Shoe Stories TAG

Vandaag staat er een andere video dan gepland online, maar het is er gelukkig toch eentje geworden die ik erg leuk vond om te doen. De Shoe Stories TAG is bedacht door Karissa Pukas en kreeg ik als tip op twitter. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 24 juli 2014 | 57 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Svenja op 24 juli 2014 07:39

Aaaaaah wat jammer dat de andere video met de meiden is mislukt, maar deze tag is ook heel erg leuk! Super lief dat grijze paar laarsjes van je ouders hebt gehad <3 Heel erg leuk die verhalen achter de schoen!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 24 juli 2014 07:46

Wat jammer van die video!! Maar je hebt wel een hele mooie schoenen! De Nikes zijn toch wel mijn favoriet! <3

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 24 juli 2014 08:00

Haha moest wel even lachen toen je het had over je hakken, en de gaatjes in de trap toevallig ben ik ook heel lang 1.79 ! Dus snap wat je bedoeld. Vind je schoenen heel erg mooi :love:

[Beantwoorden]


Door Beautydiarynl op 24 juli 2014 08:02

Wat jammer van die video!!
Wat heb je mooie schoenen, leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Merel op 24 juli 2014 08:05

Jammer van die video! Maar wel super leuke schoenen! Ik vind die nike’s heel bijzonder en leuk♡

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 24 juli 2014 08:10

Natuurlijk super jammer van je video, dat is wel even balen, maar de volgende keer gewoon weer proberen op te nemen en dan poging 2, komt vanzelf goed. Neemt niet weg dat deze tag enorm leuk is en jij erg leuke schoenen hebt. Ik zag hem al eerder inderdaad bij Karissa, ik vind haar ook echt heel leuk. xxx

[Beantwoorden]


Door Esmee op 24 juli 2014 08:16

Erg leuke video, jammer dat de de video met Sanne en Teske is mislukt… Gelukkig waren jullie zo slim om drie video’s te maken zodat we toch nog kunnen genieten van jullie alle 3!!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 24 juli 2014 09:03

Ohn, wat jammer van die video! Ik keek er naar uit. Maar deze tag vind ik ook wel erg cool! Ik heb niet veel met schoenen, maar toch leuk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Renate op 24 juli 2014 09:44

Haha, pedagogisch verantwoorde schoenen, ik denk dat je orthopedisch bedoelde haha. Grappig! Leuke video!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2014 om 09:58:

OMG. Wat een faal weer! Hahaha.

[Beantwoorden]


Door Cindy op 24 juli 2014 09:53

Leuke video, vrouwen en schoenen natuurlijk. Vroeg me wel af welke lippenstift je hierin draagt en is dat dezelfde lippenstift als op deze http://instagram.com/p/qwNvV7hPDD/ foto? Zo nee, welke lippenstift is dat?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2014 om 09:58:

Ja! Het is de lipstick van Givenchy uit de review van gisteren.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 juli 2014 10:01

Ik vind het alsnog een leuke video hoor! Schoenen zijn voor mij echt liefde, dus ik vind het helemaal niet zo erg. ;-)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 juli 2014 10:07

Hahaha, wat erg! Ik kan me eigenlijk alle schoenen die je hebt laten zien nog herinneren uit vroegere foto’s en filmpjes. Vooral die hakken die je naar de YT gathering droeg! Ik vind dit een hele leuke tag trouwens. Dat er zulke verhalen achter een paar schoenen kan zitten! :roll:

[Beantwoorden]


Door Janneke | Beautyroad op 24 juli 2014 10:09

Super leuke tag! Ik vind vooral het laatste paar echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door pamela op 24 juli 2014 10:35

jammer van de andere video!! het laatste paar dat je laat zien is echt WAUWW!!!!!!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 juli 2014 10:42

Wat een leuke tag, mooie schoenen ook!

Wat onwijs balen van de video, ik kan me voorstellen dat je behoorlijk teleurgesteld was toen je er achter kwam! Jammer, maar kan gebeuren!;)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 24 juli 2014 10:42

Leuke video ! En wat een mooie schoenen

[Beantwoorden]


Door Eva op 24 juli 2014 11:12

Leuke video !! Jij kan er ook niks aan doen dat die andere weg is

[Beantwoorden]


Door Isa op 24 juli 2014 11:20

Jammer dat de andere weg is :/ Maar wel een superleuke videoo! En :omg: , leuke schoenen!

[Beantwoorden]


Door Sifra op 24 juli 2014 11:30

Weer zo’n leuke tag! natuurlijk wel heel jammer van de video, maar deze is ook heel leuk! Nu even iets heel anders: je zei laatst in een van je video’s dat peplum tops moeilijk te vinden zijn, maar een winkel die vast en zeker in A’dam zit heeft er duizenden (overdrijven is ook een vak, but you know what i mean ;-) ) De vero moda! Deze winkel hangt er vol mee. Tenminste in Harderwijk is het filiaal geen eens zo heel groot, en daar heb je ze in verschillende kleuren, stoffen, etc. Ik zou er zeker even een kijkje gaan nemen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juli 2014 om 10:16:

Wat een goede tip! Ik had geen idee! Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 24 juli 2014 11:31

Ai, jammer van je eerste video. Maar dit is een leuk alternatief hoor! We all love shoes! :-)

[Beantwoorden]


Door charile op 24 juli 2014 12:03

Wat jammer dat de video weg is, maar deze is ook leuk! Echt grappig dat er zulke verhalen achter een paar schoenen kunnen zitten haha :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 24 juli 2014 12:03

Wat ontzettend jammer dat de video met Sanne en Teske is mislukt!
Ik ben verliefd op je nikies! Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 24 juli 2014 12:22

Wat een superleuke tag, leuk om de verhalen achter je schoenen te horen! Ik herken jouw schoenenverhaal helemaal: ook ik droeg altijd hakken naar de middelbare (zelfs als ik over de besneeuwde klinkers naar school moest lopen), maar heb toen doorgezakte voeten gekregen. Echt vervelend, want ik heb dus ook altijd pijn bij het dragen van hakken. Gelukkig studeer ik nu in Groningen en heb ik daar een fiets, dus trek ik weer vaker hakken aan! Kleine stukjes zijn prima te doen!

[Beantwoorden]


Door Roos op 24 juli 2014 12:46

Haha Vera wat leuk, ik kan me gewoon nog herinneren dat je die eerste twee paar schoenen in een shoplog liet zien!! Of in elk geval in een video. En volgens mij dat Sanne die zwarte hakken maar hoerig vond… of een tas die je toen gekocht had, een met slangenprint. Haha. Ik volg je al zo lang!! En ik vind je nog steeds de leukste blogger die er is! En o mijn god, die nike airmax vind ik zo leuk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juli 2014 om 10:17:

Klopt ja! Wauw, dat je dat allemaal nog weet. Super leuk en lief!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 24 juli 2014 13:34

Hele leuke video vera! Jammer dat die samen met teske en sanne mislukt is, maar daar kan jij ook niets aan doen

[Beantwoorden]


Door Caylee op 24 juli 2014 13:53

Leuk filmpje maar niet echt een tag (?) de Vans zijn wel heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 24 juli 2014 15:13

Heel jammer van de andere video, maar daar kun je niets aan doen. Deze vind ik ook leuk! Die blauwe sneakers vind ik vooral heel erg gaaf.

[Beantwoorden]


Door Marike op 24 juli 2014 15:29

Leuke video! Als ik je een tip mag geven: kijk eens naar de schoenenstash video’s van Britse youtubers Niomi Smart en Lily Pebbles. Zij hebben die heel cool ge-edit en met muziek. Bovendien zie je de schoenen dan ook aan, maakt het wat dynamischer en leuker om naar te kijken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juli 2014 om 10:17:

Leuke tip, ga ik doen! Dankjewel Marike.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 24 juli 2014 15:30

Hele leuke video ! <3

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 24 juli 2014 15:47

Aaaww jammer van de video met Sanne en Teske, maar deze video is ook heel leuk! Zo leuk dat er een heel verhaal achter sommige schoenen zitten :) Zelf heb ik ook een aantal schoenen waar ik dat mee heb, vooral met één paar mega-hoge stiletto’s heb ik dat; daarmee ben ik een keer van een rijdende fiets gesprongen (ik kon niet meer remmen) en dat ging nog goed ook gelukkig!

[Beantwoorden]


Door Marion op 24 juli 2014 17:11

vind het juist heel erg leuk om jou schoenen te zien. Denk namelijk dat heel veel meiden moeilijk of niet op hakken kunnen lopen. Om dan andere schoenen te zien is juist erg leuk. Vind vooral de nike schoenen erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Julia op 24 juli 2014 17:44

Oh wat jammer dat je video met Teske en Sanne ineens weg is! Maar dat is weer een mooie reden voor jullie om snel weer eens af te spreken ;) En leuk om de verhalen achter deze schoenen te horen!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 24 juli 2014 18:30

Leuke tag! Die schoenen van de Primark heb ik ook!! :)

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 24 juli 2014 18:50

Je kan wel goed vertellen hoor ;-) Jammer van de oorspronkelijke video, maar dat kan gebeuren :-(

[Beantwoorden]


Door Miss Sentinelli op 24 juli 2014 19:25

Echt jammer dat je video is mislukt, maar ik vond deze ook super leuk hoor! Je hebt echte hele mooie schoenen! Die van de Primark zijn echt pretty, ik zou er alleen niet op kunnen lopen haha, ik heb ook moeilijke voeten :).

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 24 juli 2014 19:43

Zooo herkenbaar, haha!

[Beantwoorden]


Door Eva"" op 24 juli 2014 19:48

Heel erg leuke video! Jammer van de andere maar kan gebeuren.

Ik heb jou trouwens een keer gezien in outlet Roermond haha. Ik stond naast je maar durfde niks te zeggen…

<3

[Beantwoorden]

Eva"" antwoordt op 24 juli 2014 om 19:52:

Toen had je trouwens nog paarse dip dye :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juli 2014 om 10:18:

Dat was dan vorig jaar! Wat grappig!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 24 juli 2014 20:00

Wat vervelend dat je Macbook de video’s met Teske en Sanne had gewist, maar daar kan je niets aan doen. Er komt inderdaad vast en zeker nog wel ooit een keer een andere video met hen op je YouTube kanaal! Deze video vond ik ook erg leuk om te zien. Vooral het verhaal achter de schoenen van Primark vond ik leuk om te horen, zo lief!

[Beantwoorden]


Door Linda op 24 juli 2014 21:02

Zo leuk om te horen hoe iedere schoen zijn eigen verhaal heeft :) Moet je nagaan hoe goed je het blijft onthouden wat je waar en wanneer hebt gekocht. Word een lange video als we zo je hele garderobe doorgaan haha

[Beantwoorden]


Door Luuke op 24 juli 2014 21:35

Echt balen dat het filmpje met Teske en Sanne is verwijderd. Er komen vast en zeker nog wel meer :yes:
Deze video was heel leuk hoor :) Zo leuk om te horen, die verhalen achter je schoenen

[Beantwoorden]


Door Severine op 24 juli 2014 22:42

Leuke video Vera!
Waar heb je dat armbandje met zonnebloemen vandaan?
Die is zo mooi!

Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juli 2014 om 10:19:

Het is een elastiek van Forever 21 :ja:

[Beantwoorden]

Severine antwoordt op 25 juli 2014 om 15:16:

Ooh, wat mooi!
Bedankt voor je reactie!

Xx

[Beantwoorden]


Door Janneke op 25 juli 2014 14:09

Die vans en die Nikes uit Berlijn zijn zo leuk! Ik krijg er koopneigingen van! :)

[Beantwoorden]


Door Maartje op 27 juli 2014 00:18

Hey Vera,

Ik zat zo samen met wat andere jouw filmpjes te bekijken.
Toen dacht ik ineens “weet je wat haar goed zou staan?”.
Wat jou goed zou staan is heel blond haar (tegen het wit aan) met diepe lowlights erin. hierdoor zal je gezicht zachter overkomen en het je een vrouwelijke en stoere look tegelijk geven. zoals hier: http://trendshaircut.com/help-with-colour-placement-highlowlightsslices-salon-geek/platinum-blonde-hair-with-dark-blonde-lowlights-tdcambdt/

Toedels!!
Maartje

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 27 juli 2014 15:49

Leuk om alle verhalen te horen :)

[Beantwoorden]


Door Lotties Nailies op 29 juli 2014 08:43

Wat super leuk om te zien hoe enthousiast je bent over je schoenen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nadia op 31 juli 2014 14:19

Ah Karissa is zo leuk, ik volg haar heel lang =)
De tweede hakken die je laat zien, zulke soort heb ik ook alleen niet van Primark. En ik vind ze zoooo mooi, maar ik ben met deze ook altijd bang dat ik ergens tussen kom te zitten. Tussen steentjes of roosters inderdaad.
Je sleehak Nikes zijn ook erg cool, mooie kleurcombi!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 3 augustus 2014 12:27

Ahh, vet balen dat de eigenlijke video mislukte. Desalniettemin is deze video super leuk! Je ooglook in deze video is echt amazing. Zo leuk en het staat je super!

xx

[Beantwoorden]


Door Anouk op 7 augustus 2014 14:21

Wat een mooie ooglook heb je op in deze video. Mss een keer leuk voor een make up tutorial

[Beantwoorden]