Blog geboden

blog_gebeden01b

Wat vind ik belangrijk wanneer ik een blogpost schrijf? Vooral voor reviews heb ik een aantal regels voor mezelf. Er zijn een paar dingen waar ik me standaard aan vast houd. Het vaste stramien voor een lovend artikel over een nieuw oogschaduwpalette, maar ook over een negatieve review over eyeliner. Zo weet ik met elk artikel ongeveer waar ik aan toe ben en het kan jou misschien ook helpen.

Bourjois_easy_nail_art_kit07

Informatie

Wat ik doe voordat ik begin met het reviewen van producten, is informatie verzamelen. Ik ben wel eens te ongeduldig geweest, waardoor ik een product al gefotografeerd en getest had en er toen pas achter kwam dat er nog een dik embargo op zat (dat betekent dat ik er tot een bepaalde datum niets over mag publiceren). Daarom is de eerste stap het verzamelen van alle informatie. Wat is het precies, wanneer is het te koop, hoe gebruik je het, hoe duur is het, enzovoorts.

Foto’s

Vervolgens ga ik aan de slag met de foto’s. Hoe ik die maak lees je hier. Ik vind het belangrijk dat deze helder zijn en dat de producten goed tot hun recht komen, maar ook dat het plaatje aangenaam is om naar te kijken. Ik maak de meeste foto’s op mijn glazen bureau, maar ik speel ook wel met diverse achtergronden en accessoires om de afwisseling erin te houden. Ik wil dat de veracamilla homepage er mooi uitziet en dat elk artikel uitnodigt tot lezen.

blog_gebeden03

Leesbare tekst

Niet teveel, maar ook niet te weinig tekst. De balans vinden is best lastig. Ik wil niet dat het lijkt alsof ik een artikel heb afgeraffeld, maar ik wil je ook niet overspoelen met een 1500 woorden lange review over een simpele lipstick. Ik probeer de tekst luchtig, leesbaar en speels te houden. Af en toe een grapje maken vind ik leuk, ook al krijg ik dan op mijn kop van mijn oma omdat het niet professioneel staat (sorry, oma).

Eigenheid

Natuurlijk is het belangrijk in de gaten te houden wat andere bloggers te doen en je eigen blog te ontwikkelen, maar ik probeer wel mijn eigen stijl te houden zonder dat het saai wordt. Niet makkelijk, maar als het lukt voelt het wel heel goed! Ik zet daarom altijd tekst op de eerste foto van een artikel en fotografeer standaard op mijn glazen bureau. Natuurlijk hebben we ook allemaal onze eigen manier van schrijven, fotorgaferen en reviewen, zonder dat we het misschien door hebben.

love_suuz_ring01

Volledigheid

Een artikel moet pakkend beginnen en duidelijk eindigen. Reviews sluit ik af met een conclusie. Raad ik je het/de product(en) aan of niet, wat zijn de voor- en nadelen? Het geheel moet overzichtelijk ogen met duidelijke alinea’s, prijzen en de foto’s in logische volgorde.

Plezier

Met plezier een artikel maken is niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou leuker. Het leest prettiger! Als ik in het archief duik zie ik direct welke blogposts ik met plezier heb geschreven en welke ik eigenlijk niet zo heel leuk vond om te doen. Al doende leer je daarvan. Een negatieve review schrijven is bijvoorbeeld ook lastig, maar doe ik wel. Om te zeggen dat ik dat met plezier doe klinkt wat cru, maar het is niet dat ik het rot vind om te doen.

Natuurlijk schrijf ik veel liever een positieve review, maar of ik met plezier een review schrijf hangt meer af van het soort product. Niet of het goed of slecht is, maar wanneer ik er veel over kan zeggen, de foto’s goed gelukt zijn en/of het een bijzonder en vernieuwend product is, vind ik het doorgaan leuker om over te bloggen.

nieuwe_layout021

Dat waren mijn blog geboden. Misschien dat ik straks tot de ontdekking kom dat er nog gebeden missen, dan zal er nog een deel twee online komen. Dit zijn wel zo’n beetje de basics, de dingen die ik belangrijk vind. Hopelijk vond je het leuk om te lezen en begrijp je zo een beetje hoe ik de meeste blogposts maak!

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 9 juli 2014 | 103 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door De Blogster op 9 juli 2014 15:03

Oeh, handige tips! Fijne blogpost om te lezen (:

[Beantwoorden]

De Blogster antwoordt op 9 juli 2014 om 15:04:

Of nouja, tips, ik zie het als tips/richtlijnen :)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 9 juli 2014 15:03

Leuk om te lezen! Ik vind je foto’s er altijd heel mooi uitzien, zeker een groot pluspunt van jouw blog :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 juli 2014 15:04

Wat een super leuk artikel, kan me er helemaal in terugvinden!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 9 juli 2014 15:04

Wauw, wat fijn dat je jouw routine voor het maken/schrijven van een artikel met ons deelt. Het zijn echt hele fijne tips, waar ik weer wat van kan leren! En natuurlijk blijft het hebben van plezier in het schrijven van artikelen het belangrijkst, als dat mist, merken lezers dat ook.

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 juli 2014 15:05

Leuk geschreven en herkenbaar :) Denk dat het laatste punt nog wel het belangrijkste is :wow:

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 juli 2014 15:08

Leuk om te lezen hoe je het allemaal een beetje doet :)

[Beantwoorden]


Door Renske op 9 juli 2014 15:08

Erg leuk om te lezen hoe jij zoal je artikelen maakt etc. Net alsof ik achter de schermen ben!
Xx

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 juli 2014 15:09

Goed om te lezen! Er zit soms echt veel meer werk in een blogpost dan je in eerste instantie denkt. ^^)

[Beantwoorden]


Door Koalabeautymama op 9 juli 2014 15:10

Ik vind al je artikels en reviews fijn om te lezen en de foto’s zijn een lust voor het oog. :)

[Beantwoorden]


Door Oum Feerozah op 9 juli 2014 15:11

Fijn artikel , ik ben het meer dan eens met je ! En jou manier van bloggen laat mij elke dag beginnen met jou url, om te kijken wat jij online hebt staan! Je hebt altijd iets grotere blogs maar die zijn toch weer anders , heel leuk! (love)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 juli 2014 15:11

Psssst…bedoel je niet geboden?!

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 9 juli 2014 om 15:39:

:yes: geboden indeed.

[Beantwoorden]

Mo antwoordt op 9 juli 2014 om 16:33:

Jup geboden

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 18:20:

Suf! Dankjulliewel, heb het aangepast.

[Beantwoorden]

Anaïs antwoordt op 9 juli 2014 om 19:57:

Haha, stiekem is de URL nog steeds blog gebEden… :-P


Door Vanessa op 9 juli 2014 15:13

Leuk om te lezen. Ik vind je foto’s heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 juli 2014 15:13

Leuk artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 juli 2014 15:17

Ik ben het helemaal met je blog gebeden eens! Ik vind al de punten die jij noemt ook belangrijk in mijn reviews. Vooral dat het ook duidelijk (ook qua foto’s) en overzichtelijk is en alle informatie bevat is wel iets dat bij mij de doorslag geeft of ik een review goed vind of niet, en natuurlijk eerlijkheid, dat vind ik ook wel heel belangrijk! Als iemand niet oprecht is merk je dat meteen!

[Beantwoorden]


Door Mo op 9 juli 2014 15:19

Geboden bedoel je denk ik, in plaats van gebeden? :) Wel een leuk en handig artikel!

[Beantwoorden]


Door Merel op 9 juli 2014 15:20

Leuk artikel! Weer eens wat anders. Leuk om te zien hoe jij bezig bent met je blog.

[Beantwoorden]


Door Romy op 9 juli 2014 15:23

Fijn artikel, ik sluit me hier helemaal bij aan!

[Beantwoorden]


Door Thari op 9 juli 2014 15:24

Wat leuk, zo’n totaal andere post tussendoor! Het leest lekker weg! Heb je er wel eens over nagedacht om een boek te schrijven?

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 juli 2014 15:25

Fijn artikel, je ziet het altijd goed als iemand het met tegenzin heeft geschreven inderdaad, dat is zonde en dus niet nodig:)

[Beantwoorden]


Door Simone op 9 juli 2014 15:26

Leuk om te lezen hoe je dat uitwerkt!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 9 juli 2014 15:27

Handige tips! Ik denk dat je helemaal gelijk hebt.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 9 juli 2014 15:38

In correct Nederlands zou het Blog Geboden zijn, niet gebeden. Dat is totaal iets anders ;P

[Beantwoorden]

Mo antwoordt op 9 juli 2014 om 16:34:

Ja ik dacht ook al, ben ik nou de enige die dat ziet haha

[Beantwoorden]


Door Cherel op 9 juli 2014 15:45

Handig artikel en leuk dat je dit met ons deelt.

[Beantwoorden]


Door Meike op 9 juli 2014 15:45

Wat een goed artikel, fijne tips! Ik vind ook echt dat je passie en plezier heel erg goed terug ‘ziet’ bij jou, zoals je zelf noemt is dat heel belangrijk. Ik vind dat veel bloggers een voorbeeld aan je kunnen nemen, haha (:

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 9 juli 2014 15:47

Dat zijn handige tips en wat een prachtige foto’s maak je ;-)

Fijne dag en vooral avond als je naar het voetballen gaat kijken Xoxo

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 9 juli 2014 15:50

Ik denk dat je geboden bedoelt :-) Maar leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 9 juli 2014 15:50

Handig artikel! Hier leer ik ook weer van :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 9 juli 2014 15:50

Aww ik vind jouw grapjes juist super leuk en helemaal ‘Vera’. (Sorry oma van Vera, hihi)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 18:23:

Haha, dankje!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 juli 2014 15:52

Heel erg leuk om te lezen! Je foto’s zijn altijd écht prachtig. Ga zo door! :D

[Beantwoorden]


Door Roos op 9 juli 2014 15:52

Handig artikel! x

[Beantwoorden]


Door Senna krekels op 9 juli 2014 16:11

Super fijn artikel! Hier heb ik echt wat aan!! Xx

[Beantwoorden]


Door Boukje op 9 juli 2014 16:16

Goede punten! Je voldoet overal super goed aan :)
Alleen moet het geboden zijn, meervoud van gebod. Gebeden is het meervoud van gebed, binnen een geloof ;)

[Beantwoorden]


Door Phylicia op 9 juli 2014 16:17

Je bent de afgelopen tijd ontpopt tot m’n favo blogster! Waar anderen steekjes laten vallen, inderdaad erg langdradig zijn, niet goed letten op feedback van lezers, vind ik jouw blog echt een heerlijke frisse wind! Dit artikel slaat de spijker op z’n kop: je bent speels, netjes, consequent en professioneel, maar vooral helemaal Vera.

Ik lees en zie je graag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 18:23:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 9 juli 2014 16:17

Leuk om te lezen waar volgens jou een artikel aan moet doen, alleen doe ook voor de titel goed je research. Zo te merken kom je niet uit een religieus gezin, anders had je vast het verschil tussen gebeden (wensen) en geboden (regels) wel geweten…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 18:23:

Het was eigenlijk wel een beetje als religieus ding bedoeld, alsof bloggen mijn religie is. Maar ik heb het toch maar aangepast, want ik snap dat het verkeerd over kan komen.

[Beantwoorden]


Door DQ op 9 juli 2014 16:23

Haha wat mooi dat je oma grapjes niet professioneel vindt! Fijn artikel.

[Beantwoorden]


Door Take-a-bow op 9 juli 2014 16:27

Handig artikel!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 9 juli 2014 16:27

Deze tips zijn heel handig! Ik probeer mezelf ook altijd aan deze gebeden te houden, zo zijn de artikels het leukst voor iedereen :)

[Beantwoorden]


Door Joni op 9 juli 2014 16:29

Ik vind het net fijn dat je grapjes in je artikel stopt :D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 9 juli 2014 16:30

Leuk artikel! Inderdaad, wat structuur is wel op z’n plaats… & als je nog niet mag communiceren over een bepaald product, altijd handig om dat op voorhand te weten ;-)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 juli 2014 16:31

Heel interessant artikel Vera. Handige tips staan erin voor (beginnende) bloggers! Ben het eens met wat je schrijft.

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 9 juli 2014 16:33

Ha! heel goeie en inspirerend artikel. Ikzelf struggle ook wel eens met een te lange tekst waar ik nog wat ik moet snoeien. Ik vind jouw reviews echt heel erg goed, en speels, met heel goeie foto’s dus ga vooral zo door. En wat leuk dat je oma je blog leest :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 18:22:

Kreeg vanochtend alweer een mail van d’r over een fout :D Haha!

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 9 juli 2014 16:33

Leuk artikel om te lezen. Zeker heel erg handig!

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 juli 2014 16:37

Leuk om te lezen

[Beantwoorden]


Door Esmée op 9 juli 2014 16:37

Heel handig artikel! Ik blog zelf ook, en je leest het inderdaad als je het afgeraffeld hebt of het niet zo leuk vond om te schrijven!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 9 juli 2014 16:45

Handiggg!

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 juli 2014 16:49

Leuk en originele post! Hier hebben de bloggers onder ons nog iets aan.

[Beantwoorden]


Door Hester op 9 juli 2014 16:53

Leuke post met bloggebOden ;-)! Ik vind jouw foto’s vooral altijd heel erg sterk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 18:22:

Ja fuck, toen ik achter de fout kwam moest ik al gelijk aan jou denken :D

[Beantwoorden]

Hester antwoordt op 16 juli 2014 om 00:26:

Haha, vind ik leuk ^^) Ik bouw al een hele reputatie op zo te lezen. Het moet eigenlijk ook nog aan elkaar trouwens, ‘blog’ en ‘geboden’ (samenstellingen mag je meestal gewoon als één woord schrijven). Niet dat ik het een heel logische titel vind, maar voor dit soort artikelen titels verzinnen is altijd lastig en dit is tenminste wel uitnodigend omdat het mensen nieuwsgierig maakt ;-)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia.blogspot.com op 9 juli 2014 16:57

Heel fijn om te lezen! En zeg maar tegen je oma dat jouw schrijfstijl mèt grapjes en leuke metaforen of illustraties de hoofdreden is volgens mij (samen met foto’s!) dat je blog zo goed werkt! :) Oma’s toch hé :crazy: Een plezier om tweemaal daags langs te komen!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 9 juli 2014 17:17

Ik vind je blogs altijd een feest om te lezen. Het leest makkelijk weg, mooie plaatjes, erg fijn allemaal. Leuk om je tips te lezen. Ik vind het ook altijd lastig om de juiste hoeveelheid tekst te schrijven. Ik ben snel lang van stof (nu ook).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 18:21:

Dankjewel! En ik moest lachen om de laatste zin. Valt heel erg mee hoor! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 9 juli 2014 17:24

Goede punten! En ook herkenbaar dat je je eraan houdt. Dat maakt jouw blog zo prettig leesbaar. :lees:

[Beantwoorden]


Door pamela op 9 juli 2014 17:35

wat een leuke tips!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 juli 2014 17:39

Goede punten Vera. Ik vind je reviews altijd erg duidelijk en fijn geschreven.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 9 juli 2014 17:57

Super bedankt dat je dit deelt. Soms vind ik het nog wel erg moeilijk om een balans te vinden en heb ik achteraf (als het al is gepubliceerd) soms nog wel van: Shit, dat had ik ook nog moeten benoemen. Achja, al doende leert men denk ik dan maar. Nogmaals bedankt! xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 18:21:

Dat hebben we denk ik allemaal wel eens, het hoort erbij! Dat je die dingen ziet en er over nadenkt is positief! :-)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 9 juli 2014 18:07

Fijn artikel, erg handig om door te lezen en in mijn achterhoofd te houden! Ik moet zeggen dat ik het eigenlijk wel met je eens ben!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 9 juli 2014 18:08

Enorm handig!Het is inderdaad soms lastig!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 juli 2014 18:52

Hey,

leuk om te lezen dit! De dingen die je benoemd zie ik altijd duidelijk terug in je artikelen. Vooral je foto’s vind ik echt geweldig. You go girl!

xx

[Beantwoorden]


Door Annelie op 9 juli 2014 19:10

Mooi en handig lijstje heb je gemaakt. Ik vind jouw post altijd zo makkelijk weg lezen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Talita op 9 juli 2014 19:11

Inderdaad wel handig om voor jezelf regels te stellen. Ik heb maar 1 post in de week dus ik houd me er niet al te veel mee bezig.
Wel handige tips zo!
Liefs

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 9 juli 2014 19:15

Leuk om te lezen, zo ‘behind the scenes’.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 9 juli 2014 19:31

Wat leuk om te lezen! Ik vind zowel je foto’s als schrijfstijl erg mooi en fijn om te lezen.

[Beantwoorden]


Door Jana op 9 juli 2014 19:46

Fijn om dit te lezen :) x

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 juli 2014 20:27

Heel leuk artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 juli 2014 21:45

Even terugkomend op de passage over eigenheid: Ik vind echt dat jij je met je blog onderscheid van anderen door je vlotte pen en je fotografie. Dat mag echt gezegd worden! :-)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 juli 2014 22:08

Heel handig dit!
Ik vind het goed dat hier steeds meer aandacht voor is want ik kan het zo vervelend vinden als ik een blog lees waar bijna geen productinformatie staat of de foto’s echt bagger zijn.. En dan ook vaak nog met lettertype ienimienie waardoor je je neus tegen je scherm aan moet drukken om het te lezen..

Ik vind het echt goed hoe jij je artikels schrijft! En je foto’s zijn ook echt een pluspunt!
Ook vind ik het juist leuk dat je je artikelen niet te formeel schrijft, dat vind ik wel iets toevoegen aan die eigenheid en dan krijgen we ook het gevoel dat we je ‘kennen’

[Beantwoorden]


Door Julie op 9 juli 2014 22:12

Heel handig artikel! Als beginnend blogger, vind ik het erg leuk om te zien hoe ervaren bloggers het bloggen opvatten.

randomawkwardstuff.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 juli 2014 22:47

Erg leuk om te lezen hoe je te werk gaat met je producten. Erg handig voor ons allemaal om daaruit wat tips van mee te pakken! :)

xxx

[Beantwoorden]


Door Kikki op 9 juli 2014 23:04

Fijne tips zeg! Handig artikel is dit. :)

[Beantwoorden]


Door Jana op 9 juli 2014 23:16

Heel leuk artikel! Ik vind het inderdaad heel prettig dat je op het einde van je artikelen een conclusie zet, dat maakt een post echt af vind ik!

[Beantwoorden]


Door Gerlinde op 9 juli 2014 23:27

Ik vind jouw blogposts het fijnst om te lezen. Vooral omdat het allemaal zo duidelijk is; ik weet precies wat en waar alles staat in jouw posts. Je bent erg professioneel maar je schrijft toch best persoonlijk! En je foto’s zijn echt altijd prachtig. Ze zorgen er inderdaad altijd voor dat je je aangetrokken voelt to je post. :)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 10 juli 2014 06:32

Leuk om te lezen! Bij het lezen van de titel schoten er alleen 2 dingen door mijn hoofd:
1. Is er geld geboden op haar blog om te verkopen? Of 2. Verkoopt ze haar blog…

Gelukkig geen van beiden ;)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 10 juli 2014 07:25

Heel leuk dat je alles een keertje op een rij zet :)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 10 juli 2014 10:50

Zeer interessant om te lezen en je foto’s zijn altijd erg geslaagd!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 10 juli 2014 11:42

Volledigheid vind ik inderdaad ook een hele goede! En inderdaad dat de ‘eerste’ foto van een blogpost uitnodigt tot lezen. :wave:

[Beantwoorden]


Door Shaz op 10 juli 2014 13:16

Je ziet al meteen dat je jouw eigen stijl hebt en gewoon jouw eigen ding blijft doen.

Plezier in het bloggen is het belangrijkst, anders zie je het snel terug in de artikelen.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 10 juli 2014 18:01

Leuk artikel! Ik ben me nog heel erg aan het ontwikkelen met mijn blog (tenminste, dat hoop ik, haha), dus heb nog niet bepaalde richtlijnen voor mijzelf, omdat ik af en toe dingen veranderd. Ik plaatste bijvoorbeeld eerst ook altijd tekst op mijn eerst foto, maar vond het achteraf toch minder goed bij mij passen. Met reviews probeer ik juist wat langere artikelen te schrijven, omdat ik aan de reacties merk dat mijn bezoekers de uitgebreide, lange reviews juist heel fijn vinden. Maar dat lukt natuurlijk ook weer niet bij elk soort product.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 10 juli 2014 18:04

Handig artikel! Ik vind het ook moeilijk om de balans te vinden in de lengte van een artikel, maar ik ga niet speciaal extra info zoeken als ik niet aan genoeg woorden kom, dan laat ik het kort. x

[Beantwoorden]


Door Estrella op 10 juli 2014 21:23

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 10 juli 2014 22:43

Heej Vera,
Tof dat je wat met mijn feedback hebt gedaan! Als je ooit eens onzeker bent over bepaalde woordkeuze kun je me altijd mailen :)

[Beantwoorden]


Door shirley op 10 juli 2014 23:22

Ik vind dat je altijd heel erg fijn schrijft, je artikelen zijn echt fijn om te lezen en idd niet te lang maar ook niet te kort. Het is echt een precies genoeg om je informatie dat je zoekt over dat product eruit te halen. Erg fijn! xxxx

[Beantwoorden]


Door Bianca op 11 juli 2014 00:21

Leuk om te zien hoe professioneel je ermee bezig bent, en dat zie je ook goed terug op de site :-)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 juli 2014 11:09

Wat een handig artikel! Ik heb bij reviews ook wel een paar ‘standaard regels’ waar ik me aan houd. Informatie verzamelen is een goede inderdaad! Ik vind het ook belangrijk om bezoekers juist te informeren.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 11 juli 2014 13:31

Fijne richtlijnen heb je hier opgenoemd! Dankjewel Vera!

[Beantwoorden]


Door Angela op 11 juli 2014 21:30

Als je plezier hebt in het schrijven van een artikel komt het vaak al veel leuker over!

[Beantwoorden]


Door Naomi Dulos op 12 juli 2014 12:48

Super bedankt voor de tips!
Nu kan ik mijn blog rondom mijn reis naar Uganda veel leuker maken!

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 juli 2014 16:27

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 13 juli 2014 12:11

Wat een handig artikel! Ik vind je grapjes superleuk haha

[Beantwoorden]


Door Littlebibsy op 13 juli 2014 12:33

Tof geschreven, ook voor beginnende bloggers.

[Beantwoorden]


Door Curldelàcurl op 14 juli 2014 12:36

Jouw foto’s vind ik altijd supermooi Vera! Ook vind ik de artikelen die je schrijft fijn om te lezen. :) In ieder geval hele handige tips!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 28 juli 2014 16:43

Heel handig! Wat fijn dat je dit met ons deelt. :)

[Beantwoorden]