Twitter Question #175

twitter_question_175_01

Dit vond ik wel een hele leuke vraag die ik doorkreeg op Twitter, als suggestie voor de Twitter Question. Want alles wat je elke dag gebruikt, gebruik je waarschijnlijk omdat je het nodig, leuk of mooi vindt. En dan moet je opeens iets weglaten en ben je eigenlijk maar voor 90% ‘af’. Daar moet ik toch wel even over nadenken…

twitter_question_175_02

Natuurlijk ben je zonder make-up ook ‘af’, maar je begrijpt wat ik bedoel. Er mist gewoon iets in je make-up, iets wat je normaal wel elke dag gebruikt. Het kan iets zijn wat vrij onzichtbaar is, zoals poeder en wenkbrauwgel, maar als je door de dag heen toch gaat glimmen en je wenkbrauwen er als twee verzopen katjes bij hangen, merk je ook dáár wel degelijk wat van. Logisch ook, je gebruikt deze producten niet voor niets. Ze doen wat!

Ik denk dat ik blush zou weglaten. Zonder bronzer kan ik niet, maar ik heb al aardig wat kleur in mijn gezicht, dus als ik mijn foundation wat minder dekkend aanbreng kan ik denk ik prima de dag doorkomen zonder wat roze poeder uit een doosje. Foundation of concealer zou ik echt niet kunnen overslaan, net als oogschaduw basis, oogschaduw, eyeliner, mascara en wenkbrauwpoeder. Gezichtspoeder valt eventueel ook nog wel te overwegen. Lekker glimmen!

Als je 1 product wat je dagelijks gebruikt zou moeten weglaten, wat zou dat dan zijn?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 28 juni 2014 | 48 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Kim op 28 juni 2014 15:01

Ik zou dan voor eyeliner gaan denk ik! Het is mooi, maar ik kan het best missen. :)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 28 juni 2014 15:02

Ik zou voor wenkbrauwgel gaan. Ik gebruik het wel standaard iedere dag, maar als ik het eens niet gebruik dan zie je misschien niet eens zoveel verschil :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 juni 2014 15:05

Ik zou dan voor concealer gaan, ik heb deze niet altijd nodig en mijn foundation geeft ook al een goede dekking.

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 juni 2014 15:05

Oeh, wat een lastige vraag! Leuk om wat antwoorden te lezen, zelf zou ik denk voor wenkbrauwgel gaan. :/

[Beantwoorden]


Door Denise op 28 juni 2014 15:08

Ik denk dat ik dan voor de highlighter ga. Ik heb jaren doorgebracht zonder dit product en – volgens mij! – niet voor gek gelopen haha! <3

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 28 juni 2014 15:12

Mijn oogpotlood kan ik wel missen, beetje mascara en concealer onder je ogen doen wonderen :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 28 juni 2014 15:41

Ik denk mijn shimmer palet. Ik gebruik het om mee te highlighten, maar dat kan ik eigenlijk net zo goed met poeder.

[Beantwoorden]


Door Shiwani op 28 juni 2014 15:56

op een instagram foto had je een groene jas aan. Ik vroeg af waar je heb gehaald. Ik zoek al jaren zo een jas

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 28 juni 2014 15:57

Dat is nog best een lastige vraag! Ik denk dat ik mijn highlighter weg zou laten als het echt zou moeten.

[Beantwoorden]


Door brittje op 28 juni 2014 16:01

blush, al draag ik dat niet altijd als ik make up draag maar dan zou het mascara zijn want soms heb ik ook alleen mascara op
ps. vera ik zag net een filmpje waarin een meisje uit amerika mua gebruikte en zij sprak het uit als M U A, als je je dat nog steeds afvroeg

[Beantwoorden]


Door Kim op 28 juni 2014 16:02

Highlighter skip ik al best vaak omdat ik het vaak niet echt nodig vind. Verder denk ik gezichts primer want zo heel erg belangrijk vind ik dat niet. Ik denk dat ik ook blush zou skippen als het echt zou moeten. Met lippenstift kun je ook altijd nog wat kleur op je wangen aanbrengen. :ja:

[Beantwoorden]


Door Moniek op 28 juni 2014 16:04

Hmm, lastige! Ik denk dat ik dan ook mijn blush weg zou laten, aangezien ik ook al een bronzer gebruik. Of andersom.

[Beantwoorden]


Door Deborah van den Berg op 28 juni 2014 16:10

Highlighter! Leuk voor een keer, maar het laat mij heel erg glimmen. En als ik bepaalde delen uit wil laten lichten, pak ik mijn NYX Milk-potloodje er wel bij! Was in de jaren ’50 ook een goede oplossing voor veel actrices! :)

[Beantwoorden]


Door Noor op 28 juni 2014 16:23

Moeilijk! Ik denk toch dat ik blush weg zou laten! Highlighter en bronzer vind ik zelf ook mooie combi, dus dan maar geen blush! ;-)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 28 juni 2014 16:24

Hmm, mijn mascara, ik heb toch best lange wimpers van mezelf!

[Beantwoorden]


Door Catho op 28 juni 2014 16:33

Oeh, da’s een moeilijke! Maar ik denk toch dat ik voor mascara zou gaan, aangezien je bij mij nauwelijks ziet of ik nu wel of geen mascara heb aangebracht :D
Leuke TQ!

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 28 juni 2014 16:55

Een moeilijke vraag! Dan maar m’n poeder, ik glim toch niet echt

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 28 juni 2014 16:59

Ik denk dat ik highlighter weg zou laten. Zonder blush en mascara kan ik in ieder geval niet.

[Beantwoorden]


Door Sara op 28 juni 2014 17:06

Als ik bij mijn ouders ben (ieder weekend) gebruik ik een aantal producten niet die ik bij mijn vriend wel gebruik. Dit zijn: wenkbrauwgel en oogschaduwbasis. Ik merk wel dat ik ze écht mis wanneer ik ze niet op doe, maar het is niet dat ik me dan niet af voel o.i.d. Ik heb ze uiteraard liever wel op. :)

[Beantwoorden]


Door Florentine op 28 juni 2014 17:08

Wat een ónwijs leuke TQ! Ik zou het alleen niet zo goed weten, misschien eyeliner!!! X Florentine

[Beantwoorden]


Door Hester op 28 juni 2014 17:32

Hmm, waarschijnlijk ook blush, of anders gezichtspoeder. Als ik weinig oogschaduw draag vind ik het ook niet zo heel erg als mijn wenkbrauwen niet bijgetekend zijn, al is het wel minder mooi. En als ik concealer zou gebruiken zou ik dat waarschijnlijk weglaten, maarja, dat gebruik ik niet, haha! Highlighter pak ik soms en zou ik ook nog wel weg kunnen laten, maar zoals ik al zei: dat zit ook niet helemaal in mijn dagelijkse routine.
Je hebt het trouwens nu al zo in de afbeelding verwerkt, maar eigenlijk is het het ‘1 beautyproduct dat’ ipv ‘wat’. ^^)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 28 juni 2014 18:02

Denk dan toch gezichtsprimer. Minst zichtbare verschil en op mijn werk verdwijnt mijn make-up met primer ook al van mijn gezicht…

[Beantwoorden]


Door Tessa op 28 juni 2014 18:40

Ik gebruik niet heeeel erg veel. Primer, foundation, concealer, mascara, lippotlood en lipstick. Ik denk dat ik dan voor het lippotlood ga, ik kan daar wel een dagje zonder. Het blijft wat minder lang zitten, en zo erg is dat ook niet.

[Beantwoorden]


Door Celia op 28 juni 2014 18:54

Leuke vraag! Zelf zou ik foundation weglaten, want dat doe ik doordeweeks al best vaak. Voor mij is concealer toch wel genoeg meestal, dus ik kies voor de foundation!

[Beantwoorden]


Door Kimmetje op 28 juni 2014 19:05

Ik zou mijn eyeliner weg laten

[Beantwoorden]


Door Larissa Beets op 28 juni 2014 19:41

Leuke vraag! Ik denk dat ik mijn concealer wel kan missen…

[Beantwoorden]


Door Lys op 28 juni 2014 20:17

Ik breng vaker weinig make-up aan dan veel (foundation, concealer, eyeliner, het hele rijtje dus) dus dat maakt het wel wat moeilijker! Ik denk dat ik dan toch wenkbrauwgel zou skippen. Als ik ’n beautyproduct moet opgeven wat geen make-up is zou het toner zijn.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 juni 2014 20:24

Poeh, dat zou denk ik mijn blusher of highlighter zijn. Maar liever mis ik dat niet ;-)

[Beantwoorden]


Door saskia op 28 juni 2014 20:35

ik denk dat ik liever blush heb als bronzer dus dan maar bronzer weg!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 28 juni 2014 21:18

Wat een leuke antwoorden van iedereen! Ik zou makkelijk zonder bronzer kunnen, maar absoluut niet zonder wenkbrauwpoeder!

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 28 juni 2014 21:29

Leuke vraag! Ik zou de primer voor onder mijn foundation weglaten.

[Beantwoorden]


Door Desmain op 28 juni 2014 21:34

Ik denk dat ik dan toch blush weglaat, je kunt prima lipstick gebruiken als blush, haha!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 28 juni 2014 21:38

Ik zou BB cream of poeder weglaten, omdat ik me meestal wel red met alleen concealer en mij huid niet snel vet wordt :)

[Beantwoorden]


Door Joni op 28 juni 2014 21:47

Bronzer dan, denk ik. Ik vind dat shapen nét dat beetje extra geeft, maar echt nodig vind ik het niet….

[Beantwoorden]


Door Laurie op 28 juni 2014 22:11

Ik zou denk ik toch dan mijn wenkbrauwpotloodje weg laten… Moeilijke keus maar mijn wenkbrauwen zijn in principe wel al vol van zichzelf. Ik ben echt zo’n alles of niets iemand. Ik vind het helemaal niet erg om zonder make-up de deur uit te gaan, maar als ik make-up op doe moet het wel ook goed zijn haha! ^^)

xoxo

http://www.laurierobyn.com

[Beantwoorden]


Door Ester op 28 juni 2014 22:40

Ik zou mijn oogschaduw weglaten. :)
Ik kan ook gerust met alleen mascara en eyeliner over straat! ( En natuurlijk ook foundation, poeder, blush etc. )
Oogschaduw heb ik niet perse nodig.. de rest wel. haha. :lol:

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 28 juni 2014 22:53

Ik zou foundation weglaten, aangezien je met concealer ook al een heel eind komt.

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 29 juni 2014 03:11

Haarlak.. is toch ook beauty? Hmm, als het echt makeup moet zijn dan kies ik voor bronzer waarmee ik mijn gezicht contour. Wanneer ik weinig tijd heb dan skip ik dat product het liefst dus compleet weglaten is ook geen probleem.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 29 juni 2014 10:31

Door Axelle op 29 juni 2014 12:13

ik zou foundation weglaten! met concealer en poeder lukt het bij mij ook prima!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 29 juni 2014 12:21

Ik zou afscheid nemen van mijn nachtcrème en op zoek gaan naar een goede dag- en nachtcrème in een.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 29 juni 2014 14:15

Lastige vraag. Ik draag al niet zo veel make up (dingen die ik het meest gebruik zijn wenkbrauwpoeder, concealer, bronzer of blush en lipstick. En zelfs die producten draag ik geeneens elke dag), maar als ik echt zou moeten kiezen zou ik voor.. wenkbrauwpoeder kiezen. Ik heb best wel gatenkaaswenkbrauwen, maar gelukkig ook een pony die ik over mijn wenkbrauwen kan hangen, haha.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 29 juni 2014 18:26

Poeh, deze is lastig! Ik zou denk ik voor mijn highlighter gaan. Dan pak ik wel een blush met een beetje shimmer er in ^^)

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 29 juni 2014 19:00

Hmm best lastig, maar ik zou kiezen voor eyeliner. Ik gebruik het enkel omdat het iets meer definitie is, maar echt nódig.. Maar met vind ik het net iets mooier haha. (:

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 29 juni 2014 20:03

Hmm, moeilijk… Ik denk dat ik dan toch mijn concealer zou weglaten.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 30 juni 2014 20:42

Mijn witte oogpotloodje voor op de waterlijn. Verder gebruik ik alleen maar cc creme, oogschaduw (met concealer eronder als basis) en mascara. Soms wat blush, maar niet altijd, idem voor lipstick.

[Beantwoorden]


Door J op 9 juli 2014 15:20

Oogschaduw!

[Beantwoorden]


Door Milou op 25 juli 2014 16:19

Ik denk dan toch oogschaduw basis want dat is niet noodzakelijk ps. Ik hou echt van jou lipstick reviews kan je er (nog) meer maken

[Beantwoorden]