Dankjewel Jessica! Doe ik inderdaad zelf. Ik heb hier een nagelakje van Essie op: Urban Jungle.

[Beantwoorden]


Door Joyce - Beamingbeautynl op 28 juli 2014 12:10

Hele leuke foto’s weer!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 28 juli 2014 12:13

Hoi Vera, ik toetste net als alle andere dagen weer in V in de internetbalk en zo kom ik weer, verslaafd dat ik ben, meteen op je site om een nieuw artikel te lezen :) Ik heb dit echt weer met plezier gelezen en de foto’s bekeken. Je schrijft je artikelen altijd op een hele leuke manier vind ik. En wat een prachtige look had je voor het Calvin Klein diner zeg! Ik comment niet zo vaak, maar wilde dit toch even laten weten :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:32:

Dankjewel Rianne (love)

[Beantwoorden]


Door Celia op 28 juli 2014 12:31

Leuke foto’s. Die broek van je vriend is inderdaad tof, haha!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 juli 2014 12:39

Ziet er uit als een leuke week! Dat elastiekje haha.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 28 juli 2014 12:48

Leuke foto’s zeg! En je schrijft ook zo lekker vlot, leest erg prettig. :)

[Beantwoorden]


Door Ina op 28 juli 2014 13:00

Leuke foto’s :)

[Beantwoorden]


Door pauline op 28 juli 2014 13:17

hahahah 14 dagen ikwilnietwetenwat, herken ik zo hard van bij mijn eigen broer! Hij is 3 weken naar Tenerife geweest deze zomer en ik wil het idd ook niet weten wat hij daar allemaal heeft uitgespookt :D

[Beantwoorden]

iiiThinkPink antwoordt op 28 juli 2014 om 13:20:

Leuke foto’s! Ik ben op dit moment ook helemaal obsessed met the kardashians!

[Beantwoorden]


Door Maureen op 28 juli 2014 13:20

Hoe heb je je tas schoon gekregen nadat je broek had afgegeven?
Mij lukt het namelijk nooit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:32:

Deodorant erop sprayen, laten opdrogen en dan met een vochtige doek schoonpoetsen. Succes!

[Beantwoorden]

Maureen antwoordt op 30 juli 2014 om 20:19:

Echt waar :0, met deodorant?!!
Bedankt voor de tip, ik ga het proberen.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 28 juli 2014 13:25

Erg leuke zomerse foto’s weer! Love de tijd van het jaar.

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 juli 2014 13:37

Wat zien die kleine hamburgertjes er lekker uit! Super schattig!

[Beantwoorden]


Door Lexi op 28 juli 2014 14:09

Wat een leuke foto’s allemaal! Ik vind dat Jeffrey en jij een heel leuk koppel zijn!

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 juli 2014 14:45

super leuke foto’s :D

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 28 juli 2014 14:47

Wat een leuke foto’s! Hmm en wat ga je heerlijk vaak uit eten zeg, bofkont!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 28 juli 2014 14:48

Hele leuke foto’s! Al het eten, de mooie sieraden en alles, zo leuk om te zien altijd! (Ook de grappige dingen ;))

[Beantwoorden]


Door Britt op 28 juli 2014 15:46

Jullie ijsjes matchen jullie haar (ongeveer dan..)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:32:

Haha ja, dat zag ik later ook ^^)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 28 juli 2014 17:09

Omg, dat kantoor!

[Beantwoorden]


Door Loes op 28 juli 2014 17:54

Hee Vera!
Ik reageer normaal eigenlijk niet, maar ik wilde je toch deze tip meegeven; mijn grote teennagel groeit ook altijd in, ik leerde met de pijn omgaan en dus deed ik er nooit iets aan, maar als ik hem stootte: OEI! Uiteindelijk ben ik via mijn vader bij een medische pedicure terecht gekomen. Ik ga daar nu ongeveer een jaar heen en eindelijk kan ik zeggen dat mijn nagels met regelmatig bijhouden een stuk minder ingroeien. Ik kan het je zeker aanraden om hiernaar te zoeken, je zult er echt baat bij hebben!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:31:

Dankjewel voor de tip Loes! Ik word er ondertussen ook helemaal gek van. Ik ga eens kijken naar een goede medische pedicure.

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 28 juli 2014 19:08

Je zag er werkelijk prachtig uit bij het Calvin Klein event! Ik herken me trouwens echt in het stukje over webshoppen zonder shoppen. Ik dacht even dat ik de enige was die dit deed :p

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 juli 2014 20:13

Leuke foto’s weer. Ik zie je echt stralen en dat vind ik fijn om te zien :) Je verdient het.

Vervelend dat je teennagel ontstoken was. Is het nu wel weer over? Een sodabadje kan inderdaad wel wat verlichting geven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:31:

Inmiddels is ‘ie nog een keer ontstoken geraakt :-( Nu wel over gelukkig door inderdaad een fijn soda badje.

[Beantwoorden]


Door Curldelàcurl op 28 juli 2014 21:04

Wat een superleuke foto’s! :)
En ik vind jouw make-up er altijd zo mooi uit zien!

[Beantwoorden]


Door Barbara op 28 juli 2014 21:10

Super leuke foto’s weer:) hoe heb je je tas schoon gekregen? Ik heb het ook bij een tas maar zomaar iets proberen vind ik zonde! Dus ik hoor graag je tip!:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:30:

Deodorant erop sprayen, laten opdrogen en dan met een vochtige doek schoonpoetsen. Succes!

[Beantwoorden]


Door Jzmn op 28 juli 2014 21:24

Hi Vera, ik week mijn spijkerbroeken altijd (in veel azijn en water) 1-2dagen.. Misschien werkt dat. Gr

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:31:

Dankjewel voor de tip Jzmn!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 juli 2014 22:34

Ziet er uit als een paar ontzettend gezellige weken Vera! The Fault In Our Stars wil ik ook nog graag zien. Lijkt me een hele mooi film!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 28 juli 2014 22:42

Heel leuke foto’s weer!

[Beantwoorden]


Door Dineke op 29 juli 2014 09:33

Ik vind deze posts altijd zó leuk! Zeker omdat Jeffrey erin voor komt. Ik vind het zo ontzettend gaaf om te zien hoe goed jullie het samen hebben. Ga zo door!
Afgelopen week ben ik met mijn schoonzussen naar The Fault In Our Stars geweest. We hebben het ook geen van allen drooggehouden hahaha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:30:

Dankjewel Dineke :$

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 29 juli 2014 11:44

Ik wil ook eens sushi proberen haha

[Beantwoorden]


Door Sandra op 29 juli 2014 14:36

Ik de foto in de auto een hele mooie lieve foto! Ik ben echt blij voor je dat een leuke lieve vriend hebt :)

[Beantwoorden]


Door Elise op 29 juli 2014 15:31

Jaaaa! Vampy lippen. Vind jou dat zo tof staan! ^^
Waren weer leuke zomerfoto’s.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 juli 2014 17:27

Koi is zooo lekker! Heb al verschillende sushi restaurants gehad, maar Koi blijft het lekkerst (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2014 om 20:30:

Vind ik ook! Ben echt fan. Ze hebben ook bijzondere gerechten die andere restaurants niet hebben. En veel zoete dingen ^^)

[Beantwoorden]


Door Margriet op 29 juli 2014 17:58

Wat een leuke foto’s weer.

[Beantwoorden]


Door Zhia op 30 juli 2014 13:53

Weet iemand waar die ballerina’s vandaan zijn? :love:

[Beantwoorden]


Door Regina op 30 juli 2014 14:00

Leuke fotos! Haha ik dacht al dat ik je broertje zag in Cherso, bij de Bio Bio club.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 30 juli 2014 15:36

Leuk foto-overzicht weer! Ziet er allemaal heel gezellig uit , mooie meid met een mooi leven (love)

Wat voor supersonische ventilator heb jij joh, ziet er buitenaards uit! :crazy:

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 30 juli 2014 18:36

Leuke zomerse foto’s! Krijg meteen weer zin in sushi ^^)

[Beantwoorden]


Door Riemke op 1 augustus 2014 16:23

je make up voor het diner was echt super mooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 1 augustus 2014 16:47

wat een leuke foto´s kan je mischien een receptje plaatsen over die kip gevuld met mozerella :wave:

[Beantwoorden]


Door Silke op 7 augustus 2014 22:00

Wat zie je er toch altijd stunning uit met rode lipstick!

[Beantwoorden]


Door willemijn op 14 augustus 2014 21:55

Vera! Tell us more about Jeffrey!!
Ik mis wat volgens mij?
Wil je een video met hem maken en vertellen hoe jullie elkaar hebben ontmoet etc?
xxx

[Beantwoorden]