Givenchy Extravagancia herfst ’14

givenchy_extravagancia_herfst_2014_01

Naar de make-up van Givenchy kijk je misschien niet zo snel als die van Chanel en Dior, terwijl dit merk toch een van mijn favorieten is. Extravagancia heet de nieuwste collectie die met zo’n mooie en lastige naam (je kent me) weer prachtig en onvoorspelbaar belooft te zijn. Terwijl het hier nog zomers warm is, zijn deze producten voor de herfst alvast te koop.

givenchy_extravagancia_herfst_2014_02

givenchy_extravagancia_herfst_2014_03

De cosmetica van Givenchy is luxe en stoer tegelijk. Glanzend metaal afgewisseld met (nep)leer, strakke vormen, studs en in deze collectie zit zelfs ook wat goud. Givenchy gebruikt graag kleur en in de oogschaduw vaak ook veel glitter. Dit merk is als je het mij vraagt echt weer even anders dan de andere cosmeticamerken.

Extravagancia heet de nieuwste collectie waarvan ik je vandaag een aantal producten ga laten zien. Deze zijn sinds 20 juli 2014 exclusief bij Douglas te koop.

givenchy_extravagancia_herfst_2014_04

Givenchy Palette Extravagancia € 62,50
Givenchy Blush Mémoire de Forme € 36,00
Givenchy Le Vernis Bronze Insense € 22,50
Givenchy Noir Couture Violet Etonnant € 33,00
Givenchy Le Rouge Pourpre Inouï € 34,95

givenchy_extravagancia_herfst_2014_05

givenchy_extravagancia_herfst_2014_06

givenchy_extravagancia_herfst_2014_07

givenchy_extravagancia_herfst_2014_08

givenchy_extravagancia_herfst_2014_09

givenchy_extravagancia_herfst_2014_10

givenchy_extravagancia_herfst_2014_11

givenchy_extravagancia_herfst_2014_12

Givenchy Palette Extravagancia

Dit make-up palette met 4 kleuren oogschaduw en 1 kleur lipstick valt gelijk op in de collectie dankzij de gouden versiering op het deksel. Het is zonder twijfel het belangrijkste Extravagancia product. De oogschaduws zijn prachtig. De donkergrijze tint glittert hysterisch, de bruine tint is intens van kleur, de lila tint is lief en zacht en ook de laatste oogschaduw is een bom aan glitter.

givenchy_extravagancia_herfst_2014_13

givenchy_extravagancia_herfst_2014_14

Ik had niet verwacht dat de oogschaduws mij zouden staan, maar wat zijn ze gaaf! Ze brengen ook nog eens heel makkelijk aan en blenden fantastisch. Ik viel echt een beetje van mijn stoel toen ik voor het eerst met de oogschaduws aan de slag ging. Het enige minpunt vind ik dat de gouden glitters zich snel verspreiden, maar op dat na vind ik de kwaliteit top.

givenchy_extravagancia_herfst_2014_15

givenchy_extravagancia_herfst_2014_16

De lipstick is een leuke extra, maar niet heel bijzonder. Een subtiele kleur en een zachte waas.

Givenchy Palette Extravagancia € 62,50

givenchy_extravagancia_herfst_2014_17

givenchy_extravagancia_herfst_2014_18

givenchy_extravagancia_herfst_2014_19

givenchy_extravagancia_herfst_2014_20

givenchy_extravagancia_herfst_2014_21

Givenchy Blush Mémoire de Forme

Voor de Mémoire de Forme blush was ik een beetje huiverig. De kleur zag er zo enorm fel uit! In het persbericht las ik toch wat anders. De blush die voor 70% uit water bestaat zou juist comfortabel, licht en transparant moeten zijn. De verpakking vond ik wel heel mooi. Strak vierkant, met doorzichtig kunststof aan de onderkant, waardoor de felle roze gel textuur van de blush er onmisbaar doorheen knalt.

givenchy_extravagancia_herfst_2014_22

givenchy_extravagancia_herfst_2014_23

In gebruik blijkt de blush inderdaad hartstikke subtiel en mooi. Door het product aan te stippen en zachtjes uit te wrijven met je vingertoppen of een kwast, geef je jezelf een uiterst geloofwaardige natuurlijke blos. Het lijkt alsof je niets op hebt, terwijl dat zeker niet het geval is. De textuur van blush voelt een beetje gek aan, maar hij brengt super mooi en gelijk aan en zit vrijwel de hele dag mooi op zijn plaats.

Givenchy Blush Mémoire de Forme € 36,00

givenchy_extravagancia_herfst_2014_24

givenchy_extravagancia_herfst_2014_25

Givenchy Le Vernis Bronze Insense

De nagellak los zou ik niet zo snel interessant gevonden hebben, maar in deze collectie vind ik hem wel heel mooi passen. Van de metallic bronzen tint draag ik twee laagjes die er moeiteloos volledig dekkend op gaan. Ik ben nog steeds geen fan van de kleur en finish, maar ik vind hem voor in deze collectie wel heel goed gekozen.

Givenchy Le Vernis Bronze Insense € 22,50

givenchy_extravagancia_herfst_2014_26

givenchy_extravagancia_herfst_2014_27

givenchy_extravagancia_herfst_2014_28

givenchy_extravagancia_herfst_2014_29

Givenchy Noir Couture Violet Etonnant

Ik heb een haat/liefde verhouding met de Noir Couture mascara van Givenchy. De waterproof variant vind ik drie keer niets en de gewone versie vind ik soms geweldig en soms een nachtmerrie. De ene dag krijg ik er lange en slanke wimpers van, terwijl de andere dag de hoeveelheid klonters haast niet te tellen zijn.

Violet Etonnant is een hele donkerpaars. Zó donker dat hij haast zwart lijkt. Ik heb hem hierboven op mijn naakte oog gefotografeerd, maar ik draag hem ook op alle andere foto’s met volledige ooglook in dit artikel. Ik ben nog steeds niet weg van de mascara. Ondank dat ik de verpakking wel heel erg mooi en chic vind. Hij is oké, maar voor wat hij kost moet ‘ie fantastisch zijn.

Givenchy Noir Couture Violet Etonnant € 33,00

givenchy_extravagancia_herfst_2014_30

givenchy_extravagancia_herfst_2014_31

givenchy_extravagancia_herfst_2014_32

givenchy_extravagancia_herfst_2014_33

givenchy_extravagancia_herfst_2014_34

givenchy_extravagancia_herfst_2014_35

givenchy_extravagancia_herfst_2014_37

Givenchy Le Rouge Pourpre Inouï

Als allerlaatste zijn we aangekomen bij de prachtige Le Rouge lipstick in de kleur Pourpre Inouï. Een boterzachte en belachelijke romige lipstick met een prachtige semi matte finish. De kleur vind ik te gek. Diep donkerrood. Zo chic, ik ben het nog lang niet zat. Ook de verpakking is schitterend. De leren huls is uniek en voelt luxe en stoer aan.

De lipstick is romig en intens van kleur, maar geeft daarom wel aardig wat af. Wanneer de bovenste laag eraf slijt is de kleur nog steeds duidelijk aanwezig, maar iets minder vettig en nog iets matter. Mooier ook, als je het mij vraagt. De lipstick houdt zo’n 3 tot 4 uur.

Givenchy Le Rouge Pourpre Inouï € 34,95

givenchy_extravagancia_herfst_2014_36

Pfoe, ik moet even bijkomen van deze collectie. De woorden stroomden over. Ik vind bijna alles ontzettend mooi. Veel mooier dan ik verwachtte toen ik de producten nog niet geswatcht en in een make-uplook gebruikt had. Ik vind de producten sensueel en chic. De kleuren zijn donker, maar er is ook nog genoeg ruimte voor een zachte kleur blush en wat (gouden) glitters in de oogschaduw.

Ik ben enthousiast, dat mag duidelijk wezen. Vooral het make-up palette en de lipstick vind ik te gek. Twee bijzondere en opvallende items die er mooi uitzien en die goede kwaliteit hebben. Het zijn echte eye catchers voor wanneer straks de blaadjes van de bomen vallen.

Givenchy Extravagancia herfst ’14 – te koop bij Douglas.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 23 juli 2014 | 95 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Monique op 23 juli 2014 06:08

Oh my god.. wat een prachtige lippenstift! En de nagellak.. en mascara. Alles is zo mooi!!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 23 juli 2014 06:09

Hoewel ik niet zo hou van lipkleuren in doosjes, vind ik het palette echt prachtig! De lipstick staat je ook heel goed trouwens :)

[Beantwoorden]


Door Koalabeautymama op 23 juli 2014 06:38

Wow echt onwijs mooi! Toen ik bij de Douglas werkte, was Givenchy altijd mijn favoriete merk. Ze hebben zulke mooie producten en de verpakking ziet er mysterieus uit. Love it!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 23 juli 2014 06:42

Wow die lipstick staat je echt super mooi! En de oogschaduws zijn ook idd wel leuk, alhoewel ik de kleuren op de ogen nog intenser had verwacht.

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 23 juli 2014 06:45

Dat palette is zo mooi! Die wil ik ook!

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 23 juli 2014 07:14

Zo zeg prachtige collectie! De kleuren van je ooglook zijn zo prachtig (love)

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 23 juli 2014 07:28

De lipstick vind ik qua swatches het mooist en meest gepigmenteerd lijken. Prachtige verpakkingen ook.

[Beantwoorden]

Carien antwoordt op 23 juli 2014 om 07:34:

Wow wat een bijzondere collectie. Die lipstick staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 23 juli 2014 07:32

Wauw, vooral het palette vind ik prachtig; de kleuren zien er zo mooi en intens uit. Ook de Le Rouge lipstick staat je fantastisch, je kan dat soort tinten echt goed hebben!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 23 juli 2014 07:33

Wat een mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 23 juli 2014 07:34

OMG dat palette in die lipstick, die zijn echt fantastisch mooi! Oef, wat zou ik die graag aan mijn collectie toevoegen. De prijzen zijn wel behoorlijk hoog, dus dat wordt sparen, maar wat een pracht producten. xxx

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 23 juli 2014 07:37

Wauw wat een indrukwekkend palette! En je hebt er echt een heel mooie look mee gemaakt. Toen ik de kleuren zag was ik erg nieuwsgierig naar hoe je het zou verwerken in een ooglook, maar het staat je ongelooflijk mooi! En de lipstick is zeker een beauty, wat een te gekke collectie :)

[Beantwoorden]


Door Sheling op 23 juli 2014 07:38

“Hij glittert hysterisch” hahaha :roll: :roll:
Ik vind de oogschaduws echt prachtig en ook de lippenstift vind ik erg mooi :)
Ik zou zelf nooit een dure mascara kopen denk ik omdat hij dan inderdaad wel waar moet zijn voor z’n geld.
Mooie look had je gemaakt :)

[Beantwoorden]


Door Natasja | beautyflamenatasja op 23 juli 2014 07:40

Mooie collectie! Het palette ziet er fantastisch uit! Ook de mascara ziet er goed uit. Al zal ik die niet gauw kopen omdat jij er over twijfelt.
De lipstick ziet er mooi uit. Niet mijn kleur – ik ben zelfvan de nude kleuren – maar wel een mooie afwerking!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 23 juli 2014 08:10

Leuk artikel!

Maar phoe.. Ik hoef nog even niet aan de herfst te denken ..!
De vakantie is net pas begonnen :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2014 om 10:08:

Ben ik met je eens, is elk jaar weer even gek met de collecties.

[Beantwoorden]

Rosanne antwoordt op 24 juli 2014 om 23:18:

Ja, hoewel ik wel weer uitkijk naar de lente collecties in de winter! :cool:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 juli 2014 08:25

Wat een prachtige collectie! Ik had toen ik de swatches van de oogschaduws zag, een hele donkere ooglook verwacht, maar wat heb je deze kleuren mooi gecombineerd. Speel, subtiel, maar toch ook nog wat van die mooie paarse kleur. Het nagellakje vind ik erg tof!

[Beantwoorden]


Door Julie op 23 juli 2014 08:25

Die lipstick kleur staat je echt prachtig!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 juli 2014 08:33

Erg mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 23 juli 2014 08:38

Wat een prachtige collectie! De producten zien er echt schitterend uit!

X Sara

[Beantwoorden]


Door beautyinsideandoutNL op 23 juli 2014 08:39

Wauw, die lipstick is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 23 juli 2014 08:43

Wat een mooie ooglook heb je gemaakt zeg,mooie producten je kan zo leuk schrijven

[Beantwoorden]


Door Larissa Beets op 23 juli 2014 08:44

Wow mooie producten!

[Beantwoorden]


Door pamela op 23 juli 2014 08:47

wauw, wauw, wauw!!!!!!!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door xNailartForYou op 23 juli 2014 09:05

Prachtige producten! Jammer dat ze ver boven mijn budget zijn.

xx xNailartForYou

[Beantwoorden]


Door Emma op 23 juli 2014 09:16

Wow die lipstick staat je echt fantastisch! Leuke post! X

[Beantwoorden]


Door Take-a-bow op 23 juli 2014 09:23

Wauw! Deze collectie is zó mooi, ik ben echt verliefd op het palette!

[Beantwoorden]


Door Syl op 23 juli 2014 09:26

Ik vind de lipstick prachtig!
(ik heb trouwens een getinte primer van Givenchy en die is prima te gebruiken als foundation!)

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 juli 2014 09:31

Wat een prachtige producten en foto’s! De oogschaduw kleuren zijn niet zo mijn ding, nogal licht. De lipstick vind ik echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 23 juli 2014 09:45

Wat een mooie collectie! Hele gave kleuren met goede pigmentatie. Mooie foto’s ook! De ooglook vind ik echt prachtig! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2014 om 10:08:

Dankjewel Idhuna!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 juli 2014 09:48

Ik lees dit en het enige wat ik kan denken is: die lipstick! die lipstick! Wow wat een plaatje zeg. Jammer dat ie maar een uur of 3 – 4 blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 23 juli 2014 10:04

Ik doe altijd een klein vreugdedansje als je een collectie voorstelt, omwille van de SUPER mooie foto’s die je maakt. Ze kunnen gewoon campagnefoto’s zijn! Zoals ik hem nu zie vind ik de mascara ook tegenvallen, zeker voor die prijs. Ik heb nu eentje van ELF, megaaa budgetproof en die is fantastisch. Zo zie je maar dat het niet altijd duur hoeft te zijn om goed te zijn. Mijn favoriet is de lipstick!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2014 om 10:08:

Dankjewel Eva :$

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 juli 2014 10:21

Wauw, die lipstick, echt te mooi! Givenchy blijft één van mijn favoriete merken!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 23 juli 2014 10:31

Die lipstick! (love) Ik ben echt gek op zulke donkerrode tinten, naar mijn mening staan die ook echt bij iedereen fantastisch. Het oogschaduwpalette is ook prachtig, maar ik zou toch eerder voor de lipstick gaan.

[Beantwoorden]


Door Celia op 23 juli 2014 10:33

Givenchy is echt een prachtig merk! Dat palette en de blush vind ik heel mooi. En wauw, die lipstick!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 23 juli 2014 10:37

Wauw, wat een eyecatchers! Ze hebben de verschillende producten mooi op elkaar afgesteld.

[Beantwoorden]


Door Tina op 23 juli 2014 11:19

Die lippenstift!! Waw, donkerrode tinten blijven echt tijdloos elegant!

[Beantwoorden]


Door coby op 23 juli 2014 11:25

Vera ik vind je er mooi uit zien en wat staat bij jou toch rode lippen heel goed bij je staan dat is niet bij iedereen zo.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2014 om 10:09:

Dankjewel coby!

[Beantwoorden]


Door Pauline op 23 juli 2014 11:26

Je full face is echt prachtig! En ik vind dat de mascara je eigenlijk heel goed staat hoor :D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 23 juli 2014 11:31

Deze collectie ziet er inderdaad erg mooi uit! De oogschaduw kleuren staan je ook heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Sara op 23 juli 2014 11:38

Wauw wauw wauw wat een prachtige collectie. Je hebt echt een prachtig subtiele ooglook gemaakt met dat mysterieuze palette. De lipstick staat je fantastisch.

[Beantwoorden]


Door Linda op 23 juli 2014 12:04

Ik vind het ook een onwijs mooi merk, en de nieuw collectie spreekt mij ook zeker aan!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 23 juli 2014 12:05

Wat een prachtige oogschaduw! Die zwarte vooral wow zoiets heb ik nog niet vaak gezien.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 23 juli 2014 12:22

Wat een prachtige collectie zeg! Vooral de lipstick vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 23 juli 2014 12:28

De lipstick is echt to die for… maar ik zie de blush niet zo goed zitten. Die is me iets te subtiel. Jammer van de mascara!

[Beantwoorden]


Door Annelie op 23 juli 2014 12:58

Mooie lijn, ziet er goed uit zeg!! :D

[Beantwoorden]


Door Janneke | Beautyroad op 23 juli 2014 13:03

Prachtige collectie! Die lipstick is echt geweldig mooi!

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 juli 2014 13:06

Wat een prachtige collectie! De ooglook en de lipstick staan je ontzettend mooi!
De nagellak is ook niet helemaal mijn ding maar staat inderdaad wel mooi bij deze collectie!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 juli 2014 13:22

Die onderste lipstick is echt prachtig! (love)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 23 juli 2014 13:27

Oh boy oh boy oh boy, zoveel moois bij elkaar! De nagallek vind ik eigenlijk echt HEEL mooi, heel apart. En de ooglook vind ik ook erg geslaagd.

[Beantwoorden]


Door Kim op 23 juli 2014 13:31

Vandaag is een nationale dag van rouw afgekondigd voor de slachtoffers van de vliegtuigramp. Ik had persoonlijk zelf graag gezien dat alle (beauty)bloggers die ik volg, hier ook bij zouden stilstaan en vandaag geen nieuwe posts of reclame zouden plaatsen. Uit respect en medeleven, voor 1 dag even niet aan geld verdienen denken. Helaas zegt geen enkele blogger hier wat over in een filmpje of wat dan ook. Erg jammer, jullie bereiken immers een groot publiek en op die manier wordt iedereen er even bewust van het feit dat materialistische dingen, en geld verdienen relatief is en tegenover zo’n immense ramp er eigenlijk niet toe doet. Spijtig!

[Beantwoorden]

Di antwoordt op 23 juli 2014 om 16:29:

Jeetje? Iedereen leeft mee hoor daar hoef je niet over te twijfelen, iedereen gaat door met z’n leven.

[Beantwoorden]

Djodie antwoordt op 23 juli 2014 om 17:37:

Aangezien je dit stukje bij meerdere blogs hebt geplaatst, heb je zelf kennelijk genoeg tijd om ook vandaag de beautyblogs te bezoeken..
Iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om en ik vind het juist fijn om op zo’n trieste dag even iets anders te lezen dan al die pijn en verdriet, dat wil niet zeggen dat er niet mee geleefd word.
Je kunt er ook voor kiezen om dit soort “entertainment” niet op te zoeken als je het zo erg vind..

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 24 juli 2014 om 01:32:

Met een normale baan neem je vandaag toch ook niet vrij? Het is niet alsof het artikel om 4 uur online kwam, dus wat is precies je punt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2014 om 10:09:

Hoi Kim, ivm de vliegramp is er geen artikel in de middag online gekomen.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 23 juli 2014 14:53

Wauw, die kleur van de lipstick is echt prachtig (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 juli 2014 15:53

Waauw je ooglook, heel mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 23 juli 2014 16:38

Wauw Vera, die lippenstift vind ik zo mooi! Ik ben helemaal onder de indruk van de kleur. Dit is zeker eentje die ik graag in de winkel zou willen proberen en ik vermoed dat ik hem mee naar huis ga nemen. Dit is gewoon mijn herfstkleurtje :)

[Beantwoorden]


Door Jana op 23 juli 2014 16:48

Die lipstick is supermooi :)!

[Beantwoorden]


Door Lexi op 23 juli 2014 16:55

Mijn mond viel een beetje open bij het zien van de lipstick. Wauw, wauw, wauw! Ik ben verliefd! Het palette vind ik ook heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Djodie op 23 juli 2014 17:36

Aangezien je dit stukje bij meerdere blogs hebt geplaatst, heb je zelf kennelijk genoeg tijd om ook vandaag de beautyblogs te bezoeken..
Iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om en ik vind het juist fijn om op zo’n trieste dag even iets anders te lezen dan al die pijn en verdriet, dat wil niet zeggen dat er niet mee geleefd word.
Je kunt er ook voor kiezen om dit soort “entertainment” niet op te zoeken als je het zo erg vind..

[Beantwoorden]


Door Evi op 23 juli 2014 17:39

Supermooie lipstick!! Toch ben ik verbaasd dat een lipstick met zo een prijskaartje maar 3 a 4 uur houdt. Ik ben onlangs fan geworden van Catrice Ultimate Colour lipsticks. Geloof me; ik denk dat ik alle high end merken al eens in huis heb gehad, maar Djeeeeeeeezz wat zijn de lipsticks van Catrice fijn. Blijven perfect zitten en het is de enige lipstick die ik er niet na een paar uur weer af wil vegen. Je voelt echt niet dat ie op je lippen zit. Dus ik hoop dat er een kleur van Catrice is die hier in de buurt komt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2014 om 10:10:

Die vind ik ook erg fijn, vooral de matte tinten. Helaas zijn mijn favorieten eruit :-(

[Beantwoorden]

Evi antwoordt op 24 juli 2014 om 10:25:

Dat is altijd heel jammer ja! Ik draag sindskort vaak ‘The lips are on fire’, krijg zoveel complimenten erover! Hoop dus dat die er nooit uit gaat! (love)

[Beantwoorden]


Door Eva op 23 juli 2014 19:14

Hele mooie foto’s weer Vera. En een hele mooie collectie. Iets minder mooi voor je portemonnee :X

Ik blijf jou echt de leukste beautyblogger vinden. Zo eerlijk en oprecht altijd. Respect

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2014 om 10:10:

Dankjewel Eva!

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 23 juli 2014 19:34

Die verpakkingen <3 Dat leer <3 Jouw ooglook <3. Mooi!

[Beantwoorden]


Door Lilian op 23 juli 2014 20:11

Ik vind vooral de oogschaduws en de lipstick het mooist :)

[Beantwoorden]


Door Talita op 23 juli 2014 20:32

Wat een gave collectie en mooi gepigmenteerd! De prijzen vallen me ook best mee en de lipstick is mijn favoriet hier van!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Silke (The Make-up Family) op 23 juli 2014 21:12

Eerlijk, voor de enorme prijzen van sommige producten vind ik het niet wauw.. De lipstick staat je wel goed!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 23 juli 2014 21:36

Ahh, ik heb nog verjaardagsbonnen om op te maken: op naar de parfumerie voor het palletje. Ook de ongehoord rood-paarse lipstick (vertaling van de naam; mocht je ooit vertalingen vanuit het Frans nodig hebben laat weten, doe het met plezier: heb een Franstalige vriend, zodoende is mijn Frans ook erg goed)is geweldig, maar omdat hij niet zoveel anders is als mijn rougeG gigolo van Guerlaine, laat ik die toch maar even liggen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2014 om 10:10:

Shop ze ^^)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 23 juli 2014 22:48

Het palette vind ik echt prachtig, eindelijk eens iets anders dan de standaard bruine herfstkleuren. Ik vind elke tint stuk voor stuk prachtig en ben heel blij dat er eens een wat meer gewaagde kleur als paars in zit. Deze foto vind ik trouwens echt prachtig: http://veracamilla.nl/wp-content/uploads/givenchy_extravagancia_herfst_2014_08.jpg
Misschien leuk als we hem als bureaublad achtergrond kunnen downloaden?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2014 om 10:11:

Dankjewel Bianca! Ik ga kijken wat ik kan doen.

[Beantwoorden]


Door Jentel op 23 juli 2014 23:08

Wauw die lipstick staat je echt prachtig! :wow:
Kisses

[Beantwoorden]


Door Lys op 23 juli 2014 23:20

Deze collectie is prachtig zeg! De paarse oogschaduw en de lipstick zijn m’n favoriet. De lipstick doet me wat denken aan een niet-matte versie van MAC Diva!

[Beantwoorden]


Door Ineke op 24 juli 2014 00:34

wow de prijzen zijn echt een beetje te hoog vind ik

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 juli 2014 01:33

Waaaauw! Die lippenstift! Super mooi!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 24 juli 2014 12:32

Wauw! Dat palette.. die lipstick! Alles is mooi!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 24 juli 2014 13:35

Wat een mooie producten! De verpakkingen zijn erg mooi

[Beantwoorden]


Door Nikki op 24 juli 2014 14:39

Wat maak je toch altijd mooie looks, prachtig ben je!

[Beantwoorden]


Door Marion op 24 juli 2014 17:26

Ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 24 juli 2014 17:33

Die lipstick .. ik ben verkocht!

[Beantwoorden]


Door sana op 24 juli 2014 20:11

Wauw echt hele mooie fotos

[Beantwoorden]


Door Luuke op 24 juli 2014 21:38

Wauw Echt mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Desdemona op 24 juli 2014 23:22

Oelala die lipstick, must have. Goede donkerrode lipsticks zijn zo moeilijk te vinden.

[Beantwoorden]


Door Roos op 25 juli 2014 02:15

Ik was echt al tijden op zoek naar een mooie donker rode lipstick, yes!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 25 juli 2014 15:31

Die Le Rouge lipstick… ik ben verliefd.

[Beantwoorden]


Door Sandy op 29 juli 2014 02:05

Klopt het dat de lipstick nog niet op de site staat?

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 29 juli 2014 11:47

Wauw, die lipstick is echt prachtig (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 juli 2014 14:10

de lipstick!!!

[Beantwoorden]